Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wrzucam dopiero teraz, nie chciałem wcześniej żeby nie zepsuć niespodzianki, że to ja byłem mystery opponent, lol:P

Chciałem dodać, że erp był u Game'a na mailu w terminie.

Obraz z kamery cyfrowej położonej niedbale na tylnim siedzeniu samochodu. Niewiele widać poza wewnętrzną stroną drzwi.

Głos: ... I wie pan.. Wróciłem z tej Ameryki po 5 latach, bo miałem dosyć.. A czego miałem dosyć pewnie pan jest ciekaw.. Widzi pan, mieszkałem w takiej strasznie nieciekawej dzielnicy, dużo czarnych, non stop były jakieś zamieszki. Ja ogólnie nie lubię się bić, ale tam praktycznie nie było tygodnia żeby coś większego się nie działo. A jak ktoś mnie zaczepia to ja nie jestem z tych, co po prostu przejdą obok, nie dam sobie w kaszę dmuchać! A jeśli ktoś chce mi coś zabrać... Uhuhu, to już lepiej nie mówić. W każdym razie trochę już przeżyłem i niejedną mordę obiłem. A pan? Pan to mi wygląda na takiego, co nigdy się nie bił. Czym pan się zajmuje?

Głos 2: Jestem wrestlerem.

Rozgadany człowiek przestaje mówić i zapada cisza.

Głos 2: Okej, to chyba tutaj, może się pan zatrzymać. Ile płacę?

Głos 1: 27 złotych.

Głos 2: Proszę bardzo, reszty nie trzeba.

Człowiek siedzący z tyłu bierze kamerę i wychodzi. Nadal jednak nie widzimy kto to jest. Kamera pokazuje nam jakąś dużą halę. Nasz kamerzysta spokojnym krokiem zmierza do wejścia. Gdy jest już w środku różni ludzie zaczynają się na niego patrzeć, sprzątaczki, bileterzy, administratorzy, fani, personel medyczny, ochrona, wszyscy wyglądają na nielada zdziwionych. Nasz główny bohater zbliża się do tunelu prowadzącego na halę główna.

Kamerzysta: Można już?

Głos: Jak najbardziej!

Jesteśmy już po drugiej stronie kurtyny, gdzie odbywa się jakaś mniejsza gala Extreme Wrestling Federation. Zaczyna grać Reveille – Comin’ Back. Piosenka leci jakąś minutę, ludzię są bardzo ciekawi kto to będzie. Napięcie rośnie, w końcu uderza bardzo dynamiczny refren i spod FelixTronu wyłania się nie kto inny jak Y2J! [cheer] Publiczność wygląda na bardzo zdziwioną. Y2J wygląda troche inaczej niż kiedyś, ma bardzo krótkie, czarne włosy, ubrany jest w czarne adidasy, niebieskie jeansy i szarą koszulkę z napisem „I’m kind of a big deal.” Widać, że jest bardzo zadowolony z reakcji publiczności na jego osobę. Z uśmiechem na twarzy powoli zmierza w kierunku ringu przybijając piątki z fanami.Gdy jest już w środku dostaje mikrofon.

Y2J: Wooow... Kopę lat! Muszę przyznać, że się stęskniłem! Ale widzę, że nie tylko ja. [cheer] Jak już się pewnie domyślacie to ja jestem Waszą niespodzianką, Waszym mystery opponentem na najbliższej Paloozie. To niesamowite, że mnie jeszcze pamiętacie, minęło 8 lat! Przyznam, że nie śledziłem EWF przez ten czas, ale rozglądając się widzę parę starych twarzy, także myślę, że to kwestia czasu zanim znowu poczuję się tu jak w domu. Co ja gadam, ja już czuję sie jak w domu! [cheer] Wrestling jednak uzależnia, nieważne na jak długo odejdziesz, kiedyś i tak będziesz musiał wrócić. Ja nie walczyłem już kilka lat i trzeba przyznać, że trochę mi się przytyło, forma na pewno nie będzie taka sama jak kiedyś, ale mogę Wam obiecać, że dołożę wszelkich starań, żeby moje walki były fajne do oglądania. Przez ostatnie parę lat zająłem się innymi sprawami, strasznie polubiłem bilard, który zresztą pochłaniał większość mojego czasu ostatnio. Jeśli ktoś ma kiedyś ochotę zagrać to zapraszam! Ale do rzeczy, ciężko zerwać z wrestlingiem. Atmosfera jest niezastąpiona, adrenalina, reakcje publiczności, dziewczyny. Właśnie dlatego wracam, brakowało mi tego przez ostatnie lata. Wybór federacji był raczej prosty, nadal mam tu sporo znajomych. Pozdrowienia dla szanownego imperatora Game’a [mruga okiem do kamery]. W ogóle to obciąłem włosy, zauważyliście? Chcę się sprawdzić, przekonać czy nadaję się do występów w najlepszej polskiej federacji. Mam nadzieję, że Was nie zawiodę, bo wtedy zawiódłbym przede wszystkim samego siebie. Dlatego poprosiłem ludzi o to odpowiedzialnych by pozwolili mi zacząć od nowa. Swoją drogą, kto tu w ogóle jest prezesem teraz?

Ktoś z publiczności krzyczy „Esmeralda”.

Y2J: Aha... No nie znam. To z kim ja podpisywałem kontrakt? No nic, w każdym razie chcę zacząć od początku i...

Jay wygląda jakby o czymś sobie przypomniał, rzuca mikrofon i wychodzi z ringu. Wyciąga spod ringu drabinę! Wchodzi z nią z powrotem i rozstawia na środku. Zaczyna na nią powoli wchodzić.

Y2J: ...Chcę zacząć od początku i powoli... piąć... się... w górę [Jest już na samej górze] Oczywiście moim ostatecznym planem jest zdobycie chociaż raz w życiu EWF World Title. Zdaję sobie sprawę, ze konkurencja jest niesamowicie ciężka, ale to mnie tylko zmotywuje do pracy. Na początek muszę schudnąć hehe. [Jay spogląda w górę] Swoją drogą.. pamiętam jakby to było wczoraj.. 26 kwietnia 2001, dawno, nie? Y2J pokonuje Szakala w pamiętnym ladder matchu i zdobywa TV title. Najpiękniejszy moment mojej kariery. Liczę, że taki moment czeka mnie jeszcze niejeden. Ale to powoli, najpierw trzeba wygrać dark match! Niech no ja sobie przypomnę z kim walczę.. Panie Czesławie, zapraszam do ringu!

Po chwili spod FelixTronu wychodzi jakiś mężczyzna po 50-tce ubrany w szary garnitur.

W ręku ma jakieś kartki. Będąc już w ringu jedną podaje Jayowi, który zszedł już z drabiny.

Y2J: Dziękuję bardzo.. [czyta] Okej, już mam. Niejaki Randy Moon i... co? Kto?! [zwraca się do kamerzysty] Mógłby pan tutaj zbliżyć? O właśnie tak.

Widzimy symbol „@”.

Y2J: Czy ktoś rozumie o co w tym chodzi? Panie Czesławie, rozumiem, że przeprowadził pan swój research na ten temat i spróbował się dowiedzieć co ów pseudonim może oznaczać.

Jay podaje panu Czesławowi mikrofon.

Czesław: Tak jest, według moich badań ów nick możemy odczytywać na różnorakie sposoby. Pozwólcie państwo, że przytoczę kilka ciekawszych przykładów. Oprócz standardowej ‘małpy’, którą spotykamy w naszym polskim języku, symbol ten może oznaczać struclę, czy też rogalik (po węgiersku), ślimaka (po włosku), ucho słonia (po szwedzku), świński ogon (po duńsku i norwesku), a także kocią stopę, różę, robaka, psa, czy też rolmopsa.

Publiczność jest wyraźnie rozbawiona wynikami badań.

Y2J: Dziękujemy bardzo. Jak pewnie się domyślacie stoję teraz przed nielada dylematem.. Jak mam o moim szanownym przeciwniku mówić? W rzeczywistości jednak nieistotnym jest czy powiem do niego róża, ślimak, ucho słonia czy zawijany marynowany śledź. Nieistotnym jest czy mój szanowny przeciwnik jest zagorzałym fanem poczty elektronicznej. Ja przyjmuję, że tak i dlatego też będę się zwracał do niego per „małpa” żeby nie nie wprowadzać jeszcze większego zamieszania. Panie Małpa, nie wiem od kiedy jest pan wrestlerem i czy osiągał pan jakieś sukcesy w innych federacjach, dla mnie ważne jest tu i teraz. A tutaj, w EWF, już na najbliższej Paloozie zobaczy pan dlaczego ta publiczność pamiętała o mnie po 8 latach nieobecności. Wiem, że zrobię wszystko co w mojej mocy by zdobyć jak najwięcej w EWF, a na pewno nie mogę sobie pozwolić na przegraną w dark matchu. To będzie mój pierwszy test, mój pierwszy sprawdzian, jak mówi moj theme, I’m Comin’ Back! [cheer] Swoją drogą troszkę trenowałem i mam kilka nowych akcji, których nigdy wcześniej nie wykonywałem, ale póki co niech to pozostanie niespodzianką! Drugi szanowny przeciwnik, Randy Moon. Tutaj chociaż nie ma wątpliwości jak się do niego zwracać, co jest niewątpliwym plusem. Panie Czesławie, mamy coś na jego temat?

Czesław: Sprawdziłem wyniki ostatnich gal i chciałbym zaznaczyć, że Randy Moon wygrał dark match 8 lutego 2009.

Y2J: Wow, to już stawia go wyżej w rankingu niż Pana Małpę. Jednak z tego co wiem, poza tym średnio pamiętnym zwycięstwem Randy Moon spędzał czas wypadając z ringu podczas Battle Royals wątpliwej rangi. Dochodzą mnie też słuchy, że Randy uśmiecha się, gdy sprawia komuś ból. Nie wiem jakie ciężkie doświadczenia życiowe tak cię skrzywdziły, ale wiedz jedno, po naszej walce to ty będziesz siedział i przez parę dni obkładał szczękę lodem i jestem pewien, że wtedy nie będziesz się już dużo uśmiechał. Tak naprawdę nic do ciebie nie mam, to samo do Pana Małpy, w ogóle was nie znam, ale stoicie mi na drodze, a jesteście przeszkodą, którą w tym momencie muszę zepchnąć na bok, bo zamierzam brnąć dalej i podejmować coraz trudniejsze wyzwania. Także chłopaki, nie gniewajcie się, załatwimy szybko tą walkę, a kiedy indziej możemy pójść na piwo i pogadać o dziewczynach. Tak czy owak powodzenia!

Y2J oddaje mikrofon osobie odpowiedzialnej za przechowywanie mikrofonów i wraz panem Czesławem opuszczają ring. Już pod samym FelixTronem Jay podnosi ręce do góry, za co dostaje jeszcze większy pop i zadowolony opuszcza halę. Po drugiej stronie znowu mamy obraz z kamery trzymanej przez Y2J’a. Idzie on spokojnym krokiem przez korytarz, nagrywając zdziwione miny pracowników. Nagle podbiega do niego jakaś kobieta – wysoka brunetka, w dość krótkiej czarnej spódnicy i białej bluzce.

Kobieta: Dzień dobry, czy można zadać kilka pytań? Jestem dziennikarką Sportowych Faktów.

Y2J: No dla Pani oczywiście, bardzo mi miło.

Jay „ogarnia” kamerą dziennikarkę od góry do dołu, na co ta reaguje rumieńcem.

Y2J: Właśnie sobie pomyślałem... Może usiedlibyśmy gdzieś przy kawie skoro ma mi Pani do zadania kilka pytań, hm? Jakaś restauracja, zawsze to przyjemniejsza atmosfera, zapraszam!

Kobieta uśmiecha się i po chwili wraz z Jayem wychodzi z hali, a obraz z kamery znika...

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Y2J

2

• Przemk0

1

• nasjazz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie dobry RP, bardzo lekki co jest wielkim plusem. Cieszę się, że na chwilę obecną nie tylko ja jestem przedstawicielem języka bezpośredniego w EWF. Poza tym, w końcu dla odmiany ktoś o dobrych zamiarach. Rola face'a odegrana na 5. :)
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   41
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Y2J pokonuje Szakala w pamiętnym ladder matchu i zdobywa TV title. Najpiękniejszy moment mojej kariery. Liczę, że taki moment czeka mnie jeszcze niejeden.

A może w przyszłości... Y2J vs Szakal - Ladder Match 2 ? :>

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemek: Nie spoileruj:D A tak poważnie to bardzo chętnie, na pewno coś wymyślimy:)

Dzięki za dobre słowo nas, high five! Jak będzie potrzeba utworzenia teamu to zgłoszę się do Ciebie;]

70480578844af90bfa37be.jpg