Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Backlash 2009 [Uwaga na SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Punk'87, co do walki Batisty wg. mnie nie było najgorzej tak się czepiacie tego zawodnika, bo jesteście uprzedzeni po tym co robił przed kontuzją..

Dajmy mu jeszcze troche czasu i zobaczycie że będzie dobrze.

Pięknie tez nie walczył...Walka była beznadziejna...Dibase cały czas dominował aż w końcu po chwili awaryjne zasilanie Drewnisty i Batista Bomb...1...2...3...Drewniak wygrywa...ale sorry gorzej już chyba być z nim nie może...lepiej chyba też nie.Po Backlash możemy zobaczyć walkę Triple H vs Batista vs Randy Orton i może...sędziowanie Flaira :D ?

Chciałbym zobaczyć coś takiego :P

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
  • Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• adrian20-11

22

• Punk87

14

• Deshawn

12

• -Raven-

11

Top użytkownicy w tym temacie

Punk'87, co do walki Batisty wg. mnie nie było najgorzej tak się czepiacie tego zawodnika, bo jesteście uprzedzeni po tym co robił przed kontuzją..

Dajmy mu jeszcze troche czasu i zobaczycie że będzie dobrze.

Stary, jeśli już ma taki mały move set to niech go chociaż nie kaleczy... Nawet Goldberg który też umiał tylko 4 moves'y wykonywał Spear którego Edge, a zwłaszcza Boretista mogą mu zazdrościć ^^ by the way, nie ma chyba obecnie bardziej nakoksionego zawodnika w całym WWE niż drewienko.

A ja coraz bardziej zaczynam się przekonywać do przydupasów Ortona, bo całkiem przyzwoicie się prezentują w ostatnich walkach (Superstars, SD).

nastpila na wmce?:<

Chodzilo mi o zjednoczenie tych dwoch pasow!

Mua? Uprzedzony?

Nie, nie, nie....... O ty w zyciu.

Chodzilo mi w tym momencie tylko i wylacznie o prowadzenie walk w taki sposob jak opisalem wczesniej.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

1 Last Man Standing

No tutaj nie trzeba dużo mówić ale nawet jeśli Cena się postara i Edge może ten LMS ciekawie wyjść choć raczej tutaj wygrana Ceny.

2.Six Man

No ten mecz mam nadzieje że zrobi na mnie wrażenie bo squady niezłe ...LECZ jak wiemy WWE może zwalić najlepsze proma itp...

Mam na myśli że fajnie na początku było feud Mcmahonsow z Legacy lecz teraz mi nie podchodzi ... przez WM na której Triple H mówił że normalnie złamie kark Ortonowi że wogule to będzie WOJNA.I jak wyszło ? I tutaj niewiem kto wygra...

3.ECW CHAMPIONSHIP match

z racji faktu że nie oglądam ECW nie wyrażam się choć sądzę że Christian wygra...

4.I quit mecz

To tutaj pewnie fani nie mogą patrzeć ciągle na przegrane Jeffa ... przecież muszą wiedzieć że ich Jeff jest najlepszy...

Bo PINGWINY FAJNE SĄ xD ;d :P

WE GOT 2 WORDS FOR YA!!!

Thank you :P

Niemam ulubionego wrestlera ponieważ tak czy siak WWE i TNA oglądam i albo dadza za dużego pusha komus,albo kogos zeszmaca...wiec... :D

148959482249ee46623362f.jpg

Dobra... skleje wszystko w całość i wypowiem sie na temat każdej walki z osobna:

1. ECW Championship - Jak dla mnie ta walka powinna być opener`em. Pas ECW zmienia właściciela, praktycznie na ECW, nie na PPV. Myślę że z tych 4 kandydatów, Christian jest najlepszy. Na 100% nikt nie chciałby zobaczyć powtórki meczu Christian vs Finlay, wtedy obawiałbym się jednego... walki Finlay vs Tommy Dreamer. Na szczęście tak nie jest. Mam nadzieję że Swagger i Christian zrobią dobry pojedynek, nie liczę jednak na fajerwerki. Chciałbym żeby wygrał Christian i potrzymał ten pas trochę, lecz co do teog nie jestem pewien. Możliwe że wygra Swagger i przegra pas na którymś z ECW.

2. Matt vs Jeff - Już wypowiadałem się na temat tej walki, koniec feud`u braci i basta. Mam nadzieję że nie będzie żadnych dennych przedmiotów typu odkurzacz... Pochodzą trochę wśród publiczności, poskaczą trochę, mam nadzieję że nie skończy się po odklepaniu czy beznadziejnym I Quit jak w przypadku Cena vs JBL

3. Last Man Standing - najlepsza stypulacja jaką WWE może zrobić, jej specjalność. Ta walka może być najlepszą walką na gali bez względu na wynik. Co tu więcej mówić... końcówka to pewnie jakieś FU/Spear ze znacznej wysokości (oby nie FU z ringu...)

4. 6-men - tutaj zdecydowana wygrana drużyny Triple H`a (nie wiem czemu niektórzy mówią ze McMahon`i wygrają...) W tej walce według mnie wykaże/wykarze (?) się tylko Shane (on każdą walkę ma dobrą) oraz Orton... reszta będzie prowadzić powolną walkę (połowa to submission`y)

To chyba tyle meczy... Jutro na pewno dodadzą jakiś mecz, w piątek też... Może Div`y? US? IC? TT?

A kto powiedział że Punk zgarnie pas WHC a nie WWE. Vince lubi czasami zaskakiwać.

Przyjmijmy taką sytuację.

- Orton wygrywa z swoją drużyną i jest nowym mistrzem

- Punk zapowiada walkę na JD pomiędzy nim a Ortonem

- Punk wygrywa i WWE title idzie na SD

To też jest możliwe ale jednak na 10% taki scenariusz będzie miał miejsce. Punk ma pewien niewyrównany rachunek z Ortonem z zeszłego roku kiedy Orton pozbawił go pasa. WHC. Jednak na 90% sprawdzi się scenariusz że to Punk weźmie ze sobą WHC title na SD.

Tak czy siak to teraz Punk rozdaje karty jeżeli idzie o pasy na federacjach.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9959436

W stypulacji Kiss Cam ^^

oraz...

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9953998

Może wyjść z tego dobry pojedynek.

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

• Reputacja:   1

Po dzisiejszym RAW potwierdzono walkę:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/9953998

Chris Jericho vs. WWE Hall of Famer Ricky “The Dragon” Steamboat

Jericho wyzwał Dragona na pojedynek na Backlash. Steamboat przyjął wyzwanie. Moim zdaniem walka może być ciekawa ze względu na umiejetności Rickyego, bo na WrestleManii było całkiem dobrze. Tym razem wygra Hall of Famer.

może trochę taki offtop zrobię ale sorry za to. Czy to RAW było na żywo z Anglii?

tak było Raw w Londynie. Backlash zapowiada sie bardzo ciekawie. na wrestlemani 2 main eventy mnie nie za bardzo interesowały- po HBK vs. Taker poszedłem spać:) tutaj trzeba będzie looknąć na całość. widze że już koledzy mysla o walizeczce, coś w tym jest bo nie sądze że edge zdobedzie sobie WHC. chyba ze Randy ucieknie z pasem WWE na SD! z powodu vickie:) jest wiele mozliwości, co sprawia że będzie ciekawie. na WM 25 nie obstawiałem, z resztą słusznie bo i tak tylko MITB by mi sie sprawdziło, teraz z wielka przyjemnością bede typował ale o walkach jeszcze bedzie czas napiasać.
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

Czy to RAW było na żywo z Anglii?

tak z londynu, ale nie na zywo.

Według mnie w walka Jericho vs Ricky "The Dragon" Steamboat będzie bardzo ciekawa. Myślę, że wygra Steamboat. W walce Legacy vs HHH, Batista and Shane McMahon, wygra drużyna Triple H'a.

• Styl:  Jasny

HHH i jego team wygra Jeff wygra i quit match steamboat jericho na tą walkę bardzo czekam szczegolnie ze względu an formę steamboata jest nadal dobry ale i nie boi sie akcji wysokiego ryzyka szacun a co do wali cena vs edge jakos na nia nie czekam widzialem ich duzo razy ze sobą w walkach i torche juz mnie denrwuje push edga bardziej zaslufuje an to taker albo cm punk a nawet kane mam andzieje ze punk wykorzysta walizke na backlash i zakosi pas cenie PZDR

11806779274e2ad9a9ac528.jpg

HHH i jego team wygra Jeff wygra i quit match steamboat jericho na tą walkę bardzo czekam szczegolnie ze względu an formę steamboata jest nadal dobry ale i nie boi sie akcji wysokiego ryzyka szacun a co do wali cena vs edge jakos na nia nie czekam widzialem ich duzo razy ze sobą w walkach i torche juz mnie denrwuje push edga bardziej zaslufuje an to taker albo cm punk a nawet kane mam andzieje ze punk wykorzysta walizke na backlash i zakosi pas cenie PZDR

Przecinki, kropki i wielkie litery też są na klawiaturze :)

Ciekawie wg mnie się zapowiada walka Steamboat vs Y2J. Jak writerzy nie będą pijani, to wyjdzie pewnie ładna walka. W reszcie walk interesują mnie tylko wyniki. Życzył bym sobie wygranej Legacy (DiBiase lub Rhodes pinuje kogoś z teamu Triple H i zaczynamy oglądać kłótnie i rozłam Legacy) i wygraną Edga, niech w końcu uwiarygodnią jego postać :/

Steamboat vs Jericho ? Powinno być bardzo ciekawie . Ricky na Wrestlemanii jako jedyny z "ekipy" Hall of famer zaprezentował się z dobrej strony czym chyba nas wszystkich mile zaskoczył . Steamboat jest zresztą już na tyle wiekowym zawodnikiem , że nie mamy prawa oczekiwać od niego jakichś cudów na ringu ... ale jeśli powtórzy to co było na WM-ce , to chyba możemy być spokojni o atrakcyjność tej walki . Kto wie , może Ricky utrze nosa Jericho? Edytowane przez Przemek_1991

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg