Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rey Mysterio kontuzjowany ?!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ubiegłej nocy podczas house show RAW/ECW w Lubbock/Texas w ME tego show w pojedynku HBK & Rey Mysterio vs Chris Jericho & Kane ,Rey prawdopodobnie został kontuzjowany. Z newsów wynika ,że Rey wykonując 619 wypadł poza ring uszkadzając sobie lewą nogę. Walkę zakończył HBK a następnie udał się po pomoc medyczną. Służby sprawdzały stan Rey'a około 10 minut a następnie pomogły mu się udać na zaplecze. Z aktualnych informacji wynika ,że Rey był w stanie opuścić hale na własnych siłach. Udał się prawdopodobnie do karetki ,która na niego czekała kulejąc. Co najdziwniejsze sędzią nie pokazał podczas walki znaku (x) typowego dla kontuzji. Przypomnę ,że Rey miewał już w przeszłości ogromne problemy z lewą nogą. Najsmutniejsze ,żę wrestlera prześladuje pech związany z nadchodzącą Wrestlemanią. Rok temu nie wystąpił na niej z powodu kontuzji bicepsa. Miejmy nadzieję ,że to nic poważnego.
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• adrian20-11

4

• Hayabusa

3

• mateuszhenry

3

• Cettrab

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Szkoda Reya. Nigdy za nim nie przepadałem i uważam, że jego obecna forma to 50% tego co pokazywał za czasów WCW czy ECW, ale jednak i tak z chęcią zobaczyłbym go na WrestleManii. Ma chłopina wrestlemania'owego pecha, nie ma co...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Kolejna kontuzja? Niedługo zmienią mu gimmick na Mr. Injury! Szkoda ....
www.Booking.jun.pl < najlepszy booking w Polsce!

12391443949d37b005812e.jpg

I znów kontuzja... Szkoda że nie wystąpi na WM'ce

Smutne to , że ostatnio Rey był w niezłej formie , i z przyjemnością oglądało się na ringu. No i pech chciał , że znowu nie zobaczymy go na WrestleManii ( jestem pewien , że Vince gdzieś tam by go wepchnął ) ...

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Pech. Nie przepadam za Rey'em, ale ostatnio był w niezłej formie.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

To update on an earlier report, The Wrestling Observer/Figure Four Online is reporting that Rey Mysterio was not hurt seriously at last night's WWE Raw event in Lubbock, TX. There was a fear that he may have injured his left leg after slipping while attempting a 619. It remains to be seen if he will be wrestling at today's event San Angelo, TX.

(za http://www.wrestleview.com)

a więc wszystko jest ok.

Uff... już się bałem .. :)

Uff... już się bałem .. :)

No ja też... Aż koszmary miałem w nocy z tego tytułu i się bałem strasznie.. :( Bo jak to Rey Mysterio mógłby być kontuzjowany :(

Sory ale nie wytrzymałem już :)

5199219949eed950a51bb.png

No ja też... Aż koszmary miałem w nocy z tego tytułu i się bałem strasznie.. Bo jak to Rey Mysterio mógłby być kontuzjowany

Sory ale nie wytrzymałem już

tiaaa ... :D

Rey jest bardzo dobrym zawodnikiem,teraz nie zadawala magiczna techniką ale każdy wie co wyprawiał w WCW to było piękne,te jego walki z Jericho :D Mam nadzieję że wystąpi na WM'ce

te jego walki z Jericho

A idz chłopie...żeś walnąłSalas po wspomnieniach, aż sie popłakałem :cry:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1

Panowie, darujcie sobie ten cynizm. Jeśli nie macie do napisania nic konstruktywnego, to lepiej nie piszcie nic.

Na wczorajszym RAW komentatorzy zapowiedzieli, że Rey2D2 wyzwał na pojedynek JBL'a, więc Mysterio jednak będzie miał walkę na WMce.

Niezależnie od tego, co myślicie o Mysterio, dobrze, że informacje o kontuzji okazały się być przesadzone i będzie dalej walczył.

A do tych, którzy małego Meksykańca nie mogą ścierpieć: spokojnie, już niedługo WWE przeniesie go na SD!, którego nikt nie ogląda ;)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

To super ,że Mysterio będzie jednak walczył na WrestleManii :-) Już sie bałem ,że go nie będzie
  • 2 tygodnie później...

ja bardzo lubię Rey'a Mysterio te jego skoki nie wiem co wy do niego macie? ;P

17604122554b61f252eba43.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...