Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Judgment Day 2009 [UWAGA NA SPOILERY]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Świetnie ! Walką gdzieś na początku lub przed walką Umagi z Punkiem powinno byc Jeff vs. Edge. Wtedy CM Wykorzustuje walizkę i broni pasa przed umagą ! O jea ! Na extreme Rules Widze Fatala ! O jea !

Potwierdzenie walki John Cena vs. Big Show

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/10109380

Edytowane przez Koper137
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• AX

5

• Przemek_1991

5

• Koper137

5

Top użytkownicy w tym temacie

Koper zmień swój post bo po części spojlerujesz z gali która się jeszcze nie odbyła.....

CO do walki Byk vs Bezcenny - Big Show powinien znokautować Cene tak by ten mógł zniknąć na kilka tygodni nakręcił zdjęcia do filmu i wrócił....

WG. mnie sprawe trzeba postawić jasno - Jeżeli ktoś już przeczytał w środe lub czwartek spoilery ze SD! które jak wszyscy wiemy nagrywane jest we wtorek to albo nie pisze nic aż do piątku albo daje to w spoiler a w sobote edytuje posta i ściąga spoiler....

Ktoś np. ogląda w środe na YT ECW i chce się wypowiedzieć na temat potwierdzonej oficjalnie walki a ktoś tu wali spoiler z gali która nie została wyemitowana to coś jest nie tak...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Styl:  Jasny

Bym się śmiał jak Cm Punk wbije się na walke Jeff'a i Edka zgarnie pas, później będzie walczył z Umagą i może to być walka o World title i Umaga wygrywa :lol: . Ale to raczej nie możliwe :D
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Coraz ciekawiej zapowiada się to PPV , widzę tu zalążki przyszłych feudów.

John Cena vs Big Show - To napewno nie skończy sę na jednym PPV. Panowie rozpoczną ze sobą długi feud , mam tylko nadzieje że nie tak nudny jak Big Show vs The Undertaker. Co do samej walki to biorąc pod uwage że przez interwęcie Showa na Backlash Cena stracił pas , to on zapewne będzie zwycięzcą. Kolejna walka na Extreme Rules.

CM Punk vs Umaga - " You don't drink you don't somoke , you call this a lifestyle i call this a boring". Tak punka określił mistrz mikrofonu JBL , i z tym się zgadzam. Nigdy nie byłem fanem pana straight edge , ale na tę walkę czekam z niecierpliwością i oczekuje czystej wygranej Umagi. Tu także początek feudu i kolejna walka na Extreme Rules.

Edge vs Jeff Hardy - I tu jest pies pogrzebany. Jak wiadomo Jeff twardo negociuje z WWE swój kontrakt i możliwe że żeby go zatrzymac w WWE Vince da mu pas , i wszystko na to wskazuje gdyż inaczej nie dawali by Hardyego do tej walki. Ale co z Edgem ?. Straci pas i odzyska go znowu za miesiąc na Extreme Rules zostając WHC po raz 10???.. Szczrze wątpie gdyż w tym tępie szybko przegoni HHH ( 12) a może nawet Flaira ( 15 ) , do czego Hunter napewno nie dopuści. Widzę tu trzy rozwiązania.

1: Wygrywa Edge i zaczyna kolejny program z Hardym. W konsekwencji czego Jeff zdobywa pas po długim feudzie.

2: Wygrywa Edge , wszystko sie kończy na Jednym PPV. Znaczyło by to że jednak Jeff nie przedłużył kontraktu z WWE.

3: Wygrywa Jeff , wtedy nie oszukujmy sie długo nie zobaczymy Edga z pasem.

Randy Orton vs Batista- Tutaj jestem na 100% przekonany że wbije sie Triple H i omyłkowo jebnie Batiste co będzie początkiem feudu HHH vs Animal. Orton obroni pas i będzie miał długi title run.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Założę się , że Cena przez większą część pojedynku będzie zaliczał " glebę" ... A w samej końcówkę jakimś cudem podniesie się i wygra ... Chociaż kto wie ? Na Backlash wyniki kilku walk potrafiły nieźle zaskoczyć , więc zwycięstwo Jaśka nie jest takie oczywiste . A o poziom samej walki powinniśmy być spokojni , wystarczy , że Cena postara się , wzniesie na wyżyny i będzie walczyć tak jak ostatnio z Edge'm na poprzedniej gali PPV . Big Show na ostatnim RAW dosłownie rozpier****ł bezcennego , więc ten feud między nimi może się trochę pociągnąć . Powinno być ciekawie .

Cholernie jestem ciekawy tej walki Cm Punk vs Umaga . Zajebiście , że Umaga nie zajmuje się już jobberami , tylko w przeciągu tygodnia , z miejsca zostaje dodany do ważnej walki na PPV . Ciekawe w jakiej będzie dyspozycji , oczekuje długiej walki , Punk na pewno nieźle się z samoańskim buldożerem pomęczy . Nie jest też mi tak łatwo wyłonić faworyta tego pojedynku . Fajnie by było , Punk i Umaga pofeudowali dłuższy czas ze sobą .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Na wstępie - jest to mój mały comeback na PSW - i w ogóle mój pierwszy post wrestlingowy w tym roku. Tyle tytułem wstępu...

Gala Pay-Per-View, WWE Judgment Day 2009 na chwilę obecną zapowiada się jakoś nie specjalnie (moje wrażenie). Generalnie rzecz biorąc, gale Judgment Day, słabo zapadały mi w pamięci i średnio pamiętam walki z tych, że PPV. WWE też sobie zdaje sobie sprawę, iż ta gala jakimiś specjalnym względami nigdy się nie cieszyła. Dlatego też, idąc tym tropem można wywnioskować, że w przeciwieństwie do WWE Backlash 2009, nie będzie jakichś znaczących zmian pasów. O ile przy Backlash trzy główne pasy zmieniły posiadaczy, co było dyktowane rezultatami draftu (choć nie tylko), tak też przy Judgment Day, zmiana może dotyczyć co najwyżej jakiegoś drugorzędnego tytułu. Natomiast co do samych pojedynków, a więc:

The Big Show vs John Cena - widać, że The Big Show nie może znaleźć ani swojego miejsca, ani swojego feudu. Natomiast u Johna czuć, że jest na siłę wstrzymywany od main eventów, i podobnie - jakoś gorzej wypada, w walkach, gdzie pas championa nie jest stawką. W ogóle Cena, powinien zrobić coś, ze swoją postać, gdyż popadła ona ostatnim czasy rutynę. O ile przejście z "rapującego Johna" do "Johna marine", mogła co niektórym się spodobać, tak teraz - ciągle widzimy to samo. Co do samego pojedynku. Hmm, pamiętam jak podczas Pay-Per-View WWE WrestleMania XX, John Cena pokonał The Big Show, tym samym zdobywając US Title. Pojedynek był całkiem przyjemny (jeżeli się nie mylę był to opener), ale teraz nie liczę by historia się powtórzyła. Znając życie WWE przeciągnie jakoś ten match, przez co powieje nudą (obym się mylił). W ogóle coś czuję, że ten feud nie potrwa długo. Cena będzie miał swoją zemstę za Backlash ;)

World Heavyweight Championship - Edge vs Jeff Hardy - hmm, coś ostatnio Jeff'a zaakceptować nie mogę. Nie pasuję mi on do roli prawie, że w main eventach. Tym samym, dochodzą plotki odnośnie przedłużenia kontraktu z Hardym, który jakieś wątpliwości ma. Edge wygra i to wystarczy.

ECW Championship - Christian vs Jack Swagger - na ECW nic się nie dzieje. Swagger nie najgorzej jako champion spisywał się, jednak Christian (który wypada gorzej po powrocie do WWE) musi trochę ponosić tytuł, tym samym do ECW musi jakaś świeża krew z FCW przyjść, wtedy coś może ruszy z feudem na brand'zie ECW....

WWE Championship - Randy Orton vs Batista - chyba nie tylko ja odczuwam, że pojedynek ten na siłę został zrobiony. Brak Triple H'a, a co za tym idzie, Batista wrzucili do pojedynku. No cóż, Dave pasa nie dostanie, bo to raczej sensu by nie miało, dla rozwoju przyszłych feudów. Zapewne The Legacy wmiesza się w match, tudzież Batista wygra przez dyskwalifikację (i tym samym nie zdobędzie tytułu)...

6444611174ef5b5065fac7.jpg

No cóż, Dave pasa nie dostanie, bo to raczej sensu by nie miało

Tego być pewnym nie można. Być może WWE planuję aby Batista zdobył pas, a potem przeprowadził feud z Triple H'em co by było dość słabym rozwiązaniem bo chyba każdy wie jak ta dwójka prezentuje się w ringu. Co do samej gali jak kolega wyżej nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego, a tym bardziej zmiany głównych pasów bo jak ostatnio słyszałem WWE chce ustabilizować sytuacje z pasami aby nie zmieniały co gale PPV właściciela. Znając życie przewine większość tego pojedynku.

The Big Show vs John Cena- Na myśl nasuwa mi się pytanie czy tej walki nie można było przeprowadzić na RAW? Walka zapowiada się bardzo nudno (chociażby ze względu na pierwszego wrestlera). Zwycięzca według mnie może być tylko jeden, a mianowicie Cena. Przez większość czasu był obijany przez Showa więc pora na "rewanż".

Jeff Hardy vs Edge- Ehhh kolejny odcinek pod tytułem hardy vs edge. Nie wiem co WWE chce osiągnąć robiąc co chwile te same pojedynki. Pokazać jak dobry jest Jeff? Wątpie, podejżewam, że WWE tym razem chcę dać pas "dobremu bratu" ze względu, że ostatnio mówiło się o jego odejściu z WWE. Tutaj również nie widzę inngo zwycięzcy niż Edge. Nie chcę poraz kolejny oglądać Hardy'ego z pasem (jego widok na SmackDown w zupełności mi wystarcza).

Christian vs Swagger- No cóż największa gwiazda z ECW kontra jeden z najbardziej niedocenianych wrestlerów w federacji. Nie spodziewam się aby w tym wypadku pas zmienił właściciela. Jak już ktoś wspomniał pewne jest to iż Christian podtrzyma trochę pas.

Randy Orton vs Batista- Ta walka była pewna od powrotu Batisty. Tylko zastanawiałem się czy będzie to pojedynek pomiędzy trójką rywali mianowicie Triple H vs Batista vs Orton czy raczej singlowy pojedynek, okazało się, że jednak ten drugi. Nie spodziewam się niczego porywającego po tej walce. Ogólnie jak napisałem na początku postu wygra Batista, a potem przeprowadzi żałosny feud z Triple H'em.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Do feudu HHH vs Batista dojdzie napewno , ale nie będzie to feud o pas. Oficiele WWE chcą teraz pownej stabilizacji jeśli chodzi o posiadaczy głównych pasów , więc jestem spokojny o to że na JD Orton pas obroni. Jak napisałem wcześniej Triple H napewno pojawi sie na tym PPV i wmiesza sie do walki , omyłkowo uderzając Batiste przez co przyczyni sie do zwycięstwa Ortona. No i mam feud HHH vs Batista , albo co bardziej prawdopodobne HHH vs Batista vs Orton.

Tylko w obliczu Extreme Rules ciężko będzie wtedy o jakąś "extremalną" stypulację w Triple Threat Matchu... Z drugiej strony tylko 2 tygodnie zostaną od JD do ER, wiec może HHH jako Special Guest Referee?

Oficiele WWE chcą teraz pownej stabilizacji jeśli chodzi o posiadaczy głównych pasów

Stabilizacja-tak, lecz co z panem Money in the bAnk? Wepchnęli go do feudu z Umagą, by zająć jego czas, przez co będzie biegał z tą walizeczką jak kot z pęcherzem. Punk musi wykorzystać walizkę....wygrał ja po raz drugi, przez co jego posiadanie walizeczki robi się nudne. Nawet jeśli próba zdobycia pasa by się nie powiodła, to i tak więcej byłoby w tyn emocji, aniżeli czekanie na ten moment.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   368
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wepchnęli go do feudu z Umagą, by zająć jego czas, przez co będzie biegał z tą walizeczką jak kot z pęcherzem.

Sądzę, że zafundowali Punkowi feud z Umagą, by mu podłożyć Samoańczyka i w końcu jakoś wypromować Pana Money in the Bank, bo ostatniej, czystej porażce z Kane'em, CM byłby śmiesznym pretendentem do jakiegokolwiek pasa HW.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

up

Może w naszych oczach tak , ale odebranie pasa Edgowi , po tym jak ten 2 tygodnie z rzędu przegrywa CM na SD , nie było by dla marków zbyt niewiarygodne...

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

Wepchnęli go do feudu z Umagą, by zająć jego czas, przez co będzie biegał z tą walizeczką jak kot z pęcherzem.

Sądzę, że zafundowali Punkowi feud z Umagą, by mu podłożyć Samoańczyka i w końcu jakoś wypromować Pana Money in the Bank, bo ostatniej, czystej porażce z Kane'em, CM byłby śmiesznym pretendentem do jakiegokolwiek pasa HW.

to po co podkladali Punka Jacobsowi?:)

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

Glen Jacobs miał w tym dniu urodziny :D , jest to jedyny( niestety) powód dlaczego Vince podłożył mu Punka . Co Do Punka to owszem wykorzysta on walizeczke ale na SD , Albo na Edg'u albo na Hardym , wszystko zależy od wyniku JD. Mam jednak nadzieje że pan " straight edge" pasa nie zdobędzie , bo jakoś niezbyt go trawie jako wrestlera( ring skilsy , mic skilsy , ogólnie ten jego nijaki gimnick) a tym bardziej jako Champa.

( ring skilsy , mic skilsy , ogólnie ten jego nijaki gimnick) a tym bardziej jako Champa

W WWE przez pewien czas był powiewem świerzości, jego pierwsze królowanie było dość krótkie, lecz nawet dobre, niestety debilnie zakończone. Obecnie może trochę przynudzać u Vince';a, ale ogólnie wrestlerem pod każdym względem jest niesamowitym, ma potencjał jak cholera.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg