Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubieni Piłkarze :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Real powinien już zdobyć wszystko co było możliwe gdyby kupywał tych zawodników co zapowiadał.

Dziś czytałem że chcą Mascherano i że podobno negocjują z kaką kontrakt :shock:

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

8

• RR

5

• adrian20-11

5

• D-mac

5

Top użytkownicy w tym temacie

Real powinien już zdobyć wszystko co było możliwe gdyby kupywał tych zawodników co zapowiadał.

Dziś czytałem że chcą Mascherano i że podobno negocjują z kaką kontrakt :shock:

To widocznie źle czytałeś, bo to nie Real negocjuje kontrakt z Kaka. Florentino Perez WEDŁUG PRASY przed swoją bardzo prawdopodobną kandydaturą chce sobie zapewnić jakieś obiecanki (do spełnienia) przed wyborami. I teraz zalewa nas cała masa nowinek o możliwych planach transferowych Pereza.

Ani Perez, ani Real Madryt nie potwierdzili oficjalnie ani jednej informacji dotyczącej planowanych transferów. A dzienniki takie jak np Marca, As itd co drugi dzień dostarczają nowych planów transferowych Pereza (Na marginesie nawet on nie potwierdził swojej kandydatury).

Zapowiadanie transferów przez klub to jedno, a plotki transferowe pisane na łamach gazet to drugie ;)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

A Benzema to nie do Realu tylko do Man Utd jakiś miesiąc temu czytałem że się na niego namierzali

A Benzema to nie do Realu tylko do Man Utd jakiś miesiąc temu czytałem że się na niego namierzali

Marzeniem Benzemy jest jak przeczytałeś kilka postów wyżej, gra w Realu Madryt.

Tak samo transfer (omg :? ) c.ronaldo do Realu.

i inne

jednak wszystkie te transfery są zależne od wyborów w Realu.

HALA MADRID :twisted:

Real z takim składem powinien podbić skład.A C.Ronaldo do Madrytu :lol: buty by sprzedawał :lol: jeden z moich ulubionych piłkarzy chce iść do madrytu OMG

Real z takim składem powinien podbić skład.A C.Ronaldo do Madrytu :lol: buty by sprzedawał :lol: jeden z moich ulubionych piłkarzy chce iść do madrytu OMG

1. Nie można zbytnio zrozumieć o co chodzi Ci z pierwszą częścią Twojej wypowiedzi ;) .

2. Nie wiem co też chcesz powiedzieć przez to, że C.R. by buty sprzedawał w Madrycie...Trochę tak jakby pojechałeś swojego ulubionego piłkarza ;)

3. Koniec Offtopu z mojej strony.

Marzeniem Benzemy jest jak przeczytałeś kilka postów wyżej, gra w Realu Madryt.

Dokładnie nie pamiętam, ale na konferencji prasowej/ wywiadzie w tv powiedział, że obiecał babci, że zagra kiedyś w Realu Madryt ;) . Ale to nie jest istotne...Ważne, jeśli chodzi o transfer, żeby prezydent Realu umiał się dogadać z prezydentem Lyonu (a to może być trudna droga dla kogokolwiek).

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Przez lata sporo się nazbierało... piłkarskich ulubieńców, rzecz jasna... Mógłbym spokojnie zestawić z nich świetną 'jedenstakę' i chyba się o takowe zestawienie pokuszę. A więc...

1) Schmeichel (oczywiście Peter, nie jego synek) - bramkarz kompletny. Pamiętam te jego 70-metrowe wyrzuty ręką, genialne parady. Gość miał wszystko: refleks, charyzmę, czuł zarówno przedpole, jak i długie wyjścia do piłki. Jeden, jedyny raz byłem na niego tak wściekły, że moje 12-letnie zaledwie wtedy serduszko zapałało nienawiścią do Duńczyka - Euro'92, półfinał Holandia-Dania, karny Marco, i wszystko jasne...

2) Paolo Maldini - miałem kiedyś na ścianie plakat z ekipą Włoch na Mondiale'90. Paolo już tam był. I przez 20 lat tak naprawdę nie stracił wiele ze swych umiejętności. A jego wierność jednemu klubowi... niewielu jest gości, którzy mu pod tym względem dorównują, może G.Neville, Raul czy Gerard. No i oczywiście paru wychowanków Barcy, może nie z takim stażem, ale to jednak "Més que un club".

3) Vinnie Jones - za poradnik faulowania, za to, że taki z niego S.O.B., za "Porachunki" i za "60 seckund" :)

4) Tomasz Wałdoch - jak dla mnie, polski obrońca wszechczasów, lepszy od Janasa, Kasperczaka czy Gorgonia... przez wiele lat podpora reprezentacji, zawsze pewny jej punkt, dwa razy najlepszy defensor Bundesligi, no i przez pół sezonu, całkowicie za friko, grał z Jagusią i wprowadził ją do ekstraklasy :)

5) Barjuan Sergi - lubiłem go za sam wygląd, mały, grubawy, wyglądał raczej na piwożłopa, niż na piłkarza... ale zapieprzać po skrzydełku potrafił :)

6) Jon Goikoaetxea - podpora Barcy i reprezentacji Hiszpanii, nie zapomnębrameczki, jaką wsadził Illgnerowi w 1994 roku - typowy gol "za kołnierz", prawie z narożnika boiska

7) Grzegorz Pater - trudno nie lubić gościa, który nazywa się tak samo jak ja i gra dla klubu, któremu kibicuję :) był moment, kiedy na prawym skrzydle zjadał dupą resztę ligowych kopaczy. 2 gole przeciw Barcelonie, nawet debiut w kadrze... Niestety, potem przyszedł niewdzięcznik Uche, i wygryzł Grzesia ze składu Wisełki :/

8) Messi - nie sposób go nie lubić, taki trochę babyface killer 2, o wiele doskonalsza wersja Solskjaera ;) No i jego serce bije dla Barcy, za co doddatkowy plusik

9) Christo Stoiczkow - "dwa są Chrystusy, jeden w niebie, drugi w Barcelonie" - mawiał Bułgar i zapewne miał rację. Jego gol na 1:1 z Niemcami w 1994 roku - majstersztyk.

10) Eric Cantona - wirtuoz piłki, w swoich najlepszych latach wciągął Zidana nosem -, nawet nie tyle ze względu na grę (podobny poziom), co z powodu charyzmy. Prawdziwy przywódca, wojownik,w przeciwieństwie do Keane'a czy Jonesa nie tak brutalny dla rywali - choć dla kibiców, i owszem, jeśli zasłużyli :)

11) Marco van Basten - bezapelacyjnie NAJLEPSZY piłkarz, jakiego mogłem świadomie i "na żywo" w TV oglądać. Zawodnik, który osiągnął może 1/3 tego, co mógł, ze względu na kontuzje, ale i tak został mistrzem Europy i królem strzelców tego turnieju, dwa razy zdobył Puchar Europy, kilka razy "scudetto" i korony najlepszego snajpera. Nigdy później nie widziałem zawodnika z taką lekkością zdobywającego bramki.

a w rezerwie: obowiązkowo Claudio Cannigia - jak miałem 10 lat, wiedziałem, że drugim van Bastenem nigdy nie zostanę, ale drugim Cannigią - jak najbardziej. Tylko jakoś włosy nie chciały mi rosnąć ;)

i Dennis Bergkamp - za najpiękniejszy gol w historii MŚ, przeciw Argentynie

A jego wierność jednemu klubowi... niewielu jest gości, którzy mu pod tym względem dorównują, może G.Neville, Raul czy Gerard. No i oczywiście paru wychowanków Barcy, może nie z takim stażem, ale to jednak "Més que un club".
Również bardzo cenię tę cechę i głównej mierze przez nią moi ulubieni piłkarze to Carles Puyol (10 lat w Blaugranie), Xavi (11) i Gary Neville (17 lat dla Red Devils). Kiedyś bardzo lubiłem Luisa Enrique, ale gdy dowiedziałem się że do Barcelony przeszedł bezpośredniu z realu z miejsca trafił na czarną listę. Pierwsze miejsce na niej zajmuje Ronaldo (Barca+Real+Milan+Inter=przegięcie).

Z reprezentantów Polski zawszę najbardziej lubiłem Szymkowiaka. Spadłem z krzesła jak się dowiedziałem że po świetnych sezonach w Wiśle poszedł do Turcji! Tam go zakopali, można powiedzieć na śmierć, i skończył chłopak karierę. Drugi ulubiony polak to Frankowski, a jeszcze bardziej go lubię za ostatni transfer i to co wyprawia w nowym klubie.

Mam jeszcze dwóch innych ulubionych, których w życiu nie widziałem w akcji na boisku. Pierwszy to Vinnie Jones (argumenty jak wyżej) i Eric Cantona- legenda ManU, przenosił siódemkę, którą potem dostał Beckham i fajnie prowadzi Joge Bonito :)

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   1

Moi ulubieni piłkarze to

1. Wesley Sneijder - polubiłem jego już w sezonie 2003/04 kiedy grał w Ajaxie Amsterdam. I jeden z jego najlepszych meczów karierze ze Szkocją w barażach do Euro 2004 bramka i 3 asysty

2. Roberto Baggio - mój pierwszy ulubiony piłkarz, lubię go ponieważ to koszulkę z jego nazwiskiem dostałem jako pierwszą (oczywiście AC Milan :D )

3. Leszek Pokładowski - solidny pomocnik który grał w mojej kochanej Pogoni, od zawsze pamiętam jak zapieprzał od pola karnego do pola karnego. Przy okazji uczył mnie WF w gimnazjum :D

4. Roberto Carlos za jego fenomenalne uderzenia z wolnych i za******ą kondychę :D

5. Michael Owen - Pamiętam go jako młodzieńca który objawił sie na mistrzostwach we Francji i piękny gol z Argentyną

http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

A moi ulubieńcy to:

Bramkarz: Iker Casijas - Genialne obrony, świetny refleks.

PO: Daniel Alves - fenomenalne włączenia się do akcji ofensywnych swojego zespołu.

ŚO: Puyol Terry - Wierność swoim klubom i umiejętności.

LO: Patric Evra - To co u Alvesa

ŚP: Essien Xavi - Obaj widzą dużo na boisku i dyrygują grą swoich zespołów.

PS: Messi - Fenomenalne technika nie sposób o nim zapomnieć nie zawodzi w ważnych meczach w przeciwieństwie do Krystynki (C.Ronaldo)

LS: Frank Ribery - Technika i sposób gry.

N: Eto'o Drogba - Eto'o zabójcza szybkość i skuteczność. Drogba fenomenalna gra głową i ciałem.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• Reputacja:   50

Iker Casijas

Nie Casijas tylko Casillas :)

A moi ulubieni to :

Bramkarze: Oliver Kahn (choć już nie gra), Jerzy Dudek, Dida

Obrońcy: Jacek Bąk, Tomasz Hajto, William Gallas, Manuel Arboleda, Paolo Maldini

Pomocnicy: Xavi, Xabi Alonso, Zinedine Zidane, Clarence Seedorf, Jacek Krzynówek

Napastnicy: Patrick Kluivert, Emmanuel Olisadebe

Edytowane przez StuPH

11419143584d2847a0e25f5.jpg

No a moja powiedzmy trójeczka ulubionych piłkarzy:

- Paul Scholes, aka Scholes the Goales. Lubiłem go od zawsze, za wierność wobec najlepszego klubu świata, świetny styl gry, zajefajną technikę. Zalety Scholesa mógłbym wymieniać bardzo długo :)

- Roy Keane. Za wszystkie jego faule. Za prowadzenie MU przez kilka dobrych sezonów.

- Ruud van Nistelrooy. Świetny napastnik. Kiedy grał jeszcze w MU liczyłem i pamiętałem każdy jego gol :D a ileż koszulek z 10 na plecach miałem. Zdecydowanie mój idol.

A ja od zawsze lubiłem Edgara Davidsa, prawdopodobnie przez moje uwielbienie do Juventusu, w którym grał świetnie, ale gdy zmieniał kluby nadal był w moim mniemaniu najlepszy. Zawodnik grający tak jak on jest potrzebny w każdym klubie, a z tego co widzę mało jest takich.

A o to moja jedenastka:

BR-I.Casillas

PO-Zambrotta

ŚO-R.Ferdinand i A.Costacurta(za najlepszych czasów)

LO-R.Carlos

PP-Luis Figo(za najlepszych czasów)

ŚP-Makelele (za najlepszych czasów) i S.Gerrard

LP-Ronaldinho

N-Ibrahimovic

N-T.Henry

RKO-Randy Orton!!

139063292849e431fa7fd92.jpg

To i ja się moją pochwalę:

Bramkarz:

Boruc mimo ostatniego meczu z Irlandią to nadal go lubię.Każdemu się zdarza

Obrońcy:

Roberto Carlos-Za tą siłę strzału :P

Puyol-Za to że jest oddany swojemu klubowi

Pomocnicy:

Ronaldinho-Świetny piłkarz,ale już się powoli wypala

Iniesta-za świetną grę na Euro

Napastnicy:

Eto'o - Za szybkość :D

Messi-Jego twarz mnie dobija :twisted:

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      No i szanuję opinię zwłaszcza że jest poparta argumentami a nie "bo tak", częściowo też się zgadzam bo (choć go nie trawię do tego stopnia, że przewijam proma / walki a jak ja PLE coś robi a akurat na żywo oglądam to się czymś innym zajmuję i nie obchodzi mnie zbytnio co tam się dzieje) z tego co tu czytałem i jakieś tam urywki mi się gdzieś tam wyświetliły to fakt, przykłada się, daje radę, robi robotę i jest lepszy od wielu (choć gdyby WWE akurat na to patrzyło to zwolnienia by zupełnie inaczej wyglądały i same drewna by wylatywały). Moja opinia jest taka, że gdyby powalczył trochę na niezależnej wcześniej i WWE zobaczyło by potencjał to ok jeszcze by przeszło a tak to wygląda jak typowy celebrity no-name któremu WWE podkłada swoich zawodników żeby nakarmić jego ego (tak, wiem że zły przykład bo on większość przegrywał z początku ale w momencie sprowadzenia go tak to wyglądało) Nie wiem, może problem u mnie jest w tym, że należę do 0.001% społeczeństwa które nie uznaje czegoś takiego jak youtuber i dla kogo celebryta to aktor, piosenkarz, polityk (chociaż polityki nie śledzę), sportowiec a nie ktoś kto sobie nagrywa jak gra w gry, reaguje sztucznie na jakieś filmiki czy robi z siebie klauna (z całym szacunkiem dla klaunów) i dlatego wyjątkowo nie mogę go przetrawić. Ale szanuję Twoje zdanie, częściowo się zgadzam i dajesz dobre przekonywujące argumenty.
    • KyRenLo
    • MattDevitto
    • StuPH
      Dopiero co oglądałem jego ostatnią walkę, a teraz ta szokująca informacja. Niesamowity zawodnik. Spoczywaj w pokoju, legendo! 
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 13 Data: 11.05.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sapporo, Hokkaido, Japan Arena: APA Hotel & Resort Sapporo Publiczność: 625 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...