Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubieni Piłkarze :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1.Roberto Carlos za rzuty wolne i szybkość.

2.Zinedine Zidane (bez komentarza)

3.Ronaldo w najlepszej formie był najlepszy z najlepszych

4.Robinho - podobny trochę do Carlosa z wyglądu,utalentowany,niedoceniany,

Chyba nietrudno się domyślić, że od lat jestem fanem Realu Madryt i Brazylii :D :D

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

8

• RR

5

• adrian20-11

5

• D-mac

5

Top użytkownicy w tym temacie

Robinho - podobny trochę do Carlosa z wyglądu

Przepraszam, lecz w którym miejscu?

niedoceniany,

Dlaczego niedoceniany? Właściciele Manchesteru City bardzo wysoko go cenią, a to że nie jest nominowany do żadnych nagród, gdyż z obecnym klubem nic nie zdobywa....

no coś za coś :lol: :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Robinho - podobny trochę do Carlosa z wyglądu

Przepraszam, lecz w którym miejscu?

niedoceniany,

Dlaczego niedoceniany? Właściciele Manchesteru City bardzo wysoko go cenią, a to że nie jest nominowany do żadnych nagród, gdyż z obecnym klubem nic nie zdobywa....

no coś za coś :lol: :lol:

qrna :lol: małe sprostowanie :

1. podobny wzrostem :D ,

2.niedoceniony w Realu Madryt według mnie(moim zdaniem nie wykorzystywali potencjału tego piłkarza).

:lol:

Music = fuel of my soul

2.niedoceniony w Realu Madryt według mnie(moim zdaniem nie wykorzystywali potencjału tego piłkarza).

Eee, no był okres, w czasie którego Robinho był ostro zajeżdżany jak stara kobyła, gdyż nie miał kto pociągnąć gry w Królewskich. Dlatego też niektórzy dziwili się z transferu do Man City.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

4.Robinho - podobny trochę do Carlosa z wyglądu,utalentowany,niedoceniany,

Pod jakim względem on jest do niego podobny ? Z wyglądu nieeeee...Carlos jest łysy...Robinho nie.Utalentowany...może trochę ale Robinho nie ma tego kopyta.Niedoceaniny...?

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Qrna :D

Robinho - podobny trochę do Carlosa z wyglądu=czyli ze wzrostu

Jest TEŻ utalentowany I niedoceniany.

Music = fuel of my soul

Wiec wymienię 11 meczową ktorą typuję

Br: Iker Casillas- najlepszy bramkarz świata swietny refleks i nioetuzinkowe umiejetnosci

Prawy obronca: John Terry-uwazam ze terry jest jednym z najlepszych defensorow swiata

Lewy obronca:Franz Beckenbauer- dfal mnie jest i pozostanie najlpeszym obronca swiata szkoda ze n ie jest mlodszy :P

Środkowy obronca: Sergio Ramos- mlody talent bija sie o niego najlepsze kluby

Prawy Pomocnik- Ricardo Quaresma- moj ulubiony pilkarz :D

Środkowy pomocnik: Kaka- chyba nie musze wyjsniac dlaczego :P kazdy dobrze zna kakae i wie jaki m jest wspanialym pilkarzem

Lewy Pomocnik: Cristiano Ronaldo-nituzinkowe umiejetnosci jeden z najlepszych dryblerow jakich znam

Defensywny pomocnik-Gerd Muller- najlepszy zwodnik swiata w mlatach 1950-1970

byl szybki zwinny i jako pomocnik strzelal mnostwo goli

Napastnicy: Samuel Et'o- na niego zawsze mozna liczyc, jedna bramka w mneczu to codziennosc :D i Pele-brazylijczyk, mimo przykrotkiej nogi zakonczyl kareie z 1268 bramkami w 1390 meczach ogolem :shock: wybierany przez ok 50 lat najlepszym pilakrzem wszechczasow

to sa moje typy :D

"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"

Wiec wymienię 11 meczową ktorą typuję

Br: Iker Casillas- najlepszy bramkarz świata swietny refleks i nioetuzinkowe umiejetnosci

Prawy obronca: John Terry-uwazam ze terry jest jednym z najlepszych defensorow swiata

Lewy obronca:Franz Beckenbauer- dfal mnie jest i pozostanie najlpeszym obronca swiata szkoda ze n ie jest mlodszy :P

Środkowy obronca: Sergio Ramos- mlody talent bija sie o niego najlepsze kluby

Prawy Pomocnik- Ricardo Quaresma- moj ulubiony pilkarz :D

Środkowy pomocnik: Kaka- chyba nie musze wyjsniac dlaczego :P kazdy dobrze zna kakae i wie jaki m jest wspanialym pilkarzem

Lewy Pomocnik: Cristiano Ronaldo-nituzinkowe umiejetnosci jeden z najlepszych dryblerow jakich znam

Defensywny pomocnik-Gerd Muller- najlepszy zwodnik swiata w mlatach 1950-1970

byl szybki zwinny i jako pomocnik strzelal mnostwo goli

Napastnicy: Samuel Et'o- na niego zawsze mozna liczyc, jedna bramka w mneczu to codziennosc :D i Pele-brazylijczyk, mimo przykrotkiej nogi zakonczyl kareie z 1268 bramkami w 1390 meczach ogolem :shock: wybierany przez ok 50 lat najlepszym pilakrzem wszechczasow

to sa moje typy :D

sorry ze sie czepiam ale wymieniles w 11 tylko 10 zawodnikow

poza tym terry i beckenbauer nigdy w calej karierze nie grali bocznych obroncow nie mowiacx juz o gerdzie mullerze jako def pomocniku...

kurde pomylilo mi sie terry z ramosem a gerd muler przechodzi lz defensywnego pomocnika w napad wiec soryyu ^^ no dobra sorry mistrzu wymienilem 10 bo ominole srodkowego pomocnika, wybaczysz mi? ^^

[ Dodano: 2009-04-20, 17:55 ]

aha a jak chcesz to zjarzyj soebie w wikipedia albo rozne zrodla bo tak sie sklada ze futbolem interesuje sie baaardzo dlugo i sądze ze wiem co pisze :P

"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"

kurde pomylilo mi sie terry z ramosem a gerd muler przechodzi lz defensywnego pomocnika w napad wiec soryyu ^^ no dobra sorry mistrzu wymienilem 10 bo ominole srodkowego pomocnika, wybaczysz mi? ^^

[ Dodano: 2009-04-20, 17:55 ]

aha a jak chcesz to zjarzyj soebie w wikipedia albo rozne zrodla bo tak sie sklada ze futbolem interesuje sie baaardzo dlugo i sądze ze wiem co pisze :P

Gerd Muller defensywnym pomocnikiem :shock: ... Zaraz dowiemy się, że Pele był obrońcą ;)

A tak na poważnie to chyba coś słabo się znasz na tej piłce nożnej. Muller był typowym sępem, a jego królestwo to było pole karne. Grał momentami podobnie jak dzisiaj gra Ruud van Nisterlooy.

1480916194a0b1a85edad5.jpg

no w Smith Brothers Lounge byl defensywnym pomocnikiem ^^

Nawet jeśli grał, to po co chcesz go dać na defensywnego pomocnika, skoro zdecydowanie lepiej pasuje na napastnika? To tak, jakbyś posadził, np. Van Nistelrooya (jak juz powiedzial rocket) na obronce.

Nawet jeśli grał, to po co chcesz go dać na defensywnego pomocnika, skoro zdecydowanie lepiej pasuje na napastnika? To tak, jakbyś posadził, np. Van Nistelrooya (jak juz powiedzial rocket) na obronce.

Nawet nie chodzi o to, że lepiej pasuje, ale nawet nie da rady go nigdzie indziej umieścić niż na ataku. To, że po 20 latach gry w ataku zagrał parę meczy na innej ozycji to nie znaczy, że był defensywnym pomocnikiem. Zresztą rok wcześniej grał jako napastnik i strzelał dużo bramek w innym klubie to dlaczego miałby przejść praktycznie do obrony ? A po drugie to wskaż nam źródło swoich informacji ;) .

1480916194a0b1a85edad5.jpg

nie chodizlo mi o reprezentacje moje zrodlo to dodatki do przegladu sportwoego z cala historia mundialu :D a jak tak bardzo wam nie pasuje to wsadze go zamiast eto a na defensywnego pomocnika to wsadze np rubena baraje bo tez duzop osiagnol, teraz szanownemu panstwu pasuje? :D
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Jacob Fatu vs LA Knight vs Damian Priest vs Drew McIntyre - dość szybkie tempo, każdy dostał swoją chwilę dominacji, a i przegrani niewiele stracili. Sądząc po bumpie na stole, Szkot i Priest będą kontynuować program. LA Knight przypięty, ale za sprawą ataku debiutującego Jeffa Cobba. Bloodline 3.0? Nawet jeśli, to niedługo już bez Fatu. Publiczność jest mocno za nim, a on sam wygląda jak jednoosobowa armia. Pomocnicy, a już zwłaszcza w osobach takich nieudaczników jak Solo czy Tama Tonga nie są mu potrzebni. Lyra Valkyria vs Becky Lynch - niezła walka. Plus za wynik, Valkyria potrzebuje zwycięstw z bardziej utytułowanymi rywalkami. Zabrakło Bayley, natomiast nie zabrakło głupawego finiszu, gdzie jednooka mistrzyni jedną ręką trzyma się za oko, a drugą dociska Becky  Lynch zgnoiła Lyrę po walce, więc program będzie kontynuowany. Dominik Mysterio vs Penta - walka rodem z tygodniówki, nawet jej finał taki był. Penta w WWE zaczął od walki z Chadem Gable El Grande Americano, teraz wracamy do punktu wyjścia? Gunther vs Pat McAfee - nie lubię walk wrestlerów z komentatorami/celebrytami itp. I to starcie tego nie zmieni. Sztampowy booking, gdzie pełnoprawny wrestler garował rywala, ten heroicznie się odgryzał, coś tam pomagał Cole, ale finalnie Gunther górą. To co, teraz Gunther kontra Cole, a może Handicap Match?  John Cena vs Randy Orton - obaj mają ze sobą ringową chemię, odbębnili typowe sekwencje dla swoich wcześniejszych walk i przy okazji pobili chyba rekord AA i RKO na minutę gali. Cena niby heelowy, ale wyszedł tutaj na terminatora, który odkopał kilka RKO, a nawet 2 x AA na stół. Generalnie nie było źle, no ale ta końcówka...  Aldis i inni oficjele znowu z RKO, no i jeszcze R-Truth, którego dowcipasy w scenkach na zapleczu lub walkach z low carderami są znośne. Kiedy jednak wrestler z komediowym gimmickiem miesza się w tak szumnie zapowiadaną, ikoniczną, ostatnią rywalizację dwóch żywych legend, trąci to abstrakcją i fatalnym bookingiem. To co, R-Truth kontra Orton? Triple Threat Match o tytuł, patrząc na to, co działo się na konferencji po gali?  Jeśli ktoś liczył, że Backlash będzie odbiciem po dość przeciętnej WM, ten srogo się rozczarował. Pięć walk, z czego jedna zbędna (Gunther - McAfee), druga słabo wypromowana (IC Title mężczyzn).Przewidywalne wyniki (nawet ja miałem 5/5 w typerze ), kilka sztampowych interwencji z zewnątrz.
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT King Of DDT 2025 2nd Round Data: 10.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Azteca Lucha 2025 Data: 10.05.2025 Federacja: Major League Wrestling, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Cicero, Illinois, USA Arena: Cicero Stadium Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Austin Aries & Joe Dombrowski Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 2 Data: 11.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Iwanuma, Miyagi, Japan Arena: Miyagi Iwanuma City General Gymnasium Publiczność: 1.369 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
      Backlash 2025: Jacob Fatu vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Bardzo dobry opener. Każdy z Panów dostał swój czas. Damian wyciąga sędziego, gdy Drew jest bliski zdobycia złota. Było mocne South of Heaven poza ringiem, które wyłączyło obu Panów z walki. Ostatecznie jak się spodziewaliśmy Fatu wygrał pojedynek. Zadebiutował Jeff Cobb i Jacob dostał pomoc, z której był niezbyt zadowolony. 8,5/10 Lyra Valkyria vs. Becky Lynch: Wow. Wow x2. Walka wieczoru zdecydowanie. Becky wyciągnęła z młodszej koleżanki maksa. Kapitalna walka. To była pierwsza singlowa walka Lynch od prawie roku i wykręca taki pojedynek. Szacunek moja królowo. Żeby nie było oczywiście pochwały też dla mistrzyni, która wiele dobrego dołożyła. Lyra obroniła tytuł. Valkyria będzie gwiazdą i fajnie. Zakończenie daje pewność, że to jeszcze nie jest koniec. Mimo że moja ulubienica nie wygrała to jestem bardzo zachwycony. 10/10 Dominik Mysterio vs. Penta: Przyjemny pojedynek, aż szkoda, że nie dostali troszkę więcej czasu. Dobrze się to oglądało. DDT Dominika wyszło wybornie. Mexican Destroyer ze strony Penty wcale nie gorzej. Oczywiście Dominik nie mógł tutaj wygrać sam, więc standardowo trochę The Judgment Day, a ostatecznie to El Grande Americano przyczynia się do porażki pretendenta. Dominik obronił, a walka się mogła podobać i to dla mnie najważniejsze. Na zdradę ze strony Balora będziemy musieli jeszcze troszkę poczekać. 7,5/10 Gunther vs. Pat McAfee: Za długo to trwało jak na moje. Prawie 15 minut Pat wytrzymał z kimś, takim jak Gunther. No nie podoba mi się to. Pat uduszony i odpływa bez poddawania się, czyli tak jak przewidziałem, ale druga część się nie sprawdziła, bo Goldberg się nie pojawił. Co teraz? Gunther vs. Cole? Naciągane 3/10 John Cena vs. Randy Orton: Oglądałem na żywo i byłem już troszkę zmęczony, więc mogę odbierać to bardziej krytycznie niż inni, ale nie wkręciła mi się ta walka za bardzo. Za długa. Sporo finisherów. Gdzieś tam R-Truth w tle. Cios w jaja plus uderzenie pasem i po walce. Cena dalej mistrzem. Po starciu jeszcze złapał za mikrofon i już myślałem, że zaraz przyleci Blondas, ale to się nie stało. 4,5/10 Podsumowanie: Bardzo dobry opener plus debiut nowego zawodnika. Wybitna walka Pań plus Lyra dalej z pasem co wielu ucieszy. Solidna walka Dominika. Dwie ostatnie walki mi się dłużyły i średnio spodobały. Ocena ogólna: 7/10. Taki dodatek z Post Show: John Cena vs. R-Truth na Saturday Night's Main Event?
  • Dodaj nową pozycję...