Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown: Here Comes The Pain Download

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

zatrzymałem się na tym kroku

- Set the Format to PCM. Set the Attribute to 48 000 kHz, 16 Bits, Stereo, 187kb/ sec. When you're done. Click OK and you should be back to the Browse Screen. Choose to Save the new WAV file over the old one (bgm160.wav) in the "c:\" directory.

Nie wiem jak dać te 187 kb/sec rozumiem że to chodzi o szybkość transmisji bitów pobrałem kilka programów jednak nie mogłem w nich wybrać 187.

Adam94108 Wiem gdzie to jest jednak tam może z 2 razy byłem. A tak w ogóle może się znamy. Możesz napisać jakie masz pseudo (Możesz na PW żeby syfu nie robić)? :D

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Adam94108

6

• Hrystek

5

• Ręka

4

• Christian Cage

2

Top użytkownicy w tym temacie

Proponuje program Xilisoft MP3 WAV Converter

[ Dodano: 2009-03-21, 21:19 ]

Ściagnelem sobie Smackdown 5 z torentow i nie moge wypakowac poniewaz pisze mi ze nie obsluguje winrar wiecej niz 4bg

[ Dodano: 2009-03-21, 21:19 ]

co mam zrobic zeby to wypakowac

Jeff Hardy forever and ever

http://kupywrestlingwallpapers.info/

10989818574aab86f142e27.jpg

• 4 tygodnie później...

Masz jakiegos przestarzalego WinRara.
  • 2 tygodnie później...

WinRar ma w porządku,

Winą jest to że jego system plików w Windowsie to Fat16 lub Fat32.Archiwa powyżej 4GB da się rozpakować w systemie plików NTSC.

Jedynym wyjściem jest przeinstalowanie odpowiednie systemu Windows. :D

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

• 3 tygodnie później...

czy ta gra zadziała na moim komputerze pentium 4 2gb ram 3 ghz jak nie to podajcie tytuly gier wrestlingowych ktore zadzialaja po emulacji

Cytat
czy ta gra zadziała na moim komputerze pentium 4 2gb ram 3 ghz jak nie to podajcie tytuly gier wrestlingowych ktore zadzialaja po emulacji

Hmm trudno powiedzieć ja mam Athlona X2 64 2.5 GHz 2 GB Ram i wciąga mi spokojnie jakieś 40 fps. Może najpierw sprawdź sobie WWF SD:JBI. Pierwszą z serii gier na PS2

13403897634a0eaaa4793fa.jpg

podasz mi swoje gg? ja w srv 2007 w czasie walki 40 fps mam ale 2% tylko procesor uzywa wiec bys pomogl moze z emulacją a i uzywam pcsx 0.9.5:) z gory thanks
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

seba, chyba X ale nie jestem pewien bo dopiero ściągam, a miałem kiedyś tylko format :/ Ale fajnie, że już linki na rapidshare działają :D

17604122554b61f252eba43.jpg

seba napisał(a):
Ja mam pytanie jak wyciągnąć jakiś przedmiot z pod ringu

X'em się chyba wykonywało ataki, spod ringu przedmioty wyjmuje się najprawdopodobniej trójkątem.

Możliwe mówię dawno nie grałem dzisiaj przez cała noc będę ściągał i jutro będzie. Kurcze ta gra to pocisk :D

17604122554b61f252eba43.jpg

• 3 miesiące temu...

Mam pytanie w karierze jak walcze po wygranej walce daje attack i zawsze "przegrywam" co musze nacisnac lub zrobic zeby ich klepal.

Raz mi sie udalo ale nie wiem jak :P

Jeff Hardy forever and ever

http://kupywrestlingwallpapers.info/

10989818574aab86f142e27.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 81 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 001 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 693 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1663 Data: 07.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Minneapolis, Minnesota, USA Arena: Target Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      To akurat pasuje do całej gali, bo ogarnąłem na szybko, że 3-4 osoby w typerze walnęły maxa
    • Kowalski
      Walki turniejowe pierwszej rundy na PPV, a kolejne rundy pewnie na tygodniowkach - logika. Niby były okej ale też z oczywistymi wynikami. Nie zadziało się tam kompletnie nic interesującego. Ten Kevin Knight to wyrośnięty Lio Rush.     Hurt Syndicate vs Learning Tree Spodziewałem się łatwej przeprawy Syndykatów a tu Big Bill momentami radził sobie z dwoma rywalami. MJF pomaga wygrać z tagiem 3 kategorii. Bzdura   6 Man Tag przewinięty - może po heel turnie odżyją    Toni aka Rocky Balboa vs Megan aka lepsza wersja Jade Cargill. Na jednym starciu się nie skończy  O cię chuj, Bandyta traci maskę...A nie, stara meksykanka pokazuje że bejsbol leży za schodkami i mamy restart. Ale bzdura, sędzia nie widział nielegalnego ataku i anuluje wynik.  Mój Boże...  Dlaczego w walce wieczoru nie było restartu?        Garcia vs Cole Adam większość walki sprzedaje problemy z kolanem (mistrz nawet pracuje nad tą nogą) by w końcówce walnąć 2 razy panama sunrise I po rozbiegu walnąć z kolanka. Na plus że boring Danny bez pasa.        Rico vs Speedball vs Kenny  W końcu coś interesującego. Fajne szybkie starcie. Dawać pas dla Rico, chłop co odmiana po odejściu z Dablju Zapomniałem że Okade mają i to z pasem. Przyszedł i poszedł 👍        Mejn Iwento Na pewno nie pomaga Moxowi że przez 4h gali we wszystkich pojedynkach skaczą biegają, każdy po 20 różnych moves'ów, akcja non stop a w walce wieczoru mistrz wozi się po ringu i gryzie przeciwnika w czoło kilka razy. Najciekawszy moment to wejście Hangman i tak czułem że tu jednak nie przeszkodzi Swervowi ale oczywiście kitowcy Moxa musieli wpaść, następnie Joe z ekipą, kurde jak można było tak to zamieść po dywan. Jeszcze te Young Bucksy, pasują tam jak pięść do nosa. Ps. Kick outy z Clash Styles działają mi na nerwy
    • MattDevitto
      Ja, aż tak nie wybiegam w przyszłość - na razie mam KUPE zaległości z New Japan, ale widziałem, że powoli odkrywają karty na nadchodzący BOSJ. Nie brakuje postaci z CMLL czy AEW. Ogłoszona lista to: El Desperado (IWGP Junior Heavyweight Champion) Kosei Fujita  Hiromu Takahashi  Taiji Ishimori  KUSHIDA Nick Wayne (AEW) Clark Connors YOH SHO BUSHI Dragon Dia (Dragongate) Robbie Eagles Francesco Akira Yoshinobu Kanemaru Kevin Knight (AEW) Master Wato  Ninja Mack MAO (DDT) Ryusuke Taguchi TBA (CMLL)
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live in Erfurt Data: 06.04.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Erfurt, Thüringen, Niemcy Arena: From Hell Publiczność: 300 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...