Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Dziś (09.03.2009), gdy na Belize świętują Dzień Barona Blissa (Henry Edward Ernest Victor Bliss, znany bardziej właśnie jako Baron Bliss -> swoją drogą bardzo bardzo porządny człowiek. Dzięki niemu powstała tam biblioteka, muzeum, szkoła pielęgniarek, latarnia morska oraz liczne ośrodki zdrowia) my możemy świętować pojawienie się kolejnej Wrestlepaloozy.

Jak zawsze zapraszam do komentowania gali. Swoich gróźb o ciekawych gimmickach (Smerfy na was czekają! Kontynuacja gimmicku Tatu też byłaby przebojowa) nie wprowadziłem jeszcze w życie, ale wszystko jest do nadrobienia!

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

3

• mu

3

• damiandziki

2

• Ja Myung Agissi

2

Top użytkownicy w tym temacie

O jejku jej! Ale super fajna gala! :P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

dopiero co w skrócie przeczytałem, fajna gala. Dokładniej się rozpiszę jutro. :)

EDIT: Przeczytałem dokładnie i się pomyliłem, Palooza nie jest fajna jest bardzo fajna. Toster wymiata, mini angle z Sebą namawiającym Psycho One do przyłączenia się do armii bezcenny. Niestety pucharem się nie nacieszyłem długo,ale HcK napisał lepszego RPa. To + świetne walki = świetna palooza.

Edytowane przez ajfan

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Uuu ale daliście mojej postaci w kość na tej gali 8) No ale ja nie o tym - totalnie zdziwiło mnie zdobycie tytułu przez Scythera, stawiałem bardziej na Psycho. Cieszy też poznanie prawdziwej twarzy Onanisty - okazało się, że mój typ był całkowicie błędny :lol: Toster jak zwykle wymiatał na gali - niezwykły powiew świeżości - cytaty pewnie jeszcze się pojawią więc nie będe ich tutaj przytaczał :)

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   1

ieszy też poznanie prawdziwej twarzy Onanisty - okazało się, że mój typ był całkowicie błędny :lol:

A o kim myślałeś?

Gala oczywiście bardzo, ale to bardzo dobra :)

Gratuluję Scytherowi zdobycia tytułu :D, wczoraj siedziałem z nim na gg do 3 i obserwowanie jego wielkiej euforii po zdobyciu pasa...bezcenne :D Poziom erpów na finał był bardzo wysoki i naprawdę, nie wstyd przegrać z takimi rywalami. Mam co prawda trochę uwag do niektórych rezultatów (nie tylko tych z moim udziałem), ale rozumiem, że wszystko było zrobione po to, aby zwiększyć poziom dramaturgii przed ostatnią walką.

Druga uwaga: jak dla mnie Tool został oceniony zbyt nisko, bo z tym erpem powinien spokojnie dostać przynajmniej title shota. No, ale to tylko moja subiektywna ocena :)

Ze swojej strony bardzo się cieszę, że już nie noszę tej chujowej maski :D I wiem, że niektórzy bardzo się cieszą razem ze mną :D Oczywiście, porażka wprawiła mnie w stan mobilizacji, aby się odegrać i zdobyć ten pasek jednak, co zobaczycie już w najbliższych erpach ;) Tym razem, obiecuję, nie będzie z mojej strony spóźnialstwa :)

Btw. Ciekaw jestem, co Jupek powie, jak zobaczy, kim okazał się być El eM :D:D

Podsumowując: gala super, dobrych fragmentów nie ma co wklejać, no i cieszę się, że przy mojej okazji udało się co nieco odkurzyć historię Polish Championship Wrestling :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Gala trzyma poziom.

Toster wymiata, casting na asystentke rozkręcany coraz lepiej. Nasilenie walk w turnieju finałowym mogło trochę znudzić ale i tak dało radę według mnie. Do tego kilka akcji na prawdę bardzo dobrze rozwiniętych.

Co mnie zaskoczyło - spodziewałem się, że to Brian będzie atakował Jupitera - w końcu wywalić go nie można. Ale rozwinięcie sytuacji na poziomie!

Gratulacje...

Btw. Ciekaw jestem, co Jupek powie, jak zobaczy, kim okazał się być El eM :D :D

Hehe... Niespodziewałem się... Miło Cię widzieć :D Shambler... hehe... stary poczciwy Shambler... :) Teraz to nasz mecz wygląda mniej więcej jak "Team PCW vs. inni" hehe... Ciekawie jak to się wszystko rozwinie

Gala jest na naprawdę wysokim poziomie zrobiona. Turniej genialny, dramaturgia również dostrojona bardzo dobrze do sytuacji. Niby byłem ostatni, ale wiem, że toprzez tygodniowe spóźnienie :lol: :P W końcu jako jedyny mistrza pokonałem, a Psycho ze mną nie wygrał, a reszte przegralem przez Mowera więc ja się czuje wygrany hehe :D Całość czyta się lekko, łatwo i przyjemnie więc najważniejszy warunek spełniony. Zgadzam się ze Spopem, że Tool powinien więcej otrzymać ze swojego erpa.

Ogólnie gala wyśmienita, miło że Masturbator to Shambler, no i czekam na dalszy ciąg:))

pozdro

P.S. Scy wielkie gratulacje stary!!!

53541565549537ccb6a05f.jpg

YAY!!!! :twisted:

W tym momencie chciałbym podziękować mojej rodzinie. Największe podziękowania dla mojej żony i mamy. Byłyście przy mnie i obserwowałyście cały ten proces, który zakończył się moim wielkim sukcesem. Dziękuję również moim trenerom, bez których to nie byłoby możliwe. Lata treningów pod Waszym okiem dały rezultat, o którym zawsze marzyliśmy. Big Up dla moich sponsorów, dzięki którym było mnie stać na doping, bez którego również nie zdobyłbym tego pasa. Children of Sensi - We taaaaakiiin' oveeeer! :twisted:

PS Wielkie podziękowania dla mojej koleżanki z Gruzji, Tamary Ostrowskiej! Bez jej pomocy nigdy nie udałoby mi się rzucić Whiskey!

A wracając do rzeczywistości, tak jak pisałem do kilku osób na gg, to najpiękniejsza chwila w mojej e-fedowej karierze i nie zapomnę jej nigdy! :D Ostatni raz gali EWF z taką niecierpliwością i podnieceniem wyczekiwałem jakieś 6 lat temu :P Przyznam, że po porażce z Jupiterem myślałem, że już nie ma na co liczyć, a kiedy doczytałem Paloozę do końca, byłem zszokowany i uradowany, jak podczas pierwszej komunii, gdy zebrałem grube banknoty :twisted:

Może to nie jest obiektywna ocena, ponieważ to gala, na której pierwszy raz w historii zdobyłem EWF World Title, ale dla mnie ta Wrestlepalooza jest najlepszą w historii e-fedu. Gala niesamowicie trzymała w napięciu, a rezultaty pojedynków faktycznie były sprytnie bookowane, bo ciężko było przewidzieć do samego końca, kto zgarnie pas :) Komentarz jak zawsze rządził, dobre segmenty, casting również prowadzony świetnie :)

Kilka słów wyjaśnienia, jeśli chodzi o zdobycie przeze mnie EWF World Title. Nie wiem, czy moja erpoza faktycznie była najlepsza, nie wiem, czy zasłużyłem na ten pas w oczach innych, ale jedno wiem na 100%. Wkładałem całe swoje serce od czasu powrotu w erpozy, które pisałem. Zmodyfikowałem gimmick i rozwijałem motyw "ukryte drugie ja Scythera" w kolejnych erpozach i zawsze oddawałem moje "dzieła" na czas, mimo, że też mi go często brakuje. Szczerze mówiąc, skłamałbym, gdybym napisał, że według mnie na pas nie zasłużyłem :P Dawałem sobie dokładnie 33,3% szans na zdobycie tytułu. Udało się i bardzo się z tego powodu cieszę, ponieważ moja przygoda w e-fedach rozpoczęła się 7 lat temu, a nie posiadałem tego pieprzonego tytułu nawet w jakichś mniejszych federacjach, bo zawsze ktoś mi stawał na drodze, lub wena odchodziła mi w złym momencie :) Teraz wena trzymała się mnie do samego końca i cieszę się, że cała moja ciężka praca nie poszła na marne :]

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

ieszy też poznanie prawdziwej twarzy Onanisty - okazało się, że mój typ był całkowicie błędny :lol:

A o kim myślałeś?

Gala oczywiście bardzo, ale to bardzo dobra :)

Gratuluję Scytherowi zdobycia tytułu :D, wczoraj siedziałem z nim na gg do 3 i obserwowanie jego wielkiej euforii po zdobyciu pasa...bezcenne :D Poziom erpów na finał był bardzo wysoki i naprawdę, nie wstyd przegrać z takimi rywalami. Mam co prawda trochę uwag do niektórych rezultatów (nie tylko tych z moim udziałem), ale rozumiem, że wszystko było zrobione po to, aby zwiększyć poziom dramaturgii przed ostatnią walką.

Druga uwaga: jak dla mnie Tool został oceniony zbyt nisko, bo z tym erpem powinien spokojnie dostać przynajmniej title shota. No, ale to tylko moja subiektywna ocena :)

Ze swojej strony bardzo się cieszę, że już nie noszę tej chujowej maski :D I wiem, że niektórzy bardzo się cieszą razem ze mną :D Oczywiście, porażka wprawiła mnie w stan mobilizacji, aby się odegrać i zdobyć ten pasek jednak, co zobaczycie już w najbliższych erpach ;) Tym razem, obiecuję, nie będzie z mojej strony spóźnialstwa :)

Btw. Ciekaw jestem, co Jupek powie, jak zobaczy, kim okazał się być El eM :D:D

Podsumowując: gala super, dobrych fragmentów nie ma co wklejać, no i cieszę się, że przy mojej okazji udało się co nieco odkurzyć historię Polish Championship Wrestling :)

Hehe, nie znam się na historii PCW ale pamiętam, że swój udział w tym fedzie miał Lord DeMarco - po prostu takie skojarzenie :) I tak wiedziałem, że dobrze nie ustrzele :twisted:

8363302634890420816486.jpg

Ja, żeby nie było, swoje uwagi napisałem Gameowi na priv. A pierwszy raz od kiedy jestem w EWF kilka uwag mam :) Scyther - gratulacje. Poziom erpów był na tyle wysoki, że takie aspekty jak ciężka praca, czy oddawanie tekstów na czas podejrzewam miały duży wpływ na ocenę.

Gratuluję przede wszystkim finalistom turnieju - myślę, że poziom erpów to światowa liga.

Co do gali - nigdy w życiu nie czytałem złej Paloozy i to się nie zmienia. Jest troszkę niżej w hierarchii niż ta gruzińska, ale tamta była mistrzostwem, a mistrzostwa nie można pisać co tydzień.

Dzięki Game, że to kręcisz , dzięki chłopaki, że mamy tak fajny klimat. Nie zepsujmy tego ...

Zostawiam kilka słów odnośnie Paloozy XCV ;P

Pomysł z Tosterem – gwiazdą, moim zdaniem świetny. Dodatkowo forma komentarza jest na poziomie galaktycznym. Poniżaj wrzucam kilka cytatów bez zbędnych „chmurek” bo pora nie jest wczesna ;P

Tony Hogański – Komuś pojebały się proporcje. Stawką tej walki powinien być Puchar Szczęściarza oraz mój uśmiech.

plus Ulryka

Ulryka Rothschild – No nieźle, nieźle. Całkiem artystycznie panie Rosjaninie. Taki współczesny socrealizm. Sam pan to projektował?

Kraven – A ty to kto?

Ulryka Rothschild (gasi papierosa na czole Putina) – Przepraszam, gdzie moje maniery. Nazywam się Ulryka Rothschild i przeprowadzam tutaj wywiady.

ponownie Toster ;P

Tony Hogański – Nie myślałem o tym w ten sposób. A myślisz, że skoro ona te kiełbaski robi po gruzińsku to przysypuje je gruzem?

Tony Hogański – Ta walka to marzenie każdego młodego chłopca z Osetii. Blondyn na desce o wdzięcznym imieniu Krzysztof i bliski im sercu Pan Samogwałt.

Tony Hogański (przeglądając kolejne czasopismo) – Tutaj piszą, że jestem kumplem Michnika.

Jan Kowalski – A jesteś?

Tony Hogański – Nnnnn... nnnn... nie.... jjjj.... jeestem.

Jan Kowalski – Chyba nie trafisz na listę oficjalnie zatwierdzonych autorytetów Gazety Wyborczej.

Tony Hogański – No i dobrze. Ja się z kurwami nie zadaję.

Tony Hogański – Może wreszcie teraz ten Jupiter przegra, bo już działa mi na nerwy.

Jan Kowalski – Co on nagle tobie zaczął tak przeszkadzać?

Tony Hogański – Bo to taki pieprzony wombat.

Tony Hogański (odbierając telefon komórkowy) – Toster, słucham. Wywiad? Jaki wywiad? Mam mówić, że prezydent jest zagrożeniem dla demokracji? Podpisać się pod listem otwartym polskich intelektualistów? Co jeszcze? Skrytykować lustrację i dekomunizację, tak? Chwileczkę, muszę zanotować (Toster notuje w swoim notesie) określić to jako polowanie na czarownice... dręczenie... tak, słucham przecież... dręczenie starych ludzi..... tak? ..... budowali wolną Polskę..... i to nawet dwa razy..... aha, aha..... wie pan co? Ja kurwa nie jestem pieprzonym intelektualistą. Ja jestem Tosterem (rozłącza się) Ale mnie wkurwiają. Prawie jak Jupiter wszystkich.

Tony Hogański – EWF powinno wypuścić dla Jupitera koszulki w stylu „Wkurwiam. Wszystkich”. – trafna uwaga :)

Tony Hogański (zakłada snów swoje okulary przeciwsłoneczne i wyciąga nogi na stół w stylu Esmeraldy) – Vianco! Dobrze, że jesteś bo prawie byłbym zapomniał. Musisz odwiedzić mojego kolegę Psycho z którym załatwisz pewne biznesy. Następnie zawiadomisz Rottweilera, że jego sesja autografowa została odwołana, bo jakiś idiota przypadkowo wpisał ją w terminie gali.

Jan Kowalski – A skąd ty takie rzeczy wiesz?

Tony Hogański – Zielińska mnie prosiła, bo mają jakiś problem w gabinecie Esmeraldy. (podsuwa jej jakąś kopertę) Tu masz treść wiadomości do Rottweilera.

Vianca – Co tylko pan zechce panie Hogański.

Tony Hogański (obdarza ją tosterskim uśmiechem) – Proszę bardzo. Idź już dziecko, idź.

Vianca chwyta kopertę od Tostera i wkrótce znika.

Tony Hogański (próbując zdjąć nogi ze stołu) – O Jezu mój krzyż, mój krzyż. Jak ta Esmeralda to wytrzymuje?

:twisted:

Jan Kowalski – Złodziejstwo się szerzy.

Tony Hogański – To w końcu Polska: złodziejstwo, kurestwo i menelstwo.

sama prawda :twisted:

Felipe Castro także ostry jak brzytwa ;P

Felipe Castro – Też mądrze. Tylko złaź z mojego fotela, bo to fotel komisarza. Import prosto z Zimbabwe. Dobrze, że go nie ukradli. Bo w tym kraju ta hołota wszystko kradnie.

Segment z El Masturbatorem mnie ‘zabił’ ;P

W tym momencie El eM tak jak przed rozpoczęciem gali zaczyna rozmawiać sam ze sobą, a Ulryka patrzy na niego trochę zdziwiona.

El Masturbator – Słuchaj, Uli, mój znajomy Tony Rock chciałby z Tobą zamienić kilka słów.

Ulryka Rothschild (zaskoczona) – Ooo, to może być ciekawe... (uśmiecha się Ulryka i podpala papierosa) Słucham...

El Masturbator/Tony Rock – Uli, słodziutka..... Słodziutka z Ciebie dupeczka, wiesz...te nóżki, te cycuszki, najchętniej to bym cię zjadł... (chwila przerwy) Co?? Okej, Tony, kurwa, miałeś nie robić szopy (wygląda na to El Masturbator znowu wrócił do zmysłów.)

drugi także :D

El Masturbator – What's up zioooooooom!

SeBa (zaskoczony) – Elo, ziom?

El Masturbator – Co słychać? Chcesz Lecha? (wyciąga zza pazuchy butelkę ze złocistym płynem.)

SeBa (bardzo ucieszony) – What's up ziooooom! (pociąga łyka)

Po chwili obaj panowie tauntują przez chwilę.

El Masturbator – Armia Prus Wschodnich to dobra stajnia, ale brakuje w niej liderów takich jak ty... (SeBa kiwa ze zrozumieniem głową) Ale to się może wkrótce zmienić...Nie uwierzysz, kto chciałby dołączyć do twojej Armii.

SeBa (zaciekawiony) – Mati?

El Masturbator – Nieee, sam wielki przewyjebany w kosmos Biauy Smok Psycho One. Chciałby, ale trochę mu głupio opuszczać Senshi...Może powinieneś z nim o tym pogadać?

SeBa – Jasne, ziooom! Ale gdzie on jest?

El Masturbator – Ooo, patrz, chyba właśnie wychodzi ze swojej szatni.

Feldmarszałek nie czeka z odpowiedzią tylko biegnie w stronę Psycho.

SeBa – What's up ziooom! (Psycho One jest wyraźnie zdziwiony)

Psycho – Czego chcesz, kurwa?

SeBa – Nic nie mów, wiem wszystko. Wiem, że chciałbyś dołączyć do Armii Prus Wschodnich, ale się trochę wstydzisz...

Psycho – Ochujałeś? Kto ci takich bzdur nasrał do ucha? (łatwo zauważyć, że Psycho jest i tak dość delikatny wobec feldmarszałka)

Dodatkowo baardzo podobały mi się segmenty ze Scytherem, tak jak po cichu typowałem zdobył najważniejszy pas :twisted: Jeśli chodzi o same walki stały one na b. wysokim poziomie ale tego chyba nie muszę podkreślać prawda :)

Kolejną sprawą jest segment z Chiaki, bardzo mi przypadł do gustu ( i nie chwalę tego tak tylko, gdyż ja tego nie pisałem. Wiedziałem, że coś z Chiaki będzie. )

Gratulacje dla Nasa za wygranie pasa Evolution :) plus gratulacje dla Vacka za title shot o pas FTW :)

O czymś pewnie zapomniałem bo jest późno ale zawsze można dodać kilka słów :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Jak widać, sprawiedliwość dziejowa nastała w pełnej krasie, gdyż Tony Hogański spotkał się z dawno zasłużonym podziwem i sławą. Po prostu bryluje na firnamencie polskich gwiazd i gwiazdeczek, co pozwoliło na utrzymanie wyszokiego poziomu komentarza. Casting? Srogi i długi, wybór zwyciężczyni nie bedzie przypadkowy. Battle Royale - dzieki za gratulacje i wzajemnie, King. Sam jestem zaskoczony tym wynikiem, bo niemalże pewniakiem był dla mnie Tool. I to co najważniejsze - nowy World Champion. Gratulacje Scy, zasłużyłeś w pełnii na title'a.

Gratulacje Scy, zasłużyłeś w pełnii na title'a.

chyba nie musze mówić kto był moim faworytem ? 8)

wygrał najlepszy , zdecydowanie zasłużenie ale to już Ci pisałem więc nie będe sie powtarzać . no , może troche jednak będe bo napisze jak inni , że gala wchuj kozacka . cytatów nie będe wrzucał bo już zbyt wiele osób to robi , mało oryginalne . odsyłam tych , co mają depresje do poczytania komentarza bo tony hogański jest jak zwykle mistrzem . :lol: jak już mówiłem - world champion świetny jednak chyba wolałbym te wyniki tak bardziej realistycznie dobrać , a nie tak , żeby było napięcie do końca . chociaż może byłyby takie same , w niektórych przypadkach . :twisted: reasumując :

scyther : gratulacje , wygrałem 15 tysięcy euro w zakładzie z tuanem . :twisted:

shambler : miło Cie widzieć bez tej chujowej maski .

rotty : nie zawiedź mnie i napisz coś .

władza tej drugiej federacji : jesteście tak chujowi , że nawet mój pies wybrałby whiskas .

jupiter : ciągle chujowa jesteś , wiloetko . strasznie . :D

monika lewińska : ubierz sie jakoś ładnie , chica , bo idziemy na drogą impreze . 8)

moi fani : wrzućcie na luz , głupie krowy . erpoza we wtorek . :D

jupiter : ciągle jesteś chujowy , powtarzam sie ? jeśli chodzi o to to chyba nie pierwszy raz i nie tylko ja . :lol:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

jupiter : ciągle jesteś chujowy , powtarzam sie ? jeśli chodzi o to to chyba nie pierwszy raz i nie tylko ja . :lol:

Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się :twisted:

tzn jak Ty ? nie no , chyba postoje obok . jedno gówno w EWF nam w zupełności wystarczy . 8) i weź , natalka , pogrzeb troche głębiej w internecie zanim rzucisz jakiś cytat bo akurat ten był mocny jak ' ej ludziska ' . :lol:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg