Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ktoś mnie uświadomi o co w tym chodziło?
https://forum.wrestling.pl/topic/14099-msg-incident/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Deshawn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

W skrócie: Hall i Nash odchodzili do WCW. Po walce HBK-a z Nashem na house show w MSG członkowie nieformalnego The Kliq (Hall, Nash, HBK, HHH) uściskali się na pożegnanie. Było to całkowicie nieplanowane i Vince wpadł we wściekłość. W tamtych czasach, kiedy świadomość fanów była mniejsza, widok heela podającego rękę face'owi wywołał skandal. Jego jedyną ofiarą padł HHH, który nie wygrał KotR (a miał) i został zdegradowany do roli lower cardera.

1005187806541accfacb3d6.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/14099-msg-incident/#findComment-126026

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Saturday Night's Main Event XLI się zbliża, więc tradycyjnie, gdy jest chęć można napisać z dwa/trzy słowa: Czy od czasu powrotu tych imprez do kalendarza WWE tytuł zmienił posiadacza/posiadaczkę? Tak w sumie z głowy, nie posiłkując się dostępnym materiałami stwierdzam, że się to nie wydarzyło. Czas to zmienić? Szanse Jade bardzo wysokie. World Heavyweight Championship: CM Punk vs. Jey Uso Pamiętam, jak broniłem wygranej Uso w Royal Rumble, czy nawet później już na WrestleManii w nadziei, że projekt się uda w pełni i będzie spoko. Może Uso nie był najgorszym mistrzem w historii, ale serca jednak mego mimo danej mu szansy nie skradł. Punk od powrotu do WWE w mojej opinii w każdym wymiarze spisuje się dobrze i powinien w nagrodę dostać główny tytuł na trochę dłużej niż ostatnio. Myślę, że to idealna okazja. Punk z pasem to dobra telewizja. Oczywiście wygranej Uso jakoś przesadnie nie wykluczam. Program średni. Oczekiwania na dobrą walkę z mojej strony niewielkie.  Ostateczny typ: CM Punk. Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes (c) vs. Drew McIntyre Jednych blondas męczy/innym zbytnio jeszcze nie przeszkadza. Są tacy co widzą szanse, i to bliskie na heel turn inni nie chcą się podpalać, bo WWE już lubiło dawać sygnały w stosunku do zawodników, a później wychodziło jak, wychodziło. Czy zobaczyłbym heelowego mistrza Kodeusza? Jasne. Bardzo chętnie. Gdyby stracił tytuł i później za nim gonił jako heel też mogłoby to wyglądać naprawdę fajnie. Coś o walce? Ich ostatnie starcie epickie nie było, a Drew zwykł przegrywać, więc przegra i tutaj. Ostateczny typ: Cody Rhodes. WWE Women's Championship: Tiffany Stratton (c) vs. Jade Cargill Właśnie przeglądam X i czytam, że Tiffy strzeliła 300. Osiągniecie same w sobie godne pochwały. Czy jej panowanie również na to zasługuje? Raczej nie. Z krótkimi wyjątkami szału niestety nie było. Głównie nie jej wina, bo utknęła w kółeczku z Jade i Jax. Jade przeszła heel turn, i to jakieś światełko w tunelu, że jej postać będzie ciekawsza i teraz co znowu miałaby przegrać walkę o tytuł? Gdybym grał w typerka, to postawiłbym bezpiecznie na Jade, bo tak mi się jakoś to składa, ale nie gram i pojadę z tym, co podpowiada mi serce. Ostateczny typ: Tiffany Stratton.   WWE Intercontinental Championship: Dominik Mysterio (c) vs. Penta vs. Rusev Gdzie dwóch się bije tam mistrz korzysta? Moim zdaniem Dom jako mistrz nie zawodzi. Walczy często i walki wyglądają solidnie. Cała reszta też na plus. Oglądanie Ruseva jako mistrza niezbyt mi leży. Penta to poziom świetny w ringu, czy sprawdziłby się jako mistrz? Nie wiem. Wiem natomiast, że chcę wygranej Dominika i tego też się spodziewam. Kiedyś przecież w końcu Dom i Balor muszą zawalczyć między sobą o złoto w walce 1 vs. 1. Ostateczny typ: Dominik Mysterio.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite w drodze do Full Gear 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Darby Allin i Orange Cassidy pokonali Daniela Garcię i Wheelera Yutę w Tornado Tag Team Matchu. Don Callis rozmawiał z Renee Paquette, gdy zauważył idących Young Bucks. Wrócił do tematu dołączenia Matta i Nicka do jego „rodziny”, a jako zachętę specjalnie ich zapowiedział do następnej walki i przygotował wejściówkę. FTR pokonali JetSpeed, Jurassic Express i Young Bucks zostając nowymi pretendentami do pasów tag team. W trakcie „summitu” Don Callis Familly początkowo brakowało Konosuke Takeshity. Wydawało się, że Japończyk nie będzie obecny… ale jednak dołączył do zebrania. Don Callis chciał, by Takeshita pogodził się z Kazuchiką Okadą. Konosuke był już bliski uściśnięcia dłoni Okadzie. Wtedy… ten pokazał mu środkowy palec. Don Callis zignorował to i tak i wyznaczył im tag team match na najbliższe Collision. Podwójnym wyliczeniem pozaringowym zakończyła się walka Jona Moxleya z Kylem O’Reillym. Death Riders kontynuowali atak na O’Reillym, ale na pomoc przyszli Conglomeration i Darbi Allin. Orange Cassidy zapowiedział… Blood & Guts pomiędzy frakcjami. Mercedes Mone zaatakowała na zapleczu Kris Statlander, domagając się szacunku. Bójka przeniosła się do ringu, gdzie dołączyła również Athena. Z odsieczą przybyły Harley Cameron i Willow Nightingale. Sisters Of Sin (Julia Hart & Skye Blue) pokonały Jamie Hayter & Queen Aminatę w turnieju o pasy tag team kobiet. Julii i Skye pomogła Thekla. Penelope Ford potwierdziła kontuzję, która wyklucza ją z akcji i jednocześnie z turnieju. Megan Bayne nie zamierzała jednak rezygnować z udziału… i szybko okazało się, że jej partnerką została Marina Shafir. W main evencie Samoa Joe pokonał Bobby’ego Lashleya, Hooka i Ricocheta. Został tym samym nowym pretendentem do tytułu AEW na Full Gear. Tony Schiavone szybko przyniósł Joe kontrakt do podpisania na pojedynek z Adamem Pagem. Przyniosły go… osoby w strojach Halloweenowych. Joe chciał, by Hoobs i Shibata wyeliminowali zagrożenie, spodziewając się przebranego Page’a. Tak jednak nie było. Joe złożył podpis i szykował się do toastu… ale Page jednak rzeczywiście go zaatakował z zaskoczenia… przebrany za Schiavone!
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Super Junior Tag League 2025 - Dzień 7 Data: 30.10.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukui, Japan Arena: Fukui Prefectural Industrial Hall Publiczność: 708 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #117 Data: 29.10.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Edinburg, Texas, USA Arena: Bert Ogden Arena Format: Taped Data emisji: 01.11.2025 Platforma: TNT Komentarz: Nigel McGuinness, Tony Schiavone & Kris Statlander Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Grins
      Właśnie, dlatego nie chce mi się tego oglądać, może i pretensji bym nie miał o te reklamy jakby zaserwowali nam dobre show  
  • Dodaj nową pozycję...