Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Judgment Day 2009 [UWAGA NA SPOILERY]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Jeff był promowany do zdobycia pasa WWE Champion, którego pragnął całą karierę, po jego zdobyciu rzucał się na ringu "jak świnia", a stracił go bardzo szybko. No chyba, że chodzi o jakiś poprzedni tittle run.
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• AX

5

• Przemek_1991

5

• Koper137

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

A ja bym chciał żeby feud na lini Hardy - Edge trwał dłużej i był zakończony zdobyciem pasa przez Jeffa coś jak w zeszłym roku z tym że po zdobyciu pasa Jeff powinien go potrzymać przynajmniej 2-3 miesiące. W tej walce niespodziewam się innego wyniku niż wygrana Edga, bo sorry ale w przeciągu pół roku być 4 razy Mistrzem i dostać jeszcze walke rewanżową.... wątpie. Swoją drogą naszła mnie myśl, że skoro ma powstać New Hart Fundation, a Edge zaczął używac Sharpshotera (nowy Bret ??)to może on w przyszłości zostanie jego liderem potem wciągną jeszcze Christiana i mamy Kanadyjski team który mógłby zapanować na SD!/ECW. Niby nic ale...

Walka o IC - zapowiada się niezły feud gdyż Y2J nie jest jakimś wielkoludem więc w miare realistycznie będzie to wyglądało. Sądze że Rey wygra pas a w następnych miechach nastąpi podciągnięcie znaczenia pasa, który jak wielu uważa nic nie znaczy...

Sądze że może nstąpić w niedalekiej przyszłości nawet walka Mask vs Hair bo Rey coraz częściej traci maseczke

Punk vs Umaga - wygra Punk przez DQ bo nie sądze że wykona na Samoańczyku GTS, a Hardym to on nie jest więc Swantonem go nie pokona.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   368
  • Urządzenie:  Windows

nalezy powiedzieć , że cobyśmy tu nie pisali i sądzili , to Vince nie jest głupszy od nas. I jesli wg. niego prywatnie Hardy do pasa nie pasował , to mu go odebrał.

Za co kochamy Słowackiego??? Bo Słowacki wielkim poetą był!!! :twisted: Dla mnie tekst, że Vince wie co robi - nie jest w żadnej mierze przekonujący. Mr M. promował Jeffa przez wiele miechów, by dać mu tytuł (a więc widział w nim materiał na mistrza. To nie był eksperyment jak z title'em dla niewypromowanego Punka). Podczas swojego miesięcznego run'u - Jeff nie zdążył się pokazać ani z jakiejś mega dobrej (chociaż dla mnie był spokojnie in plus) ani też z jakiejś złej strony (no, bo co można mu było zarzucić w tamtym okresie???) a więc odebranie pasa po miesiącu uważam tu po prostu za kaprys Vince'a i zabieg typowo z dupy. Hardy nie miał wystarczająco dużo czasu, by pokazać jakim jest Champem (dobrym czy złym) i ja po takim manewrze Vincenta czułem po prostu niedosyt (zjebali jedno z najlepszych, najbardziej logicznych wypromowań w ostatnich latach).

ale naprawde po Reignach Ceny , które jeszcze nie tak dawno biły rekordy za jak to mówisz - dłuższym run'em - wcale nie tęsknie.

Spoko, nikt tu nie optuje za "maratonami" z pasem a'la Cena :D , ale mistrz powinien chociaż te 3 miechy tytuł potrzymać. "Miesięczny" champ to dla mnie po prostu popierdółka.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   183
  • Urządzenie:  Android

A może Punk wykorzysta walizkę po meczu Hardy vs Edge, a jego mecz z Umagą będzie Title Matchem? Ale tak jak kolega wyżej uważam, że Punk wygra po DQ.

6427638215a28716991f4b.jpg

Ja nie mam nic przeciwko dłuższym runom, pod warunkiem, że nie stają się one bezbarwne, jak to było w przypadku ostniego runu Triple H'a.

Co do walki Rater R vs Jeff. Wydaję mi się, że Edge zatrzyma pas po czystym zwycięstwie, a feud zostanie pociągnięty do Extreme Rules, gdzie mogliby dać TLC albo przynajmniej Ladder Match, w którym obaj zawodnicy dobrze się czują i niewątpliwie stworzyliby dobre widowisko. No, ale póki co, mamy JD. W ostatnich latach były to jedne z najgorszych PPV. W ogóle to osobiście uważam, że WWE powinno zrezygnować z tego PPV i więcej czasu poświecić na feudy pod Extreme Rules.

Po wczorajszej propozycji Ortona, by Batista dołączył do Legacy jestem prawie pewny, że potwierdza się pogłoski i Animal przejdzie w końcu heel-turn. Może jeszcze nie teraz, ale coś czuje, że na Summerslam przygotują nam Triple vs Batista IV.

• Reputacja:   368

Po wczorajszej propozycji Ortona, by Batista dołączył do Legacy jestem prawie pewny, że potwierdza się pogłoski i Animal przejdzie w końcu heel-turn.

Co do turnu Batisty, to czemu nie (zawsze byłem pro-heelowy :D )? Ale jego wstąpienie do Legacy, to dla mnie bzdura, skoro grupa, z samego założenia, miała skupiać wrestlerów 2 lub 3 generacji.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Dlaczego nazywasz zdobycie walizki przez Punka "chujową sytuacją " ? Walizka stała się dla niego przepustką do main Eventu i przez nią kręci się przy pasie WHC

Ale on puka, puka, puka do ME, lecz do tej pory walizeczka nie była kluczem do tego miana, gdyż działacze WWE mu te dźwi zamykają. Dali zwycięstwo rok temu w MitB, został krótko mistrzem i odebrali mu w beznadziejny sposób. I co? Teraz replay? Proszę.

chciałbym obejrzeć jakieś dłuższe run'y z HW Title'em

Dodam- długie, ciekawe i zakończone fascynującymi pojedynkami.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dobra moi dordzy parafianie dzisiaj mam ochotę na napisanie coś o zbliżającej się wielkimi krokami gali Judgment Day.

Więc tak po walkach gala ta zapowiada się ciekawie iż, jeszcze większym plusem jest walizka Money In The Bank CM Punka. Gdzieś obiło mi się o uszy że dużo ludzi twierdzi że JD jest jednym z najgorszych PPV w całym wrestlingowym roku. :roll: Zobaczymy jak wyjdzie tegoroczne. Więc Tak:

John Cena vs. The Big Show.

Liczę jak zawsze na Johna ale mam dziwne przeczucie że nie uda mu się zwyciężyc gdyż dla mnie niestety zniknie z ringu na jakiś czas przez kręcenie filmu. Coś czuję że dozna jakiejś Niby kontuzji co spowoduje na niby jego zniknięcie. Cóż Stawiam na Cenę lecz prawie na pewno wiiem że wygra Big Show.

Edge vs. Jeff Hardy.

Cieszę się że JH wygrał walkę Fatal 4-way. Mam nadzieję że wygra ten pojedynek gdyż pewnie tylko dla tego zgodził się przedłużyc kontrakt. Cóż zobaczymy. Liczyłbym na zwycięstwo Jeffa i jakiś dłuższy Tittle Run. Niecierpie oglądac Edga z Pasem.

Batista vs. Randy Orton.

Nie chcę żeby Orton stracił pasu kocham go za walkę, za cwaniactwo, za theme i za wszystko i oddam wiele żeby pasu nie stracił.

O reszcie wypowiem się jutro albo jeszcze dzisiaj nie chce mi się dalej pisac :D

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Kto dokładnie oglądał Raw, ten zapewne widział, że WWE zaspoilerowało samo siebie.

W czerwcu federacja szykuje eventy w Australii i wyraźnie powiedziano, że pasa będzie bronił tam Orton. Co więcej, zaspoilerowano także zwycięzcę walki z pierwszego eventu, gdyż na drugim show ten sam zawodnik ma bronić pasa. Oczywiście, wiadomo, że nie planują zmiany pasa mistrzowskiego na houseshows, ale tak dla porządku powinni moim zdaniem się od takich spoilerów powstrzymać

• Reputacja:   1

AX -

wiadomo przecież że to tylko zapowiedzi. Pamiętam jak przed WM 25 podawano informacje o tym że na houseshowach po 25 odbędzie się walka w której Edge będzie bronił pasa wagi ciężkiej. Teoretycznie więc Edge nie powinien stracić pasa na WM, a tak się stało. Walki na houseshowach mogą być przebookowane - w końcu czy dla fanów robi to różnicę czy pasa WWE będzie na Ich show bronił Orton, równie dobrze może bronic Go Klocek czy też ktokolwiek inny. Ważne dla Nich będzie to że na marnym houseshow odbędzie się mecz którego stawką będzie najważniejszy pas federacji :)

• Reputacja:   183
  • Urządzenie:  Android

Nowa potwierdzona walka :

http://img30.imageshack.us/img30/3887/10216538.jpg

6427638215a28716991f4b.jpg

@AX i DonCarlos

Zauwazcie ze w kazdej z walk jest Orton i Batista a stawka jest WWE Championship co oznacza ze Orton, jak i batista moze byc wtedy Champem.

5944677854b349bd3406ba.png

Morrison vs Shelton Benjamin ? No fajnie , że feud między tymi panami się rozwija , ale to walka właściwie , tak trochę o nic , mogliby zamiast tego matchu dać jakąś walkę tag teamową . Szkoda , że ta walka będzie bez żadnej stypulacji , byłoby ciekawiej . Ale w sumie to Morrison i Shelton prawie w każdej walce prezentują zajebiście wysoki poziom , więc ten pojedynek na pewno będzie ciekawy .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Morrison vs Benjamin to mojm zdaniem będzie najciekawsza walka całego PPV ,ponieważ obaj prezentują podobny poziom ale ciekawy może być też pojedynek Umagi z Cm Punkiem.

no to tak, sadze, ze bedzie to ppv na srednim poziomie...

pierwsza walka, mysle ze niestety wygra batista :( nie sadze by byla to walka na jakims niesamowicie wysokim poziomie...

christian vs swager - tu raczej christian obroni pas mysle ze pozioom bedzie taki jak na backlash (dosyc dobry)

hardy vs edge - to moim zdaniem bedzie najlepszy pojedynek gali.. wygra hardy (na pewno bylo to w kontrakcie ktory przedluzyl)

cena vs big show - wygra big show ...

cm punk - umaga wygra moim zdaniem umaga :x

rey vs jericho -tak jak ktos pisal, rey obroni pas i bedzie ciekawy feud i pas moze w koncu zyskac cos na wartosci... :roll:

shelton vs morisson - zapewne wygra morisson i feud bedzie sie rozwijal : )

8434236214bec043e1f826.jpg