Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na EWF Wrestlepalooza XCIV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No oczywiście. W końcu World Title to nic w porównaniu z angażem obok p. Martinez :)
  • Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

5

• Przemk0

3

• Scythe

3

• JPP

3

Top użytkownicy w tym temacie

No oczywiście. W końcu World Title to nic w porównaniu z angażem obok p. Martinez :)

I jej dłuuuuugich nóg :D

8363302634890420816486.jpg

gdzie sie podziała prawie cała jobberlandia ?? hehe , a myślałem , że okienko transferowe skonczyło sie wczoraj .. w sumie fakt , ewf toleruje drobne poślizgi . anywayz : wszystkim , co przeszli do gorszego e-fedu nie życzę ani troche powodzenia plus mam małą zagadke : jak wygląda ambicja kogoś kto przechodzi z ewf ( hm , coś jak juventus turyn ? 8) ) do fed-fantasy hvw ( hmm , a to jak lechia dzierżoniów ? :twisted: ) ? czy taki ktoś wogle wie , co to jest ambicja ?

hehe , już widze te świetne main eventy , alex - venomous . :lol: to tyle apropos spraw gówno wartych . ( patrz , nawet ktoś taki jak ja o nich czasem pisze . :D )

a karta ? kozacka , widać , że miał racje ten , kto mówił , że najtwardsze przetrwają , a wyginą te pizdy .. znaczy te słabsze .. :twisted: i to dobrze bo teraz , tak naprawde nie ma słabych graczy , każda walka to ważna walka , nie ma miejsca na spadek formy , zajebiście sie ciesze . :D

[ Dodano: 2009-02-03, 01:37 ]

hehe i tak rozmyślam sobie czymże to ' najnowsza komórka ' estewu i kanapka z mc donalds przekonali tych wszystkich gości . podejrzewam , że do wszystkich wysłali jedną prywatną wiadomość , coś w stylu ' hvw jest dla Ciebie , tam i tak niczego nie wygrasz , a tutaj erpozy sie nie liczą , masz szczęście - masz tytuł ! poliżesz nam troche odbyt - masz tytuł ! sprawdź jakie to proste ! ' :twisted: bez obrazy , panowie . powodzenia , nie odpuszcze sobie na pewno żadnej Waszej świetnej gali . :twisted:

A ja Ci powiem coś :D

Jesteś pojebanym człowiekiem który ma kompleksy :D

Tyle ode mnie :D

I pewnie mi zaraz pojedziesz , ale taka jest prawda i chyba każdy tutaj to widzi :D Musisz być najlepszy , bo w życiu pewnie chuja robisz i chujem jesteś :D

Pozdro

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

I pewnie mi zaraz pojedziesz , ale taka jest prawda i chyba każdy tutaj to widzi :D Musisz być najlepszy , bo w życiu pewnie chuja robisz i chujem jesteś :D

Pozdro

Nie zauważyłeś że temat się skończył? Ta wypowiedź jest potrzebna jak dupie koszula... :?

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Urządzenie:  Windows

Pozdro

myślisz , że Ci pojade ? masz 16 lat i pewnie jeszcze nawet nigdy nie powąchałeś cipki więc to , co napisałeś powinienem potraktować jak jakąś bzdure typu lechia dzierżoniów w pierwszej lidze . a życie .. co Ty wiesz o życiu , pajacu ? zrób komuś dziecko i zarób hajs na to dziecko . wtedy pogadamy .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

lechia dzierżoniów w pierwszej lidze

W jego przypadku Kuźnia Jawor :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1

.. co Ty wiesz o życiu , pajacu ? zrób komuś dziecko i zarób hajs na to dziecko . wtedy pogadamy .

Spokojnie, bro ;) Nie ma co tłumaczyć dzieciakom takich rzeczy :D Przecież jakiś 18-letni pajacowaty koneser win ma w podpisie tekst sugerujący, że życie to nie tylko e-fed, a my jesteśmy dziećmi i on zawsze będzie poziom wyżej :) Czy to nie ironiczne, kiedy taki dzieciak kieruje te słowa do kogoś, kto ma żonę, własne mieszkanie i własną firmę? ;) No właśnie :D Tyle, że tym debilom nie trzeba tego tłumaczyć, bo oni wiedzą, jakimi są pajacami, a każdy taki nasz post to czysta strata czasu :]

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Kuźnia Jawor :twisted:

taa... te klimaty ... kiedyś 4 liga. Skąd wiesz ?!

Nie zauważyłeś że temat się skończył? Ta wypowiedź jest potrzebna jak dupie koszula... :?

No i ?

myślisz , że Ci pojade ? masz 16 lat i pewnie jeszcze nawet nigdy nie powąchałeś cipki więc to , co napisałeś powinienem potraktować jak jakąś bzdure

Brawo za podejście do życia. Nie zaliczyłeś , więc jesteś gówno wart. Wspaniałe podejście do życia.

Powinieneś , ale nie potraktowałeś bo jednak odpisujesz, bo wiesz , że mam racje.

co Ty wiesz o życiu , pajacu ? zrób komuś dziecko i zarób hajs na to dziecko . wtedy pogadamy .

Więc praktycznie nie gadaj z połową forum. Przecież mało kto tutaj ma dzieci.

zrób komuś dziecko i zarób hajs na to dziecko.

To , że wpadłeś w wieku 19 lat to nie moja wina, może najpierw trzeba było pomyśleć głową a potem fiutem ?

[ Dodano: 2009-02-06, 20:50 ]

.. co Ty wiesz o życiu , pajacu ? zrób komuś dziecko i zarób hajs na to dziecko . wtedy pogadamy .

Spokojnie, bro ;) Nie ma co tłumaczyć dzieciakom takich rzeczy :D Przecież jakiś 18-letni pajacowaty koneser win ma w podpisie tekst sugerujący, że życie to nie tylko e-fed, a my jesteśmy dziećmi i on zawsze będzie poziom wyżej :) Czy to nie ironiczne, kiedy taki dzieciak kieruje te słowa do kogoś, kto ma żonę, własne mieszkanie i własną firmę? ;) No właśnie :D Tyle, że tym debilom nie trzeba tego tłumaczyć, bo oni wiedzą, jakimi są pajacami, a każdy taki nasz post to czysta strata czasu :]

To zbanujcie mnie. Jestem przecież zwykłym, nic nie wartym dzieciakiem. Na dodatek obrażam użytkownika. Przypadkiem nie należy mi się warn ? Wiem , trzymacie się razem , na dodatek ubóstwiacie MU itp. ale ja mam to w dupie. Po co bluzga ludzi ? Lubi się wyżywać? W domu też ? Bijesz żonę i dzieci? Weź się jebni w łeb , ale tak , żeby bolało.

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

Rozumiem efedowe klimaty, ale jeszcze jeden post ubliżający komuś (wyjątkiem może być linia wymiany Jupiter-mó :lol: ) i mimo, że nie jestem tutaj moderatorem poczuję się do dawania ostrzeżeń.

Scythe napisał kiedyś, że koniec tematu. Popieram jego zdanie. Jeżeli ktoś nic nie wie na dany temat niech się w niego nie angażuje. Tak jak ja 8)

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Przecież mało kto tutaj ma dzieci.

nie każdy jest pierdolonym , pół mózgim frajerem , który dorzuca swoje 3 grosze nawet wtedy , kiedy kasa jest juz dawno zamknięta .

możesz usunąć , mam jednak nadzieje , że ten szczyl przeczyta zanim to zrobisz . hehe , ostatnio usuneli mi warny , patrz jak szaleje . :D hehe

• Reputacja:   1

To zbanujcie mnie. Jestem przecież zwykłym, nic nie wartym dzieciakiem. Na dodatek obrażam użytkownika. Przypadkiem nie należy mi się warn ?

Moje uprawnienia do rozdawania warnów kończą się w dziale Dyskusje MMA oraz Media Corner Leeched MMA :) Zresztą, mam w dupie, kto i za co powinien dostać osta, bo jeśli dzial e-fedowy miałby być traktowany podobnie, jak reszta forum to sporo osób miałoby już bana :)

Jeżeli ktoś nic nie wie na dany temat niech się w niego nie angażuje. Tak jak ja

Amen.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

hehe , chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy . ;d

podpisuje sie pod koniec dyskusji . a prawiczki mogą iść po skarpetke .

[ Dodano: 2009-02-06, 21:01 ]

albo szarlotke , frajerze . :lol:

akurat mi nie chodziło o kłótnie e-fedowe. Bo tak na dobrą sprawę w dupie to mam :D

Przecież mało kto tutaj ma dzieci.

nie każdy jest pierdolonym , pół mózgim frajerem , który dorzuca swoje 3 grosze nawet wtedy , kiedy kasa jest juz dawno zamknięta .

Cytat i wypowiedz nie mają ze sobą nic wspólnego.

szczyl przeczyta zanim to zrobisz .

Przeczytał i śmieje Ci się w pysk :lol: :lol: :lol:

Bo gównem byłeś , gównem jesteś i najlepsze jest to , że gdy za 30 lat spojrzysz w lustro to zobaczysz gówno.

To wszystko co chciałem powiedzieć...

Dziękuje za uwagę i życzę miłego wieczoru.

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

UWAGA! UWAGA!

Umówiliśmy się kiedyś, iż w działach e-fedowych możemy pozwolić sobie na nieco więcej swobody. Aczkolwiek wszystko ma swoje granice, które niestety ostatnio są przekraczane coraz częściej. Zatem apeluję abyście "dali sobie siana" i nie wyzywali się.. albo namiętnie jechali po sobie. Nie obchodzi mnie kto wojnę rozpętał, ani kto najwięcej dymił. Wrzućcie na luz i już... bo inaczej zmienimy nasze podejscie do warnów w e-fedach.. i już nie będzie tak fajnie.

Odezwa tyczy się starych, młodych, doświadczonych e-fedowiczów i tych z małym stażem.

Pozdro i bez odbioru!

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

To może ja dla odmiany coś na temat? :twisted:

No gala zapowiada się dobrze,z fajerwerkami...będę śledzi dalsze losy co poniektórych zawodników i ciekawi mnie kto wygra turniej...

No i te mecze teamowe... :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg