Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ogólnie jestem zadowolony z zwycięstwa Barcelony, ponieważ właśnie temu klubowi kibicuje od piątego roku życia. Podobnie jak Euz spodziewałem się wyrównanego meczu, ale z lekką przewagą Czerwonych Diabłów. Gdy zacząłem oglądać mecz widziałem, że piłkarze Barcy jaki ManU są nie spokojni i tylko czekałem kto pierwszy zacznie grać. I wtedy Menchester zastosował ciągły atak, CR7 którego nie nienawidzę świetnie strzelał z daleka, a szczególnie z rzutu wolnego. Nagle Barcelona zaczęła grać ofensywnie i gdy świetni środkowi pomocnicy stworzyli składną akcję od razu padł gol w wykonaniu Eto'o, który już dawno nie strzelał w CL. Zdziwiła mnie postawa ManU po straconym golu, ponieważ myślałem, że wtedy dopiero zacznie się atak ze strony Diabłów, a tu taka nie niespodzianka. United zostawiał wiele miejsca w drugiej linii, Carrik i obrona zawodziła, a w drugiej połowie świetnie głową strzelił Messi, który ma 1.68. Jednak wiem, że ten gol wpadł dzięki świetnemu dośrodkowaniu Xaviego. Puyol świetnie ukazał się w roli stopera, który grał i z przodu i z tyłu. Podobała mi się gra Iniesty, który jest świetnym operatorem wraz z Xavim. Słaby mecz zagrał Henry, ale mimo wszystko jestem zadowolony z finału. Mam nadzieję, że i za rok Barca dojdzie tak daleko i zdobędzie puchar.
  • Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sinmaker87

5

• Kosa

5

• Euz

4

• luki

4

Top użytkownicy w tym temacie

I teraz się okaże jakich fanów ma Manchester w Polsce mogę się założyć, że 3/4 "wiernych kibiców" zacznie kibicować Barcelonie. Co do zwycięstwa Barcy mogę określić dwoma słowami ja pie**ole najpierw wyeliminowali Chelsea, a teraz pokonali Manchester ;/. Nie odchodząc od tematu, sądzę iż mecz był na przeciętnym poziomie Manchester stać na wiele więcej no, ale cóż na gołe oko było widać brak formy. Jedynym piłkarzem który może liczyć na słowo pochwały to Cristiano Ronaldo moim zdaniem on starał się najbardziej z drużyny "czerwonych diabłów".

United zostawiał wiele miejsca w drugiej linii,

Jak już wspomniałem wcześniej piłkarze MU nie zachwycili formą, a co za tym idzie zagrali bardzo słabo kondycyjnie.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Mecz bardzo dobry ładne bramki i świetna klepka Barcelony jak zawsze. Ja mimo to i tak byłem za MUFC ale cóż było fajnie dobry meczyk Gratulacje dla Barcy. Najbardziej mnie wkurzało jak komentator zamiast " Pujol " Mówił " Puziol " xd wtedy się denerwowałem Ale mecz udany :D
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Mecz kiepski, liczyłem na coś lepszego, Man Utd zagrało żenująco wątpie by z kimkolwiek w ogóle wczoraj wygrali...

8434236214bec043e1f826.jpg

(Puyol <3 )
gej :P
I teraz się okaże jakich fanów ma Manchester w Polsce mogę się założyć, że 3/4 "wiernych kibiców" zacznie kibicować Barcelonie.
Toż to oczywiste. Z 90% fanów (bo w Polsce kibicować zagranicznej dróżynie trochę ciężko) w naszym kraju to sezonowcy.

Jak już w shoutboxie pisałem mam ten przywilej że jak nie ulubiony klub, to ulubiony piłkarz wzniósł w górę puchar (a nawet dwóch ulubionych). Mimo to wracałem po meczu załamany.

A mecz? Nie pamiętam :P :D

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Euz napisał/a:

(Puyol <3 )

To kim jest w takim razie jest Ronaldo :shock:

Toż to oczywiste. Z 90% fanów (bo w Polsce kibicować zagranicznej drużynie trochę ciężko) w naszym kraju to sezonowcy.

Nie cierpię takiego zachowania. Kibicem się jest albo zawsze albo się nim w ogóle nie jest. Ja z Barcą jestem jeszcze od czasów Romario i co by się nie działo zawsze będę z nimi.

Hehe, pamiętam jeszcze jak pewien "kameleon" na innym forum (Lk, LA pewnie wiedzą o kogo chodzi :) ) jednego dnia miał avatary z herbem Barcy a drugiego z Realu. :lol:

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

luki napisał/a:

Euz napisał/a:

(Puyol <3 )

To kim jest w takim razie jest Ronaldo

Wydawało mi się że chodziło o Ciebie za to <3 przy Puyolu :)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Ja z Barcą jestem jeszcze od czasów Romario

I takim kibicom Barcelony którzy nie znają tylko czasów Ronaldinho trzeba okazać szacunek. Mało do tej pory spotkałem fanów MU w Polsce którzy pamiętają czasy Schmeichel'a Irwina czy też Andy'ego Cole'a.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

Ja tam jestem przy Barcelonie za czasów Rivaldo czy Kluiverta. Kosa mam nadzieję, że i ty przy ManU jesteś już długo.

I zajebiscie :) Mój ukochany klub(od 2002) wygrywa pewnie Finał :D Lepiej być nie może , a trener niby nie doświadczony ale... :P
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

przy ManU jesteś już długo.

Można powiedzieć, że mam trochę lat kibicowania MU za sobą. A i taka mała prośba wstrzymaj się z określeniem "ManU" ponieważ jest to obraza kibiców Manchesteru nawiązująca w pewnym sensie do tragedii z 1958 roku.

T. Pratchett

Wydawało mi się że chodziło o Ciebie za to <3 przy Puyolu :)

a czy ja napisałem, że chodzi o Puyola ? ;] jeśli ja jestem gejem wg. Lukiego to kim w takim razie jest Ronaldo ... o coś takiego mi chodziło 8)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

typowy środkowy obrońca, w tym meczu grający na pozycji bocznego

Błagam...przestańcie słuchać tych ekspertów z TVP...typu staruszka Gmocha itd. KURWAAAAA Puyol wiele lat grał bocznego obrońce. A dlaczego teraz nie gra? Bo jest Dani Alves kupiony za 30?? milionów euro. A jeśli trzeba, Puyol idzie na bok. Czy to Barcelona , czy reprezentacja, czy mecz charytatywny.

Scholes za ten pieprzony wślizg z 2 wyprostowanych nóg, powinien dostać czerwoną kartkę i zawieszenie na 5 lat

Rudy jest specyficzny. Raz może wyjść na najlepszego zawodnika na boisku, a innym razem wychodzi na skurwiela, którego aż chce się zajebać.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Rudy jest specyficzny. Raz może wyjść na najlepszego zawodnika na boisku, a innym razem wychodzi na skurwiela, którego aż chce się zajebać.

Dzięki za pozdrowienia :twisted:

Tak na poważnie to nie darzę sympatią żadnej z drużyn które walczyły w finale. Mój ukochany Real odpadł jak zwykle :oops: Może w przyszłym roku przełamią tą passę. Wolałem jednak, żeby Manchester wygrał ten mecz. Barcelony nienawidzę (pozdro Euz :twisted: ) i denerwują mnie ich sukcesy :evil: Kibicuję Realowi odkąd zacząłem oglądać soccer, czyli jakieś niecałe 10 lat temu. Mimo, że już nie przepadam za tym sportem, bo jestem fanem NBA, to czasami przyjdzie mi oglądać jakiś mecz i zawsze w sercu Real Madrid 8) Mecz nie był zły. Dawno się tak nie ubawiłem oglądając piłkę nożną :-) Liczyłem też po cichu na to, że jak Barca wygra, to chociaż Krysia sie popłacze. Teraz, patrząc obiektywnie, to wygrał klub z hiszpańskiej katalonii, czyli najlepsza liga świata bierze górę. Pozdrawiam

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Byłem..jestem i będę zawsze za Manchesterem, starali się ale im się nie udało. Tego dnia Barcelona była lepsza. ...trudno :/. Ale i tak to nie był ten sam futbol jaki grali w zeszłym roku w finale albo jeszcze w pół finałach z Arsenalem (i pierwsze 10min. meczu), popełniali strasznie dużo błędów, a barca (nie lubię jej ale przyznaje, że jest dobrym klubem) od razu to wykorzystuje. Tak więc --v

GLORY GLORY MAN UNITED! i do następnego roku.

Ps. Z resztą manU ten sezon piłkarski zakończyło nieźle (choć bez LM) w "trzech koronach".

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE EVOLVE #13 Data: The exact taping date is unknown. Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 28.05.2025 Platforma: Tubi Komentarz: Peter Rosenberg & Robert Stone Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #295 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni & Taz Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jaki ojciec taki syn.
  • Dodaj nową pozycję...