Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Draft 2009

kosa18ziomalek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

HBK nie pójdzie na SD! Już w zeszłym roku było to otwarcie powiedziane , że dni nagrywania SD (wtorki) nie pasują mu , bo ma jakieś nabożeństwo w kościele którego nigdy nie opuszcza. Co do reszty to chętnie zboczyłbym Edga na Raw , Cene na SD! , zwłaszca bardzo prawdopodobne jest przejście tego 2 pana , miał to już zrobić rok temu , ale wtedy HHH chciał więcej czasu spędzać w domu i ostatecznie niezniszczalnmy został na RAW.

Pozatym rozwaliło mnie:

Cena na SD -- push + Feud z Vickie

:lol:

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemek_1991

10

• czester666

10

• KENTA

9

• RR

9

Top użytkownicy w tym temacie

w zeszłym roku było to otwarcie powiedziane , że dni nagrywania SD (wtorki) nie pasują mu , bo ma jakieś nabożeństwo w kościele którego nigdy nie opuszcza

aaaaa Tak. Śpiewa wóczas z chórze gospel ze Stingiem.

Cytat:Cena na SD -- push + Feud z Vickie

Jeśli chce feudować z Vickie to musi mega dokoksować by ją móc podnieść.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

jeśli chodzi o tegoroczny draft to myślę ,że wszystko zależy od przyszłości MyNetwork. Przewiduje się ,że jeśli dalej tak pójdzie to stacja może upaść co dla SD! oznacza koniec moim zdaniem. Skończyły się czasy ,że Wrestling interesował każdego. Teraz liczą się przede wszystkim prawdziwe sztuki walki. Ludzie nie chcą oglądać już pisanych walk dlatego MMA na prawdę szybko się rozwija i uważam ,że jeszcze rok ,dwa a wyprzedzi wrestling. WWE nie ma mocnego konkurenta nie liczmy ,że TNA będzie w stanie zagrozić moim zdaniem jedynym możliwym w przyszłości rywalem WWE jest ROH . Pokazują bardzo dobre show ale brak dużych pieniędzy. WWE przez to wypuszcza średni produkt do telewizji a ludziskom zwłaszcza tym starszym nudzi się oglądanie Ceny jako mistrza czy ciągłe zdobywania na czas krótki pasa przez Edga. Co więcej musimy zwrocic uwage ,że internet odgrywa ogromną rolę ludzie nie chcą już płacić pieniędzy za towar nie pewny dlatego oglądają go coraz częściej w necie przez co ratingi i buyrate spadają. WWE zrezygnowało z widowiskowości ,ryzyka , krwi. Wszystkie tygodniówki wyglądają byle upchnąć do następnego PPV. Teraz RR,NWO trzymało poziom na RAW doszło do feudu Orton vs McM i wreszcie da się to oglądać. Myślę ,że WWE w tegorocznym drafcie doprowadzi jakby do wyrównania poziomu SD! i RAW. Wszyscy wiemy ,że poziom walk jest o wiele wyższy na SD! a ludzi z poza Ameryki ściąga właśnie SD!. RAW zawsze będzie miało dobry rating a SD! uważam ,że stać na ratingi powyżej lub około 3.0

Oto moje typy

RAW:

Kozlov - powalczy o IC

Shelton Benjamin - przejadł się jako US Champ.

Edge - pora na zmiany w SD! zrobił już świetną robote.

Big Show - to podobno pewne

The Great Khali - nie pasuje mi na SD!

SD!:

Rey Mysterio - 100% SD! to ikona SD! i jego draft do RAW nic dobrego nie wniósł a SD! straciłł na oglądalności od momentu jego przejścia

Chris Jericho - stwarza dobre walki ,mocny przy mikrofonie

Christian - zrobi swoje w ECW i przyciągnie ludzi do SD!

Cena - pojawił się raz a SD! uzyskało rekordową oglądalność 2.3

Orton - mimo wszystko myślę ,że przejdzie do SD! a feud z hHh skończy się na WM25. Ale to moje poglądy

ECW:

William Regal - tam jest jego miejsce

Goldust - zasługuje chociaż na regularne walki a nie pojawianie się raz na miesiąc

Helms - przejdzie i powalczy ECW Champ.

R-truth - to samo co Helms.

RAW:

The Great Khali - nie pasuje mi na SD!

A co wolisz go na RAW ? Bardziej pasuje mi do niebieskiego brandu.

Moje Typy

Raw

Evan Bourne : Dzięki niemu ECW "ożyło" Teraz czas na RAW i Tag team z Reyem !

Christian : Także przejdzie na RAW i powalczy o IC champa .

Edge : Jak już wspomniał kolega . Na SD! wykonał świetna ?! ZAraz . Wprost genialną robotę ale wiadomo że czas na zmiany. W SD! przejadł sie a szczególnie La Familia .

Triple H : Wq. mnie pewniak . Feud z Legacy(Orton) To pewne !

Smackdown!

Batista : Ikona SD! . Nie widzę go w czerwonym brandzie

Ted DiBiasie Lub Cody Rhodes : Rozpad Legacy? Wq mnie mało prawdopodobne ale....Wwe robiło wieksze głupoty.

ECW

Regal : Dostał swoje 5 minut z IC lecz na RAW ie jest teraz "zapchaj dziurą"

15733752564c2c578fdaea8.jpg

Ja chcę Christiana na RAW !!! :)

Po za tym .. hmm .... Batista do SD! i ewentualnie Great Khali do ECW

edit :

Jak podają nieoficjalnie członkowie creative teamu głównym celem zbliżającego się draftu (odbędzie się tuż po WM25) będzie znaczące wzmocnienie rosteru RAW podczas gdy na SD! ma się pojawić więcej młodych, perspektywicznych gwiazd dopiero się rozwijających. Oczywiście, plany konkretnych wymian zmieniają się z dnia na dzień, więc ponad to, co było napisane wcześniej, nie można napisać wiele więcej.

czyli do tego Tyson Kidd do SD! a Kozlov do RAW

• 2 tygodnie później...

No to moje 7 typów:

-Christian na Raw-już dużo zrobił dla ECW teraz czas na zmiane brandu

-Rey Mysterio na SD!-Podobno gdy walczył w SD! ludzie gapili się tylko dlatego że on będzie walczył

-John Cena na SD!-to samo co z Mysteriem

-Triple H na Raw-Raw musi mieć jakiś jeden ważny pas a nie tylko jakiś Intercontinental a i jeszcze reaktywacje DX

-Jimmy Wang Yang-Na ECW na SD! nie dają mu szansy

-Evan Bourne na Raw-to samo co u Christiana

-Batista na SD!-On wogule walczy na RAW?

On jest kontuzjowany

Wg mnie i Christian i Evan Bourne powinni zostać w ECW. Gdyby z SD i RAW przeszło jeszcze 2-3 zawodników pokroju Sheltona czy R-Trutha mogłoby być ciekawie wokół pasa ECW, który oczywiście trzyma Swagger (gdyby zmienił roster załamałbym się)

11301703464970cd8e3af3a.png

On jest kontuzjowany

Sorka nie wiedziałem :P

Dobrze powiedziałeś może niech R-Truth przejdzie do ECW.Trochę przesadziłeś żeby do ECW przeszedł zawodnik pokroju Benjamina

Ja myślę , że Umaga powinien też zmienić brand , bo widocznie na Smackdown nie ma o co walczyć ... Może tak na Raw mógłby powalczyć o pas IC ? Jak na razie niestety strasznie się marnuje walcząc w mało znaczących walkach . Może też Helms powinien gdzieś przejść ? Nie widziałem go od jakiegoś czasu , czyżby znów był kontuzjowany ? Początkowo walczył o US title , potem jakby był pomijany ...

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Wq mnie mało prawdopodobne ale....Wwe robiło wieksze głupoty.

Noooooo, na przykład ich zatrudniając.

Może tak na Raw mógłby powalczyć o pas IC

Powtórka z rozrywki??- Blee. A niech przejdzie do ECW i walczy o ten pas.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

ogólnie dobrzy zawodnicy na których nie mają pomysłu w RAW i SD!

powinni przejsc do ECW i stworzyć mocny brand w którym wreszcie coś by się mogło zacząć dziać

ogólnie dobrzy zawodnicy na których nie mają pomysłu w RAW i SD!

powinni przejsc do ECW i stworzyć mocny brand w którym wreszcie coś by się mogło zacząć dziać

Dokładnie.Zrobić coś podobnego do ECW z 2007 :) Czyli coś typu: Striker,Burke itp vs Dreamerzy,Sabu,Van Damy itd ;]

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Ubiegło roczny draft był nawet spoko. Dobrze że Triple H i Jeff przeszli na SmackDown.

Batista

Do doskonały zawodnik ale ja za nim nie przypadam. Uważam że powinien zmienić Breand bo jak dla mnie to on na RAW. Widzę go w niebieskich barwach SmackDown! Gdy oglądałem go na RAW to jego walki były nudne jedyna jego udana walka to Steal Cage Match(nie wiem czy poprawnie napisałem) z Chrisem Jericho, dobre w tym meczu było to że zaczął krwawić. Najlepiej wypadł w feudzie z Edge i Vickie.

Umaga

Zdecydowanie ten zawodnik powinien powrócić na RAW. Wydaje mi się że na ECW sie marnuje, jeszcze nie widziałem doskonałej walki w jego wykonaniu. Gdy był na RAW i występował jako pupilek Vinca to jego walki były zdecydowanie ciekawsze. Doskonałe feudy z Triple H oraz Jeff'em. A na SD walczył z sami cieniasami typu Jim Wang Young oraz KungFu Naki. A na SD jego najciekawsza walka była walka Umaga vs MrKendy to był również jego najlepszy Feud.

Triple H

Uważam że powinien powrócić na RAW by kontynuować doskonały feud z The Legcy. Ja uważam że to że Orton i Triple H maja najlepszy feud w tym roku a może nawet w ciągu dwóch ostatnich lat nie pamiętam żeby był lepszy. Przeniesienie Triple H na SmackDown w tamtym roku było w 100% słuszne na RAW był już nudny ale teraz uważam że powinien przejść z powrotem na RAW.

Chris Jricho

Miał wspaniały powrót. Według mnie sprawdzał sie lepiej jako Face na RAW, ale jako heel coś mi w nim nie pasuje. Nie wiem czemu ale uważam że powinien przejść do SmackDown i starać się o pas mistrzowski.

Even Borne

Uważam że ten wspaniały zawodnik marnuje się na ECW. Myślę że powinien on przejść na SmackDown! lub RAW. Myślę że lepiej by było gdyby przeszedł na RAW, gdzie walczył by w Tag Teamie razem z Rey'em Misterio. Pamiętam jego walki razem z Miserio przeciwko Kenowi i chyba Henremu lub Knoxowi. A gdyby przeszedł na SmackDown to by pewnie robi karierę solowo.

Christian

Bardzo bym chciał żeby ten zawodnik zmienił swój roster. Powinien przejść na SmackDown. Uważam że słuszne by było gdyby po przejściu na SD maił feud z Edgem. Ale on pewnie pozostanie w ECW bo Vince nie planuje pushu na tego zawodnika.

Tiffany

Uważam że ta diva powinna zacząć walczyć. Jest piękna ale nie wiem czy utalentowana gdyby przeszła na RAW lub SmackDown mógłbym się o tym przekonać.

Mark Henry

Taki zawodników z brzuszkiem jest mało. Uważam że on na ECW się Marnuje walczy w Tag Teamch a nie sam. Dobrym rozwiązaniem było by zawodnika ECW przenieść do SmackDown. Szkoda że WWE zwolniło Big Dade'go V uważam że Mark Henry najlepiej wyglądał by z nim w Tag Temaie.

Kane

Również wspaniały zawodnik który marnuję się w swoim brendzie. Uważam że powinien przejść na SmackDown by tam walczyć. Bardzo bym sie ucieszył gdyby po przejściu na SmackDown Kane i Undertaker reaktywowali The Brother's of Destruction( nie wiem czy tu napisałem poprawnie). Myślę że na tym Vince zgarnął by sporo kasy.

Mam nadzieję że zawodnicy wyżej wymienieni^^ zmienią swój roster. Wątpię że to zrobią Christian i Tiffany ale zawsze trzeba mieć nadzieję.

No to tak zwróce się do wypowiedzi Qatro

Mark Henry

Taki zawodników z brzuszkiem jest mało. Uważam że on na ECW się Marnuje walczy w Tag Teamch a nie sam. Dobrym rozwiązaniem było by zawodnika ECW przenieść do SmackDown. Szkoda że WWE zwolniło Big Dade'go V uważam że Mark Henry najlepiej wyglądał by z nim w Tag Temaie.

No i tu mi nie pasuje :D

Marka Henrego większość zawodników Smackdown! by po prostu "oklepywało" Niech Mareczek zostanie na ECW tam jego miejsce :)

Christian

Bardzo bym chciał żeby ten zawodnik zmienił swój roster. Powinien przejść na SmackDown. Uważam że słuszne by było gdyby po przejściu na SD maił feud z Edgem. Ale on pewnie pozostanie w ECW bo Vince nie planuje pushu na tego zawodnika.

Nie sądzisz że na Smackdown! byłoby za dużo gwiazd?

Kane

Również wspaniały zawodnik który marnuję się w swoim brendzie. Uważam że powinien przejść na SmackDown by tam walczyć. Bardzo bym sie ucieszył gdyby po przejściu na SmackDown Kane i Undertaker reaktywowali The Brother's of Destruction( nie wiem czy tu napisałem poprawnie). Myślę że na tym Vince zgarnął by sporo kasy.

Następna gwiazda na SD!

Triple H

Uważam że powinien powrócić na RAW by kontynuować doskonały feud z The Legcy. Ja uważam że to że Orton i Triple H maja najlepszy feud w tym roku a może nawet w ciągu dwóch ostatnich lat nie pamiętam żeby był lepszy. Przeniesienie Triple H na SmackDown w tamtym roku było w 100% słuszne na RAW był już nudny ale teraz uważam że powinien przejść z powrotem na RAW.

I tu się z tobą zgodze...

Umaga

Zdecydowanie ten zawodnik powinien powrócić na RAW. Wydaje mi się że na ECW sie marnuje, jeszcze nie widziałem doskonałej walki w jego wykonaniu. Gdy był na RAW i występował jako pupilek Vinca to jego walki były zdecydowanie ciekawsze. Doskonałe feudy z Triple H oraz Jeff'em. A na SD walczył z sami cieniasami typu Jim Wang Young oraz KungFu Naki. A na SD jego najciekawsza walka była walka Umaga vs MrKendy to był również jego najlepszy Feud.

... tak samo jak z Umagą

Edit:

TNA nie oglądam od momentu gdy Eurosport tego nie nadaje i takie moje pytanie

Czy na TNA jest podzielony roster jak w WWE

I czy jest w TNA draft

Chciałbym dostać sensowną odpowiedź a nie typu:Ja gdzieś słyszałem,czy myślę że jest

Kenta ale ty stary jesteś :shock:

Edytowane przez adrian20-11

W tym roku zmiana zawodników podczas draftu może być naprawdę ciekawa. Napisze wrestlerów którzy według mnie w tym roku powinni zmienić brand, a więc tak:

Vladimir Kozlov- Już nie mogę patrzeć na to jak przegrywa z Triple-H, przecież jeszcze niedawno był niepokonanym wrestlerem, a miał takich rywali jak Jeff Hardy, Undertaker czy jak wcześniej wspomniany Triple H. Z miłą chęcią zobaczyłbym Kozlova przechodzącego do ECW, tam napewno by walczył o pas, a kto wie może by go zdobył. Bo w SD chyba jest niemożliwe żeby zdobył jakikolwiek pas, chyba, że US championa, ale bardziej sobie go wyobrażam z pasem ECW Champion.

Kane- Ten zawodnik musi zmienić brand. Na RAW został zmarnowany, 10 lat temu był postrachem wrestlerów, a teraz nawet Kofi Kingston czy Rey Mysterio bezproblemowo sobie z nim radzą. Tego wrestera również widziałbym w ECW. Jak pewnie każdy zauważył ECW trochę podniosło poziom, ale z tą dwójką wrestlerów było by jeszcze ciekawiej.

Randy Orton- Znudziły mi się już trochę jego występy na RAW, więc chciałbym go zobaczyć przechodzącego do niebieskiego brandu niekoniecznie z Legacy, ale nawet jeżeli Legacy by z nim przeszło to nie miałbym nic przeciwko. Już rok temu mieliśmy feud Triple H z Ortonem na RAW, to może teraz na SmackDown? Oprócz tego feudu znaczniej ciekawiej zrobiło by się wokół pasa Edge'a. Ostatnio słyszałem, że to właśnie Randy Orton ma zakończyć karierę Undertakera ( w co wątpie) a w SmackDown znacznie łatwiej prowadziło by się feud.

Rey Mysterio- Jego przejście do RAW'u nic nie wniosło do poziomu gali. Przez długi czas miał kontuzje, potem Kane musiał mu jobbować, a teraz głównie toczy walki w tag teamach. Go podobnie jak Kane'a i Kozlov'a widziałbym na ECW. ECW potrzebuję kilku dobrych zawodników, a ci co wymieniłem napewno takimi są. Mysterio z pewnością coś by wniósł do ECW. W ECW mógłby stworzyć dość ciekawy feud z Evan'em Borune, bądź tag team z wcześniej wymienionym wrestlerem, bo przecież obecnie to właśnie oni stanowią czołówkę High Flayerów w WWE.

Umaga- To już może zacznie brzmieć żenująco bądź śmiesznie, ale go też bym widział w ECW, niekoniecznie na drafcie, ale bym go jednak zobaczył. Na SD jest marnowany, być może przez kontuzję, albo może dlatego, że WWE nie ma pomysłu dla niego. Przecież po jego powrocie zamiast mu dawać takich wrestlerów jak Jimmy Wang Yang mógłby stoczyć udaną walkę z Vladimirem Kozlovem, ale WWE już mnie przyzwyczaiło, że nie potrafi w 100% wykorzystać potencjału zdolnych wrestlerów, prawdopodobnie to przez młodszą część widowni która nie przepada za Umagą, ale jak każdy wie Vince nie może ponieść strat w postaci pieniędzy i musi się słuchać młodszej publiki.

Batista- Chyba już nikt nie chcę oglądać konfrontacji Batisty z Ceną, bo chyba nie muszę pisać co się wydarzyło na SummerSlam. Chciałbym, aby batista powrócił na SmackDown!. W czasie gdy Orton będzie feudować z Triple H'em Batista mógłby mu pomóc w jakiś sposób, ewentualnie sam by mógł zacząć feud z "Legend Killerem" czego stanowczo bym nie chciał, bo to co się zdarzyło na Armagedonie mi wystarczy, a może jakiś feud z Triple H'em? :thinking:. Ale gdybać w tym wypadku nie można, bo jeszcze nie wiadomo czy przejdzie do SmackDown! :)

Morisson i Miz- Oglądanie tych zawodników na ECW stanowczo mi się znudziło. W ostatnim czasie ten tag team występował w każdym brandzie WWE. Ten tag tam chciałbym zobaczyć na SmackDown!. Z ostatnimi tygodniami ciągną dość ciekawy feud z Primo i Carlito. Nie miałbym nic przeciwko ujrzenia ich na RAW, tam też by mieli dość ciekawe walki do stoczenia nie chodzi mi o tag team Kofi Kingstona z Cm Punk'iem, ale o Rhodes'a i Dibiase'go z którymi byliby w stanie stoczyć dość ciekawą walkę o pasy tag teamowe.

Mark Henry- Ten zawodnik obniża tylko poziom walk w ECW, które jak wiemy i tak stoją na dość przeciętnym poziomie. Mam nadzieję iż ten zawodnik w drafcie zmieni brand, z miłą chęcią widziałbym go na RAW, który pofeudowałby o pas IC z JBL'em. Może i to niebyły by najciekawsze walki, ale lepsze to niż obecna sytuacja wokół tego pasa. Nie wykluczałbym też jego przejścia na SmackDown! Feud z Big Showem, lub z Khailem to jak na niego by było maksimum w niebieskim brandzie.

Myślę, że jeżeli Ci zawodnicy których wymieniłem zmienią brand to w WWE zacznie być ciekawiej. Ostatnio nawet były pogłoski, aby to John Cena miał przejść na SmackDown! czego bym nie chciał, bo i tak nie zmienią mu gimmicku na stary. A więc ostatecznie sądzę iż ten draft będzie bardziej udany niż ubiegłoroczny. A Ci wrestlerzy którzy zmienią brand się nie zmarnują tak jak w przypadku Rey'a Mysterio czy Umagii.