Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najgorsze finisher'y w historii

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie lubię też tego "miażdżenia" głowy, wielkimi łapami Khaliego.

To dla mnie nie ma sensu.

Wiesz... przy wielkości dłoni Grejta, ten finisher jest nawet realistyczny. Facet ma dłoń większą od głowy i jak dwiema łapami złapie za dwie strony łba, mamy do czynienia z czymś w rodzaju"dziadka do orzechów". Czasem mam wrażenie, że przeciwnikowi Kalasa gałki z oczodołów mają zaraz wyskoczyć. Akcja może nie jest mega widowiskowa, ale za to jest strasznie realistyczna.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Euz

13

• Andrew

13

• K-PEL-K

11

• RR

11

Top użytkownicy w tym temacie

ale za to jest strasznie realistyczna.

w szczególności kiedy podczas promo gniótł tymi rączkami piłkę do kosza.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Piper-sleeper

hogan-legdrop

JBL- zapomniałem jak sie pisze;p

edge-spear to wogóle jest smieszne -_-'

narazie te mis ie nasuneły pierwsze

Know your role and shut your mouth

Piper-sleeper

hogan-legdrop

JBL- zapomniałem jak sie pisze;p

Roddy Pipper SlepperHold raczej :] u Hogana Atomic Leg Drop a finish JBL'a to Clothesline From Heel :)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Clothesline From Heel- Jbl'a nie był w cale taki najgorszy czasami udało mu się go zrobic z dobrym power'em

SleeperHold Pipper'a jak sam nazwa wskazuje nie "usypiał" przeciwnika tylko nas :D

Najgorszy... Hmm... Mogę powiedzieć jedynie najgorszy w wykonaniu. Najgorzej wykonywanym finisherem jaki kiedykolwiek widziałem jest Batista Bomb. Nie widziałem tak spierdolonego Power Bomba od kąd wrestling oglądam.

5944677854b349bd3406ba.png

Najgorszy... Hmm... Mogę powiedzieć jedynie najgorszy w wykonaniu. Najgorzej wykonywanym finisherem jaki kiedykolwiek widziałem jest Batista Bomb. Nie widziałem tak spierdolonego Power Bomba od kąd wrestling oglądam.

To pooglądaj sobie Sida Eudy'ego (tego drewniaka który złamał sobie nogę w WCW) i jego powerbomb następnie porównaj to z wczesnym ( 2003-2005) "batista bombem".

To pooglądaj sobie Sida Eudy'ego (tego drewniaka który złamał sobie nogę w WCW) i jego powerbomb następnie porównaj to z wczesnym ( 2003-2005) "batista bombem".

A dziękuję, chętnie to zobaczę :)

5944677854b349bd3406ba.png

Clothesline From Heel
Clothesline From Heel

Wiem, że dużo na forum jest poprawiania młodych, któzy piszą hell zamiast heel, ale żeby przekręcać to w drugą stronę? :)

Z innych finisherów pamiętam Tallulah Belle Kizarny'ego, podczas swojej jedynej walki na Smacku wykonał to na MVP i musiałem przewinąć kilka razy by zczaić czym go znokautował. Finisher nawet niezły, ale wykonanie Kiza bardzo cienkie.

A wymienił ktoś Mr.Socko Mankinda.

Moim zdaniem był mało realistyczny.

Duszenie skarpetą to nic efektownego.

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Duszenie skarpetą to nic efektownego.

Efektownie to może nie było , ale bolesne na pewno :) Zresztą Mankind grał niezłego psychola , więc taki finisher mógł do niego pasować .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

oszalałeś ?! Psycho sid wykonywał świetnie powerbomb . nikt tak długo nie trzymał przeciwnika zanim nim rzucił jak on.

oto dowód

http://www.youtube.com/watch?v=9UE1sGejT8M

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

no najglupszych i malo realistycznych finisherów bylo duzo ale wiekszosc z ery lat 90 na przelomie 2000 roku jakos to sie pozmienialo np.

Atomic Leg Drop - hogan to prawdziwy przyklad beztalencia ktory wbil sie na wyzyny za ( no wlasnie za co ? ) chyba tylko za gimmick niezniszczalnego termainatora cos jak goldbi albo nawet cena dzis

spear edge'a nigdy mi sie nie podobal do czasu... juz wole jego ogladac jego czy chociazby batisty albo showa ktorzy robia go tragicznie

tak samo przy powerbombach Sida albo Kevina Nasha batista bomb wyglada miodnie (taki sit down powerbomb z przewrotem do tylu) chociaz batisty nie znosze

body splash Ultiamte Wariora tak jak to mowil Bret Hart koles ktory byl niezle przypakwanyi mogl uniesc przeiwnika nad glowe robil pare lariatów i skakal na lezacego przeciwnika (jeszcze zeby to bylo ze slupka to byl przelknal)

Jak cos mi sie przypomnie to dopisze :P

9118604194b92af51af97c.jpg

powerbomb które wykonywał psycho sid kompletnie do mnie nie przemawiało

strona 4 tegoż samego tematu

oszalałeś ?! Psycho sid wykonywał świetnie powerbomb . nikt tak długo nie trzymał przeciwnika zanim nim rzucił jak on.
-strona 9

Pokazujesz mi niepoprawnie wykonane"powerbomby by powerdrewno" i twierdzisz że są świetne, koleś na dołączonym obrazku nawet nie potrafił dobrze "rzucić" przeciwnikiem żeby ten miał szansę bezpiecznie "wylądować" i przede wszystkim prawidłowo akcję sprzedać.

Cóż za brak konsekwencji panie Czester. Jericho nazwał by twoją skromną osobę "hipokrytą".

hmm nie wiem czemu wtedy tak napisałem , chyba nie przyjrzałem się dobrze jak wykonywał , prawdopodobnie napisałem to na podstawie jednej walki w której nie za dobrze wyszło :D

podsumowując moim zdaniem fajnie wykonuje , do tego jest mistrzem 1 hand chokeslam :P

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif