Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Czy po ostatnich wydarzeniach masz zamiar przyjechać na NOC II?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy po ostatnich wydarzeniach masz zamiar przyjechać na NOC II?

• Tak
      16
    • Nie
      6
    • Nie wiem
      8
    • I tak nie miałem zamiaru przyjechać
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Raven - Trent Acid niedawno dopiero opuscil wiezienie i ma wrocic do wrestlingu.. w kazdym razie troche mu sie zycie pokomplikowalo
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-130235

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

10

• SixKiller

8

• Milos

6

• Euz

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Raven - Trent Acid niedawno dopiero opuscil wiezienie i ma wrocic do wrestlingu.. w kazdym razie troche mu sie zycie pokomplikowalo

Szkoda :( Zajebiście lubiłem gościa. W ringu był rewelacyjny a odgrywaniem gimmicku sexy-boy'a kasował Michaelsa, Morrisona i Titusa razem wziętych. Nie wiesz Ulv za co go posadzili?

https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-130244

Raven - "He is being charged with aggravated assault, terroristic threats with intent to terrorize another, simple assault, recklessly endangering another person, and intentional possession of a controlled substance by a person who is not registered."

Na tą chwilę zarzuty zostały wycofane, Acid spedzil w wiezieniu 6 miesiecy. Z dobrych wiadomości juz wrocil do wrestlingu :)

O ile pod wzgledem umiejetnosci nie bylem nim bardzo zachwycony (do najlepszych mu sporo brakowalo) to pod wzgledem charyzmy i aktorstwa byl jednym z najlepszych na scenie indys i wg mnie pasowalby do WWE i TNA idealnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-130246

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   2

Znana juz jest forma zakupu biletów na gale. Za cene która podawalem wczesniej (najtansze bilety ok. 20 zl, najdrozsze ok. 100 zl) bedzie mozna nabyc bilety na SPECJALNIE DO TEGO PRZYGOTOWANEJ STRONY INTERNETOWEJ. Sprzedaz bedzie sie wiec odbywala przez internet, byc moze bilety bedzie mozna nabyc takze przed gala, ale z tym róznie bywa - popyt na gale jest bardzo duzy.
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-133766

skoro impreza ma się odbyć w kujawsko-pomorskim to nie ma lepszego miejsca jak bydgoska Łuczniczka :D
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-133768

• Reputacja:   2

BREAKING NEWS!

Znane jest juz oficjalne miejsce gali Night of Champions II. Chyba nikogo nie zdziwi, ze tak fantastyczne wydarzenie o tak charakterystycznej nazwie bedzie mialo miejsce w Hali Mistrzów we Wloclawku.

https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-133945

marketing kuleje. najpierw podaje sie aktorow widowiska, a pozniej ceny biletow
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-133948

Ta Łuczniczka tylko i wyłącznie ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-133957

Znamy już coraz więcej konkretów ;) To bardzo dobra wiadomość, bo im więcej konkretów, tym lepsza jakość gali :) Chwała WeeManowi, pozdro ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-133965

Widze, ze i tutaj znajdą się zwolennicy WeeMana, który to notabene uważa się za organizatora części wrestlingowej gali Night of Champions 2. Otóż drodzy fani wrestlingu możliwe, że mój nick za wiele wam nie powie gdyż nie udzielałem się na Attitude ale jest też pewnie wielu takich którzy mnie kojażą jako Captain Charisme tudzież osobe która miała jedną z większych "wojen" z waszym wymienionym w pierwszym zdaniu "organizatorem". Nie będę przypominał mojej historii z Arkiem bo nie w tym celu pisze ... Ci co są na PSW dłużej wiedzą, że WeeMan to bajkopisarz w którego słowa wierzyć niewypada ... niestety o dziwo wielu potrafiło przymknąć oko na jego wcześniejsze historie gdyż on "sprowadził wrestling spowrotem do Polski". N!KO naturalnie w to nie wierzył i po kilku wymianach zdań z "parówą" (od tej pory tak będę się zwracał do tego ... ... złośliwi twierdzą, że to człowiek) on wysnuł teorie, że naturalnie zależy mi na tym, żeby przeprowadzić sabotaż na "jego" projekcie ... więc skończyło się to tym krótkim felietonem mojego autorstwa, który ujrzał światło dzienne w serwisie prowrestling.pl:

"...O problemach Nocy Mistrzów"

05.05.2009 16:16

Night of Champions to impreza z 2008 roku, w której mogliśmy zobaczyć zawody Strong Manów, walki MMA czy zawody kulturystyczne. Naturalną rzeczą jest to, że po sukcesie jakim była gala nr.1 za rok dostaniemy powtórkę z rozrywki. Night of Champions już we wrześniu ma mieć swoją drugą edycje z jednym bardzo ciekawym dodatkiem dla nas wszystkich coraz liczniej zgromadzonych na forach fanów wrestlingu.

Jaką ja to radość usłyszałem od wielu z "Polskiej Sceny Wrestlingowej" (z którą to już się pożegnałem jakiś czas temu), że takie coś będzie miało miejsce, ale niestety był jeden poważny mankament, który nie pozwalał nam tak optymistycznie do tego podejść. Otóż galą tą, a raczej jej częścią wrestlingową zająć się miał Arkadiusz Pawłowski znany nam fanom jako WeeMan. Historii tego człowieka przybliżać nie będę jak i nie będę się czepiał jego osoby z czego byłem znany. Skupię się wyłącznie na promocji tej gali jaką obecnie możemy zaobserwować. Na wstępie muszę dodać, że chciałbym, żeby aby gala doszła do skutku i okazała się sukcesem bo w końcu możemy na tym tylko i wyłącznie zyskać jako fani. Niestety co mnie raziło na samym początku to to, że promowanie zaczęto hucznie od słów "Pierwsza w Polsce Gala Pro Wrestlingu" jak to pięknie brzmi aż łezka krąży wokół oka, ale moment... chwilka... mały flashback i dochodzimy do wniosku, że w roku 1993 w Warszawie gala wrestlingu się odbyła co zostało pominięte. Myślę, że śmiało wszyscy możemy to zrozumieć bo to na pewno ładnie brzmi i naturalnie jesteśmy w stanie to wybaczyć. W tym samym promocyjnym zdaniu widnieje słówko "gala" ... Czy my na pewno zobaczymy całą gale poświęconą wrestlingowi? Odpowiedź oczywista znajduje się już na początku tego felietonu stąd też wiemy, że wrestling to tylko dodatek, a nie cała gala i z tego czego byliśmy w stanie się dowiedzieć dostaniemy 3 walki. Będziemy się tego czepiać ? Nie. Trzy walki powinny nam w zupełności wystarczyć biorąc pod uwagę stagnację jaka była ostatnimi czasy.

Wracamy jednak do meritum a zarazem największego ciosu dla tej gali. WeeMan zdołał już swoje zawojować na "PSW" i Ci co się orientują wiedzą, żeby wszystkie jego słowa brać z przymrużeniem oka. Na szczęście tutaj ma Arek tzw. "plecy" i widać, że to show do skutku dojdzie a nie będzie tylko powtórką ze znanych nam opowiastek tego pana jak szkoła wrestlingowa czy ring sprowadzony z Holandii. Wiem, ze pisałem, że się nie będę czepiał organizatora części wrestlingowej, ale te fakty przytoczyć musiałem bo przez wyżej wymienione opowiastki wielu fanów na wstępie zrezygnowało z uczestnictwa w tej gali. Osobiście postanowiłem pominąć ten fakt i spróbować w to uwierzyć. Napotkawszy się niestety z tragiczną promocją tej gali i z tego co udało mi się dowiedzieć wszystkie szczegóły poznamy dopiero na miesiąc przed galą ! Czy to wystarczająco czasu, żeby młodsi fani zebrali fundusze? Czy to wystarczająco czasu, żeby starsi fani zorganizowali czas by mieć wolne te 2-3 dni? Obawiam się, że nie. Niestety organizator odrzucił moją szczerą propozycję by ujawnić nam fanom plan po którym byśmy wiedzieli, ze np. 110 dni przed galą poznamy pierwszego wrestlera, a na 95 dni kolejnego itd. Myślę, że każdy wie co mam na myśli.

Czy byłoby lepiej ? Większość z was pewnie odpowiedziała by "TAK" mając na uwadze to, że WeeMan do najbardziej wiarygodnych osób nie należy i każdy dzień zwłoki stawia coraz większy znak zapytania koło tych rzekomych "gwiazd" zza oceanu które to mają dla nas tam walczyć. Arek jednak trzyma się swojego planu promocji i musimy to uszanować. Szkoda tylko, że te trzy walki są trzymane w aż w takiej tajemnicy. Większość z tego co widzę jest niezadowolona z takiego obrotu sprawy, a nawet coraz częściej słychać głosy, że ktoś tam rezygnuje, a przecież WeeMan powiedział - "nie robię tej gali dla siebie, robię ją dla fanów wrestlingu w Polsce i dla promocji tej wspaniałej rozrywki w naszym pięknym, zacofanym kraju". Ja zaczynam powątpiewać w te słowa, ale tutaj każdy może mieć odmienne zdanie. Uważam, że tak - gala Night of Champions 2 będzie sukcesem i przyjdzie tysiące osób do Hali Mistrzów we Włocławku, niestety z tego tysiąca tylko nieliczni przyjdą tam dla tej części na której nam najbardziej zależy...

Historia toczy się naturalnie dalej i zakończenie jej jest zapewne najbardziej satysfakcjonujące dla wielu którzy to czytają ... Otóż wasz dzielny i charyzmatyczny N!KO nie mógł odpuścić parówie i udało mu się skontaktować z prawdziwymi organizatorami imprezy BSN -Bio-engineered Supplements& Nutrition gdzie w prostych słowach kwestionowałem obecność w tym projekcie Arka ... jak i doczepiłem się o najnowszy fakt, którym jest to, że WeeMan twierdził, że wystąpi na tej gali ... ujawnie wam część wiadomości która otrzymałem co powinno rozsiać wszelkie plotki ...

W kwestii Arkadiusza Pawłowskiego to chciałbym zdemistyfikować pogłoski,które Pan przytoczył,iż jest on organizatorem imprezy Night of Champions. Nie planujemy również żadnego występu Arkadiusza Pawłowskiego na gali "NoC" i jeśli on tak twierdzi to oznacza,że po prostu konfabuluje.Nie zamierzamy w żaden sposób infantylizować naszego przedsięwzięcia,dlatego tez odcinamy się od podobnych intymidacji.

Arkadiusz Pawłowski był osobą współpracującą z nami w pewnym zakresie tzn.zaoferował się nam załatwienie kontaktów z wrestlerami z USA .Załatwił nam namiary na zawodników,adresy e-mail i na tym generalnie jego rola się zakończyła.

Firma BSN -Bio-engineered Supplements& Nutrition jest obecnie w trakcie logistycznej i merytorycznej organizacji gali sportów walki. Jesteśmy w trakcie zawierania kontraktów z zawodnikami MMA z Anglii,natomiast jeśli chodzi o wrestlerów na razie negocjujemy warunki finansowe i etc.Oficjalną promocję gali rozpoczniemy od 1 czerwca 2009.Wtedy też ruszamy z kampanią medialną nagłasniającą imprezę.W danej chwili dalismy tylko szczątkowe informacje przed oficjalnym ogłoszeniem Night of Champions,które to odbędzie się zgodnie z powyżej podaną datą.

Wypada przytoczyć słowa Arka który na łamach waszego Attitude Mówi twierdził " (...) nie robie tego dla wybielenia mojego imienia robie to dla fanów wrestlingu w Polsce " ... Problem w tym drogi Arku, że ty (celowo z małej litery.. dużą zachowuje dla ludzi ktorych szanuje) już nic nie robisz ... i właśnie teraz kontynuujesz mydlić nam oczy twierdząc, że robisz to dla nas. Odpowiedzialny za część wrestlingowa? ...Od początku wiedziałem, że coś w tym nie gra...

Nie mniej warto podkreslić, że gala się odbędzie (wraz z czescia wrestlingowa) i nadal możecie się na nią nastawiać. Miłym kończącym akcentem zapraszam we wrześniu do Włocławka.

This Public Service Announcement Was Brought To You By ... "Captain Charisma" N!KO

https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-134580

No i bardzo dobrze, ze wyszło to na światło dzienne... Znów Pan WeeMan został ukazany z tej drugiej negatywnej strony... W sumie to domyślałem się równiez, ze WeeMan tylko i wyłącznie sam, nie mógłby stworzyć takiego widowiska, jakie w przyszłości zobaczymy. Oczywiście z info dziekuję/my.

@Down:

Nie bądźmy śmieszni... Chyba nikomu nie przeszkadza przelecieć w dół paskiem... Co do mojego postu, chyba nikt nie będzie mówił jak mam pisać posta, czy cytować czy nie...(chyba takich zasad jeszcze nie ma) Co do trzech linijek, mogłaby być nawet jedna a i tak bym zacytował, bo czemu nie? Aha, i jeszcze jedno skoro Ci to tak przeszkadza to usunę.

@Down

Strzelanie fochów? Nie... ale skoro cytowanie przeszkadza dla "Super Moderatora" to usunę, bo w końcu "Super Moderator" to "Super Moderator" czyz nie? ;) Wolę zyć w zgodzie niz bym miał być złośliwy i nie usunąć tego cytowania jeśli komuś to przeszkadza. I na tym skończę tą durnowatą dyskusję.

Edytowane przez HcK
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-134584

Trzeba było skopiować cały wpis, żeby napisać trzy linijki?

No właśnie - nie bądźmy śmieszni i nie cytujmy całego długiego posta w sytuacji, w której znajduje się on bezpośrednio nad naszym postem. Aha, i nie strzelajmy fochów, bo ktoś zwrócił uwagę.

Edytowane przez SixKiller
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-134586

• Reputacja:   15

Tak, WeeMan wiele się nie zmienił... jednak tym razem to o czym "na swój sposób" (znany z jego aukcji na allegro) pisze jest po części prawdą. Jest spora szansa na wrestling na gali NOC II i nie sądzę aby organizatorzy sami wpadli na to aby włączyć wrestling do programu gali. Tak, więc jednak jest tutaj zasługa WeeMana i bardzo fajnie bo to naprawdę super pomysł aby podczepić wrestling pod galę MMA/Strongman. Samą galę tylko wrestlingową ciężko byłoby zorganizować.

N!KO, jadem jedzie z twojego posta na kilometr. Tak jak pisałem wyżej.. może i WeeMan znów pierdzieli w swoim stylu i zmyśla część faktów.. jednak nie można mu zabrać tego, że jednak namówił organizatorów NOC II na wrestling. I twój "artykuł" i ten post jest nie na miejscu. WeeMan pomaga organizatorom na ile może, jego błąd iż nadal nie nauczył się skromności i zaczyna coś sobie na boku konfabulować.

Też od pewnego czasu wiem to co Ty, ale jakoś nie miałem ochoty napisać zgryźliwego posta i pojechać WeeMana od Parówy. Kolejne rodziały swojej niby wielkiej wojny z WeeManem proponuje Ci pisać na prowrestling.pl, a nie tutaj.

Attitude już niedługo wypowie się w sprawie NOC II i chętnie pomoże w promocji części wrestlingowej tej gali. Oczywiście ta promocja będzie daleka od WeeMan'owego gadania tylko podejście będzie poważne. Odbanowanie samego współpracownika organizatorów NOC II też jest rozważane.

Miłym kończącym akcentem zapraszam we wrześniu do Włocławka.

Fajnie, że nas zapraszasz na coś czego nawet w 0,1% nie organizujesz.

https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-134597

N!KO, jadem jedzie z twojego posta na kilometr

Nigdy jakoś nie starałem się ukrywać niechęci do jego osoby. Nie lubie go... nie szanuje jego działań ... i tutaj mnie jeszcze to mieszanie prawdy wysoce dotknęło. Bo tak jak sam napisałeś temat jest poważny i Attitude słusznie podejdzie do tego poważnie ... a on sobie z tego zrobił w pewnym momencie jawne jaja w swoim stylu. Co do końcówki dodałem ją już po edycji posta bo niektórzy po przeczytaniu tego zaczęli powątpiewać w całą tą gale .. jakoby ona cała miała być jakims przekrętem co naturalnie prawdą nie jest. Pojawiły się nawet plotki, że ja jestem jakimś przeciwnikiem "wrestlingu w Polsce" :shock: Wysnuł je naturalnie sam Arek ... ale ja wciąż powtarzam, że się z takiej gali ciesze.

WeeMan zapowiedział, że wystąpi na tej gali ... jak i podczepił się pod organizacje co jak wynika z maila prawdą nie jest. "..zaoferował się nam załatwienie kontaktów z wrestlerami z USA .Załatwił nam namiary na zawodników,adresy e-mail i na tym generalnie jego rola się zakończyła." Na waszym Attitude Mówi twierdził, że kontrakty już czekają do podpisu ... ja znowu się dowiedziałem, że narazie sa negocjowane warunki finansowe. Więc czy napewno artykuł jak i post były nie na miejscu? Przestroga dla tych którzy byli skłonni uwierzyć w każde jego słowo bo i tacy uwierz mi byli ... niektórym nawet jakieś specjalne wejściówki załatwił, żeby przeprowadzać wywiady i robić zdjęcia (co prawdopodobnie zakończy się tak jak historia z autografami).

A to w jakim stopniu on się przyczynił do pojawienia się wrestlingu na tej gali nie wnikałem ... ale z takiego a nie innego nastawienia do jego osoby bez konkretnych faktów od konkretnych osób będę to kwestionował. (co prawda w newsie pojawiło się zdanie "z inicjatywy Arkadiusza Pawłowskiego" ... ale z tego co wiem to on się sam o to domagał na forum tamtejszej strony... jak było naprawde i w jakim stopniu podrzucił im ten pomysł pojęcia nie mam)

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-134601

Mnie rozwalilo to:

W kwestii Arkadiusza Pawłowskiego to chciałbym zdemistyfikować pogłoski,które Pan przytoczył,iż jest on organizatorem imprezy Night of Champions. Nie planujemy również żadnego występu Arkadiusza Pawłowskiego na gali "NoC" i jeśli on tak twierdzi to oznacza,że po prostu konfabuluje.Nie zamierzamy w żaden sposób infantylizować naszego przedsięwzięcia,dlatego tez odcinamy się od podobnych intymidacji.

Ktos niezle podbija sobie poziom lansu stukajac slowa z encyklopedii PWN-u :lol:

Ja sie wybiore do Wloclawka niezaleznie od tego, kto bedzie organizatorem :)

https://forum.wrestling.pl/topic/14522-afera-wok%C3%B3%C5%82-noc-ii/page/4/#findComment-134602