Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Judgment Day 2009 [UWAGA NA SPOILERY]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

@ up , schowaj to w spoiler, bo mozesz dostać warna. Ja już wiem co będzie, więc masz szczęście

W dziale raporty zawsze w środę pojawiają się tapingi z piątkowych Smackdown więc to jeden h*j czy ktoś się dowie teraz czy później :P

A co do samych walk ... Z pojedynku Batista vs Randy Orton może być kaszana , obawiam się , że dobór Animala do tej walki to niezbyt rozsądna opcja . Zwierzątko się raczej nie odegra , bo Orton na 99% nie straci pasa miesiąc po jego zdobyciu . Szkoda , że zmienił się skład tej walki na Smacku ... Chętnie zobaczyłbym w tej walce Morrisona , który byłby miłym dodatkiem do tego matchu . Jeff raczej pasa nie zdobędzie na tej gali , ale ewentualnie w feudzie z Edgem będzie mial z nim rachunki do wyrównania .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• AX

5

• Przemek_1991

5

• Koper137

5

Top użytkownicy w tym temacie

z tego co się orientuję z for anglojęzycznych, to CM Punk po Main Evencie SD! w którym pokonał Edge'a po GTS, chciał wykorzystac walizkę i gdy walka miała się rozpocząc to przybiegł Umaga który go powalił a następnie Hardy który zajął się Edgem. Mecz o WHC nie zaczął się raczej więc wydaje mi się że CM Punk zachowuje walizkę. Nie jestem tego pewien. Zapewne na JD będzie walka CMP vs Umaga.

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

• Reputacja:   655
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

KENTA :

z tego co wyczytałem to Punk w non-title matchu wykona GTS na Edge'u, po czym zrobi cash-in walizki i zrobi z tego title match... po kolejnej próbie pinu już w oficjalnym meczu o pas na ring wleci Umaga oraz Jeff i zrobią zadymę - po czym sędzia uzna walke za no contest - po uslyszeniu tego werdyktu Punk uciekł z walizką - SD zeszło z anteny.

- to tak pokrótce, bo wcześniej czytałem - to jest co zapamiętałem.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

i tu właśnie jest ten historyczny moment:)
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

W dziale raporty zawsze w środę pojawiają się tapingi z piątkowych Smackdown więc to jeden h*j czy ktoś się dowie teraz czy później :P

To, że ty czytasz wyniki, to nie znaczy, że każdy je czyta, a niektórzy chcą obejrzeć normalnie galę.

Co do JD, to:

- Orton vs Batista. Ja myślę, że wróci HHH i wmiesza się w walkę, bo po Backlash będzie raczej feudować z HHH.

Co do SD!, to dużo się może zdarzyć przez te wydarzenia. Umaga w końcu w Main Eventach? A może ma tylko pofeudować z CM Punkiem.

• Reputacja:   1

Zapomnieliście o czymś:

ECW Championship:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10059050

ECW Champion Christian vs Jack Swagger

Swagger wciąż nie może pogodzić się z porażką więc mamy Backlash revenge. To będzie chyba formalnością dla mistrza "Land of Extreme :co:" Jeśli Dreamer odchodzi w tym roku na emerytkę, to spodziewam się po JD wystąpienia Dreamera i w efekcie programu z Christianem.

Aha i nie dawajcie spoilerów, patik wpisz w temacie głównym [uWAGA NA SPOILERY] to userzy nie będą wchodzić, żeby się na nie nie nadziać. Przecież takie tematy są jednymi z nielicznych na ostre spoilerowanie :P

W walce o ECW Championship według mnie Pas obroni Christian. Myślę, że w walce Orton vs Batista wygra Batista.

miszcz_94, co do spoilerow, to można nie dawać z wydarzeń z RAW czy ECW, ale jeśli SD! pojawi się do ściągnięcia w czwartek (chyba :P) to wyniki tej gali powinno się dawać z spoilery. Ktoś pomyśle, że chodzi o spoilery z RAW czy ECW i już sie nadzieje na taki z SD!

Walka o ECW Title: Wiadomo, że wygra Christian. Walka, żeby trochę potrzymać jeszcze ten feud, a potem zrobią nowy. Ja jednak nie chcę w nim Dreamera. Po prostu, dla mnie ten gość się skończył i niech odejdzie na emeryturę i da szansę innym młodym.

• Reputacja:   1

Myślę, że w walce Orton vs Batista wygra Batista.

Bez sensu, jest ciągniecie czegoś takiego, że pas zmienia posiada co PPV. Wydaje się, że WWE robi tak dlatego, żeby było ciekawie a wcale nie jest, na pewno nie przez dawanie pasa co miesiąc każdemu innemu. Gdyby jednak tak się działo to komu by dawali WWE Title. Orton, HHH, Batista, Cena, Big Show, HBK - to są ci, którzy są w ME. I co między nimi latałby pas do każdego z nich w ciągu 14 PPV?! (już pozostało 10).

miszcz_94, co do spoilerow, to można nie dawać z wydarzeń z RAW czy ECW, ale jeśli SD! pojawi się do ściągnięcia w czwartek (chyba :P ) to wyniki tej gali powinno się dawać z spoilery. Ktoś pomyśle, że chodzi o spoilery z RAW czy ECW i już sie nadzieje na taki z SD!

Dokładnie, w takich tematach tag spoiler obowiązuje tylko w galach, które nie zostały jeszcze oficjalnie wyemitowane. Nie ma sensu, aby użytkownik przez trzy dni, od tapingu do ściągnięcia gali nie mógł wejść do tematu z obawy, że zobaczy coś czego nie może obejrzeć z przyczyn technicznych.

Co do tagu spoiler z Raw i ECW - możecie ich nie używać bez żadnych konsekwencji nawet 21s po skończonej emisji gali. Podobnie w przypadku SD!, w sobotę tuż po amerykańskiej emisji możecie walić spoilerami bez tagu ile tylko wlezie.

Edytowane przez nasjazz
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

lepek napisał/a:

Myślę, że w walce Orton vs Batista wygra Batista.

Bez sensu, jest ciągniecie czegoś takiego, że pas zmienia posiada co PPV. Wydaje się, że WWE robi tak dlatego, żeby było ciekawie a wcale nie jest, na pewno nie przez dawanie pasa co miesiąc każdemu innemu. Gdyby jednak tak się działo to komu by dawali WWE Title. Orton, HHH, Batista, Cena, Big Show, HBK - to są ci, którzy są w ME. I co między nimi latałby pas do każdego z nich w ciągu 14 PPV?! (już pozostało 10).

miszczu_94 myslałem że to będzie walka non-title.

miszczu_94 myslałem że to będzie walka non-title.

:lol:

Przecież na raw była walka o no 1 contender :lol:

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

• Reputacja:   367
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie ma godnego rywala dla wwe champion'a ? Wybrali akurat batiste.

Myślę że będzie to udany pojedynek, Batista wreszcie się odegra.

Nie odegra się. Batista wygrał ostatnie starcie z Ortonem (Randy musiał jobbować) i teraz czas na rewanż oraz "zaskoczenie" marków :D Tym razem Dave się podłoży a Randy obroni tytuł. Innego scenariusza nie widzę.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie odegra się. Batista wygrał ostatnie starcie z Ortonem (Randy musiał jobbować) i teraz czas na rewanż oraz "zaskoczenie" marków Tym razem Dave się podłoży a Randy obroni tytuł. Innego scenariusza nie widzę.

I wzrok Cię nie myli :-) Randy musi obronić tytuł, bo ni wierzę, ze dadzą Dave'owi tytuł "ot tak". Miejmy również nadzieje, że nie dojdzie do feudu między nimi... Wiadomo Ci coś o tym -Raven-? Ja nie orientuję się za bardzo w WWE, dopiero wróciłem po odwyku :D Odłożyłem ROH 02 i zająłem się McMahonlandią :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Co do walki Jeff vs Edge, wiadomo, Jeff najprawdopodobniej i inaczej nie moze byc podpisał kontrakt, więc jak było mówione dostanie większy push i właśnie się to zaczyna... McMahon zaczyna go pushować z dupy... zamiast dać np. takiego Chris'a Jericho do walki z Edge'm, ale cóz walka Heel vs Heel dla McMahonowej federacji by nie przypasiła, bo czy to Edge czy Chris by wygrał to pas nadał by był u Heel'a, bo nie wierze, ze Dave odbierze pas dla Randy'ego... A Jeff jako, ze jest face'm prawdopodobnie odbierze pas dla Edge'a, bo jak to dwa najwazniejsze pasy są u heelów? Nie mozliwe u McMahonowej federacji...

7894118684ede4cf290d46.jpg