Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Get a Table! (Flying Man)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nilsen bierze rozbieg po czym atakuje z potężnym Splashem. Wielka ofensywa Izzy’ego trwa dalej, wrestler atakuje z Kicking Combination. Mr. Highflyin siada pod wrażeniem ciosów w narożniku. Nilsen nie zamierza jednak poprzestać tak szybko na swej dominacji i ... sadza Jacoba na narożniku, po chwili sam wchodzi na turnbackle i atakuje z Superplexem na ... pinezki. Publiczność zaczyna skandować EWF!! EWF!! EWF!!

Obaj wrestlerzy postanawiają położyć Nilsena na stole po czym obaj wchodzą na przeciwległe narożniki ringu. SeBa i Flying Man w jednym momencie wykonują splasha na Izzy’ego. Impet wyrzuca SeBa daleko od ciała Nilsena, ale Jacob ostatkiem sił kładzie rękę na klatce piersiowej Izzy’ego. sędzia zaczyna odliczać...1...2...Nilsen wybija. Mr. Highflyin zrezygnowany i wymęczony leży na ringu.

Jacob wspina się na drabinę i uderza z Swanton Bomb na Izzy’m

Widzimy Flying Mana, z założoną na ramieniu torbą. Jak można się domyślić jeszcze przed chwilą trenował. Z treningu szedł prosto do swojego mieszkania. Mijał kolejne ulice swojego miasta Kielce, widać było billboardy "Kielce - Twoja miasto" "Wyprzedaż w sklepie nie dla idiotów" "Poniżamy raty" jak zwykle nic się nie działo. Był to wtorek 31 marca. We wtorkowy poranek nikt nie chodził po ulicach, było jakoś dziwnie cicho jakby wszyscy schowali się przed czymś lub przed kimś. Flying Man mijając ul. Sienkiewicza wszedł do swojego starego bloku. Wszyscy najwyraźniej byli w szkole lub w pracy. Wszedł na trzecie piętro i ujrzał listonosza, trzymającego kopertę w ręku.

Listonosz: Do do Pana (podaję kopertę)

Flying Man nic nie mówiąc wziął kopertę otworzył drzwi i wszedł do domu. Na kopercie zauważył podpis " EWF Corporation Group" - aha wiadomość od zarządu - pomyślał sobie .

Odpakowywał starannie czerwoną kopertę i wyciągnął list.i ujrzał punkt 03.

03. Jimmy Hendrixon vs Flying Man - Table match

Gala odbędzie się w Łodzi 05.04.09. Powodzenia- Zarząd EWF.

Mr. Highflying: Nareszcie Jimmy ja i ty 1on1 nie uciekniesz.

Czwartek 02.04.09 Dworzec PKP Kielce.

Spikerka: Pośpieszny z Kielc do Łodzi podjeżdża na peron czwarty. Powtarzam Pośpieszny z Kielc do Łodzi peron 4!

Flying Man wsiadł do pociągu i wybrał jakiś pusty przedział. Co prawda Intecity to to nie było, ale postanowił się zdrzemnąć w drodze. Za godzinę Flying Mana obudził gruby męski głos to był konduktor.

Konduktor: Bilet.

Flying Man: (podając bilet): Proszę.

Konduktor miłej podróży za pół godziny dojeżdżamy.

Piątek 04.02 Łódź EWF House Show.

Głośników uderza "Just close your eyes" Waterpoof Blonde i na rampie pod wielkim szyldem EWF pojawia się The Flying Man ubrany jest w T-Shirt i jeansy. Ma ze sobą mikrofon. Podchodzi pewnym krokiem do ringu przybijając piątki fanom. Gdy jest przy ringu, szuka czegoś pod nim jest to stół wyjmuję go oraz wrzuca na ring, następnie wyjął też drabinę. Rozłożył stół i zaczął mówić.

Jacob: Jimmy! Odebrałeś mi Puchar Szczęściarza w nieczystej walce. Zaatakowałeś mnie od tyłu jak tchórz co już powtarzałem. Tym razem w pojedynku jeden na jednego chce ci powiedzieć- Jesteś bez żadnych szans. Po meczu będziesz wił się z bólu i rozpaczliwie doczołgasz się do swojego Pucharu, żebym Ci go nie zabrał. Ale nie, ja nie chcę postępować tak jak ty. Jeśli mam Ci odebrać Puchar Szczęściarza zrobię to w uczciwej walce. Hmm (chwila zamyślenia) Może na Kwietniowej Anarchii? (cheer) Chociaż ty pewnie weźmiesz nogi za pas i uciekniesz. Tak na pewno byś zrobił gdybyś nie walczył z Flying Manem, przed którym nie można uciec. Właściwie Jimmy nie miał bym nic przeciwko żeby nasz pojedynek na następnej WrestlePaloozie, nie odbył się o ten Puchar. Ale niestety szefostwo chciało inaczej. Wracając do naszej walki Jimmy zostaniesz kompletnie zdetronizowany, tak jakby drużyna z okręgówki grała z Koroną Kielce (przywiązanie do klubu :P ). Spadniesz na taki sam stół (wskazuje palcem na postawiony stół) prosto z drabiny (teraz pokazuje na drabinę). Tak więc skoro już wiesz co Cię czeka, to może w ogóle nie wychodź na ten ring? Po co masz się ośmieszać. W ostatniej walce byłem skazany na współpracę z Tobą, i tym niedorobionym"Pseudo Marszałkiem". Przegraliśmy , bo to nie mogło się inaczej skończyć. Jimmy jesteś zbyt słaby żeby dotrzymać mi kroku. A żeby pokazać Ci co się z Tobą stanie to nawet zaprosiłem tu lokalnego wrestlera, żebyś to zrozumiał.(cheer)

Z publiczności wychodzi wrestler ubrany jest w strój zapaśniczy.

TFM vs Local Jobber

Krótka walka bez historii. Flying Man wykonał spear położył Jobbera na stole, i dołożył mu Swanton Bomb z drabiny.

Flying Man: Jimmy zapamiętaj tą lekcje! Bo jutro czeka Cię to samo!

Flying Man przy "Just close your eyes" opuszcza ring żegnany cheerem przez publiczność.

Kilka chwil przed galą.

Mariusz Max Kolanko: Jacob ostatnie słowo do przeciwnika?

Mr.Highflying: Zostaniesz zmiażdżony przez Latającą Siłę Jimm.

Jak zwykle proszę o komentarze :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

• nasjazz

1

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Krótko, krótko, krótko. Poziom RPa proporcjonalny jest do pozycji w federacji. Nie ma zachwytu, ale karcić też nie ma zbytnio za co. Speech jakiś tam jest, ale jak już mówiłem długość leży na całej linii. Można by to wybaczyć gdyby cały ten tekst był konkretem dotyczącym samej walki. A tak 1/3 to popierdółki typu skrót z ostatniej przegranej, sprawdzanie biletu w pociągu.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Urządzenie:  Windows

musiałbym znowu powtórzyć po Tobie , nas . ;d

odwrotnie niż u jimmyego hendrixona , jest speech ale nic poza nim nie zachwyca . popraw to .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Fajnie, fajnie, mi się podoba. Nie ma żadnych wielkich historii opisowych, wyrzuciłbym to notoryczne wrzucanie fragmentów poprzedniej walki. :)

I ten motyw ze stołem mogłeś pociągnąć jakoś, speech był. Będą nerwy na gali. ;P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg