Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza XCIV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

W 670tą rocznicę śmierci księcia Austrii, Styrii i Karyntii Otto Wesołego EWF prezentuje kolejną galę. Tym razem liczę na większą ilość komentarzy, recenzji, opinii i czego tam jeszcze chcecie. Zróbcie to dla Otta! On był taki wesoły! Ufundował nawet klasztor cystersów w Neuberg. Na pewno by się ucieszył!

EWF Wrestlepalooza XCIV

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Robespierre

5

• Ja Myung Agissi

4

• mu

3

• damiandziki

1

Top użytkownicy w tym temacie

To chyba najlepsza albo jedna z najlepszych gal, jakie kiedykolwiek czytałem ;) Fantastyczna robota, świetne segmenty bez wyjątku, zarówno Armia Prus Wschodnich przez Dzieci Senshi skończywszy na negocjacjach El Masturbatora i Bullza z Kolanką ;)

Walki też emocjonujące i ciekawe, tak jak zwykle nie czytam w całości tym razem wchłonąłem wszystko za jednym posiedzeniem.

Co do Masturbatora...Cóż, skończył się winning streak, a mój plan z przebierańcem obrócił się przeciwko mnie. No ale przegrać z wrestlerem pokroju Psycho to żaden wstyd :)

Cieszę się z awansu do finału, choć zdaję sobie sprawę, że mój erp nie był najlepszy, a push dostałem pewnie bardziej za długość. Postaram się w finale wrócić na mój poziom z poprzedniej erpozki, aby nie było wątpliwości, kto rozdaje w tej federacji karty ;)

Masa boskich fragmentów, jak zawsze:

Chris „More” Attitude – Ale mnie tu wtedy nie było.

Esmeralda Martinez – A co ty? Geremek jesteś, że myślisz, że podpisywać nie musisz?

:lol:

Jak zwykle świetni komentatorzy, Hogański przeszedł znów samego siebie :D

Jan Kowalski – Jupiter to pechowy człowiek. Wszyscy chcą mu zrobić krzywdę.

Tony Hogański – Bo on wszystkich wkurwia.

Jan Kowalski – Zawsze umiałeś używać rzeczowych argumentów

:lol: :lol:

No i oczywiście tekst o ujebanym biurku rządzi :lol: , choć szkoda, że to nie oryginał :D

Takich kwiatków jest wiecej, ale jakbym miał każdy wklejać, to musiałbym dać jakieś 90 proc. całej gali :)

Gala bardzo dobra. Zgadzam się z przedmówcą w stu procentach.

Udanie pociągnięty wątek castingu na asystentkę - to też zdecydowany plus.

Dla mnie dialogiem numer jeden zdecydowanie jest ten najprostszy ale jakże prawdziwy :P

:)

Ogólnie jak dla mnie na duży plus mimo, że mnie Attitude oszukał :P

haha , po tej gali aż chce mi sie przypomnieć to , co napisałem pod swoja najnowszą erpozą . :D w polsce są tylko dwa e-fedy . ;d ewf i rezerwy ewf'u , a reszta wypierdalać . :D scy napisał to idealnie dziś mi na gg . ;d

ukryli się gdzieś w krzakach, żebyśmy nie mogli się z nich śmiać :D

swoją drogą , ma ktoś adres ich strony ? czy są zamkniętym środowiskiem , gdzie nikt poza jobberlandią nie ma wstępu ? :lol:

anywayz : najnowsza palooza była jak podwójny cheesburger na piekielnym kacu . zajebista . and i meeean zajebista . 8) od początku gali już zaskoczenie . ( fajnie rozbudowane dark matche ) przegrywa przyszła legenda i aż sam nie mogłem uwierzyć . ale głowa w góre seba , ja ostatnio przegrywałem wszystko , co sie dało .... a , nie .. to co innego bo wtedy bookerem był estevez martinez . :lol:

Jan Kowalski – Ze wspaniałej Gruzji witają państwa: Tony „Toster” Hogański.

Tony Hogański – .... i Tony „Toster” Hogański.

Jan Kowalski – Tony... to nie tak powinno działać. A co ze mną?

Tony Hogański – Tylko ja się liczę.

Tony od początku w formie , swoją drogą to ten człowiek powinien wygrać jakąś nagrode za najlepszy komentarz , telekamery 2oo9 są jego . w prawie wszystkich kategoriach , jestem pewien . :D

Tony Hogański (zakłada turban na głowę) – Czapki z głów! (zdejmuje turban) Znaczy się turbany...

:lol: :lol: dalej : dobry plan z moniką lewińską , sam na to wpadłeś game czy ktoś Ci podrzucił pomysł ? dla mnie mistrz , ona powinna dostać pieprzone wszystko na dzieńdobry . jest jebaną legendą . i w sumie mało kto z Was pamięta , że tylko dzięki niej młody biały skurwiel wygrał pierwszy pas w życiu . ale to było dawno , dawno temu , co nie . 8) co jednak nie zmienia faktu , że kocham tą kobiete . :D

You're Fired!! Kurwa, jakie to przyjemne.

:lol: good ol' times . :D

Tony Hogański – Ale ty dzisiaj fajny jesteś Janku, a po mordzie nie widać.

:lol: jak zwykle pół posta to wklejanie z gali , sorka . :D dobra jest na serio . :D świetny segment z children , świetny segment z masturbatorem , bullzem i maxem .

El Masturbator – No i wiecie chłopaki... wtedy ja na tej poczcie... tą żyrafę... sekatorem....

powrót kravena . czekam na to już wchuj długo , game , weź go za tą rosyjską morde i doprowadź do porządku . :D a tony , mówiąc , że jupiter wszystkich wkurwia ameryki nie odkrył , hehe . :D pozdrawiam Cie , janinko . :D świetny pioczątek segmentu z białym i kravenem , hara-kurwa-szto , bardzo miło . :D hahaha , chce więcej takich niespodzianek . :D dobre segmenty z jobberami w remixie tatu , ogólnie to wchuj długa ta gala . pisze tą recke i pisze , a jestem dopiero w 3/4 paloozy . :D świetnie rozpoczety feud pomiędzy jazzowskim i scottym pimpem , nie moge sie doczekać dalszej części . :D szkoda mi tylko bubby , gdzie jesteś b-love !?

hahaha , dotarłem do , moim zdaniem najśmieszniejszego momentu paloozy . ;d złowroga i tajemnicza muzyka , niezidentyfikowany mężczyzna koło automatuz felkokolą . ;d hahah , tego jeszcze nie było . :D zazdroszcze toolowi spotkań z moniką l , haha , mogą byc wchuj ciekawe . :D następnym razem ja ją chce . 8) za to wszyscy współczujemy viance , spotkania z rottem są uhh .... specyficzne . :twisted:

anywayz : gala wchuj dobra i tu kolejny przytyk w strone tego chujowego e-fedu ( sorry , Przemk0 :D ) : opłacało sie robić bajzel ? po tej gali porównanie nas do barcy , a Was do lechii z dzierżoniowa przestało mieć sens bo te dwie drużyny grają takimi samymi piłkami tylko barca droższymi . z całym szacunkiem ( o ile wogle z jakimś ) Wy teraz wyglądacie jakbyście mieli grać piłkami do ping ponga .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Przecież dostałeś adres od Game'a więc nie udawaj że go nie znasz :)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Monika Lewińska już nie mogła usiedzieć w domu po tym jak PCW padło. Teraz będzie knuć PCWowskie spiski i próbować załatwić robotę Halterowi i Sobieskiemu :P

Przecież dostałeś adres od Game'a więc nie udawaj że go nie znasz :)

gwoli ścisłości : od Game'a dostał go Scy . a to , czy mnie go przekazał czy nie o tym nie masz pojęcia więc wedle zasady : nie wiesz - nie mów .

[ Dodano: 2009-02-17, 16:35 ]

oczywiście nie zaczynam żadnej dyskusji , hehe . nie będe sie kłócić chociaż jak ktoś zacznie to wiecie , co będzie . :)

yeeeeeeee Puchar Szczęściarza jest mój! Dokładna recka jutro.

EDIT: A więc Palooza jak zwykle nieobliczalna i świetna. Walki mimo skrócone czyta się wyśmienicie, w turnieju coraz większe emocje, dostałem dyplom Uczelni Honorowego Komisarza Szakala. Czego chcieć więcej. :)

Edytowane przez ajfan

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   1

Palooza jak zwykle - bawi, uczy i porusza :P Segmenty i walki (jak zwykle) czyta się ciekawie i z uśmiechem. Tylko mam jedno zastrzeżenie - czemu przy braku rpa Kinga to ja zostałem spinowany? Na wielki plus zasługuje motyw z automatem. No, to chyba cała recenzja...

Jeszcze nie czytałem erpów, nawet King of Cięta Riposta jeszcze erpa nie oddał, a tu już gala... Pierdalnęło to mną tak niespodziewanie, że aż nie wierzę :twisted: Oj wieczór będzie ciekawy, a nie chcąc psuć sobie zabawy nie czytałem jeszcze żadnych wypowiedzi z tego tematu, więc jeśli MUtant znowu mi z czymś wyjechał to pozdrawiam go serdecznie :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

przegrałaś , karolinka . :lol:

Dobra, jak już się otrząsnąłem po dwóch jobbach na jednej gali mogę co nieco napisać ;P Po pierwsze : humor. Ktoś pisał o telekamerze dla Hogańskiego? Nie ma konkurentów. Jest Toster i długo, długo nic ...

Druga sprawa: walki. Naprawdę wysoki poziom. No i te clothesline'y ;)

Trzecie: Scyther - gratuluje :)

Cztery: Tekst z tymi wyspami co to się rymują ... mogę to gdzieś zapisać i wykorzystywać ? :>

Piąte: koniec kurwa.

Dobranoc.

O fuck... kiedy debiutowałem w AWF(co pamiętają pewnie Grimm i Scy) nie sądziłem, że mogę kiedyś wygrać jakiś pas, a tu proszę dwa jednocześnie :) Miło, że starania nie poszły na marne. Co do gali to miała duuuużo jasnych punktów - jak zwykle teksty Tostera, casting na asystentkę i segmenty z Armią Prus Wschodnich były świetne :D Cytaty dał już Psycho One więc nie będę się powtarzał :) DoS rosną w siłę, zaskoczył mnie turn Toola na Bubbie chociaż od początku widziałem go w ekipie Apostołów :) Gratki panowie :twisted:

8363302634890420816486.jpg

Jan Kowalski – Zawsze umiałeś używać rzeczowych argumentów

:twisted: :twisted: idealny i prawdziwy tekst :)

ja ostatnio przegrywałem wszystko , co sie dało .... a , nie .. to co innego bo wtedy bookerem był estevez martinez .

haha wiedziałem, że tak napiszesz :twisted:

A co do samej gali - świetny czas pisania, zaraz znowu będzie napinka ale pomijając już fakt ( bo to jest fakt ) , że w EWF poziom jest wysoki a w HVW jest niski ( That's true ) to tutaj mamy wszystko pięknie i regularnie oddawane. Nie musimy czekać 7 chudych lat na gale i to dodatkowo pokazuje różnice. Dwa świetny humor już wyżej wymieniłem jeden z cytatów ale motyw z TATU był nieziemski :twisted: Co do walk to miały być 'znacznie ograniczone' a są świetnie napisane :) .

Tylko mam jedno zastrzeżenie - czemu przy braku rpa Kinga to ja zostałem spinowany?

ja też nie wiem ale cóż nie smuć się :twisted:

Jeszcze nie czytałem erpów, nawet King of Cięta Riposta jeszcze erpa nie oddał

bo Game wiedział, że nie dam rady oddać :)

aaaa i bardzo dziękuję za segment z Children of Sensi mimo, że tego nie widać to było wprowadzenie do stajni ( zajebiście napisałeś Scy :twisted: 0,1 l :twisted: )

I ostatnie zdanie :) : to co widać niekoniecznie jest prawdą konieczną :twisted:

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Recenzja gali: palooza fajna,

a tak przy okazji to chcę tu widzieć więcej recenzji, opinii i komentarzy, inaczej w imieniu EWF zapewnię wiele atrakcji, oto niektóre z nich:

- gimmick Tatu -> jest wolny, a chciałbym go kontynuować;

- wciągnięcie przez Automat i przeniesienie do PCW - w pakiecie otrzymacie zupełnie za darmo materiał o swoim zaginięciu w "Strefie 666" - taka okazja może się nie powtórzyć!

- gimmick Koreańczyka z Północy, który właśnie uciekł z obozu;

- wizyta w Osetii Południowej, gdzie wszyscy mówią "powoli, ale do przodu!"

- gimmick Smerfów (będzie cała wioska - pierwszy chętny zostanie Papą, a ostatni Smerfetką);

- wypranie w pralce (czego doświadczył niegdyś Salar, który też miał zabawny gimmick drzewa);

- walka z choinką;

Dla każdego znajdzie się coś miłego ;)