Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Draft 2009

kosa18ziomalek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Uzupełniający draft był bardzo interesujący, bo WWE uporczywie rozbijało tag teamy, i praktycznie ostali się jedynie Coloni, Cryme Tyme i uwielbiani na tym forum Priceless. Szczerze mówiąc nie jestem fanem tak dużych zmian, bo myślę, że niektórzy zawodnicy spokojnie mogłyby zostać w swoim dotychczasowym brandzie, a nie na siłę przechodzić gdzieś indziej. Ciekawi mnie też powód dla którego Helms wrócił na Smackdown skoro powalczył tam z kilka razy i znikł w cień (może ma kontuzję, szczerze mówiąc nie orientuję się w tym), by przejść teraz na ECW, mógł to zrobić od razu. Cienko widzę pozycję Kennedy'ego w WWE, kontuzje go nękają, swego czasu mówiło się o tym, że Kennedy może odejść do TNA, nie wiem czy ostatecznie WWE nie podziękouje mu za współpracę. Hornie na RAW bez Finlaya to strasznie interesujący wybór, może Hornie dostanie push w telewizji i będzie może odpowiednikiem SoCal Val w TNA :D (osoba od płaszczy). A co do draftu na RAW to Mizus na czerwonym brandzie musi jobbować, chyba WWE nie da mu pushu :)
  • Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemek_1991

10

• czester666

10

• KENTA

9

• RR

9

Top użytkownicy w tym temacie

Co do draftu uzupełniającego:

SD: sporo wzmocnień ale jednak ich pozycja osłabła w stosunku do Raw i stała się brandem drugorzędnym w WWE

Ale za to być może bardziej widowiskowym. Przynajmniej można mieć taką nadzieję.

[ Dodano: 2009-04-16, 19:58 ]

A Kennedy...Dla mnie idealnie by pasował "charyzmatycznie" do dwójki Jericho i Edge'a.

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

-Raven-, wiem o tym że nierealne, powiedziałem tylko że chciałbym zobaczyć taki storyline. (chyba wolno na tym forum pomarzyć?)

Jasne, że można marzyć :D Dziwię się tylko trochę, że jako mark Takera chciałbyś go oglądac w jakimś durnym feudzie, gdzie miałby uganiać się za dupami :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

-Raven-, przynajmniej by połączył pracę z przyjemnością :D

a po drugie zawsze jakiś odmienny storyline :)

-Raven- przynajmniej by połączył pracę z przyjemnością :D

Zbyt dużo tych przyjemności by zapewne nie miał, a nawet jeśli to po zdradzie owa kobieta otrzymała by solidnego Tombstone`a :twisted: (Bujna fantazja, wybaczcie)

Wracając do draftu uzupełniającego, zbyt wielu niespodzianek nie było (podobnie jak na Drafcie głównym). Wspominany wyżej Kennedy jest moim zdaniem zapchaj dziurą w drafcie uzupełniającym, na jego miejsce spokojnie można było obsadzić zawodnika zdrowego, który pojawia się w miarę regularnie na tygodniówkach.

mi sie nawet draft podobal... szczegolnie to co zrobili na smackdown jest spoko szkoda ze Vicky na RAW idzie lepiej by bylo gdyby na jakims ECW weszla bo i tak tego nie ogladam :cry:

Bo PINGWINY FAJNE SĄ xD ;d :P

WE GOT 2 WORDS FOR YA!!!

Thank you :P

Niemam ulubionego wrestlera ponieważ tak czy siak WWE i TNA oglądam i albo dadza za dużego pusha komus,albo kogos zeszmaca...wiec... :D

148959482249ee46623362f.jpg

Znalazłem trochę czasu, to można coś skrobnąć :P.

To mój 2 draft w „karierze” i dla mnie znowu bardziej smakowity jest Smackdown. Na Raw teraz zrobiło się strasznie ciasno… jeśli chodzi o gwiazdy, ale wg mnie to wcale nie oznacza, że będzie ciekawiej. Drewniane gwiazdki pewnie będą się wymieniać pasami co jakiś czas. Wg mnie w flagowej gali WWE zostały tylko 3 nazwiska dla których jeszcze warto to oglądać (czyt. Shawn Michaels, Santino Marella oraz Mr. Kennedy, o ile ten ostatni w ogolę się pojawi).

Smackdown natomiast zrobił się strasznie interesujący i wyrównany bo zostało tylko 4 zawodników zaliczających się do ME (Edge, Taker, Hardy oraz Jericho ). Ktoś na pewno będzie musiał tam dołączyć. W dodatku CM Punk ma walizkę i właśnie w tym brandzie ma szanse w końcu solidnie się wypromować. Swoje szanse wokół najważniejszego pasu może też dostaną John Morrisom, bądź Shelton Benjamin.

Do ECW przyszedł tylko Kozlov, a odszedł między brandowy Tag Team M&M. Poza tym, oczywiście doszło do małych zmian kosmetycznych w wymianie mid-cardów. Draft można uznać za udany. Największą chyba niespodzianką dla mnie, był draft Matt’a Hardego, który to odwiedza wszystkie rostery w ciągu paru miesięcy.

Dodam też do tego zdjęcie z mojego draftu który zrobiłem sobie na oficjalnej stronie WWE.

Parę nazwisk mi się sprawdziło :P

http://img401.imageshack.us/img401/6536/fantasticdraft.png