Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Całkiem inny E-FED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele wiecie o tych wszystkich E-FEEDACH gdzie się pisze posta za postem. Ja mam dla was coś nowego. Otóż za pomocą symulatora wrestlingu stworzyłem tzw federację gdzie rozgrywane są walki TAG TEAMowe oraz SINGLE MATCHES. Oczywiśćie jak będą chętni użytkownicy to się poszerzy ofertę o walki w klatce, THRIPLE THREAT MATCH oraz HANDICAP itp. Jak na razie szukam chętnych na UWP. Nic nie jusicie postować tylko wprowadzacie dane wrestlera wpisujecie znaczy się na forum i ja wprowadzam do symulatora.

To że używam symulatora to innowacja ale mam jeszcze inną nowość.

Otóż wszystkie E-FEDY dają możliwosć walki tylko w wrestlingu a moja stronka daje możliwosć walk w MMA(czyli popularne UFC gdzie walczy LESNAR) oraz walk KICKBOXINGU i boksu Tajskiego. Ponadto mam także możliwość walczenia w turniejach walk bez reguł czyli VALE TUDO.

Jak zacząć grać?? Wystarczy tylko się zarejestrować co nic nie kosztuje i trwa z 5 sekund bo nie trzeba E-MAILA aktywującego. SERDECZNIE ZAPRASZAM tych którzy są znudzeni nabijaniem kolejnych postów

http://vmmal.phorum.pl/viewforum.php?f=20

Oto link do tematu UWP a strona główna mieści się pod adresem

VMMAL.PHORUM.PL

• Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź