Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubieni Piłkarze :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeden, niepowtarzalny, boski - Paolo Maldini :) Obrońca wszechczasów, ikona mojego klubu i wielki kapitan. Człowiek, który pokochał swój klub tak bardzo, że od czasu swojego debiutu, a było to daaaawno temu ani razu nie zmienił barw klubowych. Wzór piłkarza i człowieka.

Marco Van Basten - strzelał genialne bramki, niezwykły technicznie - jak dla mnie był napastnikiem kompletnym - wraz z Rijkaardem i Gulitem tworzył najlepsze trio w historii piłki nożnej.

Francesco Toldo - jak dla mnie jeden z najbardziej niedocenianych bramkarzy na świecie - zawsze twierdziłem, że jego talent się zmarnował - szkoda, że mu się nie udało.

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rocket

8

• RR

5

• adrian20-11

5

• D-mac

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ostatnimi laty Raul "przygasł" trochę, ale w tym sezonie, ku mojej radości, jest w niezłej formie :) .

nikt nie jest w stanie przez tyle lat utrzymać wielkiej formy

muszą być gorsze i lepsze okresy, chwała mu za to że nadal jest wielkim piłkarzem i człowiekiem wiernym klubowi.

Spójrz na Michalea Owena... Idealny przyykład, w jeden dzień strzelał Hat-Tricki a w drugim nie było go widac za obrońcami.... Tak samo Raul...
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Chociaz trzeba przyznać, że jednak Owen przygasl, a Raul ciągle pokazuje kawal dobrej pilki. U Owena wszystko zaczęlo się od czasu przeprowadzki znad Merseyside do Madrytu...
GG: 2290774

Chociaz trzeba przyznać, że jednak Owen przygasl, a Raul ciągle pokazuje kawal dobrej pilki. U Owena wszystko zaczęlo się od czasu przeprowadzki znad Merseyside do Madrytu...

Offtop : Ja uważam, że Owen ma podobne problemy co Ronaldo, tzn. ciągle nękają go kontuzje. Wyleczy jedną kontuzje i zanim zdąrzy się rozegrać łapie kolejną. A i rzeczywiście transfer do Madrytu nie wyszedł mu na dobre (Realowi zresztą na dobre też nie wyszedł).

A jeszcze co do Raula, to ostatnie 2 miesiące były w jego wykonaniu genialne (no może trochę za mocne stwierdzenie). Grał tak jak za najlepszych lat. Wcześniej "wpychał" piłki do pustej praktycznie bramki, a po nowym roku zaczął w końcu do niej strzelać :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Offtop : Ja uważam, że Owen ma podobne problemy co Ronaldo, tzn. ciągle nękają go kontuzje. Wyleczy jedną kontuzje i zanim zdąrzy się rozegrać łapie kolejną. A i rzeczywiście transfer do Madrytu nie wyszedł mu na dobre (Realowi zresztą na dobre też nie wyszedł).

A jeszcze co do Raula, to ostatnie 2 miesiące były w jego wykonaniu genialne (no może trochę za mocne stwierdzenie). Grał tak jak za najlepszych lat. Wcześniej "wpychał" piłki do pustej praktycznie bramki, a po nowym roku zaczął w końcu do niej strzelać :P

Nie offtopujesz;] Tu będzie temat do gadania o piłkarzach:) Owen gdyby nie łapał kontuzjii, i grał Ciągle w LFC myślę że grałby jak Raul, Coraz bardziej się starzeje i coraz lepiej gra;]

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Ja od zawszę lubiłem Ronaldinho.Za zęby :) i w ogóle za wszystko.I oczywiscie Artur Boruc za tą przyjaźń z Kibicami Rangers'ów :]
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

1. boruc - swietny bramkarz i niesamowita osobowosc

2. rio ferdinand - imo najlepszy obronca swiata i w ogole wporzo ziomek, polecam jakichs wywiad z nim

3. etoo - jego rowniez cenie za umiejetnosci, imo najlepszy snajper jak i za zadziorny charakter;]

Del Piero- mistrz świata, ikona Juventusu, świetna prawa noga na lewej stronie.

Xavi- świetnie spełniający pozycje XXI wieku , czyli cofniętego rozgrywającego.

Luis Enrique- żelazna wola i ambicja BArcelony przełomu XX i XXI wieku

Ja od zawszę lubiłem Ronaldinho

Jest wielki, uwielbiałem go kiedy dosłownie bawił się piłką i grą.

Dudek- jaki on miał refreks jeszcze w Feyenordzie czy w Liverpoolu.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

I oczywiscie Artur Boruc za tą przyjaźń z Kibicami Rangers'ów :]

Tak , tak ... Trzeba mieć naprawdę jaja , by często , żegnać się przed całą trybyną Rangersów , którzy jak wszyscy wiedzą są protestantami . Boruc to oczywiście klasa światowa tyle , że czasami puszcza głupie bramki .

Ja natomiast lubię Jurka Dudka . Bramkarz świetny , ale też po części dlatego że jest Ślązakiem , wiem nawet w którym bloku mieszkał i gdzie oczywiście teraz mieszkają jego rodzice . Znam te tereny :)

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• 2 tygodnie później...

Messi-Najlepszy piłkarz świata.I co tu dużo tłumaczyć...

Benzema-Młody ale świetny napastnik.

Xavi-Świetny rozgrywający

C.Ronaldo-Dobry moge powiedzieć bardzo dobry ale czasem potrafi zakiwać sie na śmierć.

Edytowane przez adrian20-11

Benzema-Młody ale świetny bramkarz

Przeciez Karim Benzema to napastnik Lyonu bodajże.

Benzema-Młody ale świetny bramkarz

Oops :oops: pomyłka myślałem o bramkarzach i napisałem że bramkarz

od czerwca prawdopodobnie Realu Madryt :D

od czerwca prawdopodobnie Realu Madryt :D

Tzn. te prawdopodobnie trzeba traktować z przymrużeniem oka, bo dopóki nie odbędą się wybory w Realu Madryt, nic nie jest pewne.

Pewne jest tylko to, że Benzema powiedział, że marzy o grze w Madrycie, a Ribery że chce podążyć śladami swojego idola Zidane'a :D . Ale jak to będzie to zobaczymy...

A tak poza tym to na razie wszystkie informację dotyczące transferów do Realu nie należy traktować poważnie, dopóki ktoś oficjalnie nie powie wprost o transferach.

PS// Mały offtop :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 711 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • MattDevitto
    • Giero
      WWE w sobotę, podczas Backlash, potwierdziło informacje odnośnie terminu i lokalizacji tegorocznej gali Night of Champions. Te wydarzenie odbędzie się 28 czerwca w Rijadzie, Arabii Saudyjskiej. Dzień wcześniej będzie tam miało miejsce także Friday Night SmackDown. Wielce prawdopodobne będzie, iż czerwcowa wizyta będzie dla WWE jedyną w tym kraju w 2025 roku. Bowiem gospodarzem jesiennego Crown Jewel będzie Australia. Wynika to jednak z faktu, że w Rijadzie odbędzie się Royal Rumble 2026. Czyli po raz pierwszy WWE zorganizuje galę z tzw. „Wielkiej Czwórki” w Arabii Saudyjskiej.
    • Tomos
      Jakoś tak ostatnio mniejszy zapał do oglądania wrestlingu, więc i do Backlash podszedłem na zasadzie "a będę zerkał" - no i puściłem sobie myjąc gary i sprzątając.  Co będę czarował, dużo wtedy nie posprzątałem, bo się wciągnąłem. To jest śmieszne, że gala z minimalną i krótką podbudową objeżdża większość WrestleManii i se jeszcze robi wokół niej kółka 😄 Jedynie w main evencie przewinąłem z 15 minut, bo wiedziałem że będzie zamulacz - oczywiście wyszło lepiej niż z Codym na WMce. Walka gali? Dla mnie Lyra vs Becky (aż się dziwię że to piszę)
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Rising Spirit - Dzień 10 Data: 11.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Gifu, Japan Arena: Juroka Plaza Publiczność: 285 Format: Taped Data emisji: 13.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...