Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Backlash 2009 [Uwaga na SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

joga94, daj sobie spokoj z tym szmaceniem Kane'a. Gdyby sie czul szmacony, to raczej juz by go w WWE nie bylo.

Święte słowa :) . Kane sam się zdecydował i chce promować młodych zawodników, więc tak się stanie na Backlash i nic tego nie zmieni. :) Wiadomo walka Kane vs CM Punk wyjęta z dupy, ale pomoze wypromować CM Punk'a na wiarygodną osobę i godną Pasa, gdy pokona Kane'a.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• adrian20-11

22

• Punk87

14

• Deshawn

12

• -Raven-

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

joga94, daj sobie spokoj z tym szmaceniem Kane'a. Gdyby sie czul szmacony, to raczej juz by go w WWE nie bylo.

A co on ma do powiedzenia ? Dla niego w większej mierze ważniejsze jest to ile dostaję za udział w gali, niż jak traktują jego pozycję w federacji (tyle lat poświęcenia, a teraz służy jedynie to promowania wrestlerów z midcardu, typu CM Punk). Ze strony WWE jest to rzecz nie fajna (zapewne porozumieli się w jakimś stopniu z Kane'm) , jednak lata świetności Kane dawno minęły i nie dziwię się decyzji writerów, którzy wiedzą, że jego potencjał dawno się wyczerpał, a dzisiejsze mic skillsy w ringu pozwalają mu jedynie na poczęstowania paru gości big bootem, wykonanie chockeslama, a jeśli ciało pozwoli clothesline z górnej liny (nie komentując w jakim stylu on to wykonuje). Kończąc ... Dzisiejsza wielka, czerwona maszyna(a raczej XIX parowiec) niczym nie przypomina Kane z dawnych lat - i nic tu nie poradzimy ...

It's Easy Bein' Sleazy

Wiadomo walka Kane vs CM Punk wyjęta z dupy

no nie do końca, cos między nimi istrzyło już przed Wrestlemanią :P A czujecie pociągnięcie tego feudu dalej.iiiiiii....odebranie walizki prze Kane'a? :lol: Wówczas na 1000% markuje czerwonemu potworowi :D

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

no nie do końca, cos między nimi istrzyło już przed Wrestlemanią :P A czujecie pociągnięcie tego feudu dalej.iiiiiii....odebranie walizki prze Kane'a? :lol: Wówczas na 1000% markuje czerwonemu potworowi

Niestety muszę cię zmartwić ale nie będzie to walka o walizkę: :sad:

Niestety muszę cię zmartwić ale nie będzie to walka o walizkę: :sad:

On mial raczej na mysli to ze ich feud nie zakonczy sie na Backlash tylko potrwa troche dluzej... podczas trwania tego feudu, Kane wyzwie w koncu C.M. Punk'a na match o walizeczke i wygra..

Chociaz mysle ze tak jednak sie nie stanie.

Sadze ze ta walka ma na celu... albo na wypromowanie Punk'a jako wiarygodnego mistrza ktory bez trudu pokonuje "czerwona maszyne" (chociaz to glupie skoro dal mu rade nawet Rey Mastrio :D ) <-- ("Ave bookerze z WWE :D ) albo owa walka na serio jest wyciagnieta z dupy i jest taka typowa zapchajdziura na tym PPV i bedzie jeszcze mnooooostwo gdybania na temat "Co z walizka, kto, gdzie, jak, kiedy i czy aby na pewno" :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

On mial raczej na mysli to ze ich feud nie zakonczy sie na Backlash tylko potrwa troche dluzej... podczas trwania tego feudu, Kane wyzwie w koncu C.M. Punk'a na match o walizeczke i wygra..

Yeeeee, ktoś załapał.....

jest taka typowa zapchajdziura na tym PPV

No fakt, i dodam- kolejna zapchajdziura, w której Kane będzie leżał. Zaraz...Punk machnał juz kiedyś GTS na Kane? ....chyba tak, więc będzie chyba zakończenie z finishera.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Yeeeee, ktoś załapał.....

Czy to byla ironia?

Punk machnał juz kiedyś GTS na Kane?

Tiaa... Na ktoryms z house show podczas SummerSlam tour, Punk wykonal na nim GTS.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Ale wiecie co ja myśle że ludzie myślać że skoro CM Punk ma już walke to pewnie nie wykorzysta walizki a tu na koniec gali dup.. po walce 3vs 3 wpada CM Punk i wygrywa pas WWE ale z drugiej strony tak szybko wykorzystać walizke, troche nie mądre posunięcie ze strony WWE no ale cóż zobaczymy.

Wracając do walki 3 vs 3 być może ujrzymy heel turn Batisty, bo te jego uściski z Shanem po nieudanych akcjach typu przypadkowe wejście spear'em....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

krzychu17b, Ale ich ostatnia walka Shana i Batisty w jednym team'ie całkiem niezła jak na ich umiejętności. Moim zdaniem jak się zgrają we Trzech to raczej Orton i The Legacy nie maja większych szans. Praca Shana i Batisty na ostatnim SD warta do pooglądania

nie wiem jak to się stanie ale czuje że CM będzie główną atrakcją tej gali :D

Czy po raz kolejny wygra WHC czy moze WWE championa to i tak bedzie ciekawie.

Oczywiście WWE może w ogóle takiej możliwości nie brać pod uwagę ale to sie zobaczy dziś w nocy.

To teraz i ja się wypowiem :

John Cena © vs. Edge - Last Man Standing - Nawet jakbym nie markował Cenie to jest to prawie wiadome że zatrzyma pas. Last Man Standing to chyba stypulacja nie dla nich zobaczymy jak się sprawdzą .

HHH, Batista i Shane vs. The Legacy - Hmm. Walka z pewnością będzie najciekawsza ze wszystkich na backlash. Nie wydaję mi się żeby w tej walce interweniował Punk. Chciałbym żeby w tej walce pas dostal Orton i żeby feud ten się już zakończył.

Jeff vs. Matt - I Quit Match - Szczerze zaskoczyła mnie tutaj ta stypulacja. Dawno nie widziaem dobrego I Quit'a. Mam nadzieje że I Quit tutaj powie Matt a Jeff Przedłuży kontrakt z WWE. Chłopak dostaje duży POP i wątpie żeby WWE chciało go stracic.

Y2J vs. The Dragon - Tutaj stawiam na zwycięstwo Jericha. Nie wydaję mi się że ta walka będzie dobra więc się nie będę rozpisywał.

Punk vs. Kane - Zupełnie nie wiem z jakiego licha wsadzili tutaj tą walkę ;) Żadnego feudu nic ! Punk wygra a Kane znowu Jobbnie.

Christian vs. Swagger - Wygra Christian i koniec feud już nudny.

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Christian vs. Swagger - Wygra Christian i koniec feud już nudny.

nie no, z pewnością zobaczymy jeszcze ze dwa rewanże wygrane przez Christiana, ale potem co?

z kim powalczy o pas? Zapewne z Kozlovem :???:

I już dupa. Nie widzę Kozlova w Feudzie z Christianem tak jak Marii z Big Showem no normalnie ;D Ja myślę że dużo lepszy feud byłby Christiana z Helmsem ;) Zapomniało się o nim ? :D
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Reputacja:   1

O Helmsie Creatorzy nawet nie pomyślą, a później dla wszystkich dziwne, że zostanie zwolniony. Przedraftowali tam go tylko dlatego, żeby zapchać dziurę w dziurawym rosterze jakim jest ECW. Rozwiązanie z Kozlovem jak najbardziej, możliwe. Tylko życzyć mi abym pomylił się w ocenie Helmsa i dali mu więcej czasu antenowego.

nie no, z pewnością zobaczymy jeszcze ze dwa rewanże wygrane przez Christiana, ale potem co?

z kim powalczy o pas? Zapewne z Kozlovem

Kozlov na pewno włączy się do walki o pas ( niestety bo w moim odczuciu nawet gówniany pas IC by mu się nie należał ... ) , ale są jeszcze tacy wrestlerzy jak Evan Bourne , Tommy Dreamer , którzy powinni być brani pod uwagę w walce o ECW title .

O Helmsie Creatorzy nawet nie pomyślą, a później dla wszystkich dziwne, że zostanie zwolniony. Przedraftowali tam go tylko dlatego, żeby zapchać dziurę w dziurawym rosterze jakim jest ECW

Niestety racja . Helms przez dłuższy czas wogóle nie walczył a w tygodniówkach pojawiał się raz od święta ( czyżby brakowało na niego pomysłu ? ) . Na ECW też za dużo może nie powalczyć , wystarczy tylko looknąć ile trwa gala ECW i ile walk w niej jest ...

CM Punk vs Kane - Ostatnio obaj panowie zaczęli trochę walczyć ze sobą ( na RAW gdzie Punk w parę minut pokonał Kane'a , czy na ostatnim Smacku w tag teamie ) , więc faktycznie może pofeudują ze sobą . Sama walka na gali będzie z pewnością taką zapchajdziurą , mającą na celu wypromowanie / podpushowanie Punka , choć trzeba zauważyć , że w ostatnim czasie pokonanie Kane'a nie jest jakimś wielkim osiągnięciem ... Nie sądzę też by cm Punk kiedyś straciłby walizkę na rzecz kogoś innego . Byłoby to trochę nielogiczne , w końcu ciężko wywalczył nią na Wrestlemanii :)

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg