Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Robotnicy - jestem narzędziem produkcji (Jimmy RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Hala sportowa w swoim rodzinnym mieście w Krakowie kilka dni przed Kwietniową Anarchią

Jimmy stoi na ringu przed tysięczną publicznością, można zobaczyć na jego twarzy lekki ironiczny uśmiech, w jednej ręce trzyma Puchar Szczęściarza a w drugą rękę łapie mikrofon, przystawia go sobie do ust i zaczyna przemawiać

Jimmy – Czy domyślacie się po co tu jestem?...(cisza na sali) Tak myślałem, przyszedłem wam powiedzieć do tych waszych pustych móżdżków, jak to jest dobrze być samemu, możesz wszystko dobierać tylko dla swoich potrzeb, nie musisz się troszczyć o czyjeś durnowate potrzeby, gdy walczyłem na ostatniej paloozie, miałem za zamiar zniszczyć swojego przeciwnika i się przeliczyłem, przez swoją rządze zniszczenia, sam siebie zniszczyłem. Ale to nie o to chodzi, na Kwietniowej Anarchii już nie będzie przebacz! Za bardzo byłem rządny zniszczenia, dlatego wynik walki został nie rozstrzygnięty. Obiecuje wam to, że na następnej gali nie zawiedziecie się na mnie! Cóż, po walce przeanalizowałem sobie to wszystko i zniszczenie, maltretowanie, nie jest ważne! Ważne jest przygotowanie i spokój ducha! Dlatego Latający Mężczyzna, powinien być przygotowany na następną palooz’e, a może i raczej nawet się nie stawić na nią, bo po co ma siebie ośmieszać? Latający Mężczyzna nie będzie miał nic do powiedzenia podczas naszej walki. Będę miał przy sobie wszystko co trzeba, krzesła, stoły, drabiny i inne rzeczy które będą mi potrzebne do zniszczenia i wygrania walki. A gdy ta pierdolona walka się zakończy zostanę nowym marszałkiem Armii Prus Wschodnich i zachowam swój Puchar Szczęściarza! Gdy już skończę z Latającym Męzczyzną, zagram mu ostatnią w jego zyciu solówkę, na mojej przepięknej gitarce (Jimmy wyjmuje zza pleców gitarę i unosi ją w górę). Co do Armii Prus Wschodnich, jedynie moje poglady beda najswiezsze i najlepsze, Latajacy Mezczyzna nie bedzie dorastal mi do piet swoimi dziecinnymi pogladami, w Armii Prus Wschodnich beda mogli zrobic rzeczy które aktualnie dla nich sa nieosiagalne! Stworze jedna wielka wspólnote, nikt nie zniszczy naszej Armii! Kazdy bedzie pod moimi rozkazami! Jesli moja Armia bedzie miala problemy, JA osobiscie zajme sie nimi, a tego kto te klopoty sprowadzil schlostam osobiscie! Jeszcze raz powtarzam kazdy bez wyjatku, bedzie pod moja wladza! Nikt nie bedzie spiskowal za moimi plecami, jak tylko sie dowiem, ze ktos sie dopusci tego czynu natychmiast zostanie wyrzucony na zbity pysk!(Jimmy siega za plecy i wyjmuje wielka czerwoną socjalistyczną flagę.)(publicznosc zaczyna buczec az tu nagle..)

Na ring wchodzi przepakowany kolo który zaczyna wykonywać dziwne gesty w stronę Hendrixon’a, nagle podchodzi do niego i mierzy go wzrokiem od stóp do głów, z nienacka wymierza mu plaskacza w twarz, lecz widać, że Hendrixon nie puści tego płazem wykonuje na nim Jackhammer, po czym schodzi z ringu, bierze krzesełko, wnosi i zaczyna okładać osiłka, z taką siłą, aż z jego ust wydobywa się słowo „Przepraszam”.

Jimmy – I co warto było ze mną zadzierać? Tutaj mieliście przykład, co się stanie z Flying Man’em na Kwietniowej Anarchii, a jeśli chcecie zobaczyć więcej to zapraszam na galę!

Jimmy wychodzi z sali, a na zewnątrz aż kipi radością, Jimmy kieruje się w stronę najbliższego parku i siada na ławeczce, po czym wyjmuje z Pucharu Szczęściarza przemyconą książkę, Kamera robi zbliżenie na książkę, lecz nie widzimy tytułu. Jimmy zapatrzony w tekst książki nic nie kontaktuje, wiatr przyjemnie, leciutko bez porywu powiewa, liście drzew spokojnie powiewają, dzieci bawią się na swoje sposoby to w piaskownicy to na zjeżdzalni, lecz Hendrixon nie zwraca na to uwagi on buduje swoją własną wiosnę.

Jimmy(cytując) - "Istota uważa się za samodzielną dopiero wtedy, gdy stoi na własnych nogach, a stoi na własnych nogach dopiero wtedy, gdy swoje istnienie zawdzięcza samej sobie."

O taaak ten cytat najzupełniej jest o mnie, swoje istnienie zawdzięczam tylko i wyłącznie dzięki sobie! No jak bym książke o sobie czytał! Hmm dawać następny!

"Ludzie nie wiedzą, kim są i co czynią."

Pfff... Nie wiem czy to do mnie pasuje, najlepiej niech ktoś inny to oceni.

Gdy Hendrixon wstał nagle usłyszał czyjś głos obraca się i widzi Pierre'a w swoim nowo zakupionym samochodzie

Jimmy – Czyś ty oszalał? Czy znowu kupiłeś sobie nowy samochód? Padło Ci coś na głowę? Zresztą… Ja się martwię o swoją walkę na Kwietniowej Anarchii, a nie o twoje wydatki pieniężne. Dlatego zamknij swoją szanowną i nie mów mi nic o tym swoim nowym cacku, muszę się skupić na swojej wygranej. Nie interesują mnie inne walki, nie interesuje mnie SeBa i jego piwo, nie interesuje mnie Latający Mężczyzna… Oni mi, latają wiadomo koło czego… Gdy nastały złe czasy dla Armii Prus Wschodnich jestem zdolny poświęcić całe swoje ciało! Kiedy to już wejdę na ring, nie będzie to pół jawa, pół sen! Będzie to wszystko realne, zmasakruje swojego przeciwnika! Zadziwiające jest to ile ja mogę znieść bólu w jednej sekundzie. Gdy będę okładał swojego przeciwnika, mogę zapewnić, że dla mojego przeciwnika pojawią się, najgorsze obrazy z przeszłości, gdy to był obijany i poniewierany.

Pierre – Dobra, skończ, wskakuj przejedziemy się.

Gdy Jimmy i Pierre jeżdżą w koło po Krakowie, nagle zauważają osobę, która wysuwa rękę podnosi kciuk w górę i widać, że koniecznie chce, aby to właśnie Pierre i Jimmy go wysłuchali.

Jimmy – Weź zatrzymaj się koło niego.

Pierre – Ale popatrz toż to jakiś biedak nie wart uwagi!(Jimmy przerywając)

Jimmy – Mówię chyba wyraźnie! Zatrzymaj Się!

Pierre staje samochodem tuż koło biedaka. Biedak wyciąga rękę w stronę Jimmy’ego i wyraźnie chce, aby wyszedł.

Jimmy(cicho mówiąc do ucha Pierre’a) – Zaczekaj tutaj jak to jest jakaś pułapka to masz być przygotowany.

Jimmy wychodzi z samochodu i podchodzi do biedaka, a ten go łapie za rękę i prowadzi do zaułka.

Biedak – Czy pamiętasz mnie? Ostatnią naszą rozmowę, przed ostatnią Wrestlepalooz’ą, gdy to Ci mówiłem, że samolubność nic Ci nie da. Cóż nie posłuchałeś mnie i rządza zmasakrowania twojego przeciwnika wyszła Ci bokiem. Mogłeś czysto i bez żadnych problemów wygrać, lecz ty nie! Chciałeś go zniszczyć, unicestwić, lecz to Ci się nie udało! Dlatego też, sądzę, że wziąłeś moje rady do serca i na następnej gali będzie już lepiej, jeszcze nie jesteś gotowy do poznania prawdy. Jeśli już będziesz gotowy, poznasz ją, na pewno nie będziesz zawiedziony, powinieneś się starać poznać prawdę, którą mam Ci do wyjawienia. Gdy najdzie ten czas, znów Cię znajdę i wyjawię Ci tą prawdę.

Jimmy – Nie Ma Litości Dla Skurwysynów!

Jimmy odchodzi, wchodzi do samochodu i odjeżdżają z tamtego miejsca.

Pierre – Co Ci ten gbur powiedział?!

Jimmy – Nie ważne, nie powinieneś się o to pytać, to jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Możesz nie jeździć jak ten kretyn w kółko?!

Pierre – A gdzie mam niby jechać?!

Jimmy – Gdzieś indziej a nie w kółko zapierdalasz! Co do mojej kariery w HVW bardzo dobrze, że nie zostałem tam, nic mi się tam nie udawało! Z wszystkimi przegrywałem, tu w EWF jest moja krew, wygrałem swój pierwszy ważny tytuł, nie przegrywam jak szmata w EWF, stałem się pewniejszy, odważniejszy, jestem cierpliwy jak gracze Snooker’a, zimna krew to u mnie podstawa. Latający mężczyzna tylko dzięki mnie rusza się jako tako w naszych walkach, ponieważ to ja wzbudziłem w nim tą złość! Mieliśmy walkę z Izzy’m Nilsen’em, to nie przeze mnie przegraliśmy! To przez SeBe, Puchar Szczęściarza wygrałem z rąk Latającego Mężczyzny, wynikiem nie rozstrzygniętym zakończyła się nasza ostatnia walka przez moją rządze zmasakrowania Flying Man’a! Cóż teraz już nie popełnie tego błędu, możesz być pewny, że zniszczę Latającego w naszej ekstremalnej walce!

Pierre – Huhu! Widze, że się nakręciłeś! I bardzo dobrze, co będziesz jakiegoś Latającego Mężczyznę oszczędzał, niech wie kto rządzi, kto jest górą i kto będzie nowym marszałkiem Armii Prus Wschodnich!

Jimmy – Jedziemy do Hali na Kwietniową Palooz’ę.

Gdy Jimmy i Pierre dojechali do Hali gdzie ma się odbyć Kwietniowa Anarchia, Jimmy pożegnał się z Pierre’m i wyszedł z samochodu kierując się ku wejściu do hali. Gdy Jimmy znajdował się w hali do Jimmy’ego podeszła Vesna Obrenowić, która nic nie mówiąc przystawiła dla Jimmy’ego mikrofon pod usta.

Jimmy – Żadnego pytania?

Vesna – Jak się czujesz przed swoją walką i jaka jest twoja motywacja.

Jimmy – Cóż jestem podbudowany, na pewno nie popełnię tych samych błędów co w ostatnie walce. Moim jedynym celem jest wygranie. Już nie chcę zmasakrować, zniszczyć i unicestwić, lecz tylko wygrać. Latający Mężczyzna po naszej walce, zostanie wyniesiony na noszach z hali, bo nasza walka będzie to Hardcore Match, czyli moja stypulacja! Gdy tylko wezmę krzesełko w swoje ręce, poczuję tą adrenalinę, Latający Mężczyzna nie będzie miał nic do powiedzenia, lecz gdy już się zdarzy, że Flying Man się za bardzo rozpanoszy, ja mu ograniczę te pole do popisu, metalowym krzesełkiem. Gdy Flying Man będzie leżał na macie, położę na nim stół, po czym wejdę na narożnik i dobije Latającego masakrycznym skokiem z narożnika. Eeee…. (Jimmy nagle przerywa swoje przemówienie, odwraca się za siebie i bez pozegnania wychodzi chwiejnym krokiem, jakby coś się miało tragicznego zaraz stać).

Jimmy na zewnątrz wyjmuje cegłówkę.. komórkę, zaczyna wykręcać numer…

Jimmy – Hmm… jaki to był numer…(zaczyna pod nosem mówić wykręcane liczby) Pięć, Zero, Osiem, Dziewięć, Cztery, Osiem itd… (słyszymy dźwięk sygnału, ponieważ Jimmy włączył na głośno mówiący, przez ten szum.)

Głos – Halo?

Jimmy – Ej, ty gburze i łotrze musisz tutaj jeszcze raz przyjechać, muszę jeszcze zajechać w jedno miejsce, to bardzo wazne, więc masz być za 5 minut. A jak nie to zmasakruje Cię tak jak Latającego Mężczyznę na Kwietniowej Anarchii… Będziesz miał pokazówkę na swojej mordzie tego co zrobię właśnie dla niego… A mam rozumieć, ze nie chcesz aby to się stało, więc szybko przyjeżdżaj zanim się, zdenerwuję…

Głos – Przepraszam, ale to pomyłka…(słyszymy dźwięk odkładanego telefonu)

Jimmy(pod nosem) – No ja pierdole jaka to była końcówka 619, 666 czy może 997? No nic… zrobimy losowanie(Jimmy znów wykręca numer na telefonie, po czym słyszymy tradycyjny dźwięk dzwonienia)

Głos – Halo?

Jimmy – Żebyśmy byli pewni, dodzwoniłem się do gbura?

Głos – Zalezy o kim Pan mówi, bo jak wyskakuje pan do mnie z Gburem, to mam w zanadrzu przyjaciela który z łatwością może panu skopać dupe… Tak więc proszę grzeczniej… Przejdźmy do przedstawienia się ja jestem Pierre…

Jimmy – A Ci kto pozwolił chronić się mną? Czy ja jestem jakimś twoim sługą nikczemny łotrze? Niech Ciebie cholera weźmie, a teraz przejdźmy do rzeczy, przyjeżdżaj pod hale, jeszcze muszę jedną wazna rzecz załatwić i będę już mógł lecieć po moje wymarzone zwycięstwo!

Pierre – Już się robi!

Piętnaście minut później

Pierre podjeżdża pod hale a Jimmy szybko wskakuje do wózka, a pierwsze co robi to wymierza mu prosto cios z otwartej ręki w twarz Pierre’a

Pierre – A to za co?!

Jimmy – Powinieneś dobrze wiedzieć za co… Skończmy te rozmowy, musimy podjechać do mojego domu, wazna rzecz mam tam do zrobienia.

Pół godziny później

Jimmy wychodzi z samochodu, podchodzi do drzwi od swojego domu, otwiera je tradycyjnie kluczem, po czym szybko wchodzi i wbiega na górę, otwiera szufladę w swoim pokoju, kamera robi zbliżenie, i zostaje nam ukazany łańcuszek w kształcie serca z czyimś portretem, nie możemy określić, kto to jest, ponieważ kamera nie obsługuje takiego zoom’u. Jimmy po zabraniu łańcuszka, szybko wybiega z domu zamykając go byle jak i wsiada do samochodu Pierre’a

Pierre – To teraz powiedz mi co miałeś takiego waznego do załatwienia tam w twojej posiadłości.

Jimmy(Jimmy pokazując łańcuszek dla Pierre’a) – Wiesz kto to jest?

Pierre – Nie… Niby skąd miałbym wiedzieć? Jakiś człowiek, a raczej męzczyzna który jest uśmiechnięty i ubrany w jakieś tanie szmaty…

Jimmy – No właśnie… wybacze Ci to co przed chwilą powiedziałeś, bo ten łańcuszek jest dla mnie wazny jak nikt inny. Przejdźmy do konkretu to jest mój ojciec… Jak jest ukazane na zdjęciu, nie był on za bogaty, więc wole go nie wspominać, wole zyć w zapomnieniu i nie wyobrazać sobie go obecnie jak zyje, wygląda i te inne rzeczy.(chowając łańcuszek w kieszeni koszuli blisko serca)

Pierre – Ale to przeciez nie był Jim…(Tu Jimmy przerywa mu)

Jimmy – Nie wazne kto to był… Już lepiej o tym zapomnijmy. Nigdy nie wspominaj o tym łańcuszku, bo ja a tym bardziej ty nie powinieneś wiedzieć o jego istnieniu…

Pierre – Dobra, dobra…

Jimmy – W takim razie możemy już jechać do hali..

około piętnastu minut później

Jimmy wychodzi z samochodu, wchodzi do hali przy drzwiach czeka Vesna, jakby wiedziała, ze Jimmy ma się już pojawić, gdy Vesna zaczyna wykonywać gesty rękami do Jimmy’ego, ten nawet nie zwraca uwagi na to i idzie dalej przed siebie

Obraz kamery się ściemnia i tak oto kończy się transmisja

----------------------------------------------------------

Zachęcam do komentarzy negatywnych jak i tych pozytywnych. Starałem się bo to w końcu Kwietniowa Anarchia ;) .

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

1

• HcK

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jimmy – Nie Ma Litości Dla Skurwysynów!

... Hendrixon wyjmuje swą charakterystyczną "żyletę" i zaczyna nią napierdalać żebraka ! :twisted:

Ale było nie było wzorce masz dobre :)

Dobre tak samo jak ten RP. Fajnie, że nie olałeś komentarzy spod ostatniego RPa i poprawiłeś wytknięte minusy. Na chwilę obecną oprócz błędów stylistycznych nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Skoro już wiesz którędy masz iść to reszta sama się wyrobi z biegiem czasu. :)

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg