Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Backlash 2009 [Uwaga na SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ty to pokolenie siks-łan-najn :twisted: ?

Obejrzyj pojedynki siksłannajn z ECW, ten obecny Rey to nie to samo ;]

Jeśli w powietrzy wisi face turn Edga, to możemy się spodziewać że jego miejsce u boku Vickie zajmie Show. Może po Backlashu zobaczymy feud Edge vs Big Slow?

Co do samej Vickie postać odgrywa wg mnie dobrze :D To jej Ekskjuzmi pewnie fani będą pamiętać niczym woooooo :P (no może troche wyolbrzymiłem, ale z Eksjkjuzmi z You Suck może konkurować :D).

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• adrian20-11

22

• Punk87

14

• Deshawn

12

• -Raven-

11

Top użytkownicy w tym temacie

Obejrzyj pojedynki siksłannajn z ECW, ten obecny Rey to nie to samo ;]

Wiem widziałem jak sobie poczyna w ECW.Ogólnie do niego nic nie mam nawet dobry Wrestler.

Jeśli w powietrzy wisi face turn Edga, to możemy się spodziewać że jego miejsce u boku Vickie zajmie Show. Może po Backlashu zobaczymy feud Edge vs Big Slow?

Co do samej Vickie postać odgrywa wg mnie dobrze To jej Ekskjuzmi pewnie fani będą pamiętać niczym woooooo (no może troche wyolbrzymiłem, ale z Eksjkjuzmi z You Suck może konkurować ).

Ja bym chciał faceturn Edga bo to dobry zawodnik.Big Showa lubie ale bardziej pasowałby jakbybył Heelem jego wielkie gabaryty bardzo by mu pomagały

Ja bym chciał faceturn Edga bo to dobry zawodnik

Edge'a facem? Zacytuje tutaj wypowiedz trenera naszej reprezentacji w piłce nożnej na temat jego dymisji po przegranym meczu z Irlandią -,,why? WHY!?? WHY!?? COOOOME ON!" :twisted: :twisted:

Adam za dużo czasu poświęcił, by wykreować się na takiego heela, więc po co miałby to zmieniać? Jago face turn jest tak potrzebny jak heel turn Ceny (z jakims temacie wypowiadałem się, że jestem strasznie ciekaw takiego zwrotu akcji, lecz trzeba patrzec realnie na stan rzeczy)

To jej Ekskjuzmi pewnie fani będą pamiętać

Mnie to irytuje, irytuje mnie ta postać w świecie wrestlingu, jak i w życiu prywatnym.

Big Showa lubie ale bardziej pasowałby jakbybył Heelem

Pasowałby??? A co on teraz jest? Dobrym olbrzymkiem?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

To jej Ekskjuzmi pewnie fani będą pamiętać

Mnie to irytuje, irytuje mnie ta postać w świecie wrestlingu, jak i w życiu prywatnym.

Jeśli Xię to irytuje to znaczy że Vickie jest dobra tym co robi :D

no ale to fakt, bo prywatnie wykorzystała nazwisko...

Tak właściwie to tak feud z Edgem kibice rozradowani troche obniżył sobie poparcie kibiców gdy zaatakował Cene

Jeśli Xię to irytuje to znaczy że Vickie jest dobra tym co robi

1.Cię a nie Xię :P

2.No Vickie jest chyba jedną z najlepszych GM :P .Narzuca się wrestlerom,jeszcze ślub z Edge'm.No jakby nie patrzeć to Vickie w świecie wrestlingu jest...heel'em :D

Jeśli Xię to irytuje to znaczy że Vickie jest dobra tym co robi

1.Cię a nie Xię :P

O jezu literówka.........każdemu się zdarza...

@TOPIC

Dla mnie edge nigdy nie będzie facem , Poprostu nie moge sobie go wyobrazic pomagającego innym wrestlerom itp . Taki jego charakter i wyglad .Za długo pracował na taki status Psycho heela.Big showa pewnie wcisną w jakiś mecz z dupy , żeby pokazac jego "Wielkośc".Co do walki braci , Wymyslacie jakieś HiAC'e itp . JA najchętniej zobaczył bym ich w zwykłym One Fallu ,zakonczenie feudu .Legacy tez zakonczy feud po Backlashu.Wydaje mi się że Legacy sie rozpadnie ponieważ zbliża się draft... orton na smackdown , cody na ECW i Ted zostanie sam (ale pomarzyłem sobie :twisted:).Jericho dostanie pewnie walkę ze "Smokiem".Chętnie zobaczył bym walkę o pas ECW Jack Swagger vs Christian albo Bourne.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

O jezu literówka.........każdemu się zdarza...

Wiem poprawiłem go poprostu. :)

JA najchętniej zobaczył bym ich w zwykłym One Fallu ,zakonczenie feudu

No dobra ale może wyjść z tego gniot.Matt na razie w meczu bez stypulacji nic nie pokazał(tak jak w meczu ze stypulacją)ale ma przynajmniej jakieś kije,krzesła,drabiny,a Jeff może skleić dobrą walkę ale straciłem wiarę że można coś z Mattem "stworzyć" zresztą Jeff też nie jest w życiowej formie

Tak właściwie to tak feud z Edgem kibice rozradowani troche obniżył sobie poparcie kibiców gdy zaatakował Cene

Lol. Od kiedy oglądasz WWE ;>

Matt powinien sobie zrobić porządny urlop po anglu z Jeffem. Nie wiem po co WWE z niego teraz korzysta skoro jest kompletnie bez formy.Podejrzewam że feud braci się skończy po Backlash.

No dobra ale może wyjść z tego gniot.Matt na razie w meczu bez stypulacji nic nie pokazał(tak jak w meczu ze stypulacją)ale ma przynajmniej jakieś kije,krzesła,drabiny,a Jeff może skleić dobrą walkę ale straciłem wiarę że można coś z Mattem "stworzyć" zresztą Jeff też nie jest w życiowej formie

Dobra ,a teraz zadaj sobie pytanie czy matt w meczu ze stypulacją(patrz Wm 25)coś pokazał ?

15733752564c2c578fdaea8.jpg

miss, może Matt nic nie pokazał za wiele wręcz Jeff za niego nadrabiał ale walka ze stypulacją jeszcze jakoś wyglądała, a walka One Fall może wyjść tragicznie. Jeff zawsze może zrobić jakieś widowisko w stylu Swanton z drabiny itp. i to będzie jakaś walka z historią że był skok a tak walka o której zapomni się zanim skończy się Main Event.......

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Matt powinien sobie zrobić porządny urlop po anglu z Jeffem. Nie wiem po co WWE z niego teraz korzysta skoro jest kompletnie bez formy.Podejrzewam że feud braci się skończy po Backlash

Urlop by się przydał,to fakt. Może jest mu potrzebny do zaleczenia kontyzji, złapnia formy czy nabrania chęci do wrestlingu..nie wiem, co sie z nim dzieje, tak tylko wypisuje teoretyczne przyczyny słabej formy. A feud powinien sie skończyc, gdyz po co ciągnąć rywalizacje, która ma banalne podłoże i nie rozgrzewa publiki (no, piszę to osobiście :P ). Tylko czy odpoczynek mu pomoże i kompletnie nie wyleci z obiegu WWE? (czarna wizja)

Chętnie zobaczył bym walkę o pas ECW Jack Swagger vs Christian albo Bourne

Ja też, ostatnio ten tytuł nie był na szali. Nawet jeśli pozostanie przy uśmiechniętym Amerykaninie to i tak walki o pas ECW muszą się odbywac na PPV, by promować mistrza i roster!

Roots Rock Reggae

no ja juz nie moge czytac tego typa aka adrian "wszysko wiem" aka zadam "tysionc pytan" :|

Cenie sporo osob na tym forum(czytaj Raven, RR, xero wiecej nie ma sensu wymieniac)za wiedze i podobne zdanie do mojego na rozne tematy :twisted:

Kiedys moze sie wypowiadalem teraz sciagam tylko gale :grin:. Zapewne wiekoszosc by miala gdzies moje wypowiedzi, teraz czytam tylko wypociny niektorych osob ale jak docieram do postow adriana to krew zalewa, czlowiek ktory zmienia zdanie z kazdym postem poprawiajacej go osoby eh szkoda gadac az sie czytac odechciewa :roll:

Scisnij serio mowie :oops:

• Styl:  Jasny

Według mnie Shelton nie bardzo pasuje mi na championa, Kofi też nie do końca, ale już bardziej.

Big Show przede wszystkim jest heel'em :D

Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem byłby dla niego push na WWE Tittle, a CM Punk WHC, bo na mistrza federacji niezbyt mi pasuje wielbiciel Pepsi. Jednak jest to mało możliwe i wydaje mi się, iż Punk będzie bodajże pierwszym wrestlerem, który mimo walizki nie zdobędzie pasa (zapewne Cena się obroni :))

Według mnie Shelton nie bardzo pasuje mi na championa

No z charakteru nie, lecz jego umiejetności...no to jest taka postać tragiczna, skazana jakby na ten midcarder.-obym sie mylił

CM Punk WHC, bo na mistrza federacji niezbyt mi pasuje wielbiciel Pepsi

Punk rok temu się sprawdził, lecz wątpie czy teraz by dobrze królował, gdyż część osób może postrzegac jego drugie zdobycie walizeczki za...rozwiązanie z dupy (no, ja tak uważam) i czy w ogóle CM Punk wykorzysta walizeczkę? Edge jest bez pasa!!! :twisted: :twisted: Edge gra chytrego skurwiela.....który już raz odbił walizeczkę i może zrobić to drugi raz ( w szczególności gdy writerzy nie będą mieli pomysłu, więc sięgną po oklepane rozwiązania)

A tak na marginesie

Cenie sporo osob na tym forum(czytaj Raven, RR, xero wiecej nie ma sensu wymieniac

Dzięki man za uznanie, lecz stawianie mnie w jednym szeregu z takim mędrcem wrestlingu jak RAVEN to taka lekka przesada

Roots Rock Reggae

• Styl:  Jasny

Punk od roku jest kreowany na wrestlera, który bije rekordy, robi coś, czego wcześniej nikt nie dokonał. Właśnie od MitB sprzed 12 miesięcy się to zaczęło. Lekki push, potem rekordowa ilość pasów w dość krótkim czasie, teraz bodajże jako pierwszy wrestler zdobył walizkę drugi raz z rzędu. Writterzy próbują "pukać nim do ME", lecz coś im nie wychodzi, nie pamiętam, żeby przez tak długi czas zawodnik był promowany na tak dobrego i wciąż nie doszedł do Main Eventu. Może nadszedł wreszcie na to czas?