Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #259

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeżeli Lesnar powrocilby do WWE to żeby odbudowac swoja pozycje wśród zarzadu to prawdopodobnie musialby jobbowac takim gwiazda jak JBL, Batista, John Cena czy inni wrestlerzy których przed odejsciem roznosil.

Chodza tez przecieki ze Lesnar chcialby pracowac na niepelnym etapie i na takie cos mowe się zgodzic WWE.

Rating RAW – Best of 2004 wyniosl 2.7

Vince McMahon pojawil sie na stacji Fox sport oraz MSNBC i promowal tournee Smackdown po Iraku.

Main Eventem Wrestlemania XXI na dzien dzisiajszy ma być walka Triple H vs. Randy Orton. Inna możliwa walka jest pojedynek pomiedzy Triple H`em a Batista. Taka walka wedlug zarzadu bylaby nawet lepsza anizeli poprzednia. Jednak Triple H powiedzial ze czuje ze z Randy Ortonem jest w stanie zrobic duzo lepsza walke niż z Batista.

Co do postaci Batisty to jego faceturn był już kilkakrotnie planowany (miedzy innymi na RAW z 29 listopada podczas walki Triple H vs. Chris Benoit). Pomimo tego zarzad zaglosowal na to żeby Batista nadal odgrywal role heela. Możliwe ze Evolution już w najblizszym czasie ulegnie rozpadowi jednak duza szansa jest na to ze do Wrestlemani XXI sklad grupy nie ulegnie zmianie.

Okazalo się ze Jesus zmagal się nie tylko z kontuzja pachwiny. Rentgen wyklazal ze ma również przestawiony dysk w szyi i prawdopodobnie będzie to wymagalo operacji.

Vince McMahon planuje debiut dla nowego czlonka który bylby pomagierem Carlita w czasie gdy sam CCC oraz Jezus sa kontuzjowani.

Carlito nie wroci na ring wczesniej niż za ok. 3-4 miesiace jednak nadal będzie wraz z Jezusem pojawial się na galach Smackdown.

Ric Flair podpisal nowy kontrakt z WWE na 3 lata. Podpisal ponieważ jak mowil kocha ten sport oraz namowiony zostal przez Triple H`a, z którym ostatnio bardzo się zaprzyjaznil.

Zawodniczka scen niezaleznych - Angel Williams podpisala kontrakt rozwojowy z WWE. Williams pochodzi z Kanady i kilka razy pojawiala się na galach TNA – po raz ostatni w czerwcu gdzie przegrala walke z Trinity. Pojawiaja się również w federacji Ring Of Honor gdzie była managerem Jimmy Rave`a.

Zdjecia w bikini Williams można zobaczyc na stronie AngelWilliams.cjb.net

Strona Ring Of Honor poinformowala ze Ricky Streamboat podpisal kontrakt z WWE jako road agenr i w ROH pojawi się po raz ostatni podczas gali Final Battle 26 grudnia. Pojawienie się na gali oznacza prawdopodobny koniec feudu z Mickiem Foley`em, gdzie Ricky reprezentowal „pure wrestling” a Foley „hardcore wrestling”.

TNA na jakis czas chce polaczyc Dustina Rhodesa z America Most Wanted (o jezu :P)

Była gwiazda WWE – Chris Candido ma pojawil się 5 stycznia na TNA PPV – Final Resolutuion. Candido obecnie bardzo dobrze radzi sobie na scenach niezaleznych i wydaje się ze skonczyly się jego problemy osobiste.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

1

• Przemk0

1

• Hartfan

1

• Viruss

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Thx za newsy

Kuna wszystko tylko nie Rhodes z AMW :evil:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows

Chris Candido.. nice.. nawet go toleruje :P

TNA na jakis czas chce polaczyc Dustina Rhodesa z America Most Wanted (o jezu :P )

ha ha.. i mamy pierwsze minusy bookingu Dustiego.. :P podzielam zdanie RazorR'a -> o jezu :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Styl:  Klasyczny

Nie lubie Candido...

Fajnie ze Flair wciaz bedzie w WWE. Lubie go...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg