Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Draft 2009

kosa18ziomalek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

obstawiam wzmocnienie ECW

może tam trafić Goldust,Manu i Sim Snuka

nie sądze też żeby z ECW ruszał się Evan Bourne

co do reszty brandów to :

cena - SD!

jericho - SD!

kozlov - RAW

christian - RAW

Digart Cezeta

1805460534b8a3ce8323ad.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-124930

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemek_1991

10

• czester666

10

• KENTA

9

• RR

9

Top użytkownicy w tym temacie

Na SD! trafi Orton, będzie feudował z Triplem, Na Raw zjawi się Edge i DeadMan bo dawno go już nie było :twisted: Swagger już bez pasa przejdzie na Raw.ECW??A co to jest ECW? :twisted:

"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-124938

pewnie już w najbliższych dwóch tygodniach zobaczymy wymianę pomiędzy RAW a SD Cena idzie do SD a do RAW idzie HHH

a co do draftu to jest ciężko cokolwiek napisać raczej przesądzone jest przejście Mike Knox'a do RAW o którym chyba jeszcze nikt nie wspominał Mike więcej występuje na RAW niż na ECW

co do reszty to moim takim malutkim marzeniem jest przejście Kane, Kofiego, Christian do SD Evan, MVP, Matt Hardy do Raw Kozlov, Marella, Shad, Khali, Festus, Kendrick do ECW nie które zmiany są całkiem realne ale jednak większość jest nie realna :(

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-124947

a co do draftu to jest ciężko cokolwiek napisać raczej przesądzone jest przejście Mike Knox'a do RAW

Knox jest w RAW -.-

Digart Cezeta

1805460534b8a3ce8323ad.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-124948

Draft jest dopiero po WrestleManii czyli w kwietniu, a jest dopiero luty wiec jest za wcześnie na jakieś pewniejsze typy można powiedzieć pod koniec marca, kiedy będzie karta na WM. Mam swoje typy co do Draftu:

-John Cena w Smackdown! - Dzięki feudowi z Edge'm zobaczymy jego powrót to macierzystego rosteru, być może gimmicku rapera. Wmieszajmy jeszcze do tego Jeffa i Matta walczących o WHC, bo nie sądzę ze ze ich feud skończył na WM, czym mamy bardzo ciekawy program miedzy tą czwórką.

-MVP na RAW - To będzie dla Montel'a pewien awans. Liczę ze do WrestleManii, najpóźniej do ostatniego SD! przed Draftem 2009 zdobędzie US Tittle. Będzie kolejna wymiana pasów miedzy brandami co może zwiększy ich prestiż.

-Santino na ECW - Było by śmiesznie jak by Boogeyman go trochę postraszył.

-CM Punk na SD! - Jeszcze jako IC zamieni się brandem z MVP i zacznie feud z R-Truth'em co zakończy się zwycięstwem i zdobyciem pierwszego tytułu od powrotu R-Truth'a.

-Christian w RAW - Po debiucie w ECW i programie z Swagger'em, Cage przejdzie na RAW i będzie walczył o US Championship z MVP.

-Triple H wraca na RAW - feud z Legacy a później reaktywacja DX.

-John Morrison do RAW a Miz do SD! - rozpad ich teamu i solowe kariery o IC i US Championship.

Evan i Low Ki do Raw - Evan miałby program z Knox'em a później team z Rey'em i rozruszanie dywizji Tag teamów. Low Ki wpierw feud z Rey'em a później może CC lub MVP bądź z Morrisonem.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-124953

Chris Jericho - Smackdown

Przydałby się jakiś nowy porządny heel na smackdownie bo jeden Edge i zastępy popierdółek typu chavo i kendrick to zdecydowanie za mało. Poza tym chętnie bym zobaczył program Chris vs Edge.

Kane - ECW

Szczerze mówiąc mam już dość patrzenia jak Kane musi jobbować. Po poprzednim drafcie mówiło się że draft na RAW to będzie jego awans, szansa walki o pas WHC. Okazało się jednak zupełnie inaczej, w ECW miałby chociaż większe szanse na pasek.

Póki co to moje propozycje, tylko dwie bo ciekaw jestem jak się będa rozwijać feudy i na ich podstawie będe mógł mieć coś więcej do powiedzenia.

9591089054c460696b3c7d.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-124968

Jeżeli na SD! przejdzie John Cena to jestem wręcz pewny że ktoś z dwójki Edge Taker przejdzie na RAW. Jeżeli to będzieEdge to możemy się tez spodziewać zmiany w postaci GM. Jeżeli to będzie Taker to czeka nas pewnie feud z Jericho a może jakiś TT z Kanem powrót Brother Of Destruction żeby Kena podciągnąć .....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-124984

Cena - SD - to jest raczej pewne tak jak jego feud z Edge

HHH - Raw - i ciąg dalszy feud z Ortonem (tylko nie wiadomo czy HHH nie przejdzie do Raw jeszcze wcześniej przed Draft)

Matt - zostaje w SD skoro ledwo co przeszedł. ciągnie pewnie dalej feud z swoim bratem

Evan Bourne - raczej Raw - to ciekawy zawodnik i pewnie dadzą mu parę walk z kimś innym aniżeli tylko z Mattem albo Henry

Taker - raczej nie ruszy się z SD i może po feudzie Cena vs. Edge dojdzie do jego feudu z Ceną o pas, raczej cena odbierze go Edgowi

Big Show - Raw - w końcu musi zmienić ten team.

Khali - Raw - i feud z Kane

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-125102

Jeżeli to będzieEdge to możemy się tez spodziewać zmiany w postaci GM.

A ja tutaj bym liczył na to że Edge przejdzie na Raw ale bez Mrs Ekskjuz Mi. Może wtedy zobaczylibyśmy takiego Edgea jak kiedyś. Swoją drogą. Szkoda że WWE spieprzyło całą sytuacje z Edgem w poprzednim roku. Chodzi mi o akcje przed Summerslam. Znowu oglądaliśmy Edga-psychola, który nie opierał się na Vickie. Wydawało mi się że to swoisty face turn, bo publika znowu zaczęła go uwielbiać. No ale jak po Survivor Series (które było chyba najsłabszym PPV w 2008) to myślałem że mnie krew zaleje... Znowu Edge laluś i księciu "ohhh włos mi z głowy spadł, Vickie ratuj!". WWE już nie wie co robić z takiego świetnego heela? Masakra :/

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-125117

Chciałbym, aby po draft'cie ECW było równym brandem dla Raw i Smackdown, choć wiem, że jest to nie możliwe. Chciałbym zobaczyć takie drafty:

Undertaker na ECW- świetne wzmocnienie dla ECW.

Kane na ECW- i o dziwo wcale nie chciałbym, żeby był w team'ie z Undertaker'em, ale nie chciałbym też, żeby z nim prowadził feud. Po prostu Kane byłby tam takim "wolnym strzelcem" :twisted:

Rey Mysterio na ECW- kolejne mocne wzmocnienie. Uważam, że Mysterio jest tylko zapchajdziurą na Raw.

Randy Orton na SM- wszyscy uważają, że to HHH przejdzie na Raw, aby kontynuować z nim feud. Ja uważam, że Triple H niedawno przeszedł na Smackdown, więc teraz czas na Orton'a.

Jack Swagger na Raw- Po moim draft'cie na ECW będzie wielu main eventer'ów, Swagger'a miejsce na Raw :)

Po moim draft'cie ci "najlepsi" w brandach tak by się przedstawiali:

Raw:

John Cena

HBK

Batista

y2j

Jack swagger (lekka zmiana gimmick'u)

Smackdown:

Randy Orton

HHH

Edge

Big Show

Jeff Hardy

ECW:

Christian

Undertaker

Kane

Rey Mysterio

dodatkowo:

CM Punk na ECW (już jako main event'er),

Cody Rhodes na ECW (też jako taki lekki main event'er),

MVP na Raw,

Matt Hardy na Raw,

Ted DiBiase Jr. na SM.

I to wszystko :)

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-125138

John Morrison do RAW a Miz do SD! - rozpad ich teamu i solowe kariery o IC i US Championship

TYlko gdzie Miz a gdzie pas mistrza US???

Cody Rhodes na ECW (też jako taki lekki main event'er),

Chcesz pogrzebać ECW na dobre?

CM Punk na ECW (już jako main event'er

BArdziej trafia na Smackdown, a jeśli nie będzie maił IC tittle, to zgarnie US tittle= i tak uzbiera wszystkie tytuły.

Christian jest na ECW a Undertaker? Przecież Undertaker=Smackdown i nie ma innej opcji. No gdzie legendę zdegradują do podrzędnego brandu?!?

Albo mam dziś zły humor, albo niektórych całkowicie nie rozumiem, sorry 8-)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-125140

Wzmocnienie by było przyznam . Ale na razie ECW gów** znaczy i nie zapowiada się by było inaczej . Uważam , że ECW jest miejscem dla wrestlerów , dla których nie ma miejsca na Smacku czy na Rawie . Albo ewentualnie odskocznią dla młodych wrestlerów .

Chcesz pogrzebać ECW na dobre?

A ja bym się ucieszył :) Ale pod warunkiem , że zacząłby jobbować . Ale tak na serio to wątpię , by go oddzielano od Ortona i Dibiasa .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-125143

• 2 tygodnie później...

A mi się marzy zeby Edge poszedl na raw i dolaczyl do Legacy, do tego mogliby przeniesc Mickey James na SD! a za nia wrzucic Maryse ktora takze doszla by do Legacy, została panienką Ortona i zaczęła ostry feud z Meliną :P

No i oczywiscie

HHH na Raw i dalej feud z Legacy, pózniej reaktywacja DX

Cena na Smackdown!

CC na SD!

Y2J na SD! i feud z Christianem

Evan Bourn na Raw i tag z Reyem

Willi Regal niech spada na ECW :P

Kozlov na Raw i feud z Kanem

Jak na razie tyle mam jeszcze kilka pomyslow, ale poczekam do WM może wtedy sie nam rozjaśni sytuacja :smile:

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-126437

pózniej reaktywacja DX

DX to jest teraz wyłącznie marka do sprzedaży, na rocznicę czy też wprowadzenia na rynek nowego produktu. Triple H jest niby taki kozak,żę sam rozjebie tych eunuchów Ortona i samego Legend Killera (no przynajmniej takie by było sensowe rozwiązanie sporu)

Willi Regal niech spada na ECW

Mhhhhhh oldboye Regal vs Finlay (którym i tak zazdrosze siły i kondycji :P )

pod warunkiem , że zacząłby jobbować

Dodaj- jobbować na maksa!!!! :lol: :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-126463

Mam nadzieje że do stałej reaktywacji DX nie dojdzie, ale jakieś pojedyncze walki czemu nie ale raczej na SD. Stawiam jednak na przejście Ortona i HBK do SD a w tedy może wydarzyć się wiele.

Teraz WWE tak namieszali że jakiekolwiek roszady są ciężko do przewidzenia. feud Cena vs. Edge wygląda raczej na wygasający (ale ciężko to rokować)

HHH pociągnie raczej feud z Legacy.

A reszta dowiemy się w kwietniu.

https://forum.wrestling.pl/topic/13909-draft-2009/page/2/#findComment-126613