Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #128

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Rezyser Blade`a 3 jest bardzo zadowolony z gry Triple H`a. Podobno Triple H bardzo szybko się uczy i szybko zalapal co i jak.

Wraz z Wrestlemania XX WWE zamierza przywrocic Hall of Fame. Sugeruje się ze ten tytul mogą dostac Bret Hart, Bruno Sammartino, Bob Backlund, i Billy Graham. Wystep Breta Harta na tej gali bardzo zblizylby tego zawodnika do Haal of Fame, jednak ciagle nie wiadomo czy Bret się zgodzi.

Wielu zawodnikow Smackdown jest zdenerwowane sytuacja ze pushowany jest Matt Morgan i Ernest Miller, a nie osoby które na pusha naprawde zasluguja. Matt Morgan jest osoba lubiana na zapleczu, ale jest on zbyt zielony na ringu. Widac tu dokladna promocje duzych zawodnikow w WWE. Miller za to jest bardzo nielubiany na zapleczu. Glownie chodzi o to ze podlizuje się zarzadowi oraz nie pracuje nad poprawa swoich umiejetnosci. Pomimo tego Vince McMahon bardzo lubi gimmnick Ernesta Millera, i pewnie będziemy skazani na ogladanie tego zawodnika.

WWE dalo grupie Evolution wszystkie pasy po to aby moc wypromowac nowych main eventerow jako babyface`ow. Jak wiadomo Steve Austina jeszcze nie ma Mick Foley prawdopodobnie odszedl. Teraz o pasy będą mogli walczyc tacy zawodnicy jak Shawn Michales (ten akurat jest main eventerem od lat), Rob Van Dam, Booker T i prawdopodobnie Chris Jericho.

Na zapleczu glownye odczucie jest takie ze Triple H wygral pas tylko dzieki swojej wladzy. Triple H zdobyl pas w momencie gdy Goldberg zyskal duza popularnosc jako champion.

Randy Orton wygral pas po to aby w nastepnej kolejnosci mogl walczyc o glowne trofeum. Na dzien dzisiejszy plany sa takie ze Randy Orton odlaczy od grupy Evolution i będzie miał feud z Triple H o WWE Title

4 stycznia na gali federacji Zero-One Bill Goldberg zmierzy się z Naoya Ogawa .

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

5

• Hartfan

4

• Iron Man

4

• Cerebral Assassin

2

Top użytkownicy w tym temacie

Orton jako face ? no to nie mam pytań :D Chociaż chciałem żeby HHH stał sie facem i

miał feud z evolution. Ale mniejsza z tym jestem pewien że Orton da sobie rade jako

face i zdobędzie rzesze fanów.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Ja tez wole HHH jako face'a. Orton mnie wkurwia juz.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

"mości panie rey" radzę wyrażać dezaprobate dla zistniałego ciągu wydarzeń, mających miejsce na WWE ", nieco" kulturalniej, subtelniej, zgrabniej i powabniej (jeśli znasz znaczenie tych słów). Możesz być osobom dosadnie wygłaszającom swoje zdanie, ale nie masz prawa obrażać pana Paul'a Levesque'a vel Triple H i jego rodzine tak obscenicznymi domysłami, a być może twoimi sexualnymi fantazjami, zaprawde nie będe w to wnikał.

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.

ps. Mam nadzieję że Administratorzy podejmą się interwencji, której celem będzie nakłonienie wyżej wymienionego do zmienienia treści jego obrzydliwego postu.

BUEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHE....

Sorki :)

BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA....

To jest silniejsze ode mnie :) :) :)

Iron Man: twoj wpis rulez :) Buhehehehehehehehehhe :)

Rey023: nagana :) :) :)

Wyczówam ironie godnom pierwszego z pośród loży szyderców.

Mimo że większość z was, jak sądze, złonczy się za przewodem Hartfana z owom lożą, to jednak "Chamstwo w państwie" jak przykazał Pan MM należy tępić. Zakończe ten post dwoma Banałami:

-od nas zależy czy to forum będzie jedną z włości tego chamstwa czy też nie.

-Obojętność to zbrodnia.

ocenzuruje wypowiedz reya i moze dostanie ostrzerzenie, ale o tym pogadam z innymi moderatorami gdzie indziej. Rey jak mozesz zachowaj troche kultury bo mi rowniez nie czytalo sie tego dobrze.

po przeczytaniu jeszcze raz posta rey`a stwierdzilem ze ciezko go ocenzurwac i skasowalem :P Pozdrowienia :>

i teraz prosze o EOT (end of topic jakby ktos nie wiedzial :P)

Iron Man napisał(a):
Zakończe ten post dwoma Banałami:

-od nas zależy czy to forum będzie jedną z włości tego chamstwa czy też nie.

-Obojętność to zbrodnia.

Wiesz Iron Man ? Jestem daleko od domu, swieta za pasem. Nie mam ostatnio dobrego humoru z tego powodu ale Twoje texty mnie po rozbrajaja :) Skad Ty sie urwales ? :) Oczywiscie nie ma nic przeciwko Tobie, skadze. Fajnie, ze wsrod nas jest ktos kto przypomina jak piekny i bogaty w slownictwo jest nasz jezyk. Oby tak dalej... :)

gdzie znajduje sie ten niby wulgarny post REYa o który sie rozhodzi bo żadnego tu nie widze
ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

skasowal sie

koniec tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Kurwa mać ja tu miałem nadzieje że Punkster będzie ostatnim przeciwnikiem Johna w jego finalnej walce a tu dupa, teraz nie mam bladego pojęcia kto może być jego ostatnim przeciwnikiem, ja mam nadzieje że to nie będzie Cody, po tej słabej walce na WM nie zasłużył aby być ostatnim przeciwnikiem Johna między nimi nie ma chemii, totalnie słaby program podczas WM, nie no ja nie chce tego oglądać, poza tym taki booking zaszkodzi tylko Cody'emu a nie pomoże to zaś wpychanie czegoś na siłę a później będzie zdziwienie że fani na niego buczą... Jakaś mała iskierka nadziei jest że ostatnim przeciwnikiem Cena będzie R-truth, przepraszam od dzisiejszego RAW już Ron Killings!  Oczywiście też nikt nie bierze pod uwagę Romana który najprawdopodobniej wróci z nowym gmmickiem na SummerSlam już jako pełen Baby Face więc możliwe że będą chcieli mocno przyboostować jego powrót gdzie pod koniec roku odzyska tytuł a Rollins zaczai się z walizką i ją wykorzysta na Romanie nie zdziwiłaby mnie taka sytuacja.  Co do Punka i Arabii Saudyjskiej to tutaj oczywiście dużą rolę odegrała kasa ale i też chyba stosunek Arabii Saudyjskiej do sytuacji w strefie gazy, Arabia Saudyjska jest przeciwko Izraelowi więc nie zdziwiłbym się jakby Punk schował swoje stare przemyślenia do kieszeni, Sami też zarzekał się że nigdy tam nie zawalczy a jednak się przełamał  Ja to się nie zdziwię jak Punk nawiąże do sytuacji w Gazie podczas tej gali, zrobili to już ze Sami podczas live eventu... Ogólnie walka Cena/Punk to kaliber na finał albo chociaż na SummerSlam a nie na poboczną galę u Arabów, ale jeśli Ron Killings jest szykowany na finał to jestem wstanie im to wybaczyć.   
    • DarthVader
      Punk jest w takim układzie większym heelem w tym zestawieniu niż John Cena Jakoś dziwnie na odwrót to wszystko wychodzi - chciałem Orton vs Cena na koniec, a zrobili to już na Backlash. Punk vs Cena pasowało na SummerSlam… Chcę się ich oczywiście obejrzeć znowu w akcji, ale zrobienie jej w Arabii Saudyjskiej ucina hypowi jaja.     
    • Attitude
      Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      CM Punk do HHH'a na początku roku:
    • MattDevitto
      WWE Night Of Champions 2025 28.06.2025 w Arabii... KARTA Queen Of The Ring 2025 Final Match ??? vs. ??? King Of The Ring 2025 Final Match ??? vs. ??? Undisputed WWE Title Match John Cena (c) vs. CM Punk
  • Dodaj nową pozycję...