Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy po ostatnich wydarzeniach masz zamiar przyjechać na NOC II?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy po ostatnich wydarzeniach masz zamiar przyjechać na NOC II?

• Tak
      16
    • Nie
      6
    • Nie wiem
      8
    • I tak nie miałem zamiaru przyjechać
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

:arrow: Prawdopodobne ceny biletów:

Do informacji publicznej chcialbym wydac kolejna informacje - mianowicie cene biletow. Wiadomo ze najtansze [najtansze nie znaczy najgorsze, bo bedzie ekran lub ekrany na ktorych bedzie mozna sledzic wszystkie wydarzenia w ringu, jak titantron :)] bilety beda kosztowac okolo 20 zlotych, a miejsca VIPowskie, w pierwszych rzedach przy ringu beda kosztowac okolo 100-105 zł. Niedlugo wiecej informacji, do gali zostalo tylko 159 dni.

Edytowane przez Amarru
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

10

• SixKiller

8

• Milos

6

• Euz

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   375

Zauważyłem, że od dłuższego czasu (i nie jest to kwestia tylko breaking newsa w tym temacie), tu na forum (podobnie jak w przypadku "modnej" ostatnio niechęci do Rey'a czy Ceny) stało się trendy najeżdżanie na WeeMan'a, chociaż chłopak od dłuższego czasu już nie udziela się na tym forum. Jest to o tyle żałosne, że większość cwaniaczków (młodsi userzy) rwących łacha z Wee, nawet go nie zna z sieci (nie wymieniało nigdy z nim poglądów, nie rozmawiało na IRCu czy GG itp.) i działa na zasadzie: "skoro wszyscy mu dopierdalają, to musi być pewnie jakiś złamas a więc co ja będę sobie żałował!".

Ludzie, skończcie z tą dziecinadą! Gdyby z hasłem "impreza wrestlingowa w Polsce" wyskoczył ktokolwiek inny - to połowa z was zesrałaby się w majty z wrażenia, a że pod akcją podpisał się WeeMan, to od razu poleciały dopierdalanki i podśmiechujki. Co za różnica kto próbuje coś takiego zorganizować (pomóc w organizacji gali - lub choćby tylko kilku walk - wrestlingowej w tym zacofanym kraiku)??? Najważniejsze, że chłopak chce zrobić coś dobrego dla propagowania tego "sportu" w Polsce a tutaj spotyka się to tylko z kpiącymi uśmieszkami i docinkami.

Czasami nie dziwie się, że później ludzie wykładają laske na tego typu inicjatywy, skoro za dobre chęci i próbę zrobienia czegoś więcej niż napisania kilku postów dziennie, spotykają ich tylko drwiny.

Nie wiem, czy uda mi się wpaść do Łodzi, jeżeli inicjatywa organizacji gali wypali, ale i tak trzymam kciuki za WeeMana, bo chłopak spróbował zrobić coś więcej dla wrestlingu niż większość z nas.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Styl:  Klasyczny

Nie wiem, czy uda mi się wpaść do Łodzi, jeżeli inicjatywa organizacji gali wypali, ale i tak trzymam kciuki za WeeMana, bo chłopak spróbował zrobić coś więcej dla wrestlingu niż większość z nas.

Tak tylko dopowiem, że impreza nie będzie w Łodzi a w woj. kujawsko-pomorskim (miasto nie zostało oficjalnie podane).. w Łodzi była rok temu. Oczywiście, jeżeli wpadnie ktoś typu Bonkol czy -Raven- to nie będę miał wyjścia i będę musiał się pojawić :)

Oczywiście podpisuje się pod słowami -Ravena-. Trzeba było gadać z WeeManem na skypie, gg żeby móc na niego najeżdżać.

Żarty żartami, ale jeżeli na tej imprezie, rzeczywiście mają pojawić się jacyś znani przeze mnie wrestlerzy, to jestem w stanie nawet wykupić miejsce dla vipów przy ringu. To kto się zajmuje organizacją tej gali, mnie zupełnie nie obchodzi.

Edytowane przez Euz

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Hmm..Organizatorzy podkreślają na każdym kroku :

głównymi atrakcjami wieczoru będą pierwszy raz rozgrywane w Polsce trzy walki pokazowe w profesjonalnym Wrestlingu

Już niedługo w Polsce po raz pierwszy odbędzie się gala pro wrestlingu!

A gala już w Polsce się odbyła, bodajże w 1993 roku (niech starsza część forum mnie poprawi, bo dokładnie nie pamiętam ;) ) kiedy to przyjechało do Polski WWF ? :) No ale mniejsza o to...

Organizatorzy są zbyt pewni siebie i żeby to się nie obróciło przeciwko nim (sequele są zazwyczaj do dupy :P ). Najlepiej żeby zachowali trochę więcej zimnej krwii i żeby nie spoczeli na laurach z poprzedniej imprezy, bo zapowiada się ona całkiem nieźle ;)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

WWF nigdy nie bylo w Polsce ale fakt nie rozumiem jednego czemu organizatorzy piepsza ze to pierwsza gala wresltingu w Polsce? Jak 1juz byla na torwarze.

Wystapili wtedy paru zawodnikow z WWF ale przy innej promocji m. in. Virgil, Hammer Valentine a w main evencie Jim Doggan z Doikniem. niestety nie bylem na tym show nie mieszkalem wowczas w wawie, ale byl w tv (zapomnialem jak sie kanal nazywal, byl to jeden z pierwszych kanalow kodowanych do odkodowania trzeba bylo kupic wytrych do kabelka za 20zl na bazarze).

Bylo to 1993roku.

Co do innych spraw to popytam sie znajomego ktory obecnie bo dlugiej przygodzie z Kickboxingiem walczy teraz w formule MMA, czy cos wie o tym. Nawet jak beda 3walki to bedzie super i jak bede wowczas na swiecie i w pl to jade na 100% 8-)

A co do Weemeena jak on byl na forum to moze raz z nim wymienilem zdanie, widze ze jechanie na niego to norma nawet gadali o nim na zlocie, jakis polski John Cena wsrod spolecznosci wrestlingowej :smile:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Żarty żartami, ale jeżeli na tej imprezie, rzeczywiście mają pojawić się jacyś znani przeze mnie wrestlerzy, to jestem w stanie nawet wykupić miejsce dla vipów przy ringu. To kto się zajmuje organizacją tej gali, mnie zupełnie nie obchodzi.

Również podpisuję się pod tymi słowami. Jeśli tylko zdobędę kaskę, to mogę na pewno powiedzieć, że tam będę :), widać, że organizatorzy(jak i Arek) się starają, będzie to już taka 2ga gala więc czemu by nie pojechać? Te 100zł w to czy tamto nas nie zbawi, zobaczymy przynajmniej znanych przez nas wrestlerów. Także życzę powodzenia dla organizatorów, i dziękuję dla autora tematu, że stworzył ten temat, bo pewnie dalej byśmy nie wiedzieli, że będzie takie coś gdyby nie autor tematu. :)

7894118684ede4cf290d46.jpg

Euz Napisał/a

Tak tylko dopowiem, że impreza nie będzie w Łodzi a w woj. kujawsko-pomorskim (miasto nie zostało oficjalnie podane)..

Lol ja tu mieszkam xD...

Według mnie bilety za drogie ale warto xD...

I mam pytanie o co tu chodzi

Amarru Napisał/a

[najtansze nie znaczy najgorsze, bo bedzie ekran lub ekrany na ktorych bedzie mozna sledzic wszystkie wydarzenia w ringu, jak titantron ] bilety beda kosztowac okolo 20 zlotych

To znaczy że ten kto kupi ten bilet za 20 zł to bedzie siedział gdzieś na górze. Czy mam racje ?

196274196849c125db29272.jpg

• Reputacja:   1

To znaczy że ten kto kupi ten bilet za 20 zł to bedzie siedział gdzieś na górze. Czy mam racje ?

To chyba logiczne że za najmniejszą kwotę masz najgorsze miejsce

http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

To chyba logiczne że za najmniejszą kwotę masz najgorsze miejsce

bo bedzie ekran lub ekrany na ktorych bedzie mozna sledzic wszystkie wydarzenia w ringu, jak titantron

Hehe, to wszystko wyjaśnia, więc jak kupisz tańszy bilet na pewno będziesz mógł spokojnie sobie oglądać akcję na ringu.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Reputacja:   11
  • Styl:  Attitude

Pod koniec 1993 roku na Torwarze odbyła się gala organizacji World Superstars of Wrestling czy World Wrestling Superstars. Edytowane przez FH

Hoho! Dopiero teraz natrafiłem na ten temat i jeśli to co jest napisane na tych linkach i w temacie jest prawdą...

To wtedy Weeman rzeczywiście powinien być zrehabilitowany w oczach wszystkich na scenie wrestlingu w Polsce. Tyle. Należałoby.

100 zł...wtedy będę już prawie studentem, więc wybiorę się na pewno. :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Ja bede napewno bo nei moe przegapic gali... gali... tych 3ch walk i widziec ich na zywo. To ze maja tam sie pojawic yli wrestlerzy WWE i TNA to bedzie zajebiscie.

5944677854b349bd3406ba.png

Przeprowadziłem rozmowę z Weemanem na temat NoC. Rozmowę będziecie mogli usłyszeć w dzisiejszym Attitude Mówi :)

Pozdrawiam :)

P.S.

Odrazu uprzedzam iż jest to poważna rozmowa dotycząca tylko NoC i niczego innego więc nie spodziewajcie się pytań o nakolanniki Kurta :P

5199219949eed950a51bb.png

• Reputacja:   44

Jeśli chodzi o administrację to podchodzimy do tej wiadomości ostrożnie, pamiętamy dokładnie jak Arek zapewniał nas że "tworzy szkołę wrestlingu" albo "będzie komentował na Eurosporcie". Wszystko to oczywiście okazało się tylko zmyśloną historią, dlatego też WeeMan zasługuje na opinię jaką teraz ma. Oczywiście jechanie po nim w tym temacie nie ma sensu (szczególnie przez użytkowników który do cholery nawet go nie znali!) dlatego prosiłbym o wstrzymanie się z bezsensowną jazdą na Arka.

Co do hali i ekranów oraz najtańszych biletów to chyba nie ma w kujawsko-pomorskim tak dużej hali w której miejsca w najdalszych sektorach zaczaco utrudniały oglądanie tak aby trzeba bylo patrzeć na ekran.

Kilka zawodnikow to znane i szanowane nazwiska z przeszloscia w WWE i TNA, reszta to utalentowani mlodzi zawodnicy, ktorzy w ringu potrafia zrobic wszystko.

WeeMan jak zwykle pewny siebie, bez pokory. To nie jest plus.

PS. Za część wrestlingową jestem w 100 % odpowiedzialny ja, tak więc nie musicie się bać o jakość gali - Omnibus wie co robi ;-)

Nawet jeśli jest to napisane żartem to i tak nie robi dobrego wrażenia.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   375

Rozmawiałem z WeeMan'em na GG i sprawa całej tej wrestlingowej inicjatywy wygląda całkiem obiecująco. Wee jak zwykle był enigmatyczny i nie chciał zdradzać szczegółów, tłumacząc się, że większość ma być niespodzianką (będzie coraz bardziej uchylał rąbka tajemnicy im bliżej będzie do gali), zdradził jednak że ma to być duże wydarzenie medialne w hali mieszczącej około 4500 osób. Ponadto udało mi się wyciągnąć od niego, że na gali ma się pojawić (i walczyć!) jeden z moich ulubionych wrestlerów... Oczywiście torturami nie udałoby się wydobyć z WeeMan'a co to ma być za wrestler, ale zakładając, że Wee o moich ulubionych wrestlerach wie tyle co mam napisane pod avatarem lub w nicku:) - dedukuję że może to być ktoś z grona: Bret Hart (oczywiście - zero szans), Mick Foley (oczywiście - zero szans), Kevin Steen (spore szanse, bo Mr Wrestling walczył już wcześniej w Europie), Trent Acid (małe szanse - coś ostatnio cicho o tym zawodniku) albo... Raven (obok Steena - największe prawdopodobieństwo z wymienionych zawodników. Jest to ulubiony wrestler WeeMan'a i walczył też już wcześniej w Europie).

Poza tym - WeeMan zdradził, że odnośnie walk to on będzie miał pełny creative control (głowę dam, że nie odpuści sobie takiej okazji i wystąpi w ringu :D ), tak więc jest szansa, że forumowicze wydębią:) u niego jakąś możliwość wejścia za kulisy (Wee jeszcze o tym nie wie, że NIE BĘDZIE MÓGŁ nam odmówić:) czy też autografy występujących na gali wrestlerów.

Na razie ciężko mi coś zadeklarować, czy pojadę czy nie, bo jest to termin tak odległy (sto pięćdziesiąt pare dni), że nie wiem jak wtedy będę stał z pracą i sprawami rodzinnymi (niestety, kiedy kończy się okres studencki - zaczynają się schody i full obowiązków. Poza tym - nie będę nic gdybał dopóki impreza nie będzie pewna na 100%), ale jeżeli bym jechał to zastanawiam się, czy nie warto byłoby połączyć przyjemnego z pożytecznym i zmiksować wyjazd na ten show z ogólnym zlotem fanów wrestlingu? Wiem, że raczej ciężko byłoby mi się wyrwać dwa razy (w niewielkim odstępie czasu) w Polskę (zlot i gala), tak więc może dobrym pomysłem byłoby połączenie jednego z drugim?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg