Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakiej muzy teraz słuchacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

"Free - Free Live!" cała płytka :P Ostatnio jakoś ciągle Free słucham :grin:
  • Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Staz

13

• Cezet

9

• Fruki

7

• Vercyn

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ja ostatnio słucham przeważnie Disco Disco ;P Wymienię kilka lepszych tytułów: Figo Fago, Miała matka syna, ostatni dzień ostatnia noc, ty jesteś dziś piękniejsza i wiele wiele więcej. Oprócz tego posłucham jeszcze tego co poleci na esce, Three Days Grace czy ewentualnie Linkin Park.

10771641474c446763479cb.jpg

Ostatnio na kolonii kumpel wysłał mi kilka piosenek polskiego Reggae, kilka razy posłuchałem i doszedłem do wniosku że Reggae to fajny rodzaj muzyki. Lubie wykonawców takich jak Grubson (Na szczycie"), Vavamuffin ("Paragon", "Serce", "Vava To", "Dabuday") i Mesajah ("Każdego dnia", "Ładna i Cfana").

Poza tym to lubie słuchać większość piosenek z innych gantunków, ale nie task bardzo jak Reggea :D

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Ja uwielbiam piosenki Waldemara Kasty wraz z jego udziałem. To naprawdę porządne kawałki. Polecam przedewszystkim: "Ktoś" i "Musisz"

A ostatnio tak dla śmiechu zacząłem słuchać piosenki pt: We don`t speak Americano :D

dyskografia zespołu mortician

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Ja dzisiaj dobrałem się do nowiutkiej płyty Young Buck'a. Uważam, że jest kapitalna i wdeptał niektórych w ziemię tym albumem. Pozostaje się cieszyć tą płytką i czekać na projekty Cube'a, Game'a, Snoop'a i Dre.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ja słucham głownie Polskiego rapu:DonGuralEsko,5 element

A czasami słucham Skillet szczególnie te piosenki z PPV mi się podobają

DX!

9380032524c72b5f82dd9e.png

Accept - Blood of Nations! Zajebisty album. Heavy metal żyje i ma się zajebiście!

Pewnie jest tu kilku fanów Linkin Parka. Co sądzicie o najnowszej płycie A Thousand Suns. Ja po przesłuchaniu stwierdziłem, że chłopaki z Linkin Park stają się gorsi z każdą płytą jaką wydają. Nowa płyta to totalne oddalenie się od korzeni. Wiadomo chcą ewoulować itd. ale ja jestem fanem starego LP tego z HT i Meteroy gdzie grali zajebisty Nu metal z jajem. Nowa płyta to już elektro pop, dance i nie wiem co jeszcze nie znam się na tym po prostu ktoś im podjebał gitary :( ale mimo wszystko dam szanse nowej płycie może z każdym kolejnym przesłuchaniem będzie mi się bardziej podobać, ale mimo wszystko żal dupę ściska, że mają w dupie fanów starego Linkina, bo na MTM mieliśmy parę kawałków w starym stylu "Given Up" albo "Bleed it Out" za to w najnowszej płycie nie ma ani jednego.

• Reputacja:   2

Tarja - What Lies Beneath. Kolejne potwierdzenie, że diva metalu nie potrzebuje Nightwisha, aby wznosić swoją muzykę na coraz wyższy poziom. 2 lata po bardzo dobrym My Winter Storm przyszedł czas na album, którym ponownie podniosła sobie poprzeczkę i dzięki któremu można już bez problemu ułożyć solowy the best of Tarji, który moim zdaniem byłby nie mniej ciekawą pozycją niż End of an Era jej poprzedniego zespołu.

Wracając do jej najnowszego dzieła: obok promujących płytę singli "Falling Awake", "I Feel Immortal" i "Until My Last Breath" znajdziemy tam takie rodzynki jak "In For a Kill", "Little Lies", "Rivers of Lust", cover Whitesnake'a "Still of The Night" oraz mój numer 1 - owoc współpracy z niemieckim Van Canto, czyli "Anteroom of Death". Nie będę się rozpływał na wspaniałością tego kawałka, bo i tak jest to kwestia preferencji muzycznych. Po prostu warto przesłuchać ;P

Mimo tych perełek What Lies Beneath nie jest genialne, gdyż znajdziemy na nim też parę przeciętnych utworów. Lecz wszystko wskazuje na to, że do tego miana będzie mógł pretendować efekt następnych wakacji Finki w studiu nagraniowym.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Moje ulubione themes'y to : Chris Jericho, Edge, R-Truth, Triple H, The Miz, Evan Bourne, John Morrison, Kofi Kingston, Dolph Ziggler, Christian, Booker T, Kurt Angle. Jeszcze w WCW : Goldberg, Hogan fajen mieli.
JEFF HARDY, STING, CHRISTIAN CAGE, SAMOA JOE, JAY LETHAL, AJ STYLES, ABYSS, MOTOR CITY MACHINE GUNS, SENSHI, ROB VAN DAM, DESMOD WOLFE, KAZARIAN, MR. ANDERSON, KURT ANGLE, D'ANGELO DINERO, TOMMY DREAMER <----- THIS IS MY HEROS!!!!!!!!

8323089524c68ef1857839.jpg

Aktualnie jaram się nowym albumem Stone Sour pt. "Audio Secrecy".

Po porażce jakim było zassanie albumu "A Thousand Suns", Linkin Park, postanowiłem dać szansę chłopakom ze SlipKnot'a w ich bocznym projekcie.

Album zdecydowanie coś na klimat dwóch poprzednich płyt, mamy tu kawałki spokojne, tudzież ballady np. "Dying" czy "Incomplete", lecz nie brakuję też pierdolnięcia (lajtowego bo lajtowego, ale zawsze) w takich kawałkach jak "Mission Statement" i "The Bitter End".

Podsumowując.

To jest to czego się spodziewałem po Corey'u i spółce.

Każdy kto jest fanem Stone Sour, gorąco polecam.

Jeśli zaś jesteś fanem starych kawałków SlipKnot'a, trzymaj się z dala od tego albumu lub też podejdź z ogromnym dystansem :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

• Urządzenie:  Android

Kilka spokojnych i niespokojnych kawałków rapowych:

Tede/Pelson/Włodi/Vienio- Warszafski styl

Ramona23/Słoń/Sheller- Nie zwalniam tempa

Słoń/Sheller/Rafi/Ramona23/DJ Decks- Rock & Roll

Eldo- Pożycz mi płuca

Eldo- Ferajny

donGuralesko- Palę majki

donGuralesko/Matheo/Crystal/Kokiet- Synku jestem w budynku 2

Zebrahead zespół z jajem

Hollywood undead lubię ten dziwny styl http://www.youtube.com/watch?v=39xz9fokw04

Limp Bizkit lubię ich wokaliste :D

ogółem rap polski czyli eldo pokahontaz itd http://www.youtube.com/watch?v=KxYouV_LHJM

P.O.D

5119320494b50ef6cb8ee3.jpg

obecnie to słucham całgo pdg(gural sheller słon rafi itd)Czy waszym zdaniem potrzebny jest nam osobny temat o polskim hip hopie?
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #93 - Beach Break 2025 - Dzień 2 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Taped Data emisji: 17.05.2025 Platforma: TNT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #293 - Beach Break 2025 - Dzień 1 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni, Taz & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
  • Dodaj nową pozycję...