Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnimi czasy mam dosc malo czasu, a tymczasowy brak internetu nie pozwolil mi na obejrzenie Armgaddon 2004. Czytalem kilka opini na temat tej gali , byly bardzo niepochlebne. Mimo tego bardzo zalezy mi na dowiedzeniu sie jaki byl final main eventu,w jaki sposob JBL zatrzymal tytul.

A jakby ktos byl tak mily to jesli opisze finaly innych walk to bede jeszczez bardziej wdzieczny. Choc zalezy mi glownie na mainevencie.

https://forum.wrestling.pl/topic/1452-armageddon-2004/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• sixter

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

GOOZLE TO BOOKER! CHOKE SLAM! GOOZLE TO EDDIE! CHOKE SLAM! GOOZLE TO JBL! CHOKE SLAM! Cutthroat signal now…he grabs JBL…sets for the tombstone, here is HEIDENREICH!???? He takes Undertaker down. He is beating on him and then nails the Boss Man slam on Undertaker. JBL crawls and covers Booker…KICK OUT! Covers Eddie…KICKOUT! SIT UP BY TAKER! Heidenreich pulls Undertaker out, cobra clutch on Undertaker! JBL gets the clothesline from hell and covers Booker in the craziness and wins the match. :D
https://forum.wrestling.pl/topic/1452-armageddon-2004/#findComment-15153