Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy po ostatnich wydarzeniach masz zamiar przyjechać na NOC II?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy po ostatnich wydarzeniach masz zamiar przyjechać na NOC II?

• Tak
      16
    • Nie
      6
    • Nie wiem
      8
    • I tak nie miałem zamiaru przyjechać
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

gratuluję wykolegowania mnie z mojego projektu

W tej chwili czuję się z lekka zdezorientowany. Czuję się jak w czeskim filmie, bo naprawdę zahacza to o absurd. WeeMan przypisuje sobie cudze kompetencje, wmaszcza coś o bookingu (zastanawiam się nad tym, jak ktoś taki jak Wee Man miałby mówić zawodnikom co mają robić, obawiam się, że oni sami potrafiliby zrobić coś ze sto razy lepszego) i usilnie próbuje wmówić, że wszystko to jest pod jego kontrolą mimo, że samo BSN dementuje wszystkie plotki i po raz któryś mówi o tym, że Arek nie ma wkładu w NOC (może cząstkowy), a raczej BSN nie kłamie - mamy więc tylko jedno wytłumaczenie... Wybrnąć z takiej sytuacji to nie lada wyzwanie...

PS. Wiedziałem, że coś śmierdzi, thanks N!KO za takie zaangażowanie :)

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

10

• SixKiller

8

• Milos

6

• Euz

5

Top użytkownicy w tym temacie

Wiem, że to może być trudne, ale proponuje wrócić do tematu, o którym jest ten wątek i zakończyć temat Arka.

A więc o Night of Champions II pojawiły się nowe oficjalne informacje.

Night of Champions II: Ultimate Fight

5 września, Sobota Włocławek, start godzina 18:00

Hala Mistrzów przy ul.Chopina 8

"Ceny biletów na galę wynosić będą 25zł na zwykłe trybuny.

Będą jeszcze wydzielone stoliki VIP, cen jednak jeszcze nie ustaliliśmy.Te

kwestie wiadome będą do 1 czerwca. Jeśli chodzi o czas cześci Wrestlingowej

to wynosic ona będzie 60 minut z całą oprawą.Zawody MMA 1,5 - 2 godzin w

zalezności od długości walk..." (komenatrz, witryna www.prowrestling.pl)

Co ciekawe póki co nie potwierdza się info Weemana o biletach za 100zł, zobaczymy jak potoczy się do dalej i ile będą kosztowały pozostałe miejsca. Według zapewnień organizatora oprawa ma stać na wysokim poziomie (tzn, nagłośnienia, telebimy diodowe etc.)

Z NOC II wyłączono wcześniej planowane zawody (pokaz?) Strong Man-ów

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wiem, że to może być trudne, ale proponuje wrócić do tematu, o którym jest ten wątek i zakończyć temat Arka.

heh. Nawet nie wiesz jak bardzo bym chiał to zrobić. Tak właśnie drodzy uzytkownicy. Arek sie nie poddał ... wstepnie się pożegnał z nami ale farse postanowił kontynuowac na stronie BSN. Teraz nie uwierzycie co wymyslil ! Teraz zaszedl jeszcze dalej twierdzac, ze wrestlerzy nie przyjechaliby tak chetnie do Polski gdyby nie to, ze on z nimi wczesniej rozmawial ...

i co? Teraz by wypadalo napisac do samych wrestlerow i wypytac o Arka ... ale niestety on na to poprostu nie zasluguje

Pozwolcie, ze nie bede tu wnikal w jego kolejna bajke bo naprawde juz go sie nie uratuje ...

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android

Ponieważ temat już dawno przestał dotyczyć gali jako takiej, postanowiliśmy na kanale, ze trzeba zmienić jego nazwę i założyć drugi temat, w którym nie będzie żadnego WeeMana. Chcemy, aby użytkownicy Attitude mogli poważnie dyskutować, zwłaszcza, że wkrótce zostaną odkryte wszystkie karty.

Do tematu dodaję ankietę, jako że doszły mnie słuchy, że są osoby, które mimo wcześniejszego entuzjazmu, teraz rozważają przyjazd na galę. Chciałbym, aby wypowiedziały się tylko osoby zainteresowane, ale zdaję sobie sprawę, że to niemożliwe...

1005187806541accfacb3d6.jpg

a teraz juz tak na powaznie panowie, tak jak to zauwazono w temacie BSN, weeman to troll i nakreca go pisanie o nim samym. Wiec darujmy sobie. Chcecie sobie z nim pogadac, ewentualnie posmiac sie to odbanujcie go albo zdobadzcie jego gg.

Pisalem ze bylo fajnie poczytac, ale jednak do czasu. Zepsuto przez to caly temat na BSN i co najgorsze, jesli ktos to czytal to naprawde sama mysl o paru pokazowych walkach na tej gali spotka sie z negatywna reakcja srodowiska zgromadzonego tam.

weemanowi zaszczytne miejsce w hall of shame Wrestlesyfu, ale prosze juz skonczcie jego temat, bo juz wszystko wytlumaczone, nawet jesli sam weeman caly czas probuje to odkrecac to wlasciwie juz tylko przypomina pierdolenie kotka za pomoca mlotka, i N!ko(co do BSN i Attitude) - tego sie juz nawet nie chce czytac i nie ma sensu brnac dalej bo juz wiadomo o co chodzi i jesli masz troszke wyczucia czasu i dobrego smaku tez odpuscisz idiocie.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

N!ko(co do BSN i Attitude) - tego sie juz nawet nie chce czytac i nie ma sensu brnac dalej bo juz wiadomo o co chodzi i jesli masz troszke wyczucia czasu i dobrego smaku tez odpuscisz idiocie

Wiem wiem. Szczerze to nie powiem bo czerpie przyjemnosc w robieniu z niego idioty i nawet fajnie było wrócić i znowu mu popsuć bajke (co zrobić nietrudno bo sam się gubi w swoich kłamstwach). Wczoraj jednak po tym jak wracam do domu i widze jak on przyjął wersje osoby pokrzywdzonej, która przeprosiła i ma wspólny cel z organizatorami więc nie widzi czemu mieliby NIE wspolpracowac ZA DARMO to już ręce mi opadły ale odpuscic mu jeszcze nie mogłem. Niestety tak jak mówisz z nim się nie da rozmawiać. Dobrze wyszło bo i tam się na nim poznali i tam też prawdopodobnie dostanie bana i kolejny kawałek świata mu się załamie. Mnie martwi to ... jak on trafił na forum strongmenów :shock: ... ale już w to wnikać nie będę. Odesłać wypada na forum BSN gdzie Arek kolejny raz został przegoniony, a na Attitude jak mówi SixKiller zacząć rozmowe o gali szczegolnie, że:

znam już wszystkie nazwiska wrestlerów,właśnie szykujemy jednolite kontrakty to potrwa jeszcze kilka dni,sądzę jednak,że będę mógł uchylić rąbka tajemnicy już wcześniej niz planowaliśmy tzn dam znać zaraz po odesłaniu nam podpisanych kontraktów przez wrestlerów

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ja tam myślę, że nazywanie tej całej sytuacji aferą jest nieporozumieniem. Afera to by była gdyby organizator odwołał NOC II w dniu imprezy czy coś podobnego. Teraz to tak naprawdę cała uwaga skierowana jest na jednego krzykacza, który jedyne, co zrobił to powypisywał na forum, jaki to on jest ważny i co on tam nie robi w ramach organizacji imprezy. Nie widzę sensu, aby łączyć udział w NOC II z tym, że WeeMan powypisywał kłamstwa na swój temat, przecież ta sytuacja nie ma, żadnego wpływu na organizacje imprezy. A pozatym skoro wielu prezentuje taką wielką niechęć do WeeMana to powinni się tylko cieszyć, że za nic nie jest odpowiedzialny.

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

• Urządzenie:  Android

Brychu, nieporozumieniem jest również traktowanie nazwy tego tematu nazbyt serio. Mogę wziąć tę "aferę" w cudzysłów albo nawet zmienić nazwę na "śmietnik", co byłoby bardziej adekwatne do treści, jakie się pojawiają od samego początku. Bo jakie były pierwsze reakcje na newsa o gali? Ktoś napisał: - wspaniała wiadomość! Już zaczynam zbierać kasę! - ? Nie. Od początku tylko WeeMan, WeeMan, WeeMan... Dla dobra gali będzie lepiej jeśli ludzie z zewnątrz faktycznie nie będą jej łączyli z nim. W naszym środowisku jest to jednak niemożliwe, bo większość z nas pamięta wszystkie brednie (i jeszcze więcej), jakie przypomniano w ostatnich dniach, i siłą rzeczy patrzy się na to wydarzenie (trochę) przez pryzmat Arka. Założę się, że za 5 lat na hasło "NOC II" pierwszym skojarzeniem będzie właśnie on.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nie znam go, nigdy nie rozmawiałem z Weemanem itp ale uważam że dopiął swego ... chciał zaistnieć ... zaistniał.

Co do NOC II to wątpię żebym sie zjawił. Nie jest to spowodowane aferą wokół pana Arkadiusza. Po prostu nie mogę przyjechać :D

www.Booking.jun.pl < najlepszy booking w Polsce!

12391443949d37b005812e.jpg

Hayabusa - Wyżej SixKiller prosił aby wypowiadały się osoby zainteresowane pojawieniem się na gali, tak więc hamuj.

Ja swój przyjazd uzalezniam od tego kto pojawi się na karcie. 25 zeta nawet za godzinę wrestlingu to nie dużo, a koszt dojazdu mógłby się rozbić na innych chętnych. Póki co jest sprzyjająco.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Ja powiem tak ... pojawie się tam o ile pojawi się jakiś ziomal (patrz Niko, Bonki, Kingz) ..

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Ja juz jestem prawie przekonany, ze pojade. Problem moze stanowic tylko inny wyjazd bractwowy- ktory moze nałozyc sie na gale. W kazdym razie- ze Szczecina, lub okolic (jestem ze Stargardu) jakby sie ktos wybierał prosiłbym o kontakt.

15192108424405e31546cee.jpg

Proponowałbym zamknąć ten dosyć żenujacy temat i kontynuować rozmowę w innym temacie.