Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling Award 2003

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Oki wracamy po 2 tygodniowej przerwie.

Awardy robimy wraz z Attitude (www.attitude.prv.pl) oraz z Wrestling24h (www.wrestling24h.prv.pl) tak wiec wystarczy zaglosowac na ktorej z tych stron albo na forum (czyli tu :P). Bedzie liczony kazdy glos, nawet jezeli nie poda wszystkich nominacji. Prosze o oddanie 3 nominowanych wrestlerow walk itd. 1 miejsce - 3punkty, 2 miejsce - 2 punkty, 3 miejsce - 1 punkt.

Wszystkie posty nie na temat beda KASOWANE

Oto nominacje.

Najlepsza Federacja

Najlepszy Wrestler

Najlepszy Tag Team

Najlepsza Diva

Najlepsza Walka

Najlepsza gala PPV

Najlepsza gala TV

Debiutant Roku

Feud Roku

Rozczarowanie Roku

Niespodzianka Roku

Najlepszy Manager

Najlepszy Entrance

Najlepsze Mic Skills

Najlepszy Gimmnick

Najlepszy komentator

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezaleznych

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

3

• Deliquent

3

• Piotrekmilan

2

• Hartfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Federacja - 1.NWA-TNA, 2.WWE, 3.CZW

Wrestler - 1.Randy Orton, 2.Goldberg, 3.John Cena

Tag Team - 1.Dudley Boys, 2.Los Guererros, 3.Basham Brothers

Walka - 1.Orton vs RVD, 2.Cena vs Benoit, 3.6 men Elimination Chamber on Summerslam2003

Gala - 1.No Mercy, 2.Backlash, 3.Summerslam

Feud Roku - 1.Goldberg vs Evolution, 2.Kane vs RVD, 3. Orton vs HBK

Najlepsza Federacja : NWA-TNA ; WWE ; OVW

Najlepszy Wrestler : The Amazing Red ; Goldberg ; Kane

Najlepszy Tag Team : Dudleys ; Los Guerreros ; Tajiri & Misterio

Najlepsza Diva : Stacey Cornbread

Najlepsza Walka : Elimination Chamber na Summerslam ; Angle vs Brock na WM ; Benoit vs Angle

Najlepsza Gala PPV : Summerslam; WrestleMania ; No Mercy

Rozczarowanie Roku : Nathan Jones

Mic Skills : The Rock

Feud Roku : Angle & Brock

Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Najlepsza Federacja

Tutaj WWE ciagle ma pierszenstwo. Moze za rok cos sie zmieni, NWA-TNA - ktore jest na 2 miejscu, pozyska jakiegos wartosciowego sponsora i bedzie w stanie walczyl z WWE (wiem ze juz to robi, ale jednak ciagle to nie to). trzecie miejsce daje ROH - brak kasy - walki swietne.

Najlepszy Wrestler

Pierwsze miejsce nalezy sie wg. mnie Eddiemu Gierrero. Caly rok solidnie pracowa, nie zdobyl tylko WWE Title niestety. Ale moze w przyszlosci. 2 miejsce przynaje... Kane`owi. Gdy dostal nowy gimmnick dla mnie zaczal wymiatac. niepotrzebny feud z Shanem, ale jednak swietne segmenty w wykonaniu Kane`a daja mu 2 ocene. 3 miejsce przypadnie na Shawna Michaelsa. Mial walczyl 1-2 i skonczyc kariere, a walczy prawie co tydien na RAW. Jego walki sa ciagle zajebiste, i ciagle chce sie go ogladac.

Najlepszy Tag Team

Dudley Boyz - chyba najbardziej doswiadczony Tag Team w WWE. Maja Tag Team Title, robia swietne Tagowe walki, i 1 miejsce moim zdaniem nalezy im sie. 2 miejsce przyznaje La resistance. Debiutanci w WWE. Jednak jako Tag Team sa barwni i robia bardzo dobre walki. 3 miejsce przyznaje Eddiemu Guerrero i Tajiriemu. Byli Tagiem przez jakis czas, mieli pasy. Robili swietne walki i jeszcze lepsze sementy. Gdyby byli dluzej razem to mianowalbym ich na 1 miejsce.

Najlepsza Diva

Stacy - dostala pierwsze miejsce. Dla mnie diva nr. 1 na RAW. co tydzien wystepowala, dostawala od Testa przeszkadzala mu w walkach. Dla mnie postac jak najbardziej bawrna. 2 miejsce dostanie torrie Wilson ale tylko dlatego ze pozowala z playboy`u :) 3 miejsce - Molly Holly - troche utyla ale walki ciagle robi jako takie i umie pokazac sie z dobrej strony na ringu.

Najlepsza Walka

60 main Iron Match - Brock Lesnar vs. Kurt Angle - walka z minuty na minute coraz ciekawsza. Randy Orton vs. RVD - najlepsza walka jaka widialem na RAW w tym roku. Shawn Michaels vs. Ric Flair - walka dwoch legend. Moze nie byla taka dobra jak pozostale, ale byla calkiem niezla.

Debiutant Roku

Shelton Benjamin - dla mnie przyszlosc Smackdown. Charlie Haas - troche gorszy od poprzednika, ale bardzo dobra postac. Rene Dupree - niezle mic + niezle walki daly mu 3 miejsce.

Feud Roku

Kurt Angle vs. Brock Lesnar - feud nr 1 w WWE.Mnostwo swietnych segmentow i kilka swietnych walk. Stone Cold vs Eric Bishoff - barwny feud, kilka ciekawych rozwiazan. Hulk Hogan vs. Vince McMahon - feud pomimo ze bez dobrych walk, mial swietne segmenty i za to daje mu 3 miejsce.

Rozczarowanie Roku

Nathan Johnes - megapotwor szybko uciekl z federacji. 2 miejsce zajmuje Goldberg. Mial byc sila napedowa RAW a tylko narzeka. Moze walki sa ciekawsze niz w WCW, ale walka to nie wszystko. 3 miejsce dostanie Scott Steiner. Powod podobny do Goldberga. Z main eventera stoczyl sie na zwyklego mid cardera. Szkoda bo lubie tego wrestlera

Niespodzianka Roku

John Cena - nie sadzilem ze w ciagu 1 roku zawodnik moze sie tak rozwinac pod kazdym wzgledem a tu taka niespodzianka :). 2 miejsce dostaje Shawn Michaels za to ze ciagle walczy i ciagle utrzymuje wysoka forme. 3 miejsce dostanie Ric Flair. najlepszy manager, ciagle walczy pomimo swojego wieku nie idzie mu to bardzo zle. Nawet zdoby tag team title.

Najlepszy Manager

Ric Flair - swietne mic skills. genialnie wczuwa sie w role managera. Paul Heyman. pomimo ze byl tylko w 1 polowie roku to dostanie 2 miejsce. Powod taki sam jak Flaira.

Najlepsze Mic Skills

John Cena - wyrobil sie jak nikt inny. Randy Orton - nastepny The Rock, ale wg. mnie do Ceny troche mu brakuje. 3 miejsce - Stone Cold Steve Austin - nie walczy ale gadane to on ma :)

Najlepszy Gimmnick

tu pierszenstwo dam Kane`owi. Mienili go i wypada moim zdaniem zajebiscie. 2 miejsce - Eddie Guerrero - swietnie sie wczuwa w swoja role i wogole jest swietny :) 3 miejsce - Randy Orton - jako legend killer wymiata :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Najlepsza Federacja: WWE, CZW, ROH

Najlepszy Wrestler: Eddie Guerrero, Kurt Angle

Najlepszy Tag Team: America’s Most Wanted, Benjamin & Haas

Najlepsza Diva: Victoria (pod względem walk), Stacy Keibler, Miss Jackie

Najlepsza Walka: Ironman Match - Angle vs. Lesnar (SmackDown!), HBK vs. Ric FLair (Bad Blood), Guerrero vs. Benoit (Vengeance)

Najlepsza gala PPV: WresteMania XIX, Survivor Series (wykluczając main event :P)

Najlepsza gala TV: ogólnie - RAW, szczegółowo - SmackDown! z 18-09-2003 (z Ironman Matchem)

Feud Roku: Angle vs. Lesnar, Benoit vs. Guerrero,

Rozczarowanie Roku: Kevin Nash, Nathan Jones, Zach Gowen

Najlepszy Manager: Theodore Long

Najlepszy Entrance: Steve Austin, Kane, RVD

Najlepsze Mic Skills: Steve Austin, John Cena, Eddie Guerrero

Najlepszy gimmick: Eddie Guerrero, Randy Orton

Najlepszy komentator: Tazz, Jim Ross, Mike Tenay

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezaleznych: CM Punk, Trent Acid, Sonjay Dutt

No wreszcie, ale się napisałem. :shock:

Najlepsza Federacja

1.WWE –wiadomo co by nie mówić to najlepszy fed

2. NWA – widziałem pare gal i miło się zaskoczyłem ale trudno żeby NWA była najlepsze skoro większość z walczących tam to wyrzuceni z WWE.

3.RoH- widziałem tylko pare walk ale były całkiem dobre.

(Mój świat wrtestlingu to WWE więc nominacje będą pochodziły tylko stąd)

Najlepszy Wrestler

1. Brock Lesnar- lubić go czy nie, trzeba mu przyznać ,że to był jego rok. Wygrana Royal Rumble , świetny zwycięski pojedynek na Wrestlemani, pare wspaniałych matchy z Angle czy Benoit, co prawda nie jest trudno robić dobre walki z takimi zawodnikami jacy są na SD ale trzeba mu przyznać ,że nie odstaje od nich. Bez wątpienia Brock stał się pierwszoplanową postacią SD i całego WWE. Dlatego mimo ,że nie darze zbytnią sympatią mój głos na niego.

2.Chris Jericho- jak dla mnie w tym momencie najjaśniejsza postać na Raw. Chris po raz kolejny udowadnia ,że jest zawodnikiem kompletnym. Świetny Feud z Michaelsem. Doskonałe walki z Shawnem, RVD i Chrystianem, nawet z Goldbergiem potrafił coś wycisnąć(czego np. Rock nie zrobił)

3. Eddie Guerrero- jak każdy wie Eddie zawsze był świetnym technikiem i tu się nic nie zmieniło. Pomogło mu za to bardzo podzielenie rosterów dzięki czemu stał się prawdziwą gwiazdą SD. Oprócz świetnych walk, ma doskonały gimmnick poparty kilkoma segmentami ,które wymiatały. Najlepszym przykładem był SD w El Paso rodzinnym mieście Eddiego gdzie to właśnie on poprowadził cały show.

Najlepszy Tag Team

1.World’s Greatest Tag Team/Team Angle- Haas i Benjamin, bez wątpienia odkrycia tego roku, świetne walki na WM, Backlash czy NWO.

2.Tajiri/Eddie- walczyli ze sobą krótko ale za to jak. A poza tym zabawnie było.

3.Dudleyz- tak naprawde jedyny Tag Team z prawdziwego zdarzenia na Raw poza La Ressistance(na nimi też się zastanawiałem). Dudleysi ciągle rozgrzewają publike robiąc dobre walki. No i nieśmiertelne Get the Table.

Najlepsza Diva

1. Victoria- swietnie walczy(jak na dive oczywiście)w dodatku bardzo dobrze gra swoją role, no i ma świetny finisher. Jakby było więcej takich zawodniczek to może dałoby się to oglądać.

2. Trish Straus- Trish robi postępy z roku na rok no i poza tym jest Babe of the Year.

3. Lita- Lita to Lita ,wiadomo.

Najlepsza Walka

1. Rvd vs. Y2j vs. Christian z Unforgiven- czy mogło być inaczej skoro w ringu same gwiazdy.

2. Brock vs Angle WM- każdy kto widział wie dlaczego (no i ten SSP)

3.Lesna/ Benoit vs. Team Angle z NWO- techniczny wrestling najwyższej jakości

Najlepsza gala TV

1.SD z 27 listopada czyli Smack z Battle Rogal(świetna walka zwłaszcza ostatnia 4)

2. Raw Roulette z- zeszłoroczna lepsza ale ta też może być

3. Raw z 8 grudnia- Rock’n Sock connection i wszystko jasne.

Najlepsza gala PPV

1. Wrestlemania- żadna gala WWE nie była doskonała ale wydaje mi się że WM była najlepsza, świetny Main Event., walka Tag Teamów. Cruiserów, Y2J vs. Michaels, no i oczywiście klasyk SCSA vs. Rock.

2.Royal Rumble-tu przede wszystkim za Battle Rogal ,który jak zawsze był widowiskowy(chociaż nie tak jak dawniej, zabrakło Rocka, Angle SCSA,HHH, ) i pojedynek Angle vs. Benoit

3. Vegance- tu miałem proble ale ostatecznie przekonały mnie walki Eddiego z Benoita, WGTT z Kidman/Rey no i Main Event..

Debiutant Roku

1.Benjamin- czyt Tag Team

2.Haas- j.w.

3. Akio (Jimmy Yang)-jak dla mnie świetny debiut, ciekawe walki pełne trudnych akcji.

Feud Roku

1. Austin vs. Bishoff – Steve pokazał ,że nie musi walczyć by być motorem napędowym RAW wraz z Bishoffem robili naprawde swietne show.

2.Shawn Michaels vs. Y2J- co tu dużo mówić, klasyka świetne walki speeche, świetny feud .

3.Angle vs. Brock –przede wszystkim dobre walki m.in. na WM czy też Iron Match

Rozczarowanie Roku

1. HHH- niestety Hunter ciągle dobry przy mikrofonie ale poziom jego walk słaby jak nic (ze Steinerem i Goldbergiem- żenada) . Rozczarował mnie dlatego ,że od mistrza który trzyma pas tak długo oczekuje się o wiele więcej.

2.Steiner- co prawda nie widziałem dużo jego walk w WCW ale słyszałem ,że był całkiem niezły. A tu co? Gówno! Feudy z Testem i HH to chyba najgorsze w roku.

3. Nathan Jonem- duży, umięśniony i do dupy. Na szczęscie sam się zorientował i dał sobie spokój.

Niespodzianka Roku

1.Christian- jak dla mnie największy postęp, świetne walki z Bookerem ,RVD czy występ w IC Battle Royal a poza tym wymiata przy mikrofonie: ‘Hey IC Champion over here!’ itp.

Jednym słowem jestem jednym z jego peeps i mój głos na niego.

2. Randy Orton- początkowo byłem do niego sceptycznie nastawiony ale jest coraz lepszy, będzie z niego mistrz.

3.Victoria –czyt. Diva

Najlepszy Manager

1.Ric Flair-bez dwóch zdań Ric rządzi. Jego temperament sprawia ,że nieraz jest jaśniejszą postacią niż ci w ringu. Po prostu Woooooooo!

2. Tedy Long- śmieszny jest, ‘Can you feel me playa?’

3. Heyman- dobry we wszystkim co robi włącznie z managerką.

Najlepszy Entrance

1.Taker –Deadman już tylko w pojawianiu się jest najlepszy ale te motory robią wrażenie, szczególnie entrance na WM był fajny 2.Rey Mysterio- fajnie wyskakuje.

3. Matt Hardy – fajny pomysł na entrence.

Najlepsze Mic Skills

1. Rock- Było wielu ale wrócił Rocky i pokazał jak wiele im brakuje.

2. Y2J- Nie bez powodu prowadzi Highlight Reel

3. SCSA- Nikt nie ma chyba takiego kontaktu z publiką.

Najlepszy Gimmnick

1. La Ressistance- podziałało, wszyscy ich znienawidzili.

2.Cena- świetny pomysł, doskonałe wykonanie ale jak długo jeszcze?

3.Kane- naprawde wygląda na nieżle porąbanego

Najlepszy komentator

1. Michale Cole – lubie go słuchać , dobry, rzeczowy komentarz

2. J.R- co klasa to klasa.

3. Jazz/ King –obaj dobrzy

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezależnych

Za mało wiem

684699834088ea601d4d3.jpg

Najlepsza Federacja

1.) WWE - czy sie to komu podoba czy też nie to WWE wciąż rządzi.

2.) CZW - jak dla mnie fed nr. 2. Mało kasy ale walki świetne (nie tylko deathmatche) i klimat który chociaż częściowo zastępuje mi ECW.

3.) ROH - kolejny bardzo biedny fed który potrafi zrobić niezłe widowisko.

Najlepszy Wrestler

1.) Eddie Guerrero - Ciężka praca dla federacji która nie została jeszcze wynagrodzona (czyt. nie zdobył najważniejszego pasa).Walki na naprawde bardzo dużym poziomie.

2.) Kane - może przemawia tu sentyment za "starymi" czasami a może nie :)

3.) Randy Orton - no cóż - za pare lat pewnie bedzie główną gwiazdą federacji i bedzie dorównywał sławą takim supergwiazdą jak The Rock czy Undertaker. Jest bardzo dobrym wrestlerem.

Najlepszy Tag Team

1.) Dudley Boyz - Jak dla mnie nr. Tag Teamów w WWE. Jako single wretlerzy ani D'Von ani Bubba nie mają szans choćby na połowe takiej popoluraności jaką mają w Teamie.

2.) Team Angle - potrafią robić fajne walki.

3.) La resistance - jak wyżej :)

Najlepsza Diva

1.) Stacy Keibler

2.) Torrie Wilson

3.) Lita

Najlepsza Walka

Tu w sumie kolejność jest przypadkowa. Nie było jak dla mnie jakieś takiej walki w WWE w tym roku która by była na pierwszym miejscu ale te co wymienie sie wybijają nieznacznie:

1.) Elimination Chamber z Summerslamm

2.) Angle vs. Lesnar z WM

3.) Team Austin vs. Team Bischoff z Survivor Series

Pierwszej i drugiej walki nie trzeba chyba komentować. Trzecia z wyżej wymienionych zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie i gdyby nie obecność Steinera i Henrego (dobrze że szybko zostali wyeliminowani) to walka by była chyba walką roku.

Debiutant Roku

Moge wymienić tu raczej tylko Team Angle jako naprawde warty odnotowania debiut roku.

Feud Roku

1.) Stone Cold vs. Bischoff - obserwując ten feud miałem wrażenie że cofłem sie pare lat wstecz gdzie to obserwowałem takie feudy jak Cactus Jack vs. HHH czy The Rock vs. Big Show. I nie chodzi mi tu o jakiś poziom walk czy cuś :D ale o klimat jaki towarzyszył temu feudowi. Naprawde jestem mile zaskoczony tym ze WWE zrobiło tak zajebisty feud bo myślałem że go spartolą równo. A ukoronowaniem tego była fajna i dramatyczna walka na Survivor Series. W tym przypadku powiem Brawo WWE.

2.) Kurt Angle vs. Brock Lesnar - walki bardzo dobre i wreslerzy pasujący do siebie (czyt. do feudowania ze sobą :) )

Najlepsza gala PPV

1.) Wrestlemania

2.) Survivor Series

3.) Royal Rumble

Rozczarowanie Roku

Może sie wyłamie tym co napisze no ale :wink: :

1.) Ciągle cholernie małe zainteresowanie wrestlingiem w Polsce. Mówi sie że Japończycy są sztywni jak wieszaki ale pod względem wyluzowania biją Polaków na łeb. Kwestia wyluzowania społeczeństwa.

2.) Mało The Rocka w ringu za dużo w filmach

Odejście Nicka Mondo z wrestlingu.

3.) Goldberg - jego pojawienie sie w WWE miało być wydarzeniem roku w światku wrestlingu a mam wrażenie że sie okazało małym niewypałem. Koleś marudził że jego postać jest prowadzona nieodpowiednio,a to że za mało kasy dostaje i w ogóle jest wiecznie niezadowolony. Jednak na szczęście przez ostatnie pare miechów Goldi zaczoł sie rozkręcać.

Jest jeszcze pare rozczarowań które mógłbym wypisać ale te są raczej na pierwszy miejscu

Niespodzianka Roku

1.) Ciągle dobra forma HBK - myślałem że jak Shawn powrócił w zeszłym roku to będzie tylko powrót na pare miesięcy czyli na feud z HHH ale jak widze jest fulltimowym wrestlerem i radzi sobie po prostu świetnie.

2.) Mick Foley w WWE - cholernie pozytywnie mnie to zaskoczyło że Mick powrócił na krótki bo krótki czas do WWE. Mam nadzieje że dalej bedziemy go oglądac w TV.

Najlepsze Mic Skills

1.) The Rock

2.) Stone Cold

Najlepszy Gimmnick

1.) Kane - pierw mnie bardzo zmartwiło to że pozbawiono go maski ale teraz patrząc na to wszystko uważam że naprawde to może pomóc mu w dlaszej karierze w WWE.

2.) Randy Orton - Legend Killer - dobre posunięcie

3.) Undertaker - co jak co ale on jak dla mnie zawsze miał zajebisty gimmick.

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezaleznych

1.) Nick Mondo

2.) Wifebeater

3.) Sonjay Dutt.

Pozwole sobie wypisać jeszcze jakie mam nadzieje na 2004 rok:

Mam nadzieje że Wrestlemania XX okaże sie zajebistą galą godna tego jubileuszu. Żeby do wrestlingu powrócił Nick Mondo. Mam też wielką nadzieje że The Rocka bedziemy widywać częściej w ringu niż na planach filmowych bo to już sie robi nudne - powrót na 2/3 miesiące do wrestlingu i zaś koleś sunie na plan filmowy. Mam nadzieje że poziom WWE sie zwiększy chociaż przez ostatnie pare miesięcy naprawde trzymie sie wysoko porównując z zeszłym rokiem który sie okazał "lekkim" (jak dla kogo) niewypałem. Mam nadzieje że NWA TNA urośnie na prawdziwego rywala dla WWE bo potrzeba fanom wrestlingu tego. Może nie bedzie już takiej wojny jak za czasów "feudu" WWF vs. WCW ale sądze że powinno to wyjść na dobre obóm (jest takie słowo do cholery :D ) federacją. Kolejną mą nadzieja jest większy rozkwit takich federacji jak CZW czy ROH. Są to małe fedy ale naprawde świetne które wprowadziły w ostatnich latach (to prędzej do CZW bo jest starsze od ROH) powiew świeżości w ten troche zatęchły świat wrestlingu. Przydałoby sie tez aby Japońskie fedy były bardziej dostępne i bardziej znane na innych kontynentach niż tylko w Azjii czy Ameryce (myśle tu tez o Europie). No i moja największa nadzieja (powinienem napisać raczej marzenie :cry: ) : większa dostępność wrestlingu w Polsce !!!! W Polsce mało kto wie co to jest wrestling a jak już to myślą ludzie że to sie wszystko rozchodzi o Hogana :roll: . Chciałbym aby w polsce był dużo większy dotęp do kaset/płyt z wrestlingiem, zeby w TV leciał taki sam program jaki jest emitowany w Wielkiej Brytani i w ogóle żeby coś sie zaczeło dziać z wresltingiem w polsce (czyli zeby był bardziej dotępny a nie taki undergrandowy). Życze sobie tego i sobie i wszystkim fanom wrestlingu w Polsce !!

Hartfan's time

Najlepsza Federacja: 1. WWE 2. CZW 3. ROH

Najlepszy Wrestler: 1. Kurt Angle 2. Eddie Guerrero 3. Chris Benoit

Najlepszy Tag Team: 1. Haas & Benjamin 2. Guerreros 3. Dudleys

Najlepsza Diva: 1. Trish Stratus 2. Torrie Wilson 3. Sable

Najlepsza Walka: 1. Angle vs Lesnar (Iron MATCH) 2. Rock vs Stone Cold (WM XIX) 3. Kurt Angle vs Benoit (Royar Rumble 03)

Najlepsza gala PPV: 1. WM XIX 2. Summer Slam 3. Royal Rumble

Najlepsza gala TV: 1.Smackdown 2. Raw 3. ???

Debiutant Roku: 1. Orton 2. Haas 3. Benjamin

Feud Roku: 1. Angle vs Lesnar

Rozczarowanie Roku: 1. WWE

Niespodzianka Roku: 1. Cena 2. Orton 3. Sable :)

Najlepszy Manager: 1. ???

Najlepszy Entrance: 1. Stone Cold

Najlepsze Mic Skills: 1. Rock 2. Stone Cold 3. Kurt Angle

Najlepszy Gimmnick: 1. Eddie Guerrero

Najlepszy komentator: 1.Jim Ross

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezaleznych: 1. ? (nie bede wymyslal na sile)

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

We wszystkich kategoriach typuje ... Goldberga...

4302049614329261d90190.jpg

Najlepsza Federacja - TNA,WWE,NOAH

Najlepszy Wrestler - Kurt Angle,Chris Benoit,AJ Styles

Najlepszy Tag Team - AJ Styles & D'Lo Brown,Los Guerreros,WGTT

Najlepsza Diva - Torrie,Stacy,Trish

Najlepsza Walka - Daniels/Skipper vs Red/Lynn - Storm/Sabin vs Cross/Shark (TNA) AJ Styles vs Amazing Red (TNA) Benoit vs Angle (RR)

Najlepsza gala PPV - Wrestlemania 19,Survivor Series

Feud Roku - Angle vs Lesnar,Los Guerreros vs WGTT

Rozczarowanie Roku - Triple H wciaz mistrzem

Niespodzianka Roku - Kane traci maske,Goldberg 4 razy jobuje HHH(House show,Raw,SS,Arm)

Najlepszy Entrance - HBK

Najlepsze Mic Skills - Rock,Cena,Flair

Najlepszy Gimmnick - Kane (bez maski)

Najlepszy komentator - Tynea,Ross

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezaleznych - Christopher Daniels,Paul London

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Najlepsza Federacja:

1. WWE - tylko dlatego, że tak mało go oglądam...

2. NWA-TNA - takie pomieszanie wCw i ECW... I coś tam wreszcie się ruszyło z kontraktem telewizyjnym.

3. CZW - coś, co chciałbym zobaczyć na żywo...

Najlepszy Wrestler:

1. WWE / Shawn "The Heartbreak Kid" Michaels - bardzo udany powrót...

2. WWE / Booker T - niedoceniona gwiazda...

3. NWA-TNA / Raven - mistrz clockwork orange house of fun... :P

Najlepszy Tag Team:

1. WWE / WGTT (Hass & Benjamin) - 'nuff said...

2. WWE / Eddie Guerrero & Tajiri - 'nuff said... again... szkoda, że tylko na krótką metę...

3. WWE / Rob Van Dam & Kane - było, mineło...

Najlepsza Diva:

1. WWE / Victoria

2. ex NWA-TNA / Trinity

3. WWE / Stacy Kiebler

Najlepsza Walka

1. WWE / Kurt Angle vs Brock Lesnar (Iron Man Match @ SD!)

2. WWE / Ric Flair vs Shawn "The HBK" Michaels (Badd Blood '03)

3. WWE / Kurt Angle vs Brock Lesnar (Wrestlemania '03)

Najlepsza Gala PPV

1. WWE Wrestlemania '03

2. WWE Vengeance '03

3. WWE Survivor Series '03

Najlepsza Gala TV

1. WWE SD! (18.09.2003) (Iron Man Match)

2. WWE Raw Roulette '03

3. CZW Fake U TV (za całokształt)

Debiutant Roku:

1. WWE / John Cena - mat skillsy i mic skillsy...

2. WWE / Charlie Hass - mat skillsy...

3. WWE / Shelton Benjamin - jw...

Feud Roku:

1. WWE / Stone Cold Steve Austin vs Eric Bischoff - poor uncle Eric :)

2. WWE / Brock Lesnar vs Kurt Angle

3. WWE / Chris "Y2J" Jericho vs Shawn "The HBK" Michaels

Rozczarowanie Roku:

1. WWE / Booker T - ciągle nie ma dla niego miejsca w main evencie?

2. WWE / Rob Van Dam - patrz wyżej...

3. NWA-TNA / Free TV - może czas już z kimś podpisać umowę, chłopaki?

Niespodzianka Roku:

1. WWE / John Cena - gorący towar, świetne postępy...

2. WWE / Randy Orton - przekonałem się do niego...

3. NWA-TNA / Sting - the crow has returned... :)

Najlepszy Manager:

1. WWE / Theodore Long - can you feel me playa?...

2. WWE / Ric Flair - whooooooooo!...

3. WWE / Stacy Keibler - potrzebuje takiej managerki...

Najlepszy Entrance:

1. ex WWE / Hulk Hogan - pieprzyć playahater'ów, pokażcie mi większy pop publiki :)

2. WWE / Stone Cold Steve Austin - he's got pop, he's got pop :)

3. ex WWE / "Rowdy" Roddy Piper - musiałem go wrzucić do którejś kategorii... FRATS!

Najlepsze Mic Skills:

1. WWE / John Cena - word life!

2. WWE / Stone Cold Steve Austin - what?

3. NWA-TNA / Raven - welcome to Raven's clockwork orange house of fun...

Najlepszy Gimmick:

1. WWE / John Cena - no commentz...

2. WWE / Kane - z maską, czy bez - to kawał mocnego sukinsyna...

3. ex WWE / Goldust - jako Crocodile Hunter był nie do pokonania...

Najlepszy Komentator:

1. NWA-TNA / "The Professor" Mike Tenay - chodząca encyklopedia...

2. WWE / Tazz - ostro się przykłada do roboty...

3. WWE / Jim Ross - za całokształt

Najlepszy Zawodnik Roku W Federacjach Niezależnych:

1. CZW / Sonjay Dutt

2. CZW / Trent Acid

3. CZW / Ruckus

2097541974d29f370d001a.jpg

Najlepsza Federacja

1: WWE - Tak było jest i będzie pomimo lepszych i gorszych chwil wwe rules forewer.

2: NWA

3: ROH

Najlepszy Wrestler

1: Kane - Wielki czerwony potwór pokazał co potrafi. Nowy zajebisty gimnick i b.dobre

walki sprawiły że jest dla mnie na sczycie tej listy.

2: Chris Benoit - Bez 2 zdań Wolwerine jest najlepszym zawodnikiem w rosterze

Smackdown. Wiem że powtarzanie tego jest truizmem ale kurwa kiedy w końcu

zdobędzie WWE Title?.

3: The Rock - Mimo że w tym roku niewiele go było na ringu to jego walk były zajebiste

jak zawsze. Do tego gdy stał sie Hellem jest dobry jak nigdy i tworzy na ringu

prawdziwy spektakl tzn. walki robi świetne jak zawsze ale jego gesty i mimika podczas

walk sprawiają że Rock jako Hell jest fenomenalny.

Najlepszy Tag Team.

1: Dudley Boys - Osobno są niewiele warci ale jako tag team są najlepsi.

2: Benjamin & Hass - Dobrzy na ringu plus porządne mic skilsy.

3: La Resistance - Dobry Helloey Team.

Najlepsza Diva

1: Sable - no laska jest niesamowita sex bucha z niej na każdym kroku.

2: Stacy Kiebler.

3: Torrie Wilson.

Najlepsza Gala PPV

1: Survivor Series

2: Summer Slam

3: Bad Blood

Najlepsza Gala TV

1: RAW

2: Smackdown

3: ????????????

Debiutant Roku

1: Randy Orton - Przyszłość WWE nic dodać nic ująć.

2: John Cena - Dobry na ringu i przy mikrofonie

3: Shelton Benjamin

Feud Roku

1: Kane vs Shane - No cuż chłopaczek Shane jako przeciwnik dla potwora to lekkie

przegięcie ale na tym kończą sie minusy. Sam feud był zajebiście zrobiony poparty

ostrymi akcjami( wrzuenie Kane'a w ogień , podłaczenie klejnotów shane'a do prądu)

i uwięczony bardzo dobrymi walkami na Unforgiven i Survivor Series.

2: Kurt Angle Vs Brock Lesnar

3: Dobry storyline( wyznaczenie nagrody za " głowe'' Goldberga i ogulnie ciekawy feud

tylko ze względu na HHH który ma dobre mic skilsy). Niestety walki tych dwojga to

tragedia.Nikt nie zmusił by mnie do obejrzenia ponownie ich walki z Unforgiven.

Najlepsze Walki.

1: Kane vs Shane - Last man standing match na Unforgiven. Wyjebana walka brakowało

tylko rozlewu krwi.

2: Elimination Chamber z SummerSlam - Dobra i dynamiczna walka no i zakonczenie

( az żal mi sie zrobiło skatowanego Goldberga :D )

3: Stone Cold vs The Rock - Wrestlemania XIX . Stone Cold i Rock po prostu nie potrafili

by zrobić kiepskiej walki.

Rozczarowanie Roku.

1: Triple H - Zawsze będe lubił Huntera czy to za zajebiste mic skilsy czy świetne walki

które kiedyś robił. No właśnie kiedyś były świetne, teraz są tragiczne. Szkoda

gadać oby w następnym roku HHH przypomniał sobie jak walczył w okresie 1998 -2001.

2: Odejście Rocka z WWE . . Stone Cold nie może walczyć a Rock

jest po nim największą gwiazdą i magnesem przyciągającym ludi na gale i przed tv

i jego obecność na pewnom poprawiła by kiepskie ratingi. Ale cuż kasa robi swoje.

3: PPV RAW i Smackdown - Osobne Gale 2 Rosterów to niestety porażka tak jak i

samo podzielenie rosterów. Z osobnych gal tej i tej grupy tylko Bad Blood i może

tegoroczny Armageddon zasługiwał na uwage reszta to słabizna. Poziom

PPV grupy smackdown taktownie przemilcze.

Najlepszy entrance:

1: Evolution

2: Kane

3: Chris Benoit

Najlepsze mic skilsy.

1: The Rock

2: Stone Cold

3: Triple H

Najlepszy Gimnick.

1: Kane

2: The Rock

3: Orton

[glow=darkred][/glow][glow=red][/glow][glow=orange][/glow][glow=brown][/glow][glow=yellow][/glow][glow=green][/glow][glow=olive][/glow][glow=cyan][/glow][glow=blue][/glow][glow=darkblue][/glow][glow=indigo][/glow][glow=violet][/glow][/b][/hide]

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Najlepsza Federacja

1.WWE - nic innego nie ogladam!!

Najlepszy Wrestler

1.Chris Benoit - nic dodac nic ujac...dajcie mu do cholery WWE Title!!!!!

2.Kurt Angle - czuje sie w ringu jak ryba w wodzie!!

3.Brock Lesnar - silny,zwinny,szybki w ringu malo kto mu dorownuje!!!!

Najlepsza Diva

1.Torrie Wilson

2.Trish Stratus

3.Miss Jackie

Najlepsza Walka

1.Chris Benoit vs Kurt Angle - Royal Rumble 2003

te walke moge ogladac pare razy dziennie!!

2.Brock Lesnar vs Chris Benoit - SD!

I niestety Chris'a znowu wychujali!!

3.RVD vs Christian - Ladder Match - RAW

Najlepsza gala PPV

1.Wrestlemania XIX

2.Vengeance 2003

3.Survivor Series 2003

Najlepsza gala TV

1.sd!

2.raw

Debiutant Roku

1.Randy Orton - moim zdaniem chlopak ma wszystko czego potrzebuje by osiagnac sukces

2.John Cena - jak wyzej tylko na SD!

3.Shelton Benjamin - jak oderwie sie od WGTT bedzie dobrze

Feud Roku

1.Brock Lesnar & Kurt Angle - swietne walki i segmenty!

2.HBK & Y2J - niekonczaca sie opowiesc...hehehe

3.HBK & Evolution - jak wyzej

Rozczarowanie Roku

1.Chris Benoit nadal robiony w chuja przez WWE!!

2.Triple H wciaz z pasem!!!

3.Wstrzymywanie takich wrestlerow jak RVD,Y2J czy Booker T!!!

Niespodzianka Roku

1.Szybki powrot Angle'a po operacji!!

2.Brock tapped out!!!

3.Torrie w playboy!!

Najlepszy Entrance

1.Evolution

2.Chris Benoit

3.Kane

Najlepsze Mic Skills

1.The Rock - mimo iz siedzial krotko to nikt przy mikrofonie nie moze sie z nim rownac

2.John Cena - Word Life!!

3.Chris Jericho - i'm the king of the world!!

Najlepszy Gimmnick

1.Chris Benoit - nikt nie wychodzi na ring tak skupiony jak Benoit,zadno sie usmiecha ,nie okazuje swoich emocji, dla mnie najbardziej prawdziwa postac w federacji

2.John Cena - z poczatku mi sie nie podobal ale z czasem sie przekonalem

3.Randy Orton - Legend Killer moim zdaniem trafiony pomysl

Najlepszy komentator

1.Jim Ross

2.King

3,Tazz

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

No to teraz pora na mnie. A więc:

Najlepsza federacja:

1) WWE – chcąc nie chcąc WWE jest nadal najlepszą federacją na świecie

2) CZW – ten rok był rokiem CZW, znakomite feudy, walki a poza tym zrobiono dużą rzecz za stosunkowo małe pieniądze

3) NWA-TNA – federacja w dalszym ciągu się rozwija i być może w przyszłości WWE będzie miało poważnego konkurenta

Najlepszy wrestler:

1) Rob Van Dam – w tym roku niedoceniony, jednak i tak jest moim nr.1

2) Kurt Angle – Angle jest nadal najlepszym wrestlerem w WWE i mimo przebytej kontuzji pokazuje wielką klasę

3) Chris Benoit – świetny technik a jego walki są bardzo dobre. Miejmy nadzieję, że WWE przestanie patrzeć na umiejętności przy mikrofonie i da Benoit WWE Title, bo w końcu Lesnar też nie jest taki wspaniały w gadaniu, co więcej jest on dla mnie mizerny przy mikrofonie.

Najlepszy Tag Team:

1) The Dudley Boyz – Dudley Boyz na początku roku zbytnio nie pokazali się z dobrej strony, jednak druga połowa była zdecydowanie ich

2) WGGT – znakomity Tag Team na SmackDown, świetnie się uzupełniają

3) Eddie Guerrero & Tajiri – co tu dużo mówić, świetna technika i high flying + humor = sukces, znakomity team aż miło było oglądać Smacka

Najlepsza Diva

1) Sable – wprawdzie ma już swoje latka ale jest nadal świetną divą

2) Torrie Wilson – walczyć wprawdzie nie umie ale divą jest jedną z najlepszych

3) Trish Stratus – a ona z kolei bardzo dobrze radzi sobie na ringu i jest naprawdę dobrą divą

Najlepsza walka:

1) Kurt Angle vs. Brock Lesnar (WWE Wrestlemania XIX) – znakomity match, wg mnie walka roku w WWE, tylko gdyby nie ten nieudany SSP Lesnara…

2) Double Ring Cage of Death & 1 000 000 Thubtacks – aka Cage of Death Match (CZW Cage of Death 5) - walkę widziałem w zmontowany klipach gdyż jeszcze CZW nie wydało kasety z Cage of Death ale po oglądnięciu tego co tam się dzieje zdecydowanie mogę powiedzieć że świetny match i najlepszy na arenie niezależnej w tym roku

3) Team Angle vs. Team Lesnar (WWE Survivor Series 2003) – znakomity brawl, który zaczął się już od początku walki. Match o wiele lepszy od chociażby Team Alliance vs. Team WWF (WWF Survivor Series 2001), obok matchu Angle vs. Lesnar, moim zdaniem druga walka roku w WWE

Najlepsza gala TV

1) SmackDown z Iron Matchem o WWE Title – bardzo dobry SmackDown z jednym z najlepszych w historii Iron Matchy

2) Pierwsze RAW po Wrestlemanii – walki wprawdzie mizerne oprócz main eventu ale ta gala była zrobiona pod debiut Goldberga w WWE. Głównie pojawiła się jej kandydatura z segmenty a nie za walki.

3) Fake You TV #100 (CZW) – bardzo dobry show w TV, w którym pokazano najlepsze fragmenty ze wszystkich 100 odcinków CZW Fake You TV

Debiutant roku:

1) Randy Orton – niedługo to on będzie grać pierwsze skrzypce w WWE

2) Paul London – wprawdzie nie odegra w WWE większej roli ale jest to świetny cruiser i mam nadzieje że dostanie szansę stoczenia walki z Mysterio na PPV

3) Akio – przyznam szczerze że miałem duży problem ale w końcu przypomniał mi się Akio, raczej ten kandydat upchnięty na siłę

Feud roku:

1) Kurt Angle vs. Lesnar – świetny feud i świetne walki (na Wrestlemanii i na SmackDown)

2) Zandig vs. Hi-Five – znakomity i dosyć brutalny feud w CZW, którego finałem był Cage of Death Match. Być może w przyszłym roku takim dobrym feudem będzie Zandig vs. New Jack, jeśli ten drugi dłużej posiedzi w CZW

3) Triple H vs. Goldberg – feud wg mnie naprawdę dobry ale już sama walka pozostawia dużo do życzenia

Najlepsza gala PPV:

1) WWE Wrestlemania XIX – największa i najlepsza gala roku w WWE, nic dodać nic ująć

2) WWE Survivor Series 2003 – po raz kolejny SS jest najlepszą galą zaraz po Wrestlemanii, świetne matche jak chociażby Survivor Tag Team

3) WWE Unforgiven 2003 – można się zgodzić lub nie ale wg mnie ta gala była naprawdę dobra i najlepsza od dobrych dwóch lat

Rozczarowanie roku:

1) Odejście „Sick” Nicka Mondo z wrestlingu – aż mi się nie chce wierzyć że odszedł on dla pracy w durnej wypożyczalni video, w tym roku zdziałał naprawdę dużo m.in. wygrał CZW Tournament of Death II, gdyby nadal walczył to w przyszłym roku na bank zdobyłby CZW World Heavyweight Title. CZW to „Sick” Nick Mondo i tak zostanie na zawsze.

2) Goldberg w WWE – kiedy Goldberg przychodził do WWE myślałem że WWE podniesie się z dołka, jednak tak się nie stało. A Goldberg stwarzał same problemy i jego walki stały na niskim poziomie.

3) Rob Van Dam – w tym roku RVD został przez WWE zdeptany z błotem, na PPV wygrał tylko jedną walkę a przez resztę roku jobbował, tak samo działo się na RAW. W zamian dostał Intercontinental Title ale stracił je na rzecz Ortona (wg mnie Orton za wcześnie zdobył ten pas). Poza tym nie pojawił się na Wrestlemanii. Aby przyszły rok był dla niego rokiem udanym.

Niespodzianka roku:

1) Pojawienie się w NWA-TNA Stinga – NWA-TNA to pierwsza federacja amerykańska, której po rozpadzie WCW udało się zatrudnić Stinga (wcześniej australijskie WWA). Zdecydowanie podniosło to prestiż i zainteresowanie produktem oferowanym przez NWA-TNA

2) Poziom gal CZW – gale CZW o zawsze są bardzo dobre, ale w tym roku były po prostu świetne. Gala z gali była coraz lepsza, co więcej dla porównania CZW małym kosztem robi wspaniałe gale a WWE przy dużym budżecie i bardzo dobrych wrestlerach daje nam jakiś chłam.

3) Bardzo dobra kondycja Shawna Michaelsa – jeszcze w zeszłym roku wszyscy mówili, że Michaels będzie mógł stoczyć tylko z góra 2-3 walki. A tu niespodzianka i HBK zalicza prawie wszystkie PPV w tym roku oraz co więcej, bierze bardzo aktywny udział na RAW’ach a także house showach. Gdybyśmy wcześniej wiedzieli, że tak będzie to na RAW byłby kolejny pretendent do WWE World Heavyweight Title – Shawn Michaels!

Najlepsze Mic Skillsy:

1) Eddie Guerrero – świetnie gada przy mikrofonie a kiedy żartuje jest bardzo śmieszny. Kiedy jeszcze do tego dołączy się Tajiri to można „odjechać”.

2) The Rock – nadal świetnie gada przy mikrofonie, nie mogę się doczekać filmu Johnny Bravo z nim w roli głównej, gdyż na bank świetnie odegra swoją postać i trochę zaczerpnie z tego co gada na ringu.

3) Stone Cold Steve Austin – nadal kiedy mówi do kogoś to widownia krzyczy „What?”. Ma świetnie wygadane przy mikrofonie.

Najlepszy gimmick:

1) Brock Lesnar – Lesnar ma świetny heelowski gimmick. W tym roku jego gimmick wg mnie najbardziej się wyróżniał.

2) John Cena – naprawdę bardzo dobrze zrobiony gimmick, Cena świetnie się w nim czuje a na dodatek bardzo dobrze rapuje (rym niezamierzony :)

3) Kane – nadal jestem nieco przeciwny tego typu gimmickowi, gdyż Kane wg mnie gra psychola ale z drugiej strony mam jakiś sentyment do tego gimmicku i coraz bardziej mi się podoba, tym nie mniej tą pozycję wrzuciłem na siłę.

Najlepszy entrance:

1) Evolution – wg mnie świetny entrance a na dodatek nieźle czadu daje Motorhead. Zdecydowanie najlepszy entrance tego roku.

2) The Rock – zdania są policzone ale mi się podoba jego entrance. Jest nieco lżejszy niż poprzednie i to zdecydowanie go wyróżnia.

3) Rob Van Dam – ten entrance podoba mi się od samego początku i dlatego też daję mu nominację.

Najlepszy manager:

1) Ric Flair – jedna z ikon wrestlingu, która bardzo często pojawiała się w tym roku jako manager i spełniała tą rolę wyśmienicie.

2) Teddy Long – obok Flaira bardzo dobry heelowski manager, nic więcej nie powiem

3) James Mitchell, aka Sinister Minister (NWA-TNA) – że w WWE nie było więcej wyróżniających się managerów podaje właśnie jego kandydaturę. Świetnie odgrywa swoją piekielną rolę managera i miał udział w walkach w NWA-TNA. Wg mnie Mitchell powinien zostać zatrudniony w WWE i być managerem Kane’a, gdyż dawno nie widziałem osoby tak dobrze odgrywającego rolę managera z piekła rodem.

Najlepszy komentator:

1) Jim Ross – nadal pozostaje najlepszym komentatorem w WWE i nie boję się stwierdzić że na świecie.

2) Michael Cole – coraz bardziej podoba mi się komentowanie przez niego SmackDown’a.

3) Eric Gargulio (CZW) – nikt inny jak on nie potrafi tak dobrze komentować Ultraviolentum, jeden z najlepszych komentatorów na arenie niezależnej

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezależnych:

1) AJ Styles (NWA-TNA) – znakomity wrestler, który pokazał że cruiser też może zdobyć tytuł dla heavyweighta, w tym przypadku NWA Title.

2) The Messiah (CZW) – w CZW świetnie odgrywał heela, znakomite walki vs. Nate Hatred, vs. Nick Gage, a także feud z Zandigiem.

3) Sonjay Dutt (CZW) – świetny cruiser, zdecydowanie w tym roku zdziałał bardzo dużo na arenie niezależnej a późniejsze pojawienie się na galach MLW i NWA-TNA już samo mówi za siebie

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Najlepsza Federacja: 1.NWA-TNA 2.WWE 3.cZw

Najlepszy Wrestler: 1.Kurt Angle 2. Brock Lesnar3. Chris Benoit

Najlepszy Tag Team : Benjamin & Haas , Spanky & London, Angle & Benoit

Najlepsza Diva : Lita, Victoria, Torrie Wilson

Najlepsza Walka : 1.Lesnar Vs Angle z WMXIX 2.

Najlepsza gala PPV : Wrestlemania XIX, cZw Cage of Death,Royal Rumble.

Najlepsza gala TV : RoH,Raw, Fake You Tv

Debiutant Roku : Batista,John Cenna, Christopher Daniels z RoH.

Feud Roku: Angle Vs Lesnar, High V Vs cZw , Austin Vs Bischoff

Rozczarowanie Roku: Strata maski przez Kane'a , odzyskanie pasa przez Triple H'a, odejcie z WWE Hogana i Pipera.

Niespodzianka Roku: 1.Piper na WM XIX 2.Goldberg w WWE 3.Dragon w WWE.

Najlepszy Manager: Heyman, Victoria, Flair

Najlepszy Entrance : Booker T, Kane, SCSA.

Najlepsze Mic Skills: The Rock, Kurt Angle, Rick Flair.

Najlepszy Gimmnick: The Rock, Brock Lesnar, Baniamin & Haas.

Najlepszy komentator : Tazz, Lewlar, Rey Misterio podczas komentowania walki Dragon Vs Moore.

Najlepszy Zawodnik Roku w Federacjach Niezaleznych: Amazing Red, Christopher Daniels, Rockus.

1872433537428f0b46b98ce.gif