Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rey Mysterio kontuzjowany ?!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

kiedyś był kosmiczny jak nie z tego świata i tak jak juz wspomniałeś upadki robia swoje :( niejest to ten sam Rey ale nadal potrafi wiele :)
The Animal!!

8468233849ce8ea656275.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• adrian20-11

4

• Hayabusa

3

• mateuszhenry

3

• Cettrab

2

Top użytkownicy w tym temacie

Za to mu chwała że pomimo takich kontuzji próbuje wracać na szczyt co mu się udaje- patrz na NWO Elimination Chamber Raw. Wg. mnie ludzie nie powinni go krytykowac tak bardzo jak to robią teraz że bardziej pociąga za sobą fanów a ma coraz gorsze akcje w powietrzu. Trzeba spojrzyć z innej strony. Rey ma i tak już nieźle obite ciało a od kiedy zrobił się "misiem" prawo grawitacji raczej mu nie pomaga. My tak krytykujemy że WWE zbanowało połowe akcji wysokiego ryzyka ale ja sobie nie wyobrażam Rey'a który w normalnym tygodniu pracy pojawia się przytnajmniej na 1 tygodniówce + house showy i wykonuje ciągle takie akcje. Z Mysterio zostałby wrak. Wg. mnie to że federacja w ostatnich kilku latach stała się mniej hardcorowa jest tylko na + dla jej zawodników którzy nie muszą się aż tak narażać. W przypadku Master of 619 kontuzje zdarzają się ostatnio zbyt często mimo "lekkich walk".

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

co prawda to prawda krzychu17b ma racje Rey ma wielu fanów bo co mozna zauważyc przy jego "enterach" ma świetny kontakt z młoda publicnoscia co w przyszłosci zaprocentuje:) zgadzam sie tez z tym ze nie mozna go krytykować nadal prezentuje sie niezle i od czasu do czasu pokazuje coś wielkiego :P peace
The Animal!!

8468233849ce8ea656275.jpg

Nom Rey ma spooooro fanów.Wg mnie to prawdziwy high-flyer. :roll:
  • 5 miesięcy temu...

trzeba zamknąć temat

18132641064a9bad85cb8f2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live in Dinkelsbühl Data: 31.05.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dinkelsbühl, Bayern, Niemcy Arena: Dinkelsbühler Schranne Publiczność: 150 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #662 Data: 02.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tulsa, Oklahoma, USA Arena: BOK Center Format: Taped Data emisji: 05.06.2025 Platforma: Peacock Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Grins
      Od samego początku pompują w niego srogi push, samo to mówi za siebie że na swojej pierwszej WrestleManii już zdobył swój pierwszy tytuł, nie obcięli mu move-stu ba nawet dają mu szaleć, skakać  Jacob to przyszłość za rok lub dwa rozpierdoli Romana na jakieś w WM albo SummerSlam i to on zostanie wodzem plemienia, podobne sam CM Punk wyraził chęć stoczenia walki z Fatu... Wgl samo to że pozostawili mu jego ring name już mówi dużo, bardzo dobrze że idą w jego push z pewnością gdy zostanie mistrzem i główną twarzą federacji to będzie to duży plus który przyciągnie dużo osób przed telewizory... Aj tam z walizką w sumie fajnie by było jakby podbudowali program ze Solo, ale pewnie mają już na to inny plan, wgl coś czuje że szykuje się na lato debiut Zilla Fatu  Jacob bez walizki do człapie się na szczyt. 
    • Grins
      No fakt, ale zbytnio dużego wyboru nie ma może po MITB Gulia na nią pójdzie, chociaż ja to bym widział Gulie z walizką a nie z pasem US'a. 
    • Bastian
      A faktycznie, mój błąd.
  • Dodaj nową pozycję...