Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moja wielka szansa!! [Rp ishunta]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnia walka gali federacji WWC w hali św.Andrzeja w Gdyni.Hala wypełniona po brzegi co jest łatwe ,ponieważ hala jest bardzo mała i mało pojemna.

Proszę państwa RKO i Super Punk pada na ziemię.Publiczność jest wściekła,że ich ulubieniec przegrywa , a Randy Moon kładzie się na Super Punka 1......2......3. Randy Moon Wygrywa walke w pięknym stylu i schodzi z ringu jako zwycięzca.Po drodze do szatni kibice obrzucają Randy'ego obelgami czym się zbytnio nie przejmuje.W szatni Randy spotyka swojego brata Henry'ego.

Henry: Witaj bracie.Dobra walka,nieźle zmasakrowałeś głowe tego super punka.

Randy: Walka taka jak każda łatwa,szybka i przyjemna.Co tam u ciebie?

Henry: A tak jak zawsze.Mam dla ciebie dobrą wiadomość.Szef EWF jest tobą zainteresowany.

Randy: Mną??Jak to??Przecież to najlepsza federacja w Polsce ,a to WWC to pół profesjonalna federacja.Co muszę zrobić żeby się dostać do EWF??

Henry: Nic, tylko podpisac ten świstek.Jutro masz lot do Gruzji a dokładniej do Tibilisi tam podejmiesz walke z Duality.Jednak nie zapędzaj się tak walka dopiero za 3 dni.

Randy: Słyszałem o nim pokonam go jak tych z tej federacji.A co z tą federacją nie mogę jej tak zostawić.

Henry: Nie martw się o to.To już załatwiłem z prezesem.Ok przebierz się i jedź do domu jutro spotykamy się na lotnisku w Gdańsku o 12 rozumiesz??Tylko się nie spóźnij.

Randy: Nie bój się nie spóźnie się nie wiem czy nawet zasne z tych emocji więc się nie bój.

Po tej rozmowie Randy się ubrał a Henry wyszedł z Hali.Randy wychodząc z budynku spotkał prezesa.

Prezes: Cześć, słyszałem ,że chcą cię do EWF.Nie mam tu nic do gadania życzę powodzenia.

Randy: Dziękuje.

Randy wsiadł do swojego samochodu ,zapuścił swoją muzykę wejściową na ring czyli Ray Theory-Voices i na zupełnym luzie jechał do domu.Gdy już dojechał zaparkował auto i wszedł do swojego domu.Dom nie był ten za bogato ustrojony lecz żyć w nim się dało.Randy zjadł kolacje i poszedł spać.Następnego ranka obudził się i pojechał samochodem na lotnisko do Gdańska.Gdy dojechał zobaczył swojego brata.Przywitał się z nim i pobiegli na samolot.W samolocie całą podróż Randy spał a Henry nie mógł się doczekać kiedy dolecą.Po 3 godzinach dolecieli i zakwaterowali się w Hotelu we Tibilsi.Randy zjadł tam obiad i pojechał na pierwszy trening na Hale treningową w Tiblsi.Gdy dojechał na miejsce ćwiczył grappling oraz kondycje.Nagle podczas treningu podszedł do Randy'ego Mariusz Max Kolonko.

Mariusz Max Kolonko: Witam.Pozwól ,że się przedstawie nazywam się Mariusz Max Kolonko i jestem reportem federacji EWF.

Randy Moon: Witaj ale teraz spierdalaj bo nie mam czasu na gadanie bo jak byś nie widział ćwicze.

Mariusz Max Kolonko: Chce ci zadać tylko kilka pytań.

Randy Moon: No dobrze. KILKA!!

Mariusz Max Kolonka: Jesteś nowy w naszej federacji.Jak się czujesz po locie i czy cieszysz się z transferu do naszej federacji.

Randy Moon: Lot był bardzo przyjemny ,ponieważ cały czas spałem a z transferu bardzo się cieszę.

Mariusz Max Kolonko: W twoim debiucie zawalczysz z nijakim Dualitym.Co o nim sądzisz.

Randy Moon: Słyszałem coś tam o nim ale nie za dużo.Myślę ,że go pokonam z moją wspaniałą Techniką.

Mariusz Max Kolonko:Dziękuje to wszystko co chciałem wiedzieć.Dowidzenia.

Randy Moon: Dowidzenia

Reporter odszedł a Randy wznowił trening.Po godzinie wrócił do hotelu i zjadł kolacje ,po kolacji podszedł do niego brat i zaczął z nim rozmawiać.

Henry: Randy!!Co ty robisz??Udzielaj jak najwięcej wywiadów a nie odganiasz ich od siebie.

Randy: Henry mi nie zależy na sławie tylko na satysfakcji z tego co robię.

Henry: No dobrze twoja sprawa.Mam dla ciebie newsa.Nie będziesz walczył tylko z dualitym.Okazało się że będziesz jeszcze walczył z Dark'em.

Randy: Jeden więcej,jeden mniej bez różnicy.

Po tych słowach Randy poszedł spać.

Dzień gali

Randy:Dziś mój wielki dzień muszę wygrać. Nie po to trenowałem tyle lat żeby teraz przegrać tą walke !!

Randy wstał z łóżka ,umył się,zjadł śniadanie i poszedł się ubrać.Gdy się ubrał wsiadł do taksówki i poprosił taksówkarza o podwózkę do tej wielkej hali w Tibilsi.Randy wyszedł z taksówki i wszedł na teren hali.Potem przebrał się w szatni i czekał aż gala się zacznie i będzie mógł złoić dupę swoim przeciwnikom.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ishunt

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie