Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakiej muzy teraz słuchacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dobra, teraz na temat : Jeśli ktoś lubi numetal/hard rock, to polecam posłuchać sobie Korna, a w szczególności płyty pt. "See you on the other side". Niezłe, wpadające w ucho brzmienia.

Jeśli ktoś słucha numetal/hard rock to raczej zna Korna, a jeśli nie to powinien się wstydzić :P. A co do tej płytki, to jest ona wg. mnie jak i wielu Korn maniaków uważana za najgorszą płytę jaką wydali. Ja bym raczej polecał jak na pierwszy raz Issues. Łatwo wchodzi, ale ma też tego kopa, którego ostatnio brakowało.

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Staz

13

• Cezet

9

• Fruki

7

• RR

6

Top użytkownicy w tym temacie

pierwszy raz Issues

Według mnie jest to najlepsza płyta w dorobku tej kapeli, 4 z kolei, z niesamowitymi, mocnyumi piosenkami- Somebody, Someone, czy Make me Bad, z ciekawymi teledyskami do nich zrealizowanymi. Po dwóch dzikich i trochę młodzieńczych płytach- Korn i Life is Peachy, trzeciej - follow the leader Korn nagrał coś klimatycznego, dobrze wyprodukowanego. Może zdziadziałem, jednak podoba mi się również ich płyta unplugged, zrealizowana z pomysłem i ciekawym wsparciem- Robert Smith i slinza pani z Evanescence.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• 1 miesiąc temu...

Hej . Muza jakiej teraz słucham :roll: ... Raptile - Neva Eva polecam :D

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Ja teraz słucham Killswitchengage Linkin Park i Limp Bizkitz

Obecnie słucham Ostrego, przesłuchuje jego płyty po raz tysięczny. Pozatym słucham Inwazji Porywaczy ciał DGE i Matheo :)

• Urządzenie:  Windows

To może i ja napisze czego słucham;P

Polecam Sabaton - The Art of War a szczególnie piosenki Ghost Division i 40-1.

PS. Wie ktoś może co to za piosenka:

http://www.youtube.com/watch?v=V40aknAapWM

EDIT:

Już znalazłem jakby ktoś potrzebował to tytuł ten piosenki to: Story of the Year - The Children Sing. Wujek Google zawsze pomoże;P

Edytowane przez qwerte

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Aktualnie słucham PIH'a (w sobotę byłem na koncerciku :D ), wybrane kawałki Fabuły (byli na koncercie supportem), Słonia, kilka utworów Firmy (te jp wkurwia mnie coraz bardziej, dużo Firma z tego powodu u mnie straciła) i DGE.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Mes, Ten Typ Mes, Messiwo, Piotrek (tak, to ta sama osoba :D)

Oprócz niego Eminem, trochę Ostry i... raczej to wszystko

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Mi właśnie przed sekundą wróciła faza na Warbringera. Cieszę się że młodzi thrashowcy potrafią się dobrze zaprezentować, bo ogólnie to wszyscy grają teraz tak samo i niestety w większości ssą straszliwie.

Ogólnie ostatnio powrót do thrashu mnie zaatakował, teraz WB, wcześniej masowo Exodusa (w związku ze straszliwą podjarką ich koncertem w Progresji w bliskiej przyszłości), Sodom i jego "Agent Orange" - imo jedna z najlepszych thrashowych płyt w historii, ogólnie cała banda strasznie niedoceniona, kosztem kilku cienkich grajków z Ameryki (ukłon w stronę nudzacza Mastejna i najbardziej przekreklamowa.... wróć, jednego z dwóch najbardziej przereklamowanych zespołów ever, czyli Slayera) tacy geniusze jak właśnie Sodom są teraz niemalże nieznani. Poza tym oczywiście stale 3 najlepsze thrashowe kapele, Destrukcja, Kreator oraz Tankard.

W przerwach od thrashu KAT dobrze wchodzi.

Chyba mu chodziło o ten twój podpis z tym nick'iem :D

Co do tematu to ja głównie słucham rapu. The Game, Snoop Dogg, Young Buck i wiele innych dobrych wykonawców. Innych gatunków słucham mało, niektórych wcale.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Urządzenie:  Android

Mam chwilę czasu to skrobnę coś na temat tego co mogliśmy ostatnio usłyszeć na legalu w polskim rapie i na temat tego co będziemy mogli usłyszeć w tym roku.

Zacznijmy od tego co już wyszło:

1. Sage- Hardcore dealin' department. Po pierwszym teledysku (Sage ft. Smagalaz- Flash Mob), który zapowiadał nadchodzący album spodziewałem się czegoś więcej niż dostałem. Dwa kolejne kawałki, do których zrobiono teledysk wypadły średnio i słabo. Teledysk z udziałem Soboty (Sage ft. Sobota- StoPro odziej się) to jest właśnie ten średni kawałek pod względem bitu i tekstu, gorzej od niego wypadł jak dotychczas drugi teledysk (Sage, Rymek, Sais, Maxi- Żule z domu). Zwrotki chłopaków na kolana nie powaliły, nie wspominając o refrenie :/ Spodziewałem się po całym mixtape czegoś lepszego. Podkładów na takim poziomie jak na mixtape Soboty, albo na jego płytce. Mam nadzieję, że nadchodzące 3 płyty (mixtape Seby, mixtape Reny i mixtape Ekipy Organijsie) ze studia StoPro będę lepsze od płytki Sage, chociaż po Renie tego bym się nie spodziewał. Dochodzę jednak do wniosku, że rap w wydaniu Seby i Soboty tak dobry jak można było go usłyszeć na płytce eSeNUZet ("Towar sprawdzony maksymalnie czysty") nie powróci-

.

2. Projekt Mistrzowski Manewr- Rap, stresy, hulana, interesy. Płyta zapowiadana konkretnie od jakiegoś czasu osobiście nie powaliła mnie tak jak pierwsza, w mojej opinii o niebo lepsza. Co zasługuje jednak na uwagę? Fakt, że raperzy z Zachodniego Pomorze we współpracy między innymi z raperem z Łodzi (OSTR), dj'em z Poznania (DJ Story), raperem z Warszawy (Ero) wydali płytkę w stolicy u Wojtka (PROSTO. Label). To naprawdę jest coś, czego już dawno nie widziałem. Efekt jaki na razie mamy? 3 teledyski. Pierwszy (

) miażdżący, zmasterowany przez Adama (za co szacun, gdyż nie jestem zwolennikiem rapu Ostrego na płytkach, zdecydowanie bardziej na freestylu, co innego z bitami) w jego własnym studiu + ten zachrypnięty głos łodzianina dodał charakteru temu kawałkowi, teksty Węża i Głowy także na "+". Drugi kawałek z gościnnym udziałem DJ Story (
) mnie nie zadowolił. Raz, że czasami dźwięk nie pokrywa się z obrazem. Dwa, podkład taki sobie. Trzy, można było zrobić ciekawsze tło, w końcu mieli multum możliwości poprzez kręcenie na blueboxie (bluescreenie, greenscreenie czy jak to się tam nazywa). Na plus jedynie tekst, które bez tego podkładu brzmiałby o niebo lepiej. Trzeci teledysk (PMM- Ile dróg, tyle prawd) jak i sam kawałek bardzo dobrze zrobiony. Konkretny bit, konkretne teksty i zdecydowanie uważam, że Głowa jest trochę lepszym poetą niż Wężu. Zapowiadają jeszcze 4 teledysk, jednak nie do tego utworu, którego się spodziewałem. Poza tymi trzema kawałkami na uwagę zasługują jeszcze 2- (PMM ft. Ero- Mam pewny plan, PMM ft. 4P- Właśnie to mam na myśli).

3. Rychu Peja Solufka- Czarny wrzesień. Ehh tutaj nie będę dużo pisał. Ryśkowi już chyba na prawdę coś wali na sagan po tych wszystkich zajściach od pamiętnego koncertu w Zielonej Górze. Prowadził beef z Jackiem, w którym w rzeczywistości skazany był na porażkę, gdyż na wolno Tede jest jednym z najlepszych raperów w Polsce. Podobnie rzecz się miała z kawałkami w czasie tego beefu. Pamiętając zarówno zasługi jednego jak i drugiego dla polskiego rapu doszedłem do wniosku, że Rysiek się trochę zagalopował. Zwłaszcza w ostatnim kawałku do którego wyszedł teledysk-

. Jedzie po Jacku (co jest zrozumiałe jako kontynuacja beefu), ale kreuje siebie na jedynego buntownika w polskim rapie, a dodatkowo jedzie po Eldo, Pelsonie i jak można się domyślić po wielu innych raperach, którzy wypowiedzieli się negatywnie o incydencie w Zielonej Górze. A jeszcze te dzieciaki (12latki?, 13latki?) za jego plecami w kominiarkach pokazujące środkowe palce, nie ma co na prawdę wielki buntownik. Sama płytka to szesnaście utworów będących dissami w 99% na Tedego. Podkłady dobre, ale treść- żenada.

4. Pyskaty- Pysk w pysk. Bardzo dobra płytka, taka jakiej się spodziewałem po ex-członku grupy Skazani Na Sukcezz. Bardzo dobra wokalnie i muzycznie płytka, czego zwieńczeniem jest teledysk z edycji specjalnej tej płytki-

. Tyle wystarczy, warto zapoznać się z całością...

A teraz szybka charakterystyka tego co wyjdzie, a na co czekam z dużą niecierpliwością:

1.

. Ta płytka będzie miażdżyć. Dwóch zajebistych lirycznie raperów (Włodi i Eldo), którzy od kilku lat notują bezapelacyjny progres. O czym świadczyć mogą featuringi na wielu kawałkach innych ekip i raperów (Włodek u Dixona i HG, Eldo u Pyskatego i na mixtape Volta). Nie boję się także o oprawę muzyczną, bo oni tego nie spieprzą. Płytka zapowiadana, płytka wyczekiwana, która będzie, moim zdaniem, aspirowała do płyty roku, ba! nawet płyty dekady.

2. Pih- Dowód rzeczowy nr 1 to kolejna wyczekiwana przeze mnie płyta. Dlaczego? Niebanalne treści, kozackie nuty i zapewne ciekawi goście. Po sukcesie "Kwiatów zła" i licznych występach gościnnych Adama, czas na kolejną płytkę promowaną dwoma klipami. Pierwszy to

, jako hołd dla Chady, który sam nie może promować swojej płytki (zajebistej płytki- Proceder), a drugi to
. Zapowiada się kolejny album Piha, który będzie lepszy od poprzedniego, a który będzie częścią trylogii. Kto nie słyszał Piha, powinien posłuchać, jednak jego styl podchodzi pod horrorcore (jednak nie jest to czysty horrorcore, taki jak w wykonaniu Necro z USA), co nie wielu osobom, może wpaść w ucho.

3. donGuralesko- Totem Leśnych Ludzi. Oto zapowiedź- http://www.youtube.com/watch?v=yE5I1vdJQdo. Sami oceńcie, ode mnie wielki "+" i wielkie oczekiwania...

Kończąc to kilka kawałków, które wpadły mi ostatnio w ucho i lecą cały czas na głośnikach w domu:

1.

. Ten kawałek komentarza nie wymaga..."Trzymać fason i robić swoje, nic na siłę i nie zawsze idealnie, nieść przesłanie i żeby było normalnie".

2.

. "Express happiness whenever. I'm in the building..."

3.

. Teledysk nagrany na Queensbridge- szacunek, podkład- szacunek, usunięcie zwrotki Bilona o prezydencie Kaczyńskim- szacunek...

4.

"Schowany w bramie Powstaniec butelką z benzyną, rzuca w czołg z dedykacją skurwy..."

5. Pelson, Włodi, Eldo- Hiphop vs Peja- odpowiedź na diss Peji w kawałku

. Możecie spokojnie porównać kto pokazał klasę zarówno w tekstach jak i w produkcji teledysku ;) według mnie Warszawiacy zmiażdżyli Ryśka, który nie wiedzieć czemu zaczyna dissować wszystkich raperów po kolei. Odpowiedź jak najbardziej udana, dosadna i bez zbędnych pseudogangsterskich gróźb i scen (dwunastolatki w kominiarkach, dobrze podsumowane przez Pelsona i Eldokę w zwrotkach).

6.

...komentarza nie wymaga ;)

Ja teraz słucham : Ortega Cartel-Czy to coś zmienia.

Ortega Cartel-Czy to coś zmienia.

http://3.bp.blogspot.com/_zUBihBxKsDU/SjgHvYwX0BI/AAAAAAAAACw/cIUTmKWhrOg/s400/ortega_cartel_-_lavorama.jpg

O.S.T.R- Nie odwracaj się.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:3g1eN8WtwIWEEM:http://3.bp.blogspot.com/_SWdxj4PnRbQ/S1YRwMGC2uI/AAAAAAAABIQ/fwwWzi1MHWs/s400/ostr_-_tylko_dla_doroslych.jpg

Pyskaty-Pysk w Pysk

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:6Sra4lv1bj0HAM:http://skandalsklep.com/galeria/pysk%2520w%2520pysk.jpg

Ostatnio przesłuchałem kilka piosenek Kevin'a Rudolf'a , i powiem że chłopak ma zajebiste kawałki , np. " Welcome to the world" albo "I made it" (swoją drogą powiązana z wrestlingiem) , Czy "Let it Rock" z Lil Waynem.

15733752564c2c578fdaea8.jpg

W ostatnim czasie, przerzuciłem się na artystów, którzy wykonywali themy wrestlerów. Tj. Mercy Drive (w szczególności Burn in my Light, Mindset, I'll be late, Deja Vu), Alter Bridge (głównie Blackbird, Waywared One, Rise Today, Coming Home). Oprócz tego cała dyskografia Limp Bizkit, pApA rOACh i Placebo. Czasem też jakieś obecne theme songi.
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 600 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...