Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tna Impact 05/02/2009r

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

TNA Impact 5.2.09r.

Eric Young and Jay Lethal pokonali MCMG

Shane Sewell pokonał Sheik Abdul Bashir

Sewell wygrał przez DQ, ponieważ podczas walki wszedł Booker T i zaatakował Shane'a.

The Beautiful People pokonały Taylor Wilde and Roxxi.

Brutus Magnus pokonał Shark Boy'a

Po walce Magnus ogłosił Open Challenge na Against All Odds

Matt Morgan vs. Rhino

Walka zakończyła się No Contest, gdy Matt chciał wykonać akcję, Abyss wszedł na ring z workami z pinezkami, po czym zaczął obijać Matt'a. Po krótkiej bójce, Abyss wygłosił długie promo co zrobi Matt'owi na Against All Odds.

Team 3D pokonali TNA Champion Sting and Kurt Angle

Wygrali przez DQ, ponieważ podczas walki pojawiła się Main Event Mafia i zaatakowała Team 3D.

Wyniki podesłał HcK.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomek

1

• K-PEL-K

1

• Przemek_1991

1

• Damian1993

1

Top użytkownicy w tym temacie

iMPACT! jak zwykle przed PPV słaby, wydaje mi się że po AAO Sting opuści MEM.Ciekawe czy Morgan będzie w Mafii, wtedy na pewno dołączą Abyss'a do Frontline, fajnie że Rhino wrócił.Myślałem że ten Mangus będzie miał jakiś efektowny finisher a tu Twisted Attitude Adjusment xD
"Łatwiej jest się staczać, niż staczać walkę codzień.."

5870264874924971869009.jpg

A od kiedy Cena robi Samoan Dropa, bo sobie nie przypominam? Szkoda mi, że Sharky musiał jobbnąć, mogli za karę Sheika podłożyć Brutusowi. Morgan raczej nie dołączy do MEM, bo grupa ta ma zbierać bardzo utytułowanych zawodników (Morgan miał jakiś pas w WWE?), już Frank Trigg (tu akurat problemy z terminarzem) i Al Snow (tutaj właśnie Jarrett uznał, że Snow nie pasuje pod wyżej wymienionym względem do Mafii) mieli dołączyć do MEM. Niech zostanie już elitarną grupą. Coś mi się zdaję, że Sting wyjdzie zwycięsko z AAO, już jako face, bądź coś bliższego face'owi.

Walki takie sobie , a tan Brutus Magnus to nawet ma ciekawy gimmick gladiatora . Ma świetne warunki fizyczne , ale nad finisherem musiałby jescze popracować . Podobała mi sie jedynie walka Lethala i Younga vs MCMG . A szczególnie ostatnia akcja Younga , w ktorej wzial na siebie dwoch przeciwnikow .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 96 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 694 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 570 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Nialler
      Fajna robota. Typo ma kontrakt (?) z rok czasu i nawet nie wiem jak on wygląda a wypłatę pobiera jak na branżę wrestlingową na pewno niemałą
    • KyRenLo
      Seth na drugim. Tutaj można się delikatnie spierać, czy nie powinien być na szczycie listy, ale wiadomo kwestia gustu. Ruda bardzo wysoko.
    • Kaczy316
      O Jade vs Naomi to i ja się trochę boję, chociaż za sam program tutaj można luknąć na ten pojedynek, a co do walki o pasy World Tag Team to bardziej chodziło mi o sam pojedynek w tego typu przypadku, TND i War Raiders nie dają złych walk, także ringowo jak się postarają to można z tego wiele wycisnąć to samo w przypadku walki o pasy TT kobiet, staram się dostrzec jakieś pozytywy, ale może głupio robię, jak będę się spodziewał klapy to może miło się zaskoczę, a jak będzie klapa to nie będzie zawodu chociaż xD.
    • Caribbean Cool
      @ MattDevitto Dopiero zauwazyles, ze juz nad toba kosa jest xD. Aaaa. Jeszcze nie zauwazyles. Lol   A co do tematu. Penta, Bron, Dominik i ten czwarty moze skrasc show. Jednak story tu zadnego. Wm nie warte. Uso z Guntherem okazalo sie beznamietnym programem.   Tiffy- Szarlota...na tle reszty wypada nie najgorzej.   TT to...kurcze...z takim skladem tak ujowe story? Serio? Dopiero motyw Paula u boku Setha jakos zaczal ruszac dupsko.   No i Cody z tym drugim...mialkie   O reszcie nawet nie ma co pisac...dawno takiej ujni nie bylo.
    • KyRenLo
      Pewnie. Walka Jade. Walka New Day to w sumie śmiech, że dywizja tagowa Smackdown nie dostała swojego miejsca w karcie. Walkę Drew ratuje w moich oczach sama stypulacja. Gdybym nie kochał dywizji kobiet, to bym olał walkę o pasy tag team, gdzie jeden zespół to zlepek na szybko, byle wrzucić je do karty. Jesteś na tyle młody, na ile się czujesz. Ja tam gustuje w innych aktorkach po prostu. Wychodzi na to, że wynik będzie mocno jednostronny.
  • Dodaj nową pozycję...