Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WHW - Tuesday Night Unleash Anger #2!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dzisiejsze Tuesday Night Unleash Anger #2 (10.02.2009r.) czas zacząć!

W swoim gabinecie widać Vickie Guerrero która zaczyna mówić:

Vickie: Pierwsza gala i tyle urazów, kontuzji... Tak jak wpomniałam wszystkie gale są wyłącznie dla osób od 15 lat! Na poprzedniej gali Unleash anger widzieliśmy same walki o pasy. Dzisiaj nie zobaczymy żadnych walk o pasy gdyż chcemy przedstawić resztę rosteru WHW. Zapraszam do oglądania...

Promo: 1 marca... wszystkie mecze... odbędą się w klatce! Na Closed in Cage, wszystkie mecze, niezależnie od stypulacji odbędą się w klatce! Na szycie klatki będą różne przedmioty które w każdej chwili można wziąć! Closed in Cage - na żywo! 1 marca o 21:00. Tylko na forum.attitude.pl!

Na backstage`u widzimy jak The Great Khali mówi znowu po angielsku:

Khali: Tak więc dzisiaj stoczymy walkę...

Nagle podchodzi Vladimir Kozlov i mówi:

Kozlov: Ty, nie podniecaj się. Wstydzilbys sie! Żeby mówil za ciebie ten twój Ranjin. Ranjin zamknij się na chwilę. Khali mów teraz.

Khali: Sapo lyti kurto potenstyiu leblele.

Kozlov: Debil!

Na ringu znajduje się już ring announcer i zapowiada on następującą walkę:

Ring announcer - Następująca walka, to walka dwóch wrestlerów którzy byli kiedyś w ECW Original! Oto oni.

Zaczyna grać theme ECW Original i wśród publiczności widać Sandman`a oraz Tommy`ego Dreamer`a! Fani skandują "ECW! ECW!" Oboje spotykają się na ringu i zanim zabił gong już zaczynają się bić.

Końcówka: Sandman wykonuje irishi whip do narożnika rozbiega się i wykonuje splash! Sandman podsadza Tommy`ego na 3 linę i po chwili wykonuje superlex! Pin 1...2.999999999! Niewiele brakowało. Sandman podnosi Tommy`ego i wykonuje Heineken-rana! Zaraz znowu podnosi Dreamer`a i wykonuje Sandan DDT! Pin 1...2.999999! Dremaer wybija się! Sandman wyrzuca Tommy`ego z ringu i sam zaczyna na ringu tauntować oraz pić piwo. Sandman schodzi z ringu lecz napotyka się z drop kick`iem od Tommy`ego który już dawno wstał! Tommy Dreamer kładzie Sandman`a na stole komentatorskim, wchodzi na narożnik i wykonuje flying elbow drop! Sandman dusi się. Dreamer wrzuca Sandman`a na ring i tam zakłada head lock. Tommy po chwili usadza Sandman`a w narożniku i próbuje wykonać Baseball Slide on opponent in Tree of Woe Position lecz Sandman w ostatniej chwili odsuwa się! Sandman wkurzony rozrywa narożnik, lecz ten mecz jest z dyskwalifikacją i sędzia zaczyna odpychać Sandman`a. Sędzia zaczyna oglądać narożnik. Tommy Dreamer powoli wstaje. Sandman zszedł z ringu i wziął Singapore

Cane! Sandman wchodzi na ring i pod nie uwagę sędziego uderza Tommy`ego Singapore Cane Shot`em! Sędzia po chwili się odwraca i zaczyna odliczać. Pin 1...2...3! Sandman wygrywa pojedynek!

Promo: Już dzisiaj... Tag Team Champions Vladimir Kozlov oraz The Great Khali czyli Brothers of Violence zmierzą się z 10 zawodnikami naszej federacji! Czy Brothers of Violence dadzą radę 10 profesjonalnym zawodnikom z WHW? Tego dowiemy się dzisiaj w main event`cie!

Na ringu stoi ring announcer i zapowiada walkę:

Ring announcer - Ta walka to NO-DQ match! Zawodnicy to:

Wystąpił jakiś błąd techniczny ponieważ nie słychać theme`u zawodnika. Lecz zaskoczony Nigel McGuinnes wchodzi na ring! Czeka na swojego przeciwnika. Zaczyna grać theme tegorocznego Royal Rumble. Wchodzi nieznany nam zawodnik z przepiękną Maryse! Zawodnik zaczyna mówić:

Zawodnik - Tak wiem... nie znacie mnie, debiutuję w tej federacji! Poprzednio walczyłem w federacjach o których istnieniu nie słyszeliście! Nazywam się Jakub Joggowski i pokażę Wam wspaniałą walkę!

Jakub pocałował Maryse i wziął od niej singapore cane i odszedł.

Końcówka: Nigel stoi przed Maryse i coś do niej mówi. Maryse patrzy na niego z obrzydzeniem. Nagle Nigel otrzymuje uderzenie krzesłem od Jakub`a! Joggowski pyta się Maryse czy jej nie jest, ona odpowiada że nie. Jakub zaczyna dalej uderzać Nigel`a krzesłem. Po chwili zaczynają bić się przy samym titantron`ie! Jakub robi irish whip na dekorację dzisiejszej gali. Zaczynają tryskać iskry! Jakub ponownie robi irish whip lecz Nigel zatrzymuje się i robi clothesline na Jakubie! Nigel bierze krzesło i próbuje uderzyć Jakuba lecz Maryse uderza go pasem Divas Champion. Nigel powoli się odwraca, łapie Maryse za twarz i zaczyna ją całować! Jakub tego nie wytrzymuje, wstaje i uderza krzesłem Nigel`a! Mówi do Maryse żeby poszła. Jakub poszedł pod ring i wyciągnął spod niego stół, benzynę i zapałki. Joggowski rozstawił stół przy titantronie polał benzyną, podpalił, podniósł Nigel`a i wykonuje chokeslam! Nigel`a koszulka zaczyna się palić! McGuinnes biegnie w stronę Jakuba lecz ten powala go big boot`em! Zaczyna krzyczeć do Nigel`a: "Nigel ty

bydlaku! Dla Ciebie nie było ostrzeżenia! Dotknąłeś moją Maryse! Pożałujesz tego!" Jakub czeka aż Nigel wstanie i wykonuje spear na szczątki palącego się stołu! Jakub podnosi Nigel`a i robi irish whip na dekorację Unleash anger! Dekoracja wybucha i ogromny napis Unleash anger przewraca się na Nigel`a! Jakub w porę odskoczył. Sędzia każe zabić w gong ze względu na nie zdolność kontynuowania walki przez Nigel`a. Jakub Joggowski wygrywa swoją debiutancką walkę. Ochroniarze oraz inni pracownicy ze staff`u przyszli wyciągać Nigel`a. Do Jakuba przyszła Maryse. Razem zeszli do backstage`u.

W gabinecie widzimy zezłoszczoną Vickie Guerrero:

Vickie: I co ja mam teraz zrobić... Zamknąć federację? Co oni do cholery robią? Niszczą dekorację za którą zapłaciłam kupę kasy! Wezwać mi Jakuba Joggowskiego!

Jakub z Maryse przychodzą do gabinetu Vickie Guerrero.

Jakub - Co jest?

Vickie - Ty się jeszcze pytasz co jest? Zniszczyłeś mi dekorację wartą setki tysięcy dolarów!

Jakub - No dobra, Jezu przepraszam... On zaczął całować moją Maryse. Musiałem mu coś do cholery zrobić!

Vickie - No ale żeby odrazu niszczyć dekorację? Jeszcze jeden taki wybryk to wydalę Cię z WHW!

Jakub - Pod jednym warunkiem.

Vickie - Jakim?

Jakub - Daj mi title shot na Closed in Cage.

Vickie - Ty chyba kpisz! Po tym co zrobiłes?

Jakub - To idę znowu coś rozwalić...

Vickie - Dobra czekaj czekaj... Tak odrazu Ci title shot`u nie dam. Jeśli na następnej gali pokonasz przeciwnika którego

ja Ci wyznaczę dostaniesz title shot na Closed in Cage.

Jakub - Ok ale żeby później nie było nie ścisłości. Ma to być title shot na WHW Champion, ok?

Vickie - A myślałam że mi się uda... OK! Idź już! Tylko za tydzień masz mi niczego nie rozwalić!

Jakub - Jeśli dasz odpowiednią stypulację to nie rozwalę niczego.

Vickie - Ok! Nie będzie to NO-DQ... sam zobaczysz jaka to stypulacja za tydzień!

Jakub z Maryse odchodzą... Vickie szczęśliwa siedzi w fotelu. Jednak ktoś po chwili znowu wchodzi, to Jakub!

Jakub - I to nie będzie żaden handicap?

Vickie - Wrrrrrr... nie! nie będzie!

Jakub - Dziękuje

Vickie zła siedzi i rozmyśla co by tu przyszykować.

Na ringu ring announcer który zapowiada walkę:

Ring announcer - Ta walka to przedsmak Closed in Cage! Dwóch zawodników zostanie teraz zamkniętych w klatce! Jedyna droga do wygranej to przejście nad klatką i dotknięcie ziemi!

Zaczyna grać muzyka i słychać słowa "I hear voices in my head..." To Randy Orton! Randy z lekkim uśmieszkiem wchodzi na ring, jednak nie wie kto będzie jego przeciwnikiem... "He comes to money!!!" Cheer bardzo duży Randy`emu zbledła mina. Walka się zaczęła

Końcówka: Shane obija Randy`ego, podnosi go i rzuca na jedną ze ścian klatki! Randy zaczyna krwawić. Shane podnosi Orton`a i wykonuje DDT! McMahon zaczyna wchodzić po klatce, już jest na szczycie, lecz... nie schodzi z klatki! Skacze na Randy`ego robiąc MacDaddy Elbow Drop! w ringu robi się dziura! Randy do niej wpada i wyczołgowuje się

spod ringu! Sędzia każe zabić w gong. Randy Orton wygrywa dzisiejszy mecz!

Vickie - Excuse me!

Fani - Buuuuuuuuuuuuu

Vickie - Czy sędziowie nie słyszeli co mówił ring announcer? Jedyna droga do wygranej to przejście NAD! Nad klatką! Nie pod klatką! Nie przez klatkę! Tylko nad klatką! Randy wchodź na ring, walka dalej trwa!

Randy nawet o własnych siłach nie może wstać to co mówić żeby wszedł spowrotem na ring. Jednak po Randy`ego poszedł Shane który wziął Randy`ego na barki i wszedł z nim na ring. Shane McMahon znowu zaczął masakrować Randy`ego. Po chwili Shane podniósł Ortona i zaczął robić Punching Combo with Dancing! Randy spowrotem upada na matę. Shane zaczął się wspinać po klatce i po chwili wychodzi z niej! Wygrywa Shane McMahon!

Promo: 10 man from WHW vs Brothers of Violence - już za chwile!

Na ringu ring announcer zapowiada walkę:

Ring announcer - Ta walka to main event dzisiejszego wieczoru! Będzie w niej walczyć jeden team przeciwko 10 silnym facetom! Ta walka to elimination match!

Przy theme`ie Kozlov`a wchodzą Brothers of Violence przy wielkim heat`cie. Po chwili stanęli na ringu i zaczęli pokazywać pasy tag team`owe publiczności co wzmożyło heat. Brothers of Violence czekają na swoich przeciwników. Pierwszy pojawia się RVD! Wielki cheer od publiczności! Rob jednak nie wchodzi na ring tylko czeka przed nim na

swoich partnerów. Nagle słychać muczenie krów. To JBL. Publiczność jednak cheer`uje pewnie z tego względu iż JBL walczy przeciwko groźnym Brothers of Violence. Teraz słychać Real American! Hulk Hogan wchodzi przy cheer`ze publiczności! Swoje taunty kontynuuje przed ringiem! Teraz wchodzi Sick Nick Mondo, Christian, Kurt Angle (bez

okrzyków you suck :) ). Ktoś zaczyna wołać YO YO YO YO! To Cryme Time! Po nich wchodzą Rey Mysterio oraz Kofi Kingston! Dopiero teraz wszyscy wchodzą na ring. Brothers of Violence nie wyglądają na przestraszonych.

Walka: Zaczynają Vladimir Kozlov oraz Rey Mysterio. Mysterio odrazu próbuje cross body lecz Kozlov łapie go i wykonuje DDT, po czym podnosi Rey`a i zadaje mocny head butt! Pin 1...2...3! Rey Mysterio wyeliminowany. Wchodzi teraz Kofi Kingston który odrazu próbuje punch`ować odwróconego Vladimir`a. Kozlov jednak odwraca się i robi irish whip. Kofi

próbuje crossbody lecz Kozlov zadaje head butt! Kofi wyje z bólu. Pin 1...2...3! Kofi wyeliminowany. Kozlov zmienia się teraz z Khali`m. Wchodzi Hulk Hogan i próbuje powalić Khali`ego jednak nie skutecznie. Khali trzyma Hulk`a za szyję i uderza head butt`em lecz jeszcze przytrzymuje Hogan`a i wykonuje dobule-hand chokeslam! Pin 1...2...3!

Hulk Hogan wyeliminowany. Rob Van Dan wchodzi na 3 liną i robi drop kick na Khali`m! Khali upada. Rob szybko wchodzi na 3 linę i robi frog splash! Rob zamienia się z Kurt Angle`m. Kurt próbuje wykonać suplex lecz nie jest w stanie podnieść Khali`ego. Khali zadaje Kurt`owi mocnego head butt`a i pinuje 1...2...3! Kurt Angle wyeliminowany. Wchodzi

teraz Christian który zaczyna obijać Khali`ego. Khali upada, Christian zmienia się z Rob`em który robi frog splash! Rob znowu wchodzi na narożnik i znowu robi frog splash! Van Dam pinuje 1...2...3! The Great Khali wyeliminowany! Vladimir Kozlov przeciwko 6 zawodnikom! Czy da radę? Kozlov podnosi leżącego Rob`a i uderza mocnym head butt`em. Kozlov pinuje 1...2...3! Rob Van Dam odpada! JBL wchodzi i odrazu próbuje clothesline from hell lecz Kozlov kontruje to do DDT. Pin 1...2! JBL wybija się. Kozlov go podnosi i wykonuje chokeslam! Pin 1...2...3! JBL wyeliminowany. Teraz pozostali zawodnicy czyli Sick Nick Mndo, Christian oraz Cryme Time weszło na ring i zaczynają obijać Kozlov`a

Vladimir upada i tam kontynuuje obijanie! Na ring teraz wchodzi The Great Khali! Wszyscy rzucili się właśnie na niego! Khali także upada! Do czwórki zawodników przybiega ta szóstka która została wyeliminowana. Wszyscy obijają teraz Kozlov`a oraz Khali`ego.

Unleash anger schodzi z anteny...

Raport z gali:

- Rating poprzedniej gali (Unleash Anger #1) to: 1.51

- Kontuzja: Nigel McGuinnes - poparzona twarz - (ilość czasu na wyzdrowienie) nie wiadomo

- Triple H już prawie się wykurował, na Closed in Cage pojawi się na 100%

- 6 gwiazd wystąpiło dzisiaj gościnnie, czasami mogą pojawiać się gościnnie lecz na stałe w rosterze nie będzie.

Szczegóły poda General Manager World Honor Wrestling na konferencji prasowej przed Unleash Anger #3

- Na gali zobaczyliśmy cały roster oprócz 4 gwiazd, nie wiadomo jak zostaną one wykorzystane

- Ujawnione zostało wkońcu nazwisko ring announcer`a jest to Chris Hawk

- Ze względu na małe ratingi Unleash anger z 45 minut czasu antenowego zostaje przedłużone do 90 minut!

- Do listy gal PPV została dodana jedna gala mianowicie "Big battle". Na tej gali 15 zawodników będzie walczyło w ringu

Zasady takie same jak w Royal Rumble match.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

4

• hehe925

4

• nekrophage

3

• KENTA

1

Top użytkownicy w tym temacie

gala świetna a gdzie jest hardcore championship mam nadzieje ze za tydzien bedzie mam pytanie orton jest na stałe w unleash anger ocena gali 10 na 10 fajny backstage i wogóle
Legend Killer

12441032044995cd08f20eb.jpg

gala świetna a gdzie jest hardcore championship mam nadzieje ze za tydzien bedzie mam pytanie orton jest na stałe w unleash anger ocena gali 10 na 10 fajny backstage i wogóle

bo kminisz jest takie cos jak przecinki i to sie wstawia miedzy wyrazami aha gala fajna bo kropki tez sa ta bedzie tez cruiserweight television extreme i underground championship gala 10 na 10 fajna backstage fajne i wogole tylko sie twoje wypowiedzi czyta slabo bardzo nawet slabo bym powiedzial ze cie nie lubie i wogole tak wiec wiesz jak to jest

odezwał sie wzorowy forumowicz a pozatym ja cie też nie lubie i mam cie wiesz gdzie
Legend Killer

bo kminisz jest takie cos jak przecinki i to sie wstawia miedzy wyrazami aha gala fajna bo kropki tez sa ta bedzie tez cruiserweight television extreme i underground championship gala 10 na 10 fajna backstage fajne i wogole tylko sie twoje wypowiedzi czyta slabo bardzo nawet slabo bym powiedzial ze cie nie lubie i wogole tak wiec wiesz jak to jest

Gotix... spójrz na swoją wypowiedź... pfff

hehe925 - o tym dowiesz się na następnej gali na konferencji prasowej :P

ok a kiedy ppv ?
Legend Killer

Closed in Cage - 1 marca inne będą zapowiadane (narazie wymyślam nazwy jeszcze)

Gotix... spójrz na swoją wypowiedź... pfff

Orly? -.-' Napisałem to w jego stylu, żeby zrozumiał co robi źle.

ty gotix patrz na siebie normalnie z ciebie jest idealny człowiek nie ??
Legend Killer

ty gotix patrz na siebie normalnie z ciebie jest idealny człowiek nie ??

Sorry, ale chodzi tu tylko o twoje wypowiedzi. Używaj znaków interpunkcyjnych, bo tego co piszesz nie da się czytać...

@ down: Poprawione xD

Edytowane przez nekrophage

Używaj znaków interpunkcyjnych, bo tego co piszesz nie da się pisać...

się odezwał :) napisałeł nie da się pisać,chyba czytać ?

Co do gali,jest bardzo dobra...ciekawe walki i czekam na PPV ;]

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Wielkie sorry za brak WHW - Tuesday Night Unleash anger #3... Miałem format dysku i mi wszystkie gale usunęło :/ Spróbuję jakoś to nadrobić... we wtorek dam Unleash anger #3 a w następny wtorek unleash anger #4 i #5 :) Pozdro.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...