Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Popijemy czy Nie? (Jimmy Hendrixon RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Widzimy Jimmy'ego Hendrixona tego niby syna słynnego Hendrix'a... Siedzi on przy muzyce właśnie jego domniemanego ojca trzyma w ręku gitarę i tradycyjnie na niej pogrywa. Po chwili słyszy dzwonek do drzwi, wstaje, podchodz do drzwi, otwiera, oczom naszym ukazuje się polski przeciętny listonosz.

Listonosz - L

Jimmy - J

L - Witam mam panu pare listów do przekazania

J - To dawaj Pan i do widzenia

L - Hola Hola! (listonosz zaczął nerwowo przeglądać całą swoją teczke w celu znalezienia tego jednego jedynego...)

J - Czy długo mam jeszcze czekać? Jajka mi się gotują nie może Pan całą wieczność przeszukiwać tej swojej teczki (tu Jimmy zabiera teczke od Listonosza, obraca ją i wysypuje wszystko co się w niej znajduje. Po kilkunastu sekundach przyczesywania Jimmy znalazł list ten jedyny...), no widzi Pan nie lepiej było tak?(Jimmy zamyka drzwi przed nosem listonosza zostawiając go na pastwe losu...)

J - Hmm co my tu mamy(widzimy list zaadresowany "Wrestlepalooza XCIV przeciwnicy"), dobrze to tradycyjnie zaczniemy od pierwszego konusa aż do ostatniego.

Flying Man - widzimy, że człowiek chyba lubi latać, podczas walki bardzo mu ułatwie te latanie. Nie ma żadnych dużych sukcesów na swoim koncie więc nie powinno być dużych problemów...

Ritari - Typowy grubasek, uważa się za nie wiadomo kogo, lubi walki hardcore? No świetnie jak lubi Hardcore to dostanie HARDCORE! Tak samo jak latający man, nie będzie dla mnie dużym problemem...

Theo - Należy do DZIECI NOCY! Może być groźny w sumie to moglibyśmy zawrzeć jakiś chwilowy pakt podczas walki kto wie... Pfff co ja gadam! Ten gość przegrał kilka walk z rzędu w dodatku lubi latać, przy pierwszym jego locie wykoleje go za liny...

James Jack Johnson - No przynajmniej jeden normalny jak widze, fajny charakter, dobrze wygląda i ogólnie, z tym gościem mam nadzieje będzie dobrze się współpracowało, cóż zobaczymy podczas walki....

J - Dobra trzeba się zbierać zaglądne jeszcze do mojego bliskiego przyjaciela i ruszamy w drogę...

Jimmy wychodzi z domu tradycyjnie... ze swoją gitarą na ramieniu a na zewnątrz... jak to polska rzeczywistość tu pijak, tam prostytutki, a gdzies indziej punki. Jimmy jak najprędzej kieruje się do swojego przyjaciela.

Po kilkunastu minutach

Jimmy stoi przed drzwiami i zaczyna pukać(stuk stuk), przed naszymi oczyma ukazuje się wielki osiłek. Kolega naszego Jimmy'ego

Osiłek - O

O - O Jimmy wchodź, zapraszam...

J - Wpadłem aby spytać się co słychać i ogólnie pogadać o.. sobie(Jimmy się uśmiecha)

O(z uśmiechem) - He He a co u mnie może być? Wszystko po staremu, ale słuchaj wpadłeś do mnie więc ty opowiadaj, jak ja wpadne do Ciebie to ja będe opowiadał.

J - Co ja mam mówić przyszedłem Cie zaporsić na moją walke w Czechach na Wrestlepaloozie XCIV. Może się wybierzesz ze mną Pierre?

P - W sumie to i tak siedze bezczynnie w tym zgrzybiałym domu więc czemu nie! Tylko poczekaj zabiore ze sobą pieniądze i możemy ruszać...

Po krótkiej chwili

Widzimy jak Jimmy i Pierre siędzą w Krakowie na lotnisku w poczekalni...

Speakerka zapowiada (dzyn, dzyn, dzyn) - Samolot z Krakowa do Tibilisi odlatuje za niedługą chwile...

Jimmy - Kurwa... co się dzieje z tymi polskimi ludźmi..(Jimmy cytuje)"samolot odlatuje za niedługą chwile" to wreszcie za niedługą czy niekrótką? Zresztą czy ma to jakieś znaczenie? Czemu ona kurwa nie powiedziała za ile minut... Dobra Pierre musimy ruszać nie zdążymy wypić nic...

Pierre - Nie musisz się tak denerwować w Tibilisi zajrzymy do jakiegoś sklepu winnego...

Jimmy i Pierre udają się do stanowiska gdzie znajduje się ich samolot...

Po kilku godzinach lotu

Jimmy i Pierre wysiadają z samolotu

J - O kurw'de aż mnie dupa rozbolała od tego siedzenia... Chciałem już jak najprędzej dotrzeć do tego jebanego miejsca...

P - Czego jesteś aż taki rozpalony? Idziemy oczywiście teraz się napić dobrego gruźinskiego wina...

J - Bardzo dobry pomysł miałem szczęście, że zabrałem Ciebie ze sobą oooo taaak!

Jimmy z kolegą kierują się do pobliskiego pub'u.

J - Witam panią barmankę poprosimy najlepsze wino jakie tutaj macie... Dla mnie i dla kolegi oczywista twoja rozczochrana...

P(śmiejąc się) - He He lepiej tego bym nie ujął!

Barmanka patrzy się na niego jak na przygłupa...

B - What do you want?

J(ze skwaszoną miną) - Kurwa... Pierre jak to się mówi po angielsku? Bo nie wypijemy gruźninskiego wina!

P - A skąd ja mam to wiedzieć!

J - We wanna Wino gruźninskie! Wine(pokazuje palcem na wino) the best wino!

B - Allright! Wait moment please.

J - O kurwa ha ha! Pierwsze kroki nauki angielskiego!

P - Jesteś gość! Ha Ha. Jednak masz tam coś w tej rozczochranej!

Barmanka podaje dwa gustowne kieliszki a w nich... wiadomo co jest..

Po kilkunastu minutach

Jimmy - Dobra pogadaliśmy sobie popiliśmy, a co najważniejsze! Pośmialiśmy się, lecz teraz muszę się udać na gale Wrestlepalooze tak więc Pierre zobaczymy się po gali!

Pierre - No jasne to narazie Jimmy pokaż na co Cię stać!

Kilkanaście minut przed galą

Mariusz Max Kolanko przeprowadza wywiad z Jimmy'm

MMK - Jak się czujesz przed swoją walką? Wszystko wporządku jak forma?

J - Jeszcze nigdy się tak nie czułem ja poprostu rozgniote, zniszcze, spale na stosie swoich przeciwników, i to nie są tylko słowa! Weź je sobie do serca!

MMK - Bardzo jesteś pewny wygranej! Widzę, że mamy pewnego zwycięzce tej walki! Niechaj wszyscy w tym budynku się boją bo nadchodzi nowa gwiazda!

J - Lepiej tego bym nie ujął Mariusz, do zobaczenia po gali!.

Jimmy otwiera drzwi do swojego locker room'u a obraz się zaciemnia...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam nadzieję, że RP się wam podobał proszę o oceny :)

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

• HcK

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 1 odpowiedź

• HcK

HcK 1 odpowiedź

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Siedzi on przy muzyce właśnie jego domniemanego ojca trzyma w ręku gitarę i tradycyjnie na niej pogrywa.

siedzi przy muzyce i pogrywa ?

zero speechu , popracuj zdecydowanie najbardziej nad tą częścią .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg