Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Szkoła ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak patrzę i 3/4 piszących tutaj nie dzierży matematyki.

Ludzie nie lubią matematyki, bo zazwyczaj kiepsko wchodzi do głowy i jej nie rozumieją (mnie także), ale powiem szczerze, że jak w gimnazjum miałem w ciul wymagającą nauczycielkę od matmy, to uczyłem się jak głupi tej matematyki i miałem 4 z matematyki :) . Pamiętam te czasy jak się chodziło "zesrany" cały dzień, bo się zapomniało zadania zrobić :D . I taki nauczyciel od majzy jest jak dla mnie najlepszy.

A jak nauczyciel mizerny, to naukę się odpuszcza niestety, a o zadaniach domowych już nie wspominając. No i na dwójeczkach się leci ;) .

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

3

• Cypex

3

• johniss

2

• kmL

2

Top użytkownicy w tym temacie

I taki nauczyciel od majzy jest jak dla mnie najlepszy.

A jak nauczyciel mizerny, to naukę się odpuszcza niestety, a o zadaniach domowych już nie wspominając. No i na dwójeczkach się leci ;) .

Zgadza sie.

W liceum mialem wymagajacego nauczyciela, do tego chodzilem na korki raz w tygodniu do takze wymagajacego sora i w sumie to dzieki niemu teraz jestem na matematyce na studiach. :)

Zawsze jest tak, ze jak nauczyciel przycisnie, to zawsze mobilizuje do pracy, jednak nawet jesli probuje ostro cisnac, a sam nie potrafi niekiedy wytlumaczyc pewnych rzeczy to za chiny nie da rady samemu ogarnac tego materialu.

Ja lubię J. Polski, Informatykę i J. Angielski(ale belferki nie trawię :twisted: ). Nie cierpię Matmy, J. Niemieckiego i Przyrody.

Jeśli masz coś do mnie : I've got 2 words for ya!!!

Życiem kieruje szczęście, nie mądrość. - Cyceron

Hey, [you] tell me how Your life is better than mine...

15962289644a34bbfe79a05.png

Ja również nienawidzę matematyki.

Ulubione:

- Chemia - a szczególnie pirotechnika :twisted:

- j. ang

- geografia

Edytowane przez fluxing
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zawsze jest tak, ze jak nauczyciel przycisnie, to zawsze mobilizuje do pracy, j

No wiesz, mnie z Chemii tak przycisnęła, że bałem się chodzić na lekcje i miałem ponad 50% nieobecności. Pod koniec semestru przestałem se chodzić i pogodziłem się z 1/ew. NKLką ... aż kumpel powiedział do mnie - przyjdź na następną lekcje bo facetka chciała z tobą gadać. .. i przyszedłem ..a ta do mnie - zrób 2 referaty, naucz się weglowodorów nasyconych i nienasyconych i masz 2 na koniec :D . Klientka o której myślałem, że jest szmatą, okazała się zajebista ;) Na jej miejscu , już dawno bym udupił osobę, która miała takie podejście do przedmiotu jak ja ;) I teraz właśnie przepisuje temat i ucze się na wtorek :P

Co do tematu, to

Lubie:

Angielski , geografia, biologia - moje ulubione przedmioty. Mimo, że oceny mam raczej średnie, to wiem jaką mam z nich wiedzę i wiem, że na maturze poradziłbym sobie z nich bez problemu.

Nie lubie:

Chyba tylko matematyka. Przez całe życie jechałem na 2 i 3-ach, nic się nie uczyłem , ściągałem na sprawdzianach i teraz to wszystko wyszło na wierzch, bo mam 5 gołych bań i czeka mnie poprawka w sierpniu. :-x

Chemia i fizyka - lubie bardzo. Szkoda, tylko, że zawsze miałem tak zjebane podejście do tych przedmiotów i uczyłem się tylko na koniec roku przed wystawieniem ocen na semestr. Wiem, że jakbym się choć trochę przyłożył to nie byłoby mowy o zagrożeniach itd.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Mi tam Chemia szczerze powiedziawszy wisi :) Co prawda po tych dwóch latach bycia w LO wychodzę z założenia , że nauczycielka nie umie tłumaczyć , ale zarówno w pierwszej jak i drugiej klasie miałem wystawione mocne 3 na koniec. Wystarczyło tylko regularnie chodzić na lekcje , na zajęciach pozamulać , a w domu na odpie**** opanować materiał , który zresztą na poziomie podstawowym nie jest zbyt trudny. Przynajmniej moim zdaniem .

Tak patrzę i 3/4 piszących tutaj nie dzierży matematyki.

Ludzie nie lubią matematyki, bo zazwyczaj kiepsko wchodzi do głowy i jej nie rozumieją (mnie także), ale powiem szczerze, że jak w gimnazjum miałem w ciul wymagającą nauczycielkę od matmy, to uczyłem się jak głupi tej matematyki i miałem 4 z matematyki :) . Pamiętam te czasy jak się chodziło "zesrany" cały dzień, bo się zapomniało zadania zrobić :D . I taki nauczyciel od majzy jest jak dla mnie najlepszy.

U nas nauczycielka z maty jest całkiem wymagająca , nigdy nie znamy dnia , ani godziny ... Na hasełko " wyciągnijcie karteczki " mam wrażenie , że większość klasy idiocieje i zazwyczaj kończy się to na ocenach niedostatecznych :P Ja na przykład dosyć często muszę brać korki ( tak ja gdzieś połowa mojej klasy ) , bo zazwyczaj jak sam się nauczę to dostanę kapę . No ale czego oczekiwać od klasy humanistów :lol: Za rok obowiązkowa matura z Matematyki . Szczytem ambicji u mnie i u moich kumpli jest te 30 % ...

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• 2 tygodnie później...

Hmm... lubiłem matmę do czasu kiedy mieliśmy lekcje z nauczycielką. Teraz do nas przyszedł taki wieśniak który mówi: "poszłem", "wyszłem". Ale od 09/10 już nauczycielka wróci :-)

Lubię gerę, biolę, angola, WOS i WF

Nie lubie Plasty (w 3. klasie już jej nie ma :grin: ), chemii i to cyba wszystko.

Jak wszyscy to i ja ulubione przedmioty: j.polski na koniec 3 historia na koniec 5 i informatyka na koniec 6 :D

Lubie też angielski ale nasza nauczycielka chce nam chyba wpoić nienawiść do tego języka :???:

802004044496f2a2212296.jpg

I Hate Matma.Do you hate Matma too? Yes?OK We Hate Matma...

Znienawidzone przedmioty-Matma(Facetka jest spoko,lecz sam przedmiot to jzu porażka),

Polski(może i 4 na koniec,lecz zaczynamliśmy dwoma polakami w pon.)

Religia-OMG,żeby była normalna facetka,ALE Ciotka!...

Techna-żal.pl-słowo Technika znaczy coś robic z czegoś,a nie pierdolic nam jak się "nie" wjebac na drodze!

Lubiane:

Historia-Facet spoko i przedmiot

J.Niemiecki

Chemia

Fiza

w-f -I'm love it

Gegra

J.Ang-Facetka(no comment),lecz przedmiot lubie

------------------------------

Make some noise-X Pac! ]

------------------------------

20786969194a5358bae9926.gif

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 945 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 540 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 868 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: wXw 16 Carat Gold 2025 - Dzień 1 Data: 07.03.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: wXwNOW.de Komentarz: Joey Sensation & Robin Christopher Fohrwerk Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
      Szczerze myślałem, że dawno już tam jest....
    • abudhabi
      Odnośnie walki KO z Zaynem - Owens nie krwawił po spotkaniu z krzesłem owiniętym drutem, bo zgubił żyletkę  https://x.com/OceanWrestle/status/1898101189142598067?t=NeQiIgoIEVIq5w7zZf0Ahg&s=19
    • PTW
      POTRÓJNY MISTRZ PRO WRESTLINGU W PIERWSZEJ OBRONIE NOWEGO PASA! Nie tylko Spartan będzie miał przed sobą nietuzinkową przeszkodę na swojej drodze już za tydzień w sobotę! Arkadiusz Pan Pawłowski stwierdził, że najważniejsza jest dla niego sprawiedliwość, a skoro Jednoosobowa Armia zmierzy się z wyzwaniem-niespodzianką, to i samozwańczy Moralny Kompas Polskiego Pro Wrestlingu powinien udowodnić swoją wartość (i wyższość) w specjalnym czelendżu, którego stawką będzie jego najnowsza zdobycz prosto z Włoch - pas Bestya Slam! Kto poradzi sobie lepiej z poprzeczką zawieszoną przez promotora PTW i jak to w ogóle będzie wyglądać? Przekonamy się wkrótce! Gala, która odbędzie się 15 marca zapowiada się na niezwykle nieprzewidywalne widowisko, nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić Was na to wydarzenie, co niniejszym czynimy! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Inner Circle 17 Data: 06.03.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Gelsenkirchen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: wXw Wrestling Academy Publiczność: 120 Format: Taped Data emisji: 11.03.2025 Platforma: wXwNOW.de Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...