Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najciekawsze I Najgorsze Feudy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Beholder, do twojej listy dodałbym jeszcze feud Black Machismo i Sonjay'a Dutt'a.

Dwóch bardzo dobrych zawodników, których w tym feudzie ograniczały GIMMICKI i kiepski booking. Gdyby nie to mógłby być to jeden z większych i lepszych feudów jakie TNA miało w swojej historii.

https://forum.wrestling.pl/topic/14275-najciekawsze-i-najgorsze-feudy/page/2/#findComment-127824

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mrtwig

2

• RR

2

• Alacer

1

• KENTA

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Ostatnimi czasy W WWE tylko Batista vs HHH był długi, dokładny i emocjonujący. Poza tym HHH vs HBK kiedy to walczyli chyba w każdym meczu jaki WWE ma do zaoferowania jeśli chodzi o stypulacje. Oprócz tego podobało mi się za dawnych lat Money Inc vs Natural Disasters i Bret Hart vs Jerry Lawler
https://forum.wrestling.pl/topic/14275-najciekawsze-i-najgorsze-feudy/page/2/#findComment-127832

Póki co przychodzi mi do głowy Michaels vs Hogan. Feud opierał się głównie na występach Michaelsa, który niby grał tweenera, ale dla mnie podchodziło to pod heela. Najpierw superkick na Hoganie, potem, Lawler, Piper, a na końcu podczas walki Hogana w Montrealu interweniował i założył Hulksterowi Sharpshooter. Zresztą pamiętam, że nawet wtedy WWE.com podało informacje, że "Michaels screw Hogan". Walka może nie była najlepsza, ale feud przypadł mi do gustu.

W 2007 roku bardzo dużo promocji poświęcono pojedynkowi Cena vs Lashley, miałem wrażenie, że jest to budowane pod co najmniej Summerslam, a nie pod "podrzędne PPV". Nie było to może coś wybitnego, ale WWE naprawdę zaangażowało się, by odpowiednio wypromować walkę i wyszło to całkiem nieźle.

https://forum.wrestling.pl/topic/14275-najciekawsze-i-najgorsze-feudy/page/2/#findComment-127852

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Plus.

Vince McMahon vs Stone Cold - świetny feud obu panów, działo się niesamowicie dużo, Vince robił wszystko żeby uprzykrzyć życie Austinowi, ale bardzo rzadko mu się to udawało, bo Steve zawsze odgryzał się ze zdwojoną siłą. Cały storyline doprowadził między innymi do tego, że Vince wygrał Royal Rumble w 1999 roku, a Austin po trupach dążył do celu jakim był upragniony pas. Pamiętam ciągle wiele segmentów, które sprawiają, że od razu pojawia się uśmiech na mej twarzy, bo było zabawnie i przede wszystkim innowacyjne pomysły z parą Austin+Vince biły wszystko inne na głowę.

Masato Tanaka vs Mike Awsome - feud bez jakiegoś specjalnego podłoża jeżeli chodzi o storyline, ale walki jakimi częstowali nas obaj na galach starego, dobrego ECW stały na niesamowicie wysokim poziomie. Doskonały wrestling łączył się z rewelacyjnymi dodatkami hardcore'u i w każdej walce mogliśmy składać ręce do braw. Tym którzy nie widzieli żadnej z ich walk, polecam jakąś serie best of albo po prostu zobaczyć pewnie najbardziej dostępną walkę obu panów z gali One Night Stand 2005, która nawiązywała do wcześniejszych lat i mimo, że była dobra to nie mogła się równać z wcześniejszymi pojedynkami, a to chyba coś znaczy prawda ? ;)

Minus.

Eric Young vs Robert Roode - okres w którym Eric zyskał dużą popularność, publiczność w Impact Zone kupowała jego postać bez mrugnięcia okiem, ciągłe chanty "Don't fire Eric" itp. itd. Niestety TNA wpadło na głupi pomysł i postanowiło ciągnąć angle ze zwolnieniem Younga i jego praca w TNA ciągle wisiała na włosku. Wszystko toczyło się z tego co pamiętam ponad rok i Eric obrzydł wszystkim jako postać, a mi na pewno, zresztą to samo tyczy się Roode'a który w tamtym okresie uważany był za zawodnika, który ma potencjał main eventera, ale niestety wszystko poszło nie w tą stronę co powinno i oglądaliśmy tasiemca, którym po paru miesiącach można było po prostu wymiotować.

Systematycznie będę coś dodawać, bo pomysłów mam mnóstwo. :)

15974308365193fac7b7921.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/14275-najciekawsze-i-najgorsze-feudy/page/2/#findComment-128141

Abyss vs Sting (TNA)

Dobrze żęś mi przypomniał tę chałturę......yyy szkoda ześ ją przypomniał, gdyż już wówczas zaczynały boleć mnie oczy, kiedy patrzyłem na swojego idola z dzieciństwa. Dodajmy do tego jakieś wypowiedzi, promaz dupy, i mamy niecakawy feud porządnego power wrestlera i upadającej gwiazdy.

Vince McMahon vs Stone Cold

Wedłu mnie ten feud wyrobił Stone Coldowi markę na maksa, na ful wypas (i nie wiem jakiego określenia oceniającego dodatnio mogę użyć, by podreślić szczyty szczytów)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/14275-najciekawsze-i-najgorsze-feudy/page/2/#findComment-128145