Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Kane , Snitsky and Sting

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Witam mam pare pytan

1.podczas jakiej walki Kane i Snitsky nabawili sie bandazy jakie mieli podczas WWE RAW z 17.01.05 ???chcialbym sciagnac lub zdobyc jakos te walke pomozcie plz

2.Co sie dzieje ze Stingiem podobno mial powrocic na gali NWA-TNA miedzy 21 a 23 01.05 .Powrocil czy nie?co sie z nim dzieje?????

3.Czy ktos ma fragment z gali PPV 88 ze speechem Stinga??bardzo mi zalezy na tym prosze was o pomoc link do sciagniecia labo nie wiem juz co

4.Czy Stacy Keibler wygrala jakis tytul kiedys?Czy ona tak przegrywa wszystkie walki rowno?

Wielkie dzieki tym co mi pomoga wierze ze tacy beda :grin: [/b]

https://forum.wrestling.pl/topic/1515-kane-snitsky-and-sting/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• archonus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Skoro to było 17 stycznia to odpowiedź jest prosta... na RAW tydzień wcześniej. Ewentualnie mogło to się stać na którymś z house showów, ale żadnego z nich raczej nie ściągniesz... poza tym te bandaże byly fake, mam nadzieje, że o tym wiesz.

2. Ostatnia walka Stinga, którą stoczył miała miejsce 21 lipca zeszłego roku w Hawaiian Championship Wrestling, gdzie w tag teamie z Great Mutą pokonał Diamonda Dallasa Page'a i Satoshi'ego Kojimę. A co do jego powrotu do NWA-TNA... nie powrócił (radzę czytać na bieząco newsy i raporty)

3. Ja gdzieś mam to PPV 88, ale sam już nie wiem gdzie... jakoś te cotygodniowe gale sie mnie nie trzymają. Już pisałem kilka razy, że proszenie o dokładne linki nie ma większego sensu, zwlaszcza że było to prawie rok temu (o ile pamitam w końcówce marca i również w tamtym czasie ktoś wrzucił tem speech na forum).

4. Oczywiście, że nie zdobyła żadnego tytułu (chyba że za taki uznamy "prestizowe" Babe of the Year 2004), a co do jej walk... kogo one obchodzą... raz wygrywa, częściej przegrywa, tyle.

https://forum.wrestling.pl/topic/1515-kane-snitsky-and-sting/#findComment-15849