Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Randy Orton vs Shane McMahon

Gdy Randy był już na ringu, byliśmy gotowi do wejścia Shane’a, theme zaczął grać, lecz Shane nie pojawił się przy titantronie. Po chwili ujrzeliśmy jak Shane z nienacka zaatakował Randy’ego od tyłu i wyrzucił z ringu. Walka się oficjalnie zaczęła więc sędzia kazał im wracać do ringu, lecz oni dalej się bili. Shane chodził i obijał Orton’a po całej sali, aż wreszcie położył go na stole komentatorskim, po czym wszedł na ring i chciał skoczyć z narożnika na ów stół, uniemożliwiło mu to The Legacy, a dokładnie Cody Rhodes i Ted Dibiase. Legacy zaczęło obijać Shane’a, po czym na ratunek przybiegł MVP który trochę poobijał Legacy, lecz nie długo ponieważ szybko na tą interwencje zareagowali i wyrzucili MVP z ringu. Gdy atak na Shane’a znów był kontynuowany, na ratunek wbiegł Batista który bez problemu poradził sobie z całym Legacy, wyrzucając ich z ringu, a raczej dwóch członków ponieważ Randy sam zszedł z ringu. Gdy emocje opadły, przed titantron wyszła Vickie Guerrer’o która ogłosiła nowe walki na Raw. MVP zmierzy się z Cody’m Rhodes’em, Batista zmierzy się z Ted’em Dibiase. Wygrani z tych walk będą mogli sobie wybrać po której stronie staną w Main Evencie przeciwko Shane’ie McMahon’ie.

Matt Hardy vs Kofi Kingston

Końcówka:

Hardy wykonuje Suplex na Kofi’m po którym sędzia odlicza do dwóch, Kofi kontruje wykonuje na Hardy’m Neck breaker. Kofi kontynuuje atak i wykonuje na Hardy’m Dropkick, po czym wszedł na narożnik i wykonał Crossbody na Matt’cie Hardy’m, po czym próbował przypiąć, lecz niestety do dwóch. Kofi znienacka wykonał Trouble In Paradise, po czym zakończył walkę.

Zwycięzca: Kofi Kingston

Po walce gdy Kofi celebrował swoje zwycięstwo został zaatakowany przez Matt’a.

Zapowiedź walki Shane’a i Randy’ego Orton’a

Przenosimy się na Backstage, gdzie to Santino Marella rozmawia z Kelly Kelly. Mówi, że on i jego siostra będą mieli dużo zabawy kiedy będą razem w drużynie, na WWE Superstars w tym tygodniu, lecz Santino oznajmił, że nie będzie mogła być na WWE Superstars, ponieważ ma świńską grypę i nie chciałaby widzieć świniopodobnej(?) Vickie Guerrero. Nagle przychodzi Chavo, mówi dla Santino, że nikt nie będzie robił żartów z jego rodziny. Santino przeprasza i wysyła dla Vickie wiadomość w rodzaju świńskich odgłosów.

Jerry „The King” Lawler i Michael Cole opowiadają o tym, co się zdarzyło po interwencji Big Show’a podczas walki Edge’a z Ceną na Backlash.

Znów jesteśmy na Backstage’u, Big Show kieruje się do biura Vickie i mówi dla niej, że chce dzisiaj mieć mecz z Ceną o koniec jego kariery. Vickie odmawia, ponieważ Cena nie jest zdolny do stawienia się, w jakiejkolwiek walce dzisiejszego wieczoru. Vickie Guerrero oficjalnie ogłosiła, że na Judgment Day zobaczymy walkę John Cena vs Big Show, po tych słowach Big Show wychodzi z biura Vickie.

I Znów jesteśmy na Backstage’u, tym razem gościmy MVP i The Bella Twins. Niki i Brie pytają się MVP, czy może gdzieś wyjść dzisiaj wieczorem, ten odparł, że tak, lecz pierwsze co musi zrobić, pokonać Cody’ego Rhodes’a w jego walce.

MVP vs Cody Rhodes

Przy stole komentatorskim zasiadł William Regal.

Końcówka:

Gdy Cody i MVP znajdują się poza ringiem, MVP wrzuca Cody’ego na ring, lecz sam zostaje zaatakowany od tyłu, kolanem przez William’a Regal’a, MVP próbuje wejść na ring, lecz sędzia odliczył do 10 i Cody Rhodes wygrał walkę, po czym ogłosił, że dołączy do Orton’a w Main Evencie.

Zwycięzca: Cody Rhodes przez Count Out

Po krótkiej przerwie widzimy Jerry’ego Lawler’a, który stoi na ringu, i ogłasza, że dzisiaj na Raw odbędzie się konkurs śpiewacki. Przedstawia on najpierw Lilian, po czym mówi, że za przeciwnika Lilian wybrała sobie Festus’a. Gdy Lilian skończyła śpiewać, już myślała, że to ona wygrała, lecz Lawler jej uświadomił, że Festus jeszcze nie śpiewał, dlatego wręczył mu mikrofon w ręce, i kazał zabić w dzwonek, Festus zaczął śpiewać, po skończonym spiewaniu, Lawler ogłosił zwycięzcę, a jest nim… Festus.

Gdy Festus stoi jak stał nie ruchomo, na ring wchodzi The Miz. Po wejściu The Miz’a na ring atakuje on Festus’a, po czym zrzuca go z ringu. Miz znów wyzywa Cene do walki. Cena pojawia się na titantronie i wygląda na to, że Cena zmierza w kierunku ringu. Po krótkiej przerwie, znów wracamy na ring do The Miz’a. Miz mówi, że Cena prawdopodobnie nie może wyjść, bo szuka swojego skryptu do nowego filmu. The Miz oznajmił, również, że mailował do The Rock’a, lecz on był w sklepie po papier toaletowy, Miz powiedział, że to on teraz jest największą gwiazdą Raw. Miz powiedział, że pokonywał Cene w dwóch tygodniach. Miz skierował się w stronę Lilian Garcia i powiedział, żeby ogłosiła go jako zwycięzcę, lecz zaczął grać Theme Ceny. A sam Cena pojawił się wolno idąc przed Titantron’em, gdy John był już na ringu, muzyka dalej grała, lecz nagle przestała i zaczął grać Theme Big Show’a, w tym czasie Miz prawdopodobnie opuścił ring. Gdy Cena przyjął pozycje do walki Big Show uśmiechnął się i kopnął Cene, po czym Big Show częstował Cene Big Body Punch’ami, gdy Show przestał zadawać ciosy, zaatakował Cenę Double Axe Handle Blow prosto w kark, po czym Big Show stanął nad Ceną i zaczął kontynuować atak pod koniec podusił Cene, a my znikliśmy na przerwę.

Maryse vs Mickie James

Końcówka:

Mickie wykonała DDT po czym zakończyła walkę.

Zwyciężczyni: Mickie James

Ted DiBiase vs. Batista

Końcówka:

Gdy Batista stanął na Teda karku, sędzią odliczył do pięciu i zakończył walkę a zwycięzcą, został Ted Dibiase, po czym dołączył do Ortona w Main Evencie.

Zwycięzca: Ted Dibiase przez DQ

The Brian Kendrick vs. Carlito

Końcówka:

Gdy Carlito siedział na narożniku Kendrick poczęstował go Dropkickiem. Carlito szybko odpowiedział zablokował Kendrick’a w narożniku i wykonał na nim Backstabber po czym przypiął do trzech.

3 on 1 Handicap Match

Randy Orton, Cody Rhodes and Ted DiBiase vs. Shane McMahon

Końcówka:

The Legacy zaczęło kontuzjować nogę Shane’a. Rozbijali o stalowe schody, po czym Orton poszedł po krzesło i znów zaczął atakować jego nogę. Orton przez cały czas atakował nogę Shane’a, gdy Orton zrzucił część schodów na nogę Shane’a, mogliśmy usłyszeć głośny krzyk z bólu Shane’a, gdy pracownicy WWE, przybiegli z pomocą dla Shane’a, całe The Legacy uciekło, gdy pracownicy WWE badali Shane’a zaczęła grać muzyka Batisty, lecz było już trochę za późno. Shane zaczął być wyprowadzany na noszach, a my zauważyliśmy Orton’a, na backstage’u który mówi dla Batisty, że Judgment Day nadchodzi.

Dark Match Main Event

Batista and John Cena vs Ted Dibiase and Cody Rhodes

Batista wykonał Batista Bomb na Tedzie a Cena wykonał Attitude Adjuster na Cody'm co zakończyło walkę.(Cóz przeciez John był taki nie w siłach na Raw ledwo co chodził, a jeszcze przeciez Big Show go dobił... Ahhh te WWE...)

Zwycięzcy: Batista and John Cena

----------------------

Zdjęcia dodam w późniejszym czasie.

Edytowane przez HcK

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szmidt

3

• Dawido23

3

• Lukaszrak16

1

• Punk87

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak najszybciej chciałbym zapomnieć o tym RAW bo było w wiekszośći po prostu żałosne.

Miz zmienia się w 2giego Jericho. Matt jest podkładany dla kogoś takiego jak "charismatic" Jamaican... Segment Festus'em i Jillian był chyba jedynym pozytywnym akcentem tego całego 'widowiska. Main Event śmiechowy, to co robi jobbgency jest śmieszniejsze niż wystepy Santino. Ciekawi mnie tylko co było z Carlito bo zachowywał się jakby był napity...

Cała ta stypulacja związana z Ortonem/Shane była kolejnym gówn/m podobym do wyczynów TNA. Dobrze może zapowiadać się feud Regala z MVP i ogólnie dziwi mnie że tak od razu MVP dostał tyle czasu antenowego.

Time to retire - i will join TNA.

Ciekawi mnie tylko co było z Carlito bo zachowywał się jakby był napity...
Taaa może za dużo jabłek zjadł? :D ... a sama walka trwala "aż" 1:20
I spit at the face of people who don't want to be cool.

236638869494e4649eb605.jpg

Jak dla mnie owe RAW bylo jak najbardziej na plus.

Cieszy fakt ze wszystko kreci sie w okol gwiazd z czerwonego brandu i nie ma juz tego calego interbrandowego szajsu.

Miz zmienia sie w "2 Jericho"? ... Bomba!

Jak dla mnie to co powiedzial w swoim promie na temat Ceny bylo strzalem w 10stke.

Ostatni jego wystep bylo dobry. Ale ten dzisiejszy byl zajebisty ;> ...Oby tak dalej.

Matt jobbuje Koffiemu. Whatever... Kofi przynajmniej ma jakies umiejetnosci w ringu. Z Mattem jest juz troche gorzej ;]

Festus vs Jillian... Smieszne to nawet bylo :D Pierwszy raz slyszalem glos Festus'a.

Tak samo smieszny byl segment Kelly Kelly/Santino/Chavo :D

Cale RAW jakies takie "inne" niz ostatnimi czasy. Pierwszy raz od niepamietnych czasow nie korzystalem z opcji przewijania :D

Tylko szkoda ze Kendrick jobbuje...

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Moim zdaniem Raw było słabe, a cała ta oczka wokół The Legacy vs. McMahon jest już dla mnie nie do przełknięcia :/ Nie wiem dlaczego, ale na każdym Monday Night Raw w ostatnich tygodniach, miewam Deja Vu. Wszystkie segmenty pomiędzy Legacy a McMahon&spółka są niemalże identyczne. Wolałbym zobaczyć innych wrestlerów w akcji, a nie ciągle jedne i te same twarze. Ehh...

ogólnie RAW "znośny", trochę rozczarowała mnie żałosna końcówka a mianowicie : non-wrestler bije w pojedynkę trzech młodych wilków, blooper kamerzysty(motyw ze schodami) i wjazd Batisty.

• Reputacja:   1

Heh akurat ten motyw z nogą Shane'a bardzo mi zapadł w pamięć :))

Ciekawe czy strasznie się temu kamerzyście oberwało od Vinca ? :)

A tak ogólnie to była to w mojej ocenie jedna ze słabszych gal RAW.

Niby roster mają naszpikowany gwiazdami po Drafcie ale co z tego...

Jak ktos powiedział co tydzień te same segmenty z Legacy i Shanem...

Co tydzień mecz Ortona z młodym McMahonem...

Ile można to oglądać??

Liczę po Jugdment Day ten już irytujący feud dobiegnie końca...

Jeśli panowie bookerzy nie mają pomysłów to bo g....no McMahon ich trzyma...

Niech lepiej poszuka nowych ludzi ze świeżym spojrzeniem, z nowymi pomysłami...

Tak to ratingi na pewno nie pójdą w górę...

Już bardziej wolę oglądać Smacka, tam przynajmniej po Drafcie coś się dzieje...

Cieszy mnie że w końcu MVP dostał swoją szansę wkroczenia w status main eventera...

Oby mu się udało :)

Raw w porównaniu do ostatniego Smackdown było raczej słabe ... Brian Kendrick w fatalnym stylu w nieco ponad minutę jobbuje Carlito . Teraz widocznie squash matche to jego specjalność ... Kofi pokonuje Matta w bardzo nudnym meczu ... No ludzie Matt nawet gdy jest w pełni sił walczy beznadziejnie , a co dopiero z kontuzjowaną ręką ... Nie można było oczekiwać fascynującego pojedynku , a Kofi nie zawsze umie poprowadzić walkę . Co z tego , że segment z Festusem był śmieszny , skoro dalej on ma ten sam , beznadziejny gimmick ... Mam tylko taką małą nadzieję , że WWE w końcu pójdzie kiedyś po rozum do głowy . Dobre promo wygłosił Miz , ale chyba najwyższy już czas na to by dali mu walczyć z Ceną . Bo na razue to on tylko kozaczy ... Rozpoczyna też się pushowanie Rhodesa i Dibiasa , ich zwycięstwa ( może nie do końca czyste ) potrafiły zaskoczyć .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Nawiązując jeszcze do dark match`u, chciałbym zobaczyć miny ludzi zgromadzonych na widowni, kiedy to zabrzmiał theme John`a, a ten wybiegł w swoim stylu. Na gali ruszał się tak, jakby miał 3 kg w gaciach. Nie rozumiem tego, WWE strzela sobie w stopę takimi zagrywkami, i tylko obrazuje jak bardzo jest wiarygodne.

Nawiązując jeszcze do dark match`u, chciałbym zobaczyć miny ludzi zgromadzonych na widowni, kiedy to zabrzmiał theme John`a, a ten wybiegł w swoim stylu. Na gali ruszał się tak, jakby miał 3 kg w gaciach. Nie rozumiem tego, WWE strzela sobie w stopę takimi zagrywkami, i tylko obrazuje jak bardzo jest wiarygodne.

a od kiedy wrestling jest wiarygodny ?? to co gra dla Tv to dla Tv ... co dla widowni to dla widowni :D chlopcze ... chocbym nie wiem jak sie starali pamietaj to jest BAJKA!!

195863446749ef95233c0ad.jpg

a od kiedy wrestling jest wiarygodny ?? to co gra dla Tv to dla Tv ... co dla widowni to dla widowni :D chlopcze ... chocbym nie wiem jak sie starali pamietaj to jest BAJKA!!

Nie musisz mi tego tłumaczyć chłopcze, orientuję się na czym to wszystko polega ;) Śmieszy mnie tylko sytuacja, w jakiej stawiana jest publiczność.

Chłopcze, ale oni nie przyznają się że wrestling jest udawany. Daj mi linki do gali w której GM wchodzi na ring i mówi" to wszystko jest ustawione, a teraz zapraszam do oglądania".

Edytowane przez Hrystek
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Nie musisz mi tego tłumaczyć chłopcze, orientuję się na czym to wszystko polega ;) Śmieszy mnie tylko sytuacja, w jakiej stawiana jest publiczność.

no ale dla kogos przychodza na ten raw :D:D wiec John Cena zeby byla dobra gala musi wyskoczyc :D rozwalic all i wszyscy szczesliwi :D:Dja tez ja tylko czekam na powrot jego na TV :D a jak by byl hellem to juz bym chyba nie odchodzil od monitora :D

195863446749ef95233c0ad.jpg

Fani MVP powinni się cieszyć, że jakoś tak zdupy, lecz jest wkręcany do głównego feudu w rosterze, czy nawet w całej federacji. A sama gala? Chujowe wykorzystywanie MAtta HArdego, jobujący Kendrick i to Legacy.....prosze. CZy te dwa eunuchy czymś mnie zaskoczą, wątpie. Jest dość dziwna sytuacja, gdyż ze strony heelów feud ciągnie w sumie tylko mistrz Randy, a po stronie dobra angażawane są kolejne gwiazdy. Z jednej strony to dobrze (patrz MVP), lecz z drugiej....wszystko to takie na siłe.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Jedyne co na tym RAW można zaliczyc do pozytywów, to to że nie będę przez kilka tyg. oglądał Shane'a okładającego swoimi żałosnymi punchami trójke wrestlerów w tym WWE Champa. No i może jeszcze promo Miza było dobre. Tylko ciekawe do czego to ma prowadzic? Oby nie skończyło się na prostym zesquashowaniu Miza przez Cenę po uprzednim budowaniu jego "streaku" z Jaśkiem ;)

17251576114d67ab5cd84bb.jpg