Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RoH 28.03.09r. Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kevin Steen b. Eddie Edwards (w/ Larry Sweeney)

Sara Del Rey (w/ Larry Sweeney) b. Daizee Haze

Claudio Castagnoli b. Alex Payne

Non Title Match

Nigel McGuinness© b. Jay Briscoe

Main Event'em następnej gali, będzie walka American Dragon vs Austin Aries

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

1

• wilq_7

1

• Hrystek

1

• Cezet

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

mało walk, szkoda że mecz Nigela z Briscoe non-title.

pojedynek Dragona z Ariesem może wypaść ciekawie, mimo iż odkąd RoH pojawiło się w TV to jakość ich pojedynków spadła :/

mało walk, szkoda że mecz Nigela z Briscoe non-title.

A zmienia coś to że pojedynek jest non-title skoro Champ i tak wygrał ?

Już się nie mogę doczekać następnego TV ROH :D.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Zmienia i to bardzo. Inne napięcie, nastawienie, że można zobaczyć nowego mistrza, ROH to nie WWE, czy TNA i tam praktycznie w każdym momencie mistrz może stracić pas :)

Ja dla mnie to zwycięstwo Nigela w non-title matchu miało pokazać dla nowych fanów federacji, że Nigel jest mocnym mistrzem i nawet w walkach bez stawki sobie spokojnie radzi.

Swoją drogą to gala wyszła średnio. Brakuje podbudowy feudów i karty są jakoś tak rozpisane bez większego pomysłu.

Muszę zobaczyć następny odcinek, bo dla American Dragona zmieniono entrance music i podobno fajnie zareagowała na to publika w hali. Swoją drogą mam nadzieję, że nie zmienią muzyczki dla El Generico, bo lubię gdy cała sala śpiewa Ole! Ole! Ole! Ole! Brakuje mi reakcji publiki typowej dla gal ROH, a to przecież ECW Arena.

O komentatorach to powiem tylko tyle, że Dave Prazak musi komentować za dwóch. Mike Hogewood jest świeży w tym biznesie jak chleb prosto z pieca. Stary zespół komentatorów plus okazjonalnie Nigel był świetny. No i Prazak nie jest już w walkach za heelami :(

8340093214bd433ee67ca9.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 81 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 001 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
        • Dzięki
      • 692 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live in Erfurt Data: 06.04.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Erfurt, Thüringen, Niemcy Arena: From Hell Publiczność: 300 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • IIL
      Potwierdzono rozkład jazdy na nadchodzący G1 Climax 35 i co bardzo mnie zadziwia, po raz pierwszy w historii finały nie będą miały miejsca w Sumo Hall czy Tokyo Nippon Budokan. Zamiast tego, ostatnie dwie noce turnieju odbędą się w Tokyo Ariake Arena: NEW JAPAN PRO-WRESTLING WWW.NJPW1972.COM   Arena ta może pomieścić 15k widzów, ale dziwi mnie fakt, że zrezygnowali z wcześniejszych rozwiązań wokół których powstała wieloletnią tradycja. Szkoda.
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Analizę sytuacji. Kartę gali KPW Arena 28: Zły Omen analizują prowadzący Krystian Czekaj oraz p.o. prezesa KPW Rosetti. Czternasty odcinek programu Analiza sytuacji. Kartę gali KPW Arena 28: Zły Omen analizują prowadzący Krystian Czekaj oraz p.o. prezesa KPW Rosetti.Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
      Zobacz na YouTube
    • Tomos
      Jeśli uznamy, że MJF nie istniał. Poza tym - co mnie powinno obchodzić kto jakim był mistrzem? Ja siadam sobie do oglądania i przede wszystkim mam się dobrze bawić teraz, a nie dbać o to co się działo 5 lat wstecz. Głównie rzucając proma z ciemnych pomieszczeń i korytarzy. A zamknięcie pasa w walizce, nie reprezentowanie i nie pokazywanie go w ogóle to jakaś abominacja, a przynajmniej w obecnej wersji tego storylajnu. Nie poszli w nic sensownego od czasu całkiem udanego początku. Patrzę, też mi się nie podoba, niejednokrotnie na to narzekałem. I co? Podobnie jak wyżej - jak oglądam AEW to mnie mało obchodzi jak robią w WWE, ja się chcę cieszyć z tego co oglądam, a nie z tego, że ktoś robi produkt gorzej. No, teraz tak, bo się stała generyczną stajnią. Jak zaczynali, to polegało to na tym, że młodzi będą musieli stać się bardziej brutalni i udowodnić swoją wartość. Czy jakoś tak. Nic z tego nawet nie zaczęło się dziać. Teraz będzie tylko i wyłącznie ulga, Mox poza kolegami z Death Riders nie jest absolutnie bookowany jako wielki dominator.
  • Dodaj nową pozycję...