Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SVE 2009 wielka prośba

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wiem ze to zabrzmi smiesznie ale kto mi wyśle gre SVR 2009 na ps2 bo ja nie pobiore bo mam wolne łacze i ograniczenia w sciąganiu z neta za przesyłke oczywiście zapłace.....
RKO-Randy Orton!!

139063292849e431fa7fd92.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• arek27

5

• Mani

3

• johniss

2

• rocket

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czy ja dobrze widzę ? Ktoś ma ci wysłać za friko swoją grę, a ty opłacisz tylko przesyłkę ?
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Nie za friko mogę zapłacic (byle nie duzo :) ) a po drugie może przegrać grę....
RKO-Randy Orton!!

nie nie :] chodzi mu raczej o ściągniecie, nagranie i wysłanie :D... ja mam SVE 09 na kompie :]
One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

No, dokładnie chodzi mu o to, aby zgrać na płytę i wysłać, on zakryje koszty przesyłki jak i również płyty. Używaj znaków interpunkcyjnych, bo nie można się doczytać potem. Najpierw sprawdź czy masz przerobione ps2:D

Oczywiście że mam :)
RKO-Randy Orton!!

Lol. Czy ja dobrze widze ? Właściwie prosisz kogoś aby popęłnił przestępstwo ? Nieźle. No tak 13 lat to jeszcze sobie z tego nie zdajesz sprawy, że przez jedno glupie DVDR możesz mieć ostro przeje*bane nawet w tak młodym wieku. A człowiek sie później dziwi, że gry są drogie. Polska mentalność :???:

co to jest "polska mentalnosc" i na czym polega? opisz mi prosze to zjawisko.

forum posiada wiele, ze tak powiem, nie w pelni legalnego stuffu. sciaganie gal impact!, ktore pewnie zajadle ogladasz, rowniez nie nalezy do legalnego procederu.

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

Lol. Czy ja dobrze widze ? Właściwie prosisz kogoś aby popęłnił przestępstwo ? Nieźle. No tak 13 lat to jeszcze sobie z tego nie zdajesz sprawy, że przez jedno glupie DVDR możesz mieć ostro przeje*bane nawet w tak młodym wieku. A człowiek sie później dziwi, że gry są drogie. Polska mentalność :???:

Pewnie sam pobierasz z neta pliki a innych o to pouczasz...jesteśmy w XXI wieku tu piractwo jest na karzdym kroku...

[ Dodano: 2009-03-29, 18:36 ]

A i zapomniałem równiez poprosze o wytłumaczenie co to jest ,,Polska mentalność" bo ponoć jak mówisz mam 13 lat i nie wszytko rozumiem :P

RKO-Randy Orton!!

Jedyne co pobieram z neta to gale wrestlingu co wg. naszego kochanego prawa nie do konca jest niezgodne z prawem (TVRipy nie są nielegalne).

Pisze się "kaŻdym".

Polska mentalność -> masz wybór kupić gre (100zł<) bądź ściagniesz ją z neta. Co robisz ?

Pewnie po co płacić skoro można mieć "za darmo".

w takim razie dlaczego tygodniowki WWE sa usuwane z youtube'a, a ich uploaderom groza procesami? tvripy sa legalne gdy sam je utrwalasz na nosnik (np. vhs) na wlasny uzytek, majac jednoczesnie legalny dostep do tych kanalow, z ktorych pochodza.
[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

To, że wg naszego prawa są legalne nie czyni ich legalnymi w innych krajach.

• Urządzenie:  Windows

A człowiek sie później dziwi, że gry są drogie.

Piractwo z ceną gry ma mało wspólnego, takie np. World of Goo pełno ściągnięć w sieci a kosztuje z 30 złoty.

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

Co drugi człowiek zakłada internet nie dla nauki i informacji tylko do piractwa... na piractwo nie ma rady i trzeba z tego korzystać :P
RKO-Randy Orton!!

Co drugi człowiek zakłada internet nie dla nauki i informacji tylko do piractwa... na piractwo nie ma rady i trzeba z tego korzystać :P

Ale czy co drugi człowiek jest w stanie ponieść odpowiedzialność za łamanie prawa ( i np. zapłacić wysokie kary) :) ?

A ja od siebie dodam, że "polska mentalność" nie ma tutaj nic do rzeczy...Mani, po Twoim wieku można się domyślić, że pracujesz więc wydanie 100 zł na grę nie jest dla Ciebie bardzo trudne. W wieku 13 lat uzbieranie i wydanie 100 złotych na grę, w która może nawet się długo nie pogra już nie jest takie proste.

Zachodnie ceny gier, a Polskie zarobki (nasze czy też naszych rodziców) chyba to najbardziej napędza piractwo w naszym kraju.

Temat zamykam, bo zupełnie odbiegł od treści działu. A jak ktoś będzie chciał "pomóc" autorowi tematu do jest kontakt via PW :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Jak tak dalej pójdzie to ten ostatni run Ceny faktycznie przejdzie do historii, ale jako jeden z najbardziej rozczarowujących Masz Jaśka, który odlicza dni do końca kariery i dajesz mu za przeciwnika funfla little jimmy'ego? HHH, masz ty godność i rozum człowieka?
    • PTW
      Za nami FENOMENALNE Dni Otwarte w doborowym towarzystwie! <3 Rewelacyjna frekwencja, ogromne pokłady zaangażowania, moc świetnej zabawy i początek pro wrestlingowej przygody dla nowej grupy osób żyjących naszą ukochaną dyscypliną! Takie weekendy po prostu uwielbiamy! Dołącz do nas w dowolnym momencie i zdobywaj piękne wspomnienia oddając się pasji! Już jutro ogłosimy mistrzowski pojedynek - pierwszy z kilku, które będziecie mogli obejrzeć na mocarnej gali 31 maja! Mamy nadzieję, że jesteście podekscytowani, bo my już nie możemy się doczekać! PS. Jeśli zastanawiacie się co na treningu pro wrestlingu robi TEN Krzysztof Skiba, to my Wam nie odpowiemy, bo lubimy dobrą tajemnicę :D Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Mr_Hardy
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 14 Data: 18.05.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 6 Data: 18.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hachioji, Tokyo, Japan Arena: Esforta Arena Hachioji Publiczność: 1.231 Format: Live Platforma: TV Asahi Video Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...