Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakiej muzy teraz słuchacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na wstępie - jak ktoś już powiedział - napiszę, iż nie znoszę techno oraz rapu (poza tym starym, z lat '90 - szczególnie nie znoszę "polskich dzieci jp, firmy, peji" etc.).

Moja muzyka - metal i rock w wielu odmianach.

Disturbed - bardzo polecam, Metallica - wciąż dobra na koncertach, Iron Maiden - klasyka, obok Mety, Skillet - młodzi, ale całkiem nieźli, Breaking Benjamin - post grunge ♥, Three Days Grace - niezłe...

Lubię też posłuchać zespołów jak Megadeth, Motorhead, Alter Bridge, Acid Drinkers, KAT etc. Wszystkim fanom trash'u polecam dvd z koncertu Big 4, naprawdę warto - chociażby dla kawałka "Am I Evil?" ;)

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Staz

13

• Cezet

9

• Fruki

7

• Samowski

6

Top użytkownicy w tym temacie

Co do Sklillet są oni związani z wrestlingiem choć by piosenka Skillet-hero była Theamem na RR 2010 a co do nich lubie 2 piosenki herio i awake i alive

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

• Urządzenie:  Windows

Na wstępie - jak ktoś już powiedział - napiszę, iż nie znoszę techno oraz rapu (poza tym starym, z lat '90 - szczególnie nie znoszę "polskich dzieci jp, firmy, peji" etc.).

A gdzie podziemie raperskie?

A założę się, że hejterzy, którzy nie słyszeli techno nie znają takiej postaci jak Jeff Mills czy grupy Underground Resistance, tylko bazują na TV czy wiksie i twierdzą[błędnie], że to jest techno ; D

Sam zaś słucham raczej ostatnio Aphexa Twina, poza tym do obadania mam trochę shoegaze'u i noise'u, o ile mózg Mi nie wyleci przy twórczości Merzbowa.

Millsa albumy też mam do obadania, bo jak na razie przerobiłem tylko 5 [bodajże Waveform Transmission vol.1, At First Sight, Blue Potential, Sleeper Wakes i No Occurence...]

WWE4Kids is crap... Attitude, when the "crap" was great...

Słucham szczególnie ostrzejszej muzy. Nie pogardzę też dobrym HH jak i techno (czy jak wy to tam nazywacie). Moimi ulubionymi zespołami są:

Limp Bizkit

Śpiewania, wydzierania, rapowania Dursta mogę słuchać zawsze i w każdym miejscu. Wszystkie ich płyty miały to "coś", szczególnie Chocolate Starfish. Każda piosenka jest niesamowita, Fred z wydzierania się płynnie przechodzi do śpiewania iście balladowego. W zespole jest mój ulubiony gitarzysta, a mianowicie Wes Borland. Basista i perkusista też dają radę. Ich najlepszymi utworami są: Rollin', Nookie, Armpit, My Way, Crack Addict i wiele innych. Jak już pisałem, każda ich piosenka jest niesamowita.

Hollywood Undead

Kolejny niesamowity zespół. Sam nie wiem co to za gatunek. Nie ma co się rozpisywać, trzeba posłuchać. Najlepsze piosenki to: Everywhere I go, This Love This Hate, Undead, Sell Your Soul i No Other Places.

Red Hot Chilli Peppers

Funk Rock w wykonaniu RHCP ma moc :twisted:. Niby nie ostre ale świetne. Szczególnie basista i wokalista. Anthony jednak strasznie fałszuje na żywo, kto oglądał Woodstock '99 ten wie :lol:. Najlepsze piosenki: By the Way, Scar Tissue, Around The Word, Californiacation i Dani California.

Słoń

Od niego zacząłem słuchać PL HH. Niszczy tekstami, a w duecie z Mikserem... Ale nie ma to jak MixTapy z Shelerem. Szczególnie ten drugi. Polecam: Bonus z Demonologii, Chory HH, Bywa Nie Wąsko, WCM2.

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

A założę się, że hejterzy, którzy nie słyszeli techno nie znają takiej postaci jak Jeff Mills czy grupy Underground Resistance, tylko bazują na TV czy wiksie i twierdzą[błędnie], że to jest techno ; D

Źle się wypowiedziałem - nienawidzę muzyki, która nie ma kompletnie sensu (czyli większość wałków techno, rapu etc. promowanych przez TV i te inne). Doceniam oczywiście takie postaci jak np. 2Pac /i jego fanów/ - rap, który jest sensowny (czyli na ogół lata 90') jest b. dobry. Jednak nie potrafię zrozumieć, dlaczego panuje moda na piosenki typu "JP na 100%" - pewnie większość dzieciaków ze strachu nie wyszłaby z domu, gdyby nie policja (z drugiej strony, ci też nie zawsze są bez winy). Reasumując - muzyce, która nie ma sensu, mówię stanowcze NIE!

Hollywood Undead

Kolejny niesamowity zespół. Sam nie wiem co to za gatunek. Nie ma co się rozpisywać, trzeba posłuchać. Najlepsze piosenki to: Everywhere I go, This Love This Hate, Undead, Sell Your Soul i No Other Places.

Jak dla mnie, ich najlepsza piosenka to Young.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Urządzenie:  Windows

Źle się wypowiedziałem - nienawidzę muzyki, która nie ma kompletnie sensu (czyli większość wałków techno, rapu etc. promowanych przez TV i te inne). Doceniam oczywiście takie postaci jak np. 2Pac /i jego fanów/ - rap, który jest sensowny (czyli na ogół lata 90') jest b. dobry. Jednak nie potrafię zrozumieć, dlaczego panuje moda na piosenki typu "JP na 100%" - pewnie większość dzieciaków ze strachu nie wyszłaby z domu, gdyby nie policja (z drugiej strony, ci też nie zawsze są bez winy). Reasumując - muzyce, która nie ma sensu, mówię stanowcze NIE!

Jak dla mnie, ich najlepsza piosenka to Young.

Lata 90", a co dziś też nie ma sensownego rapu? Jest, choćby Kno czy eksperymenty w stylu ddekombinacji czy chłopaków z wytwórni SKWER.

Co do JP, to jest po prostu moda, jak ktoś zaczął tego słuchać, bo łatwo wpada w ucho - to inni też, a z drugiej strony wychowanie młodszego pokolenia... no i widać, jakie skutki...

A z techno: wiesz... ostatni raz techno w TV widziałem w roku 1997... na MTV w nocy, więc cóż... teledysk[jedyny, jaki powstał w techno] do The Bells nadal wbija Mi się w głowę... a że ludzie nie chcą tego słuchać, bo to jest po prostu zbyt trudna muzyka*... no i dochodzi do tego ignorancja mediów, które podpięły pod "techno" wszystko co ma bit,., czyli dance, trance, house, czy już nawet... ostatnie "dokonanie" Jarre'a, Teo & Tea :lol:

*Dowody? Proszę bardzo: ;)

http://www.discogs.com/Jeff-Mills-Metropolis/master/88384

http://www.discogs.com/Jeff-Mills-The-Sleeper-Wakes/release/2049264

http://www.discogs.com/Jeff-Mills-The-Occurrence/master/291816

http://www.discogs.com/Jeff-Mills-At-First-Sight/master/25744 [bardziej lajtowy materiał]

http://www.discogs.com/Jeff-Mills-Three-Ages/master/88390

http://www.discogs.com/Jeff-Mills-Contact-Special/release/544601

http://www.discogs.com/Jeff-Mills-Blue-Potential-Live-With-Montpellier-Philharmonic-Orchestra/master/25805

WWE4Kids is crap... Attitude, when the "crap" was great...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...