Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Supron i Borkowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po 3 miesięcznej przerwie znów zacząłem oglądać WWE w ESC (Extreme Sports Channel) akurat wczoraj było nadawane Smackdown! sprzed miesiąca.Dobra obejrze ale jedno podstawowe pytanie czy Suproń i Borkowski komentują? Clash Time na Eurosporcie komentują ale co jest w ESC? Muzyczka Smackdown! i coś tam mówi Borkowski.No dobra jego zniose może nie ma Supronia.Wchodzi Cena wchodzi też...Suproń i gada jaki to Cena wspaniały.Ostatnia Walka wieczoru a Suproń mówi przez zęby:Ale ten Cena jest umięśniony aa uważaj Big Show Skacze z 2 liny jeeest Cena odskoczył co zrobiiiiiii tak tak na to wszyscy czekamy ju kent si mi i trafił Show sie podnosi i ef-ju w wykonaniu ceny ale egde wchodzi do ringu i grzmotną go w łeb pasem.To jes przykład komentowanej walki.I teraz pytanie do forumowiczów czy w polsce to jedyni komentatorrzy Wrestlingowi.?

Prosze moderatorów o nie usuwanie tego topicu.

Z góry dziękuje!![/center]

Edytowane przez adrian20-11
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

5

• -Raven-

5

• nathan

3

• adrian20-11

3

Top użytkownicy w tym temacie

No niestety tylko Supron i Borkowski komentują gale wrestlingowe w Polsce... A szkoda bo na pewno jakikolwiek innych człowiek nawet z attitude jakby miał możliwość to by lepiej komentował niż ci "niby" znawcy zapasów.

Kiedyś komentowali jeszcze m.in Przemk0, Jaceck, FH i Deliquent i może ktoś jeszcze... no i Stinger coś tam miał do powiedzenia na polsacie 2 , ale to już odległe czasy :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

WWE na Extreme obejrzałem raz :D i to mnie rozwaliło :D ''wspaniałe kopnięcie obiema nogami w klatkę piersiową'' Chyba każdy sie domyśli że chodzi o Drop kick :D
www.Booking.jun.pl < najlepszy booking w Polsce!

12391443949d37b005812e.jpg

Po pierwsze komentator nazywa Andrzej Supron a nie Suproń !

Po drugie po co ten temat i co ma na celu ? Kto kolwiek to oglądał widzi jak jest.

Po trzecie mogłeś zapytać się w ''qustion zone'' czy ta dwójka to rzeczywiście monopoliści jeśli chodzi o komentowanie wrestlingu !

Po czwarte nie marudź, jeśli Ci się nie podoba nie oglądaj ! (masz tyle szczęścia że możesz oglądać gale wrestlingowe po polsku i jeszcze narzekasz, Ja będąc w twoim wieku musiałem się modlić o chociażby te po angielsku bo nie lubiłem niemieckiego ''świergolenia'' z DSF, a Polsat2 i Wizja nawet do pięt nie dorastały obecnemu poziomowi komentowania Borysa i Suprona).

Ja ich słucham, kiedy mam dobry humor. Nawet fajnie jest posłuchać polskiego gadania o mojej pasji, nawet jeśli jest to pierdolenie od rzeczy (i tak pana szanuje, panie Andrzeju!)

, jeśli Ci się nie podoba nie oglądaj

Święta prawda, lecz nie wiadomo, kto w domu ma wyłącznośc na pilota?!? :lol: :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Po pierwsze komentator nazywa Andrzej Supron a nie Suproń !

Sory mój bląd

Po drugie po co ten temat i co ma na celu ? Kto kolwiek to oglądał widzi jak jest.

No rzeczywiście troche założyłem go na siłę :???:

Po trzecie mogłeś zapytać się w ''qustion zone'' czy ta dwójka to rzeczywiście monopoliści jeśli chodzi o komentowanie wrestlingu !

Dobra ,nie wiedziałem

Po czwarte nie marudź, jeśli Ci się nie podoba nie oglądaj ! (masz tyle szczęścia że możesz oglądać gale wrestlingowe po polsku i jeszcze narzekasz, Ja będąc w twoim wieku musiałem się modlić o chociażby te po angielsku bo nie lubiłem niemieckiego ''świergolenia'' z DSF, a Polsat2 i Wizja nawet do pięt nie dorastały obecnemu poziomowi komentowania Borysa i Suprona).

No chyba rzeczywiście masz racje

To co temat do zamknięcia

Polsat2 i Wizja nawet do pięt nie dorastały obecnemu poziomowi komentowania Borysa i Suprona).

Co do polsatu to i moze.A wizja to tam gdzie robili sobie jaja? bo jak tak to wolalem te jajcarskie komentarze niz Suprona i tego drugiego- na powaznie. Co wychodzi zalosnie, widzialem tylko raz WWE na Eurosport i po jakis 10min wolalem wylaczyc glos, plus ze jest wrestling ale duzy minus za to ze nie prowadzi to ktos kto sie dobrze zna na tym biznesie, wtraci cos ciekawego , historie zawodnika jesli juz ma byc tak bardziej na powaznie.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

A wizja to tam gdzie robili sobie jaja?

Ja tam nie pamiętam żadnych jaj na Wizji... może chodzi Ci o WCW na ATV, gdzie DDP był diamentowym paziem a Barry Darsow to Wacek Pompka ? :D

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

No właśnie o to mi chodziło :grin: Jasiu złośliwiec, Ricki smoczysko, smoła i czadź, oszałamiający stefek itp było świetne :grin:
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Abstrahując od tego, że nie mam pojęcia, czemu ma służyć ten temat, to jestem przeciwny autocenzurze, którą sugeruje andrew199. W demokratycznym społeczeństwie jest miejsce na wszystkie opinie, również krytyczne. Brutalnie przekonał się o tym Przemk0 (skoro już mówimy o komentatorach). Osobiście nie traktuję wrestlingu z polskim komentarzem w kategoriach dobrodziejstwa, podobnie jak wrestlingu w telewizji w ogóle (nie w dobie internetu). Rozumiem jednak jego rolę w popularyzowaniu tej rozrywki, która jest tak ważna dla niektórych fanów.

Jeżeli zrobimy z komentatorów święte krowy, bo mamy szczęście ich słuchać, to powinniśmy również otworzyć parasol ochronny nad tymi, którzy o wrestlingu piszą. Obojętne, czy na łamach prasy czy w internecie. Choćby popełnili najbardziej grafomańskie artykuły. Może nawet oni bardziej zasługują na to, aby mówić o nich albo dobrze, albo wcale, jako że przez lata temat w Polsce żył wyłącznie w sieci (prawdopodobnie dzięki temu wiele osób nie zapomniało o nim). Na końcu dojdziemy do absurdu, że o nikim, kto w jakikolwiek sposób działa(ł) na rzecz wrestlingu, nie wypada pisać źle.

Problemem nie są negatywne opinie, tylko sposób ich wyrażania. Można się z kimś "pięknie nie zgadzać", jakkolwiek kuriozalnie to brzmi. Każda forma naszej aktywności, w tym komentowanie i pisanie, skazuje nas na oceny - często osób, którym nawet przez myśl nie przeszło, żeby coś zrobić. Jeżeli krytyka jest merytoryczna i odpowiednio wyartykułowana, wszyscy powinni być zadowoleni. Nawet ci, którzy są obiektem krytyki, ponieważ dostaną wskazówkę, co należy poprawić.

1005187806541accfacb3d6.jpg

może chodzi Ci o WCW na ATV, gdzie DDP był diamentowym paziem a Barry Darsow to Wacek Pompka ?

A Sting to był Żądełko, był jeszcze Dziki Samiec Macho Man i tym podobni. Dobrze że mi o tym przypomnieliście, na tym też się wychowałem

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Na TVN7 zamiast Flock komentatorzy wołali "Banda Ravena" :lol:

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

To nie było na TVN7, tylko na Naszej TV, a jeszcze wcześniej na Polsacie 2. Poza tym wcale mnie to nie śmieszy. Może wolałbyś Stado Kruka, bo to w dosłownym tłumaczeniu znaczy Raven's Flock?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ja tam nie pamiętam żadnych jaj na Wizji... może chodzi Ci o WCW na ATV, gdzie DDP był diamentowym paziem a Barry Darsow to Wacek Pompka ? :D

No właśnie o to mi chodziło :grin: Jasiu złośliwiec, Ricki smoczysko, smoła i czadź, oszałamiający stefek itp było świetne :grin:

mozna gdzies to jeszcze ogladnac/sciagnac? : P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Temu panu już dziękujemy 
    • Grok
      The Miz uważa, że Maryse nie otrzymuje należytego uznania za swoją karierę w WWE – zarówno jako wrestlerka, jak i za inne zasługi. W rozmowie z Complex Graps Wrestling Podcast Miz opowiedział o pracy z Maryse przed kamerami w WWE. Przypomniał ich pierwsze spotkanie, gdy był prowadzącym już nieistniejący Divas Search. Potem przeszedł do sukcesu ich reality show Miz & Mrs i stwierdził, że Maryse nie dostaje zasłużonego creditu za wkład w WWE. Maryse była związana z WWE w latach 2006-20
    • Grok
      Anna Jay wypowiedziała się na temat swojego kontraktu z AEW podczas niedawnej transmisji na Twitchu. Jay nie walczyła od odcinka AEW Collision z 19 listopada 2025 roku, kiedy to wraz z Tay Melo odpadła w ćwierćfinale turnieju o AEW Women’s World Tag Team Championship, przegrywając z Marina Shafir i Megan Bayne. Jay zmierzy się z Willow Nightingale o TBS Championship na sobotnim Collision. W grudniu Fightful informowało, że kontrakt Jay wygasa wiosną 2026 roku. Jay potwierdziła na transmisj
    • Grok
      Will Ospreay wrócił do tematu swojego urazu szyi, który wyeliminował go z ringu na prawie sześć miesięcy. Omówił też swój powrót do NJPW i obecne talenty w tej promocji. W ekskluzywnym wywiadzie dla NJPW Ospreay opowiedział o powrocie do ringu tej federacji w kwietniu, miesiąc po comebacku w AEW. Nie doceniał powagi urazu szyi, dopóki nie powiedziano mu, że nie może walczyć. Ospreay podzielił się wrażeniami na temat przeobrażeń w NJPW i nowych talentów, którzy wyłonili się podczas jego nie
    • Grins
      Chyba czas najwyższy odpuścić sobie oglądanie tej federacji może ograniczyć się tylko do większych wydarzeń, ogólnie człowiek ze sentymentu to oglądał ale jak widzę jakie newsy dochodzą za Stanów to niestety tracę nadzieje dla tej federacji, oni na prawdę postanowili zrezygnować z mrocznych gmmicków? Postanowili wszystkich pozwalniać i zmienić im gmmicki? Alexa postanawia porzucić mroczny gmmick związany z Bray'em, kurde szkoda ale może i dobrze lepiej dla niej i dla samego Braya bo on już ubole
  • Dodaj nową pozycję...