Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown vs RAW "Challenge Mode"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak pomyslnie ukonczyc 15 zadanie w kategori Legend? Kradne Bret Hartowi finisher koncze walke a zadania nie zalicza:(Prosze o pomoc
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

5

• czaja

5

• SixKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

Może nie na tym poziomie startujesz?Albo rules nie są ,,default"??To ma znaczenie...

Moje statsy z challenge mode nie są imponujące:

Amateur-15/15

Rising Star-12/15

Superstar-11/15

Legend-13/15

Za cholerę nie mogę wygrać RR jako 1 zawodnik,mam też problemy w Take Out Evolution,czyli Handicap Matchu..mam nadzieję,że z czasem mi się uda :)

I jest mały paradoks:mam więcej zaliczonych challenge'ów w legend niż w rising star :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

WeeMan w Royal Rumble można wybrać legende... wybierz Andre the Gianta, zdecydowaną większość wyrzuca niemalże natychmiastowo (wystarczy jeden Punch na przeciwnika za linami).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Wszystko niby mam jak nalezy, a i tak zadania nie zalicza:( Nie mam pojecia co moze byc zle

Czaja:poziom hard,rules default,wybierasz jaką chcesz postać i musi być koniecznie zachowana zasada 0 finisherów na początku,może tu popełniłeś błąd...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Wszystkie ustawienia mam takie jak napisales,wiec juz nie wiem o co chodzi :evil:

ps.gra jest oryginalna

Ja to zaliczyłem za pierwszym razem...moje staty są coraz bardziej imponujące,wygrałem wszystko w Amateur i Legend,zostały mi 2 w Rising Star i 1 w Superstar..Dam radę,zrobię to dziś :D

A napiszesz przebieg tej walki? moze wtedy mi sie uda.

[ Dodano: 2005-01-22, 19:38 ]

Boze ale jestem glupi:) zamiast sharpshoter'a kradlem mu ciagle ten drugi finisher.Tydzien zmarnowalem:)Temat do zamkniecia

Hehehehe :)

Zdarza się...

Ja dziś zaliczyłem Overcome The Odds czyli 2 finishery na twarz i zwycięstwo...Jest dobrze :)

[ Dodano: 2005-01-22, 22:07 ]

Potrzebuje pomocy w 2 challenge'ach,które mi zostały do ukończenia wszystkich...pliz,jak macie jakieś porady to się nimi podzielcie...

1.Take Out Evolution-nie mogę sobie poradzić,zawsze mnie we dwójkę zniszczą w handicap matchu :(

2.Big Red Machine-nie mogę rozwalić Kane'a tak,żeby wszystkie części były czerwone...ma ktoś jakiś pomysł?

Będę wdzięczny za pomysł,mam jush wszystko w Legend i Amateur,zostały mi tylko te 2 challenge do zakończenia...

Najlatwiej bedzie jak na poczatek zrobisz wlasnego zawodnika (Super Heavyweight)

1 Take Out Evolution

-Na poczatku walki uciekaj za ring i tam rozwal im glowe do czerwonosi

-Z powrotem na ring i wykonaj na jednym "Spinebuster 08" i szybko "Clutch 01" a sie podda

2.Big Red Machine

- Jak twoj zawodnik bedzie mial chwyty na wszystkie partie ciala uda sie bez problemu

Udało mi się!!

Mam wszystkie challenge!!

Kane'a zniszczyłem Chrisem Benoit,ale było ciężko,została tylko minuta do skończenia czasu,a Evolution pokonałem...Triple H'em!!

Mam wszystko ukończone i wszyściutkie bonusy,teraz bawię się w tworzenie CAWów.Zrobię sobie taką superligę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ring of Honor serwuje cotygodniowe show na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Odcinek z 5 marca został nagrany w niedzielę, 1 marca, w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Głównym punktem programu jest Four Leaf Clover Four Corner Survival Match, którego zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Juice Robinson i Austin Gunn z Bang Bang Gang zmierzą się z MXM Collection. „The Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Pries
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
    • Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
  • Dodaj nową pozycję...