Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Podróż do Tibilisi (Flying Man)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Twoim oczom ukazuję się skromny mały pokój, który ma wyblakłe ściany. Przypominasz sobie, że znasz to miejsce, tak to ten sam pokój (a właściwie to to samo mieszkanie) jak te w poprzednim RPie. Na tej samej kanapie siedzi jak zwykle ten sam Flying Man. Ze zdenerwowaniem przegląda jakieś broszury i mapy, kamera zmienia się na taką z której możemy wszystko obserwować z widoku 3-ciej osoby. Zauważasz, że broszury to rozkłady pociągów, samolotów i innych środków transportów a mapa to mapa europy, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że na mapie zaznaczone jest jedno miasto... Tbilisi. Flying Man wygląda na lekko zirytowanego szukaniem opcji przyjazdu na Palooze.

Mr.Highflying: To może tak... pociągiem z Kielc do Warszawy o 6.00 rano potem samolotem z Okęcia do Tbilisi w Tbilisi jestem o... nie! Ten samolot nie ma klasy turystycznej ani C, więc jest za drogi... dalej. Inną opcją jest autobus z Kielc do Krakowa o 9.00 i samolot do Tibilisi o 9.40 klasą C. Idealnie! Pora się spakować- Tbilisi nadchodzę.

Kraków Lotnisko

Jak to na polskich lotniskach zwłaszcza rano panował chłód, była bowiem 9:35. Jacob stał na dworze w kurtce dobre 15 minut, wcześniej jeszcze zimniej było w autobusie, który jak się okazało nie miał ogrzewania. W końcu jednak TFM usłyszał upragniony sygnał. Tzw. Yyy uuu

Spikerka: Samolot Kraków-Tibilisi odlatuję za pięć minut. (yyy uuu)

Flying Man pobiegł ze swoją torbą na ramieniu pokazał bilet i wsiadł do samolotu. W trakcie podróży patrzył przez okienko i podziwiał widoki z góry, gdy to mu się już znudziło wyciągnął swój padło fon (zwany K510i) i przeszedł po raz piąty "Sketchera". A gdy znudziło mu się zbieranie nutek postanowił się zdrzemnąć.

Kilka godzin później.

Rozległ się głos - zapnijcie pasy będzie lądować, Jacob obudził się zapiął pas i ujrzał Lotnisko w Tibilisi.

Po wylądowaniu.

Mr.HighFlying chciał się z kimś porozumieć w sprawie hotelu... więc pomyślałem sobie:

TFM: (w myślach) Hmm nikt tu nie zna polskiego ja nie znam gruzińskiego więc może porozumiem się z nimi po angielsku! (który, Jacob znał słabo)

Flying Man jako że nie miał nic do stracenia podszedł do jednej pani i spytał się:

TFM: Where is near yyy hotel??

Pani: Hotel? Pan jest z polski? Ja mieszkam w Gruzji od 5-ciu lat ale ja jestem polką. (Skoro Polacy są w Irlandii to czemu nie w Gruzji?)

TFM: (odetchnął): Więc jest tu jakiś hotel?

Polka: Tak trzeba pójść prosto potem w lewo, następnie skręcić w prawo i przez park prosto. Tam będzie dwu gwiazdkowy hotel.

Jacob: Dziękuję bardzo

Polka: Zaczekaj jeszcze. (podaje mu przewodnik) Tak na wszelki wypadek

TFM: Odchodząc Dzięki za wszystko...

Po przejściu trasy (z małymi problemami bo z Parku można było wyjść sześcioma wyjściami...) TFM dotarł do dwugwiazdkowego hotelu.

Recepcja

Flying Man próbował wytłumaczyć recepcjonistce gestami i pokazując na kluczyki potem na pieniądze(które jakimś cudem udało mu się wymienić na gruzińskie). W końcu się udało zmęczony Jacob poszedł do pokoju i zasnął...

Dzień Gali.

Mr.HighFlying po wymeldowaniu się z hotelu poszedł trasą, która (wg.przewodnika) miał dość do hali EWF. Gdy zobaczył szyld EWF odetchnął z wielką ulgą. Nareszcie w "domu"- pomyślał...

Idąc do szatni hogwarciarzy (gdzie jeszcze było pusto) szybko przebrał się w strój w którym walczy. Do walki zaś pozostało niewiele czasu.

20 minut przed walką.

Idąc przez główny hol złapał ( w sensie zatrzymał) go Mariusz Max Kolanko!

MMK: Witaj F...(spogląda w notatki) Flying Manie.

TFM: Witam

MMK: Jak Ci się podoba w Tibilisi

Jacob: Bez komentarza.

MMK: Cóż, przejdźmy do następnego pytania. Jak oceniasz swój występ na ostatniej gali?

Flying Man: Za niezły, pokonałem poetę, zadebiutowałem na paloozie gdzie miałem wymagających przeciwników, poległem ale to nie ja zostałem spinowany.

MMK: Prawda ale przecież oberwałeś dwoma finisherami a sam zrobiłeś tylko jednego...

Flying Man: (przerywa) To nie ważne, jestem z siebie zadowolony, a dziś mogę jeszcze potwierdzić, że jestem lepszy od tego Hendrixa , mogę zemścić się za porażkę z Dziećmi Nocy na Theo i pokonać Jamesa Jacka Johnsona więc to jest ważne. Wiem że mogę ich pokonać, po ostatniej paloozie utwierdziłem się w przekonaniu, że małymi krokami ale powoli pnę się w góre.

Więc teraz będe zmuszony przypieczętowac to w Dark Matchu i pokonać moich przeciwników. Tak samo jak pokonałem Destroyera. Latająca Siła znów uderzy. I skończy się to jednym... liczeniem 1-2-3. Czy tego będą chcieli czy nie to czeka ich to.

MMK: Masz jakąś metodę na wygraną...?

TFM: Taaak. 1. Walczyć 2. Użyć misy. 3. wykonać finisher. 4. Odliczyć 1-2-3...

MMK: Dzięki za wywiad.

Jacob odchodzi jeszcze jakaś mała rozgrzewka przed walką i rozbrzmiewa "Just Close Your Eyes"...

Oceny/ Uwagi/ Krytyka/ Komentarze bardzo mile widziane.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 1 odpowiedź

• ajfan

ajfan 1 odpowiedź

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

szczerze mówiąc zajebałeś mi pomysł z lotniskiem . :D

speech , speech , speech , gdzie jest speech ? :co:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg