Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs! Wygraj podwójne zaproszenie na przedpremierowy poka

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

To już naprawdę niedługo – wielkimi krokami zbliża się oczekiwana przez was polska premiera filmu „Zapaśnik”. W związku z premierą zapraszamy wszystkich do wzięcia do udziału w konkursie, w którym nagrodami są bilety na przedpremierowe pokazy najnowszego filmu Darrena Aronofsky’e...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.thewrestler.pl/news-konkurs-wygraj-podwojne-zaproszenie-na.html
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

3

• archonus

2

• majonez

1

• nasjazz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Kurde jak widzę jaka okazja przechodzi mi koło nosa to, aż łzy pojawiają się w oczach. Dostać darmowy bilet na najbardziej oczekiwany film w naszym środowisku to naprawdę świetna sprawa. Niestety 300km w jedną stronę to zbyt długi dystans, na dodatek w środku tygodnia...

Smucą mnie również wieści, że tak mało osób chętnych się pojawiło. Warszawa to miasto, w którym mieszka spora część z Was. Dlaczego nie chcecie z czegoś takiego skorzystać ? Czy ja jestem głupi? Gdyby u mnie na miejscu trafiła się premiera byłbym w stanie słono za to zapłacić. Wy macie to za free i jakoś niespecjalnie pałacie radością. Ludziska weźcie się w garść i natychmiast wysyłać zgłoszenia ! :)

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Czyste warszawioki :) Do kina za darmo? Pfff... Gdyby tak kubeł popcornu za free dodawali albo chocby małą colę, to może który by dzwignął dupsko.

Pozdrowienia dla fanów wrestlingu z Wa-wy, którzy nie chcą skoczyć do kina za friko na najlepszy film traktujący o naszym hobby. Szacun :D

4143166924a5dc43430e70.jpg

Archonus, akurat w Twoim wypadku to nie kwestia szczęścia, raczej nie odbierania telefonu lub podania niewłaściwego numeru w zgłoszeniu :)

• Urządzenie:  Windows

Juz wszystko ok , aaa doczekac sie nie moge :) Dzieki chlopaki :D
Scorpion Death Lock

Czasem wystarczy po prostu odebrać telefon... :P

Ku*** wygrałem, a mój środek transportu zachorował... Ja to mam farta :)
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Urządzenie:  Windows

Na poczatek powiem film niesamowity i moim zdaniem z wieloma przeslaniami , jesli ktos mial tez zycie nielekkie moze trafic mocno - Mickey zagral fantastycznie , byl dla mnie cholernie wiarygodny i dziekuje mu za te role . Dzieki tez raz jeszcze za bilety i pozdro dla SPoPa za upor w dzwonieniu :-)

A ludziom co zmarnowali bilety nie majac 100% pewnosci dojazdu , przybycia itd itd - mowie jedno - chrzancie sie , ciagle tylko byscie chcieli nagrod w konkursach , tutaj ludzie z forum dla was bilety zdobywaja a wy wypieprzacie to w bloto - wydaje wam sie , ze drugi raz ktos wam cos zalatwi ? Moze jeszcze do listy zyczen dopiszcie teleportacje kina pod wasze frontowe drzwi ?

Scorpion Death Lock
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville, Tennessee stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Która zdradziła, że była w domu rodziców Bianci i widziała album zdjęć. Co przypomniało jej czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. A SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
    • PpW
      Najważniejsza i najbardziej hardkorowa gala roku - Ledwo Legalne 5, już za tydzień! 🔥🔥🔥 Czego możecie się spodziewać? To już chyba doskonale wiecie, więc bez zbędnego przedłużania - jak jeszcze jakimś cudem nie macie, lub znacie kogoś kto nie ma biletów, to wbijajcie na stage24 i widzimy się już w następną sobotę na Mińskiej 65! 👊🍺 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...