Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

NSX - Winter Bash PPV

Michu107

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Legenda: TG - Todd Grisham JFS - Jerry "Future" Slayer GN - Garry Neil KZW - Kobieta Zapowiadająca Walki

...::::Petardy::::....

<>

Gala się rozpoczyna, po chwili w głośnikach słychać głos Juliusa Smokes:

Julius: Ey Yo! Turn that shit off!

Na titantronie pojawia się nie wyraźna twarz, po chwili obraz staje się normalny, na titantronie widać Juliusa Smokes.

Julius Smokes: Nigdy... nigdy więcej nie puścimy takiego gówna na naszych galach! Big Pop (tak Julius mówi na Papę) zapuść coś prawdziwego...

W głośnikach słychać piosenkę: Eazy'e – Merry Muthapfuckin' Xmas, oficjalny theme Winter Bash, fani szaleją!

Julius: Yeeea! Tego mi było trzeba!

Julius powolną „bujanką” odchodzi, jego promo się kończy.

TG: Witamy państwa w Katowickim Spodku!!! Dzisiejsza świąteczna atmosfera jest naprawdę nieprawdopodobna!

JFS: Oczywiście że nieprawdopodobna! Panie i panowie, NSX powróciło do Polski ze swego touru: Niemcy->Usa->Niemcy!

TG: NSX ma najwięcej fanów w Polsce dlatego nie chcieli narażać ich na koszty podróży za granicę! Specjalnie dla swoich fanów, z Katowickiego Spodka, Jerry Future Slayer!

JFS: I mój przyjaciel, Todd Grisham!

TG: Na dzisiejszej gali odbył się dark match Brain Damage vs. Freakshow, w stypulacji I Quit!

JFS: Walka była dość ciekawa, Brain Damage pokazał nam co to hardcore a Freakshow zaprezentował nam swą potężną siłę, niestety nie dał rady i przegrał!

TG: Zdecydowanie była to walka z korzystniejszą stypulacją dla Brain Damage, Brain wygrał po wykonaniu Flying Pilderiver z narożnika prosto na stół!

JFS: Ten cios był naprawdę niebezpieczny, ale nie czas na rozmawianie o Dark Matchu, zajmijmy się tym co najważniejsze!

KZW: The following contest is for the NSX Tag Team Championship!

Reakcja fanów jest dość pozytywna lecz nie interesuje ich ta walka na tyle aby w hali panowało szaleństwo.

KZW: At the way to the ring... They are the Tag Team Champions, Cralito & Bobby Lashley!

Zawodnicy wchodzą na ring w pewnej odległości od siebie, po zamienieniu słowa zapewne zaczęli by pojedynek jeden na jeden! Bardzo się nie lubią!

KZW: And their opponents... the team of „The Next” Alex Shelley and „Super” Eric Young!!

Fani szaleją, cieszy ich to, że ci zawodnicy walczą w tagu!

Gong!

Zaczyna Carlito z Alexem Shelleyem, Zawodnicy łapią się w klincz, Shelley okazuje się lepszy i przechodzi w Choke Hold, nie utrzymuje przeciwnika w submission długo, Carlito się uwalnia i wykonuje whip od lin po czym naprawdę dobrze wykonany Scoop Slam. Alex Shelley po chwili wstaje, zaczyna wyśmiewać Carlito, Alex uważaj!! Alex Shelley stał bardzo blisko Lashleya, ten uderzył go swą potężną ręką w głowę, z otwartej dłoni! Alex Shelley łapie się za głowę, obraca się i zaczyna bluzgać na Bobbyego! Carlito odbija się od lin, będzie Backstabber! Nie! To niewiarygodne, Bobby Lashley w ostatniej chwili złapał Shelleya i nie pozwolił aby został zaatakowany finisherem Carlito! Carlito z impetem uderza w matę, z bólu łapie się za plecy i wykonuje kilka kulnięć po ringu! To go bolało! Bobby Lashley odpycha Shelleya i czeka aż Carlito wstanie, kiedy Colon wstał Lashley wyciągnął do niego rękę i zaczął się śmiać! Carlito kiwnął głową na znak nie! Nie chce dać szansy Lashleyowi! Carlito właśnie miał dostać Clothesline lecz w ostatniej chwili się pochylił, Shelley odbił się od liny a Carlito wykonał Arm Drag i założył Cross Face przeciwnikowi! Shelley po chwili się uwalnia, zawodnicy wstają, Carlito wykonuje Drop Kick, chce założyć Figure Four Alexowi lecz ten wykonuje School Boy Pin! 1...2... kick out, Shelley whipuje Carlito do narożnika, bierze rozbieg, Super Kick!!! Carlito pada, Shelley zmienia się z Youngiem, ten zdobywa ogromny Baby Face Cheer! Eric od razu wchodzi na narożnik i wykonuje Elbow Drop w brzuch przeciwnika! Zawodnicy wstają, Eric Young wykonuje Atomic Drop, whip od lin ale nie wykona nic więcej! Lashley klepnął Carlito w plecy! Carlito odwraca się, robi zdenerwowaną minę i krzyczy: That's Not Cool!!! I popycha Lashleya, ten okazuje swą dominację i jedną rękę popycha Carlito z taką siłą że ten wypada poza ring pomiędzy drugą a trzecią liną, Lashley wbiega na ring, wykonuje running shoulder block, tauntuje! Gorilla Press! Momentalnie podnosi Younga, whip od lin i Back Breaker! Lashley rusza w stronę narożnika, czeka aż Young wstanie! Bierze rozbieg, będzie Spear! Nie! Young się pochyla i wykonuje ślizg pod nogami Lashleya, zmienia się ze swoim tag team partnerem! Co za hot tag! Shelley atakuje! Yakuza Kick! Czeka aż Bobby wstanie i wykonuje Springboard Tornado DDT! Lashley zwija się z bólu, Shelley go podnosi i wykonuje BackPack Stunner! Bobby momentalnie wstaje chwiejąc się na nogach, Lashley nie jest w stanie nic zrobić! Shelley wykonuje kick w brzuch! Shellshock(Swinging Inverted Russian Legsweep)! Nieee! Na ring wbiegł Carlito i wykonał Bulldog na Shelleyu! Na ring wbiegł także Eric Young, zakradł się niepostrzeżenie i wykonał The Showstopper na Lashleyu! Tym razem Carlito mu nie pomoże ponieważ właśnie otrzymał Jumping Spear od wstającego Erica Younga! Shelley ledwo doczołgał się do Lashleya i położył na nim rękę... 1...2...3...!!!

Gong!

KZW: Heeere'ss your winnnerrrrrsss and the new NSX Tag Team Champions... Alex Shelley & Eric Young!!!

Fani szaleją, Carlito jest sfrustrowany i ledwo stojąc na nogach mówi do mikrofonu:

Carlito: Bobby wiedziałem że jesteś słaby! Nie dałeś rady już w pierwszym meczu! Brak mi słów! Wyzywam cię na mecz jeden na jeden na następnej gali!

Zawodnicy schodzą na backstage.

TG: Co za mecz! Mamy nowych mistrzów tagów!

JFS: Mecz był naprawdę świetny, Shelley i Eric zasłużyli na zwycięstwo!

TG: W tag teamie idzie im świetnie! Właśnie to udowodnili, po meczu pokazali prawdziwą celebrację i przybili

sobie piątkę! Naprawdę się lubią!

JFS: Świetnie, świetnie, im więcej takich tagów tym ich dywizja jest na większym poziomie!

TG: Oczywiście że tak, tagi to też ważna część federacji! A teraz czas na kolejną walkę, jestem ciekaw co zobaczymy teraz!

KZW: The following is a Triple Threat Match and it's for The Intercontinental Championship! At the way to the ring, he's The Intercontinental Champion! Kofi Kingston!

Kofi wchodzi przy ogromnym cheerze!

KZW: And his opponent, Crossbones... And their opponent Brodie Lee!

Brodiemu towarzyszył heal heat a wejście Crossbonesa nie wywołało żadnych emocji na fanach.

Gong! Brodie Lee rusza w stronę Kofiego, Crossbones jeszcze się rozgrzewa, Brodie uderza punchem Kofiego, ten momentalnie oddaje lecz z podwojoną siłą, Lee pada! W tym czasie Crossbones wziął rozbieg i dobiegł do Kofiego, założył mu Choke Hold lecz po chwili Kofi przerzucił go przez plecy! Brodie wstał, właśnie chce wykonać Clothesline lecz Kofi wykonuje Arm Drag! Świetnie! Kofi jest bardzo czujny! Faną się to podoba i Kofi znów zdobywa duży cheer! Kofi wykonuje kilka stiff kicków na Crossbonesie i po chwili European Uppercut, Crossbones pada a Brodie Lee niepostrzeżenie wykonuje Back Breaker! Kofi się zwija, Brodie Lee wchodzi na narożnik, wciąga nań Crossbonesa i wykonuje Top Rope Electric Chair Slam!!! What an impact! Crossbones uderza z taką siłą, że spada poza ring i odbija się od band reklamowych! Na pewno nie powróci na ring szybko! Kofi momentalnie uderza niezbyt skupionego Brodiego Clotheslinem! Teraz zawodnicy mogą walczyć jeden na jednego! Kofi uderza kilkoma chopsami, wykonuje Drop Kick! Whip w narożnik, Kofi bierze rozbieg! Chce wskoczyć na barki przeciwnika i zapewne uderzyć kilkoma punchami lecz wskakuje na pusty narożnik!! Brodie w ostatniej chwili się odsunął! Kofiego na pewno co nieco zabolało! Brodie rusza w stronę Kofiego, wykonuje kilka angry stompów i elbow drop, bierze rozbieg, odbija się od lin... Nobody Home! Nie! Kofi wykonał roll up w bok! Brodie uderza o matę a Kofi od razu pinuje! 1...2... kick out! Zawodnicy wstają, łapią się w klincz! Kofi odpycha Brodiego i wykonuje Drop Kick! Lee wypada poza ring, Crossbones nadal się zwija! Brodie wszedł już na ring lecz przebywa jeszcze poza linami! Kofi bierze rozbieg i wykonuje Cool Runnings! Brodie spada poza ring i głową uderza w bandę! Kofi czeka aż obydwaj zawodnicy wstaną.

*Krótka przerwa*

Powracamy na halę w Katowicach! Crossbones prowadzi poza ringowy brawl z Brodiem Lee! Kofi nie zamierza dłużej czeka, bierze rozbieg, odbija się od lin i wykonuje Crossbody poza ring na obydwu zawodnikach!! Fani szaleją! Kofi jest wspaniały! Teraz musi wygrać! Kingston wciąga półprzytomnego Brodiego Lee na ring, pinuje:1...2...3!!!! Jamajczyk wygrywa w pięknym stylu i schodzi na backstage... Crossbones i Brodie zaczynają kontaktować dopiero po dłuższej chwili, też schodzą poza ring.

TG: Kofi obronił tytuł! Tym razem udowodnił, że należy mu się tytuł! Wygrał w naprawdę pięknym stylu!

JFS: Jeśli Kofi ma prezentować taką postawę zawsze, to nie mogę się doczekać aż zobaczę jego kolejny match!

TG: Tymczasem obejrzyjmy kolejną walkę.

*Na titantronie pojawia się przypomnienie z ostatniego tygodnia, angle Team'u Main Event i Saito Cartel.*

Fani cieszą się że czas na walkę 3vs.3 lecz szału nie ma (:D hahahaha, sorry mam bekę z tego tekstu xD).

KZW: The following is a 3vs.3 tag team competition, at the way to the ring... PCO, Tank Toland and Giant Bernard, Team Main Event!!!!

Fani szaleją, bardzo podoba im się taki skład!

KZW: And their opponent's, the team of NSX General Manager Masa Saito & Kid Kamikaze! Saito Cartel!!

Fani wygwizdują zawodników lecz niecierpliwie czekają na trzeciego zawodnika który wejdzie osobno!

KZW: And third member of Saito Cartel, Chrriiisss Mastersss!!!

Masters otrzymuje ogromny heal heat lecz wyśmiewa fanów! Ma to po prostu gdzieś, cieszy go że tak na nich wpływa! Bestialsko się śmieje!

Tank Toland jak zawsze w spodniach od garnitura i na gołą klatkę, nie może się doczekać meczu, jest tak niecierpliwy że karze zacząć sędziemu mecz!

Gong! Na ringu jest Tank Toland i Masa Saito, kapitanowie\szefowie obydwu teamów! Spoglądają na siebie agresywnymi spojrzeniami! Tank bierze rozbieg i wykonuje potężny Clothesline na Masie! Nie da mu szybko wstać uderza go serią angry punchów po czym sędzia go uspokaja, Tank jest bardzo agresywny, wyrywa się z rąk sędziego i wykonuje angry stomp na Saito! Masa jest przy swoim narożniku więc od razu się zmienia! Na ringu pojawia się Kid Kamikaze! Kamikaze zaczął z narożnika! Chciał wskoczyć na Tolanda lecz ten jest tak silny, że złapał go i wykonaj Spinebuster! Tank Toland wykonuje Agressive Taunt! Kid Kamikaze ledwo się doczołgał i zmienił z Chrisem Mastersem! Chris ma groźną minę, napina swe ogromne mięśnie! Na ringu stanęło chyba dwóch najbardziej muskularnych zawodników federacji! Masters i Toland zaczynają brawl! Idą łeb w łeb! Tank Toland po chwili odpuszcza! Masters jest bezwzględny i wykonuje Shoulder Block! Toland zmienia się z PCO! Ten od razu chce wykonać Jumping DDT lecz Chris Masters jest tak silny że nie daje się powalić! Miota PCO w narożnik, bierze rozbieg, chce „wjechać” w przeciwnika swoją nogą lecz PCO w ostatniej chwili się posuwa! Noga Chrisa zablokowała się pomiędzy drugą a trzecią liną, PCO wykonuje kilka chopów, po chwili pozwala uwolnić się przeciwnikowi! PCO łapie Mastersa i wykonuje silny whip, Chris Masters wpada pomiędzy drugą a trzecią linę i barkiem uderza w narożnik! PCO wykonuje serię Stiff Lariatów i pinuje: 1...2... kick out! Obydwaj zawodnicy się zmieniają! Na ring wchodzi A-Train i Kid Kamikaze! Ten drugi znów zaczyna z narożnika, po raz kolejny chce wskoczyć na przeciwnika lecz A-Train daje sobie radę i uderza lecącego w powietrzu Kid Kamikaze za pomocą battering ram choulder block!!! What an impact! Kid Kamikaze zostaje wyrzucony poza ring po potężnym whipie lecz podczas wypadania poza ring klepnął go Masa Saito! Kid Kamikaze zwija się poza ringiem! Masters jest zaniepokojony! Team Main Event mają wielką przewagę! A-Train wykonuje Powerslam! Po chwili Atomic Drop! A-Train chce wykonać The Train Wreck lecz Saito kontruje, szykuje się do German Suplex! Nieee! Nie wykona ciosu! Tank Toland właśnie go powalił za pomocą Spear! Tank wykonał jeszcze clothesline na Chrisie Mastersie, przerlatując przez linę! Teraz obydwaj leżą poza ringiem i prowadzą brawl! PCO, schodzi z ringu i rusza wykończyć Kid Kamikaze! PCO znęca się nad mniejszym od siebie Kidem a Tank Toland siedząc na Mastersie uderza go swoją potężną ręką! Na ringu jest A-Train i Masa Saito, Saito się podnosi lecz ledwo stoi na nogach, Giant Bernard kopie go w brzuch i wykonuje Baldo Bomb aka The De-Railer! To koniec, A-Train odlicza Masę do trzech! TME zwyciężają!

KZW: Here are your winners... Team Main Event!!!

Zawodnicy schodzą poza ring kłócąc się! PCO musi powstrzymywać Tanka przed atakiem na Saito Cartel! To nie może zakończyć się pojedynczą walką!

TG: Te dwie drużyny nie lubią się tak bardzo że na sali zrobiło się naprawdę gorąco! Fani byli wniebowzięci!

JFS: Oby tak dalej! Uwielbiam kiedy atmosfera na hali jest tak piękna! Team Main Event pokazali nam co to siła, dominacja i agresja!

TG: Tak... Tank Toland jest naprawdę agresywny, TME mi się naprawdę podoba!

JFS: Czas na kolejny mecz...!!

KZW: The following is a Hardcore Match! At the way to the ring... Axl Rotten!! And his opponent... Ricky Steamboat!

Obydwaj zawodnicy uzyskują ogromny cheer, Axl za swój ostry charakter a Ricky jest po prostu szanowany jako legenda Wrestlingu!

Gong! Zawodnicy łapią się w klincz! Ricky Steamboat wygrywa, wykonuje arm drag, po czym Kung-Fu Taunt. Axl Rotten wstaje, kilka punchy w twarz Rickyego, Steamboat jest twardy i trzyma się na nogach! Axl Rotten chce wykonać Clothesline lecz Ricky Steamboat łapie go za rękę i podcina w stylu Judo! Widać że wschodnie sztuki walki to jego specjalność! Steamboat znów tauntuje! Axl Rotten podnosi się lecz jest w pozycji kucającej... Axl znów pada! Ricky Steamboat wykonał Low Drop Kick! Ricky schodzi poza ring, wyjmuje spod niego kilka Kendo Sticków, dwa śmietniki i krzesło! Kiedy podnosi głowę dostaje kick w twarz! Axl Rotten uderzył Rickyego nogą wykonując ślizg poza ring! Rycky uderza w stół komentatorski, Axl podnosi Trash Can i czeka aż przeciwnik się obróci! Ricky się obraca i BUM! Dostaje w głowę ze śmietnika! Rotten odrzuca zniszczony śmietnik na bok i zdejmuje świąteczny merchandise ze stołu obok! Zrzucając różne przedmioty podnosi figurkę z postacią Rickyego Steamboata, podchodzi do kamery i ustawiając się prosto do niej urywa głowę figurce The Dragona! Axl... zajmij się walką!!!!! Ricky Steamboat właśnie wykonał Clothesline na Rottenie, lecz ten wiedząc że wpadnie na stół i próbuje utrzymać równowagę! Chwieje się lecz po chwili pada na stół! Steamboat włąsnie wykonał One Leg Drop Kick! Stół się łamie a Axl się zwija! Ricky podnosi Kendo Stick i czeka aż Axl wstanie. Po chwili kiedy przeciwnik wstał, uderzył go Kendo Stickiem! Axl Rotten zakrzyczał z bólu lecz przy drugim uderzeniu wyrwał Rickyemu Stick z ręki i go złamał! Rotten od razu wykonał whip w stronę ringu na Steamboacie! Ricky jest już na ringu, Axl podnosi steel chair i wraz z nim wchodzi na ring! Ricky się podnosi i dostaje krzesłem prosto w głowę, pada na ziemię a Axl rzuca go krzesłem w twarz! Steamboat krwawi! Rotten podnosi przeciwnika i uderza go łokciem! Ricky Steamboat krwawi coraz intensywniej! Axl Rotten nadal znęca się nad Steamboatem, wykonuje Inverted Powerslam! Nie! Ricky w ostatniej chwili się uwalnia i wykonuje The Body Slam! Powolnym krokiem, utykając rusza w stronę narożnika! Chyba szykuje się do Flying BodyPress! Niestety! Ricky Steamboat porusza się zbyt wolno, Axl Rotten zdążył się podnieść i zrucić Steamboata z narożnika! Rotten podnosi Rickyego i wykonuje Pedigree! Axl nie ma sił pinować i pada na ziemię! Zawodnicy są wykończeni, twarz Rickyego jest cała zakrwawiona, zawodnik zaraz straci przytomność! Na ring wbiega sędzia i kończy walkę Knockoutem z powodu braku sił Steamboata, sędzia był zmuszony zawołać opiekę medyczną która wyniosła Dragona poza ring! Axl Rotten cieszy się ze zwycięstwa!

Axl: Witam, Pierdolo*y Katowicki Spodek! Jak wam się podobał mój mecz huh!? Cieszę się ze zwycięstwa lecz jest pewien zasrany problem! W NSX nie ma innego hardcorowca który mógłby mi dorównać! Co to ma do cholery być! Dajcie mi tu jakiegoś...

Przemowę Rottena przerywa Theme Tommyego Dreamera! Tak! To Tommy Dreamer fani są maksymalnie zaskoczeni! Lepszej niespodzianki na święta nie mogli dostać! Tommy Dreamer w NSX!!!!

TG: Tommy Dreamer! Tommy Dreamer w NSX!! To nieprawdopodobne!

JFS: Tak Todd... też ciężko mi uwierzyć lecz daj się Tommyego wypowiedzieć!

Tommy: Well...

Fani zagłuszają Dreamera ogromnym Cheerem, krzyczą: Tommy! Tommy!

Tommy: Well... jestem tu....

Fani znów zagłuszają Dreamera dominującym Cheerem, są wniebowzięci!

Tommy: Thank you...thank you! A więc jestem tu po to aby udowodnić coś waszej gwieździe! Axl nie będę się z tobą cackał! Zapraszam cię na Extreme Rules Match za tydzień, podobno chciałeś walczyć z hardcorowcem z prawdziwego zdarzenia!

Axl:...

Fani śmieją się z Rottena lecz nie gwiżdżą! Lubią Axla lecz w tej sytuacji są po stronie Dreamera!

Axl(bardzo zdenerwowanym i niespokojnym głosem): Przyjmuję...!

TG: To niesamowite, pierwszy raz widzę tak zamurowanego Rottena, pojawienie się Dreamera na Winter Bash jest naprawdę nieprawdopodobne!

JFS: Już nie mogę się doczekać meczu obydwu zawodników! A teraz zajmijmy się kolejnym meczem!!

KZW: The following is a Burn In Hell Match, Gangrel will face Kid Kash!!

*Kamera pokazuje na titantron*

Na titantronie widzimy metalową konstrukcję na której znajdują się zawodnicy, pod nimi znajdują się różne palące się rupiecie!

Gong! Walka nie powinna być zbyt długa, Gangrel atakuje kilkoma punchami, Kid Kash już się chwieje, prawie spada na dół lecz w ostatniej chwili powraca na środek konstrukcji, zaczyna się brawl, Gangrel znacznie ma znaczącą przewagę, wykonuje Corkscrew Elbow! Kid Kash pada, konstrukcja zaczyna się chwiać! Gangrel wykonuje Heel Kick i Low Blow po czym Double Arm Suplex! Konstrukcja lekko pęka! Robi się bardzo gorąco, Kid Kash wstaje, wykonuje Clothesline! Nie! Grangrel kontruje, kick w brzuch i The Implant! To koniec! Konstrukcja pęka a zawodnicy spadają na dół! Coooo!? Gangrel padł na dół, jego koszula zaczęła się palić, zawodnik krzyczy i ucieka! Ale co z Kid Kashem!... Otóż Kid Kash miał ogromne szczęście... przypadkowo zahaczył o pręt podtrzymujący konstrukcję i przytrzymał się go, odczekał aż sędzia zgasi ogień! Kid Kash wygrał! Po raz kolejny miał szczęście! Sam nie wierzy w swe zwycięstwo, jest wniebowzięty!

TG: Kid Kash znów wygrywa, to niesamowite!

JFS: Gangrel przegrywa w swojej ulubionej stypulacji, cały się palił!!

TG: Nie mogę w to uwierzyć, Kid Kash ma naprawdę duże szczęście!

JFS: Pozostały nam jeszcze dwa najważniejsze mecze i rozdanie świątecznych prezentów, ale teraz przenieśmy się na backstage!

*Backstage*

Ric Flair rozmawia z Davidem Flairem.

Ric: Synu, dobrze cię widzieć! Nie spodziewałem się ciebie w NSX!

David: Wiesz co ojcze, High Action Wrestling zawiesiło na razie swoje gale i przez ten czas będę ci towarzyszył!

Ric: Tak, ale co chciałeś mi powiedzieć, mówiłeś że masz mi coś ważnego do powiedzenia!

David: No mam... mam coś do powiedzenia! Hahahaa!

Ric: Dalej mów bo chcę już jechać do domu! Nie interesuję mnie walka Kennedyego z Bookerem!

David: Oj nie... nie pojedziesz do domu, miałem ci powiedzieć że bronisz dziś swego tytułu!!

Ric: C...Ccc...Cooooo!? Niby kto chce znów ze mną walczyć... nie mam czasu na takie beznadziejne mecze jak ten na ostatniej gali NSX!

David: Oj nie tato... ten mecz będzie wyjątkowy! Czy przyjmujesz wyzwanie!?

Ric: Ale z kim walczę!?

David: Przyjmujesz czy oddajesz pas bez walki!?

Ric: Będę walczył! To chyba jasne! Woooo!

Ric odchodzi.

KZW: The following is for the NSX Heavyweight Championship!!! At the way to the ring... His manager is David Flair... NSX Heavyweight Champion, Ric Flair!!

Fani szaleją!!

KZW: And his opponent...

Fani nie mogą się doczekąc...

W głośnikach zaczyna grać theme Breta Harta! Fani szaleją! Są tak podnieceni i zaskoczeni że nie da się tego opisać!!

KZW: BRET HART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bret wchodzi na ring pewnym krokiem, pokazuje palcem na Rica i po chwili pokazuje taunt rękoma przy pasie! Pokazuje Ricowi że pas wagi ciężkiej dziś będzie należał do niego! Hart oddaje swoją kurtkę jednemu z fanów, swoje okulary przekazuje kolejnemu fanowi! Biegnie w stronę ringu!

Gong! Pojedynek dwóch ikon wrestlingu, dwóch legend! Ten mecz na pewno będzie niezapomnianym, ponieważ nie wiadomo czy kiedykolwiek odbędzie się rewanż, nie wiadomo kiedy HAW zacznie znów pojawiać się w TV! Zawodnicy łapią się w klincz! Ric Flair uderza Breta kolanem w brzuch! Po chwili wykonuje Snapmare!

Ric: Wooooo!!

Bret się podnosi, śmieje się w twarz Ricowi, wykonuje kilka angry punchów, Flair nie pada na matę, jest twardy i oddaje kilkoma chopami! Hitman wpada w narożnik, Flair bierze rozbieg i uderza Harta running knee attackiem! Hart pada! Flair wchodzi na narożnik, tauntuje, chce wkonać elbow drop lecz Excelence of Execution się odsuwa! Flair uderza łokciem w matę, boli go to bardzo, wypada poza ring! Bret Hart rusza w stronę Flaira i kilka razy uderza jego głową w stół komentatorski! Sędzia karze natychmiast wracać zawodnikom na ring! Bret i Ric wracają na ring, Bret zakłada submission na ręce Flaira! Ric po chwili się uwalnia i popycha Breta, ten odbija się od lin i zostaje poczęstowany Double Underhook Suplexem! Hart się zwija, Ric Flair odbija się od lin i wykonuje Knee Drop To Face na Hitmanie! Bret Hart odczuwa wielki ból! Ric Flair jest bardzo zmęczony lecz podnosi Harta za włosy, sędzia nie pozwala Ricowi na ciągnięcie przeciwnika za włosy, mimo to Flair podnosi Harta za włosy i uderza Straight Punchem w twarz! Hart się nie daje! Nie pada na matę! Wstaje, wykonuje Clothesline, chce więcej! Naprawdę zależy mu na pasie! Ric Flair się podnosi i dostaje Pendulum Back Breaker, Hitman chce założyć Sharpshotter lecz Flair kontruje, wykonuje Eye Poke! Sędzia ostrzega że jeśli Flair jeszcze raz przewini to walka zostanie zakończona! Flair wykonuje Drop Kick! Hart momentalnie wstaje i wykonuje Clothesline, czeka aż Nature Boy się podniesie i wykonuje The Pile-Driver! To koniec! Hitman pinuje: 1...2...3...kick out!!! Flair podnosi się w ostatniej chwili... sędzia ogłasza near fall, fani wygwizdują sędziego! Hart zaczyna się kłócić z sędzią! Flair się podnosi i wykonuje Low Blow!! Sędzia jest konsekwentny i karze zakończyć mecz!! Flair przegrywa!

KZW: Here's your winner... Bret Hart!!!

Hart jest jednak bardzo zdenerwowany, mimo że wygrał walkę to pas pozostaje w rękach Nature Boya!

Ric Flair odchodzi lecz Bret ma coś do powiedzenia.

Bret: Ric! Ric! Czekaj!! Czekaj do cholery!! Jeszcze cię dorwę rozumiesz! Jeszcze cię dorwę!

Ric: Tak, tak... wiem, wiem Bret! Zawsze tak mówisz... zawsze tak mówiłeś! Pas jest mój i nadal będzie mój, nie bądź pewien że dostaniesz rewanż, w każdej chwili możesz wrócić do HAW!! Woooooooo!!

Zawodnicy rzucają mikrofony i schodzą na backstage.

TG: Co za mecz! Bret Hart w NSX! A myśleliśmy że lepszego prezentu na święta nie dostaniemy!

JFS: A tu nagle!! Bret Hart! Legendarny Bret Hart na gali Winter Bash!

TG: Tak, to nieprawdopodobne!

*Backstage*

Booker T rozmawia z Bobem Sappem.

Bob: Bookah! Stary, dzisiaj będę Special Enfrocerem w twoim meczu z Kennedym!

Booker: O! To dobrze! Nareszcie nikt mi nie przeszkodzi i będę mógł spokojnie odebrać Kenowi pas! Hahaha!!

Ken Shamrock(wychodzi zza rogu): Ooo! Witam was! Wiecie że dzisiaj jestem sędzia, o właśnie, w twoim matchu Booker! Ja się nie sprzedam i nie stoję po żadnej stronie dlatego jestem idealnym sędzią do tego meczu!

Booker: Sooo... Kennedy.... Can You!!?? Can You Dig Ittt!!??? Can You Dig It... Sucka!?

KZW: The following contest is for the NSX Championship! At the way to the ring...

Mr. Kennedy: Mrrrrrrr!!????? Nie...!!! Najpierw muszę się przedstawić!! A więc nasz dzisiejszy main event będzie określany wyjątkowym... ponieważ na ringu pojawi się!! Dla tysięcy w hali i milionów przed telewizorami przyjeżdżający prosto z Green Bay w West Sounset! (biorąc szybki wdech) Miiiiissttterrrr!! Kee...

Fani: Kennedy!

Mr. Kennedy: Nie!!! Mrrrrrrrrrrrrr!! Kennnedyyyyyy!!!... Kennedy!

KZW: And his opponent, Booker T!!!

Na ringu pojawia się Ken Shamrock, specjalny sędzia dzisiejszego meczu o pas NSX! Tłumaczy zasady meczu a w tym samym czasie Bob Sapp, Special Enforcer, ustawia się, prostuje plecy i napina mięśnie, nikomu nie pozwoli na przeszkadzanie w tym meczu!

Gong! Zawodnicy łapią się w klincz, Kennedy zwinnym ruchem wykonuje Arm Drag! Booker natychmiast wstaje, przeciera ręką usta i powala Kennedyego potężnym Heel Kickiem! Booker wykonuje kilka Angry Stompów lecz Ken jest uzdolniony technicznie i w pięknym w stylu powala Bookera, Drop Toe Hold! Booker pada szyją na drugą liną, Kennedy pokazuje swą agresję i przyciska szyje przeciwnika do liny za pomocą swojej nogi! Sędzia ostrzega że zdyskwalifikuje Kennedyego jeśli natychmiast nie przestanie! Sędzia liczy: 1...2...3...4... Kennedy puszcza, Booker bierze silny wdech, stracił dużo powietrza! Booker ciężko oddycha lecz Ken nadal nie odpuszcza, podnosi przeciwnika i wykonuje Powerslam po czym wykonuje ładny Running Senton! Kennedy pinuje: 1... kick out! Booker uderza Kennedyego punchem i tuż po tym kilkoma chopami! Kennedy wpada w narożnik, Booker wykonuje Superplex po czym bierze rozbieg i wykonuje Knee Drop! Booker odpoczywa przy narożniku, Kennedy zdążył wstać i rozbiega się w stronę Bookera, chce go uderzyć barkiem lecz Booker wykonuje Sunset Flip Rollup out of corner! Kennedy uderza barkiem w metalowy narożnik wpadając pomiędzy drugą a trzecią linę! Booker T czeka aż przeciwnik się odwróci i od razu wykonuje DDT! Booker pinuje: 1...2... kick out! Kennedy się podniósł i wykonał whip od lin na Bookerze, Booker T wpada na Shamrocka!!! Zawodnicy wypadają poza ring! Ken Shamrock się potyka i wpada na Boba Sappa! Sapp wstał i wpadł w furię, wykonał na nim Muscle Buster i zaczął się brawl! W tym czasie Kennedy wszedł na turnbuckle i wykonał Kenton Bomb poza ring!!!!! Trafia w Bookera! Fani są naprawdę pod wrażeniem, What an impact! Na ring wbiega drugi sędzia, Kennedy wciągnął Bookera na ring, wykonał whip od lin i Mic Check! Nie! Booker w ostatniej chwili skontrował! To niesamowite! Booker odbija się od lin i wykonuje Scissors Kick i chce pinować lecz Kennedy wykonuje Eye Poke póki sędzia nie patrzy! Zawodnicy się podnoszą, Mr Kennedy wykonuje Mic Check!!! Pinuje: 1...2...3...! Booker T jest bardzo zdenerwowany lecz ważniejsze jest to że Michał Marciniak ogłasza mecz bokserski Bobba Sappa z Kenem Shamrockiem na następną galę!!

Obraz się urywa...

*Reklamy*

*NSX powraca po dłuższych reklamach*

Przy titantronie stoi ogromna choinka, sięga wysokości titantrona więc jest naprawdę potężna! Pod choinką znajdują się paczki z prezentami.

KZW: Ladies and gentlemen, panowie i panie, czas na oficjalne rozdanie prezentów...

*Torrie Wilson Theme*

Spod titantronu wychodzi Torrie Wilson.

Torrie: Witam wszystkich! Mam zaszczyt być dzisiejszą panną Gwiazdor NSX! Fani wybrali mnie, Gail Kim nawet się nie pojawi! Co my tu mamy...

Torrie szpera po paczkach.

Spod titantronu wyszło kilku zawodników NSX.

Torrie: Mam zaszczyt wręczać prezenty, pierwszy idzie do Kofiego Kingstona!

Kofi: Dzięki baby! Dzięki!!

Kofi otwiera paczkę, to teczka, a w środku kartka z umową na mecz o jeden z pasów federacji kiedy tylko zechce! Kofi może w każdej chwili oddać kartkę i tylko powiedzieć że chce walczyć o wybrany przez siebie pas!

TG: Kofi Kingston ma Money In The Bank! To idealny prezent! W każdej chwili Kofi może oznajmić że chce walczyć o tytuł!

JFS: Zobaczmy kto jest kolejny!

Torrie: Poproszę do siebie Brain Damage!

Brain Damage otwiera paczkę, jest to nowa, specjalnie dla niego uszyta koszulka z logo Punishera a z tyłu z napisem NSX! Brain się uśmiecha ale chyba liczył na lepszy prezent!!

Torrie: No to czas na Axl'a Rottena!

Rotten otwiera swój prezent, jest to zestaw Hardcorowca specjalnie od fanów, na Extreme Rules Match! W zestawie znajdują się jarzeniówki, tablica od znaku STOP, pinezki i stary Telewizor!!!

Axl Rotten bestialsko się uśmiecha i odchodzi ze swoim prezentem!

Torrie: Dobra, to może Team Main Event!!

Zawodnicy podchodzą pewnym krokiem, otwierają prezent, Tank dostał terminarz gal NSX, na jednej z nich może umieścić walkę 1vs.1 z Masą Saito! PCO dostał nową odzież zapaśniczą a A-Train... A-Train dostaje słownik języka polskiego!

Fanów to bardzo rozśmieszyło!

Torrie: Dobra... Alex Shelley i Eric Young, chodźcie!

TG: Do choinki podchodzą nowi mistrzowie tagów! Zyskują bardzo dużo fanów!

Alex Shelley i Eric Young dostają... dostają swoją nową nazwę dla Tag Teamu, mianowicie, Justice Squad!

Torrie: Czas na Kid Kasha!!

Kid Kash dostał list o treści: POZDROWIENIA Z PIEKŁA!! HAHAHA! ZAPŁACISZ MI ZA SWÓJ NIEMĄDRY CZYN! DO ZOBACZENIA!

Na twarzy Kid Kasha pojawia się strach, zawodnik ucieka na backstage rzucając kartkę na ziemię, zgromadzeni nie wiedzą o co chodzi.

Torrie: Cóż, zapraszam Mr. Kennedyego!!

Kennedy daje buziaka narzeczonej i otwiera paczkę, w niej znajdują się kluczyki do nowego auta, Jeep'a Wrangler, Ken jest bardzo zadowolony!

JFS: Kluczyki do samochodu, to trochę dziwne!

TG: Chyba wiem dlaczego Ken dostał nowe auto, podobno w Green Bay jest ostatnio bardzo zimno a Kennedyemu zepsuło się ogrzewanie w starym pojeździe! Zapewne nasz szef kupił tą brykę!

Torrie prosi ostatniego zwycięzcę! Jest nim Bret Hart!

Bret Hart dostaje umowę na kolejny mecz z Riciem Flairem! Bret się uśmiecha czytając kontrakt, nagle z tłumu fanów wybiega Ric Flair ze swoim pasem! Boom! Ric Flair uderza Breta swym pasem! Nie! Hitman był czujny i wykonał drop toe hold!!! Ric Flair wpada w 6 metrową choinkę!! Choinka się zawala! Na szczęście pada na pusty sektor! Bret Hart rusza w stronę zakrwawionego Nature Boya i zakłada mu Sharpshooter! Fani są podnieceni! Po chwili NSX schodzi z anteny...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 433 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Gość 35mst
      Czy gdzieś w Polsce (najlepiej wschodniej) można obejrzeć PLE WWE z innymi fanami wrestlingu? Chodzi mi o wydarzenia organizowane np. w jakimś barze, coś w stylu tego co organizuje Wrestletalk przy większych wydarzeniach typu Royal Rumle czy Wrestlemania.
    • Jeffrey Nero
      Wyskoczyli przez okno z tym nie pamiętam nazwy stworem ptakiem i odlecieli.
    • KyRenLo
      Dungeons & Dragons: Złodziejski honor W jaki sposób Edgin i jego kumpela Holga uciekli z więzienia?
    • Attitude
      W nocy z soboty na niedzielę w Atlancie, Georgii doszło do gali WWE Bad Blood 2024. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie od razu dostaliśmy Hell in a Cell Match CM Punka z Drew McIntyre'em. Pojedynek potrwał nieco ponad pół godziny. Nie zabrakło nawiązań do całej ich historii, jak chociażby moment, gdy McIntyre chciał użyć pinezek w kolorach z bransoletki Punka. Ostatecznie Punk wygrał po GTS'ie w kolano owinięte łańcuchem. Link do filmu Nia Jax pokonała Bayley i zatrzymała mistrzostwo kobiet. Nie zabrakło zamieszania z ingerencją Tiffany Stratton. Link do filmu Damian Priest pokonał Finna Balora, mimo interwencji Carlito i JD McDonagha. Link do filmu Następnie przeszliśmy do zapowiadanego ogłoszenia CCO - Triple H'a. Okazało się, że zaprezentował... WWE Crown Jewel Championship. Mistrzowie i mistrzynie zawalczą ze sobą o te tytuły w Arabii Saudyjskiej. Link do filmu Na ogłoszenie Triple H'a zareagował World Heavyweight Champion - Gunther, który zawalczy o męski Crown Jewel Championship, jeżeli w poniedziałek pokona Samiego Zayna na Raw. Gunther przy okazji skorzystał z obecności... Goldberga wśród publiczności. Mistrz nawiązał do jego niedawnych słów, gdy skonfrontował się z Bretem Hartem, że wolał właśnie Billa, jako jego faworyta. Austriak stwierdził, iż wtedy kłamał. Jednocześnie obraził Goldberga, że ma nadzieję, iż "jest lepszym ojcem niż był zawodnikiem". Sprowokowany Goldberg chciał wtargnąć do ringu, ale nie pozwoliła na to ochrona. Zamiast tego Gunthera dopadł Sami Zayn. Link do filmu Liv Morgan zachowała WWE Women's World Championship po walce z Rheą Ripley. Pomogła w tym... powracająca Raquel Rodriguez. Link do filmu Link do filmu W main evencie Cody Rhodes i Roman Reigns pokonali Solo Sikoę i Jacoba Fatu. Zaingerować chcieli pozostali członkowie Bloodline... wtedy kluczowy okazał się powrót Jimmy'ego Uso! Link do filmu Po pojedynku Bloodline kontynuowali atak na Rhodesie. Reigns i Uso pomogli mistrzowi odeprzeć ofensywę. Jednakże show kończyliśmy... powracającym The Rockiem. Póki co nie wiadomo jednak, po której stronie opowie się Final Boss. Link do filmu Skrót: Link do filmu Top 10: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      Prawda. Royal Rumble też było średniawe, ale tam dostałem wygraną Bayley, więc ocena troszkę wyższa. Chociaż oczywiście obie gale były po prostu przeciętne. A ja tam jednak początkowo dałem się zrobić w balona, bo już morda mi się cieszyła, że będzie nowy pas dla Pań. KO/Cody: To wpadli na pomysł. Jakby nie można było tego zrobić jakoś na samej gali, ewentualnie na Smackdown.
  • Dodaj nową pozycję...